70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hiç zayıfta olmadımhayatım boyunca diyetteydm ama bi haftalık bi kür deniorum bugn son günüdelikafadulden
Anlıyorum cnm.İnan üç aşağı beş yukarı hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz kilo konusunda.Uzun süredir diyet yapıyosan kilonun direnmesi normaldir diye sormuştum ne kadardır diyettesin diyerek.Ama ne olursa olsun eninde sonunda bizim azmimize yenik düşecekler ve özlediğimiz kilolara kavuşacağız :lepi:

bu arada bende şu saat olmasına rağmen hala gözümün önünden tatlıların geçmesine engel olamıyorum.Ama sabır ya sabır ............

hoşgeldin sultan, ne güzel 5 kilo vermişsin bize de tüyolar verirsin di mihihoyyyt

kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir başlık var diyet grupları forumunda, bi göz at istersensengözlerimebaksanab

iyi geceler herkese, yarın sabah tartıda sevinmek ümidiyle uyumak üzereyimkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben iyice sapıtıyorum bu aralar yemeği çok kaçırırıyorum kendimi tutamıyorum ne güzel 2 hafta iradeliydim sonra ne oldu anlamadım zaten 12 gün oldu adet görmeyeli karnımın bir şişti anlatamam ne yapıcam bilmiyorum valla...
bide burda geçen gün okuduğum lahana çobasını yaptım ama 2 kere içtim çok kötü ya içemicem ((

günaydın kızlar bakıyorum daa hafta sonu die herkes yatıyor kalkın kayseri de çok güzel bir hava var inanın bu havada işe gelmek hiç içimden gelmedi ama mecburum
akşam dünde solediğim gibi haşlanmış patates yedim 1 tane galetayla sonrada bir kaç kalça hareketi ve yatmadan da metabolizma hızlandıran çayımı içtim
sabah: 1 haşlanmış yumurta,az ton balıgı ve 1 dilim ekmek şekersiz çay şimdilik hala acıkmadım 2 saat olmasına ragmen kahvaltıya umarım da olee gider hepinize iyi hafta sonları diliyorum hoşçakalın çıtırlar öpüldünüz.....

günaydn kızlar.......bgn tatile çıkyoruz ama hiç cnm istemiyo tamamen saglıklı beslenme we spor alt yapılı bi tatil geçirmem ümidyle....kilo bildirimi mi şimdi yapayım 75.6 önümzdeki cumrtesiye kadar giremeyeblrm hemen ticketimide dgştreym

olmuşşşşşşşşşşşşşşşhihoyyyt
hedef küçülttm bundan sonra ufak ufakk hedefler yapıcam daha motive edici olur inş bnikaydirigubbakcemile2

günaydın herkese pazartesiye az kaldı daha 1 kilo bile veremedim bugün kayınvalidem sarmayla börek falan filan gönderecek sarmaya dayanamam yandım ben

teşekkür ederim kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum herkese iyi haftasonları inş. pzt'den itibaren düzenli olarak yazacağım hepinizi öpüyorum:1hug::1hug::enbuyukkk:

günaydın kızlar iyi sabahlar
bende kilo veremicem bu hafta hem yedim hem yürüyüşü aksattım hemde adet oldum
dün akşam yemeğinde normal yedim ama sonra 1 bira içtim sabahda zeytinli poğaça ve bir boyoz yedim cumartesi keyfi yaptım her sabah tost yemekten bıktım
birde yarın pazar tek muhteşem kahvaltı günüm o günde yerim :)
neyse bu hafta böyle haftaya sıkıcaz :)

bence kahvaltı için çok sıkmamak lazım, tabi önemli olan çok kaloride almamak , akşamları dikkat etmek gerekiyor....

aramıza hoşgeldin bu arada :)
bencede kahvaltı zengin misali
öğle yemeği orta halli
akşam yemeği fakir olucak :)kaydirigubbakcemile2

ben biraz acıkır gibi oldum kızlar tuzlu çubuk krakerin kalorisi fazlamıdır acaba kızlar 10 tane kadar ondan ve 1 portakal yedim....

sabah 1 bardajk kayısı suyu
peynir iki dilim ekmek yedim
şimdi elma suyu içtim.öğlen ve akşam devtliyim bakalım az tutmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…