Anlıyorum cnm.İnan üç aşağı beş yukarı hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz kilo konusunda.Uzun süredir diyet yapıyosan kilonun direnmesi normaldir diye sormuştum ne kadardır diyettesin diyerek.Ama ne olursa olsun eninde sonunda bizim azmimize yenik düşecekler ve özlediğimiz kilolara kavuşacağız :lepi:ben hiç zayıfta olmadımhayatım boyunca diyetteydm ama bi haftalık bi kür deniorum bugn son günüdelikafadulden
kızlar bende yeni geldim. adım sultan bende 3 haftadır diyetteyim haftanın 5-6 günü yürüyüyorum en az 1 saat, yediklerime dikkat ediyorum ve 84 kilodan 79.400 oldum. ilk amacım 70 i görmek inşallah. burada güzel bir paylaşım var .. bu iş sadece beyinde bitiyor.. bu kesin umarım başarılı oluruz kızlar.. hepimize başarılar
arkadaşlar ayrıca bu kilo cetveli nasul yapılıyor.? bilgi verirseniz sevinirim..
sanada oklava gösterme zamanı gelmiş galiba canımklava: klava:
gerçi ben kimsenin yediğine içtiğine karışmıcam dedim dün,ben suçlu çıkıyorum ama yine tutamadım kendimi işte
bebeklerde gaz problemi çok kötü Allah yardımcın olsun tatlım
günaydın canım,
hepimiz öyle değilmiyiz sanki,yani ben de senin gibiyim moralim bozulunca hemen kendimi yemeğe veriyordum ama 40 gündür moralimle ilgili herşeyi kendi ellerimde tutuyorum,yani moralimi dış etkenlerin bozmasına izin vermiyorum,sende bir dene ,yapabileceğine eminim ,çocuğunun hasta olmasına üzülmen elbette normal,ama bak geçti ,önümüzdeki hafta senden iyi performans bekliyoruz tatlım.bu arada çok geçmiş olsun canım :1hug:
aynen güzelim kaydirigubbakcemile5
bence kahvaltı için çok sıkmamak lazım, tabi önemli olan çok kaloride almamak , akşamları dikkat etmek gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?