70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız diyetler nasıl valla super inceleler olmus else gulaysa vallla masallal sızlerı tebrık edıyorum ve bende arkanızdayım gelıyorum bızım net kesılmezse grptayım ama kesılırse bıaralar napar eder durumu bıldırırım sıze tabı ısbatlı olarak bıldırıcem bugun ben süperım fıstık gıbı enerjım var işallah hep böyle gider sızlerı cok sevıyorum iyiki varsınız öptüm hepinşiziŞeniz

slm tatlım hadi artık şu tickerlardaki sayıları geri almayalım
70 rakamını tekrar görmek istemiyorum hayatımda
hiçbirmiz görmeyelim inşallah

slm tatlım hadi artık şu tickerlardaki sayıları geri almayalım
70 rakamını tekrar görmek istemiyorum hayatımda
hiçbirmiz görmeyelim inşallah
kıs neyalan söyleyeyım valla kıskandım ve cok gaza geldım iyi sizi böyle gördümde toparlanmaya basladım valla hep böyle kalın bende hep kıskanayım saka ama benı kendıme getırdınız canım arkadaslarım benım
kızlar ben bir hafta yokumÇok üzgünüm çoook sizi özlicem acaip zayıflayıp geleyim inşhihoyyyt
işallah canım sakın kendını boş bırakma bende tavsıye sonra zor toparlanıyor bu lafımı hiç aklından cıkarma kacamak yapıcan zaman ben getır aklına ok tatlım öptüm
bırak 70li 60lı rakamlarıda görmeyiz inşallah

aminnnn canım işallah :Saruboceq:

ögle yemeğimi de yedim kendimi acayip şişmiş hissettim az yediğim halde
sirkeli ballı suyumu içtim 2 küçük dilim peynirli pide ve 2 bardak ayran içtim şimdilik bu kadar acıkırsam elmam var akşamada bakalım belki brokoli yaparım.....

ya kızlar,en cok haftasonu ihtiyacım oluo sizlere,o zaman da yoksunuz.benım dıyet kırık dökük devam ediyor,sabah öglen normal yiyorum aksamı cok hafıf gecistiriyorum biliyorsunuz.bugün fazladan bırkac tane fıstıklı lokum yedım,regl oldugum icin o kadar izin verdim kendime.pazartesiye birkaç yüz gram vermiş olurum sanırım.aslında bahar geldi gibi,biraz hızlanmam lazım ama nasıl,cok agır diyet yapamam,emziriyorum ve calısıyorum birde cok az yersem düşer bayılırım heralde.en güzeli spora başlamak olucak benim için
hihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba kızlar.Haftasonu keyifler yerindedir inşallah.Ben iki gündür giremiyorum sanmayın ki kilo veremedim.400gr daha gitti.Toplam 3.2 oldu.

Geçen haftasonu beğendiğim ceketi (40beden) olan yine giydim.Biraz daha iyi oldu.3 kilo daha versem kesin olur.Hem fiyatı da ucuzlamış ama yine de almadım.

Else verdiğin şok diyet tarifini haftaya haftasonu uygulayacam.Hafta içi yapamam.Umarım 2 günde 1 kilo veririm o tarifle.Evet kızlar inşallah 70 li kiloları zayıflayınca bi daha hiç görmeyiz.

Ben kendimi 68-69 kilo sanıyodum ya.Tartı bozukmuş ve 75i görünce ağlamak istedim.Şimdi ise 71 kiloya göbek atıyorum kilo verdim diye.

benim de moralim bozuldu şöyle bir dolapları kurcaladım eski kıyafetlerime baktım denemeye bile kalkışamam mezuniyette giydiğim etek tek bacağıma anca olur harelde dahada moralimi bozan kızım doğunca aldığım pantolonu denedim oldu ama çok dar 63 e inince bol diye kaldırmıştım şimdi nerdeyse olmayacak.bazen hala evdeki aynaya baktığımda neden kendimi kilolu görmüyorum da dışarda bir vitrinde kendi yansımamı görünce bakamıyorum kilomdan utanıyorum ayna damı sorun bendemi bu kadar kilo aldığımı nasıl farkedemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam kızlar ben de geldim,kimmseler yok ama uğramadan geçmek istemedimdelikafadulden
ben deyürüyüşümü aksatmadım,bugün yine 1 saat yürüyüş yaptımkaydirigubbakcemile2burda belediyenin spor tesisleri var hani şu açık havada,aletler falan oluyo ya öyle bi tesis...oraya gidiyorum,önce yürüyüş sonra aletlerle de biraz çalışıyorumhihoyyyt
ama oraya hep çoluk çocuk doluşuyo,yakınlarda park falan yok diye bütün çocuklar orda,aletlerin tepesinden inmiyolar,çok sinirleniyorumÇok üzgünüm çoook
bi de bugün böyle incecik hatunlar vardı,altlarında uzun etekler,ayaklarında patik+terlik,başı örtülü bi sürü genç kadın...nasıl inceler bi görseniz...onların yüzünden bize sıra gelmiyor...nasıl sinir oldum anlatamamklava:...onların yüzünden aletlere pek binemeden eve döndüm...:dilcikar:
havalar ısındıkça orası daha da kalabalıklaşıyo...ben aletlerle pek çalışamam artık heralde...bi de böyle herkese sinir olarak nasıl gidecek bilmiyorum:dilcikar:
neyse bayaa yürüdüm ama spor ayakkabım vurdu,ayaklarımın arkası su toplamış,acıyo:1no2:
ben de yemeğimi yedim,tavuklu+mısırlı salata,2 dilim ç.ekmeği,az bi şey haşlanmış sebze...cokacimcoook
acıkırsam meyve yicem...bugünü böyle kapatırım inşallah
emziren anneler size bi sorum var,5 i bi yerde çayını içiyor musunuz?ben içmiyorum,bi yerde emzirenlerin içmesinin uygun olmadığını okumuştum,sizden içen var mı,etkisi oluyor mu?merak ettimCADIARZU

kızlar netim yoktu valla özledim sizi..ya p.tesi dimi bildirim hafta ne çabuk geçti ama ben sanmıyorum ki bende bi degişiklik olsun kiloda 4 gündür reglim ve tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye bakalım hayırlısı..

ben bugün yürüyüş yapamadım, üstüne bi de öğlen gittim sucuklu kaşarlı pide yedim:mymeka:

ama durumu toparlamak için akşam sadece salatayla bi dilim ekmek yedim, salıvermemem lazım ya üf hep böyle oluyor:çok üzgünüm:

bugün tartıda kendimi 400 gr almış görünce resmen uçtum.artık yarına fark 1kg olur heralde.napayım.nerdeyse 4 hafta oldu diyete başlayalı daha 3 kilo gitti bide üstüne +400gr alıyorum sanki çok yemişim gibi.ıstek azim kalmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…