süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhelal olsun sana helal olsun ceren buraya yumruk havayaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :81::81::81::81:sena ablam özledim seniiiiidemek bizim yokluğumuzda kendini yemeye vurdun nbizde öyle yaptık diyet falan masal oldu bu hafta toparla artık bizi
eee vucudun şu haline bayılmış bence kendine gelemedi
mavimi yazılacantebriklerrrr
tebrikler canım çok iyi vermişsin
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf naptın fıstık..süper yaaaa çabuk anlat bakem ne yedin ne içtin
bende senı özledımCANIM BAŞIN SAĞOLSUNNN.
balıma bak balıma.benim diyet falan gitti yaaa ceza alıcam benözledim kzı seni.
slm arkadaşlar ben geldim.ya senanın cezası bitmiş niye gelmedi acaba.bizi bıraktı mı yoksaaaaaasenaaaaaa özledik seni gel gariiiii kııııı
saol balımhoşgeldin canım
afiyet olsun can
hoşgeldin ama ben şuan bilgi falan veremicemçok başım ağrıyo sabah kargalar b--nu yemeden ben nete girdim hayırdır kaptan sena abla gelcekya ondandır
tebrıkler harıkasınbaşlangıç : 75kg
geçen hafta : 65,3 kg
bu hafta : 63,3 kg :82:
giden : 2000 gr
toplamda giden : 11700 gr
hedef : 58 kg
günaydınnnnn hşgg bebeğimmmm merak etmeye başlamıştım msn de de yoktunnnnnnnnnn bize kilolar artık işlemez bu topikteeee kiloya hucummmmmm
olsun cnm en azından kurtrma şansı varrrrrrrrr
Günaydin tazeler, Insallah keyifler iyiydir.
Bende yapam kilo bildirimimi
baslangic 76,7
bu hafta 75,9
giden 8000 gr
hedef 60
ben aslinda gecen sene 86 kilodan 74 kiloya düsmüstüm ara verdigim icin o kilomu baslangic almadim.Cok iyi diyet yapiyordum , ayagimi kirinca üzun süre diyet yapamadim , sonrada gazim bitti.Yeni yeni hayirlisiyla gaza geliyom, bakem sonuc ne olacak.
kızlar günaydın
senacım kaptanım hoşgeldin özlettin kenbdini.bi daha boyle degmeyen ınsanlara uyup bızı bırakma tamam mı
kilo bildirimim
başlangıc:74
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.7
giden 100 gr
top.giden 6.3 kg
hedef 62
kızlar haftaya ıst da olcam zaten bıldırımım yapamam bugün itibariylede zaten noktayı koyuyorum diyet falan yok yapmıycam.son kez denedım olmadı bıktım sıkıldım artık bu işten gene sohbete gelrıım burdayım yanı yesim gibi ama dıyet yoksenacım senden de izin istiyorum ok sonucta burdan ayrılmıycam kılo alırsam dur derım yani merak etme
ayrıca kılo veren tüm arakdaslarımı tebrık edıyorum ıradelerınız süper maşallahkısa zamanda hedeflerınıze ulasacaksınız ben ulasamadım sizin ulasmanızla mutlu olayım barim
kilo veren arkadaşları gönüldeeen tebrik ederken lequimi ayrıca tebrik etmek isterim kiiiiiiiiiii maşallah güzel vermişin ühüyeeee
kilo bildirimimm
başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 68.2kg
bu hafta : 67.0kg
giden : 1.200kg
toplamda giden : 12.800kg
hedef :65 sonra 62 belki sonrada 59 :78:
başlangıç : 75kg
Kızlar Günaydın
Senacığım hoş geldin
Bildirimim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 67
Bu Hafta 65.7
Giden 1300
Toplam giden 12.5
Hedef 60
Kızlar bu son işgünüm izne ayrılıyorum ve 3 haftalık uzun bir tatile çıkacağım .Tatilde giremem sanırım kaptanım 3 hafta izin istiyorum . Kilo almadan tatili bitirebilirsem ne mutlu bana . Hepinize bol eksili haftalar .
ben hala yerimde sayıyorum delircemmmmm
başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kaptanım hoşgedlin özledik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta onca şeye rağmen ben artıda beklerken -200 gramdayım.
başlangıç:74.2
geçen hafta:64.4
bu hafta:64.2
giden:200 gram
toplamda giden:10.00 (gel mavi gel)
hedef:58
günaydın kızlar
bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 69.2
bugün: 68.5
giden: 700 gr
toplam giden: 7500 gr
selam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:
kilo bildirimimm
başlangıç 90
geçen hafta 62.6
bu hafta 62.8
gelen 200
toplamda giden 27.4
hedef 60...
YETTİM GARİ AMA AMA AMA akşam çok olmuş gibi geldi neyse bakam sen bilirsin işini kız 20 kilo vermiş birine yorum yapmak ne haddimizemenümü vereyim kızlar,ama gene akşam yemeğim işi bozdu...niye 3 gündür böyle çözemedim
kahvaltı
2 hşl.yumurta,6 yeşil zeytin,söğüş salata,2 ttb ekmeği üzerine beyaz peynir,çay,2 dlm.pastırma çemensiz
ara
5 badem,sade şekersiz nescafe gold
öğle
az pors.tavuk sote,1 kase yoğurt
ara
4 badem
akşam
8 tane kızartılmış köfte,15 tane patates kızartması,5 tane 2ye bölünmüş acı biber kızartması(otomatikman 10 tane oluyor),söğüş domates ve aylardan sonra ilk kez beyaz ekmek köşesi yedim
gün boyu
3.5 lt su içtim
şimdide ceza olarak fatmagüle bakarken bisikletimi yapayımda vicdanım rahatlasın
BELENAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYY İMDAAAAATTTTTT...YARDIM ETSENE GUUUUUUUUUUUUU
üzülme tatlım gidecek bu pis kilolar yavaşta olsa gidecek başka yolu yokki:79:pufff....akşam sünnet menüsüde geç geldi..azkalsın ben dişyecketim benimki 19dan önce gelsinneyse pilav üzeri kavurma..yağları ayırdım etindne yedim,azda pilav çok oldu yapmayalı ,lezzetliydi,yarım domates,bideee işte bu olmadı keşke bunuda eşime verseydim...2dilim baklava vardı,birini yedim offff eşim ayrı masadaydı tüm okul ordaydı yanımd aolsa azcuk pilavıda baklavayıda yerdiii doymamış bişle dişimin kavuğu doLmadı diyo pilAVDA AZ DEĞİLDİ YANİ VARDI 8 KAŞIK...HEYYY KOCACIM biz onu arkdaşlarla bir ayda bile yemiyozzz
neyse şindi çay içiyom yani cuma arefesi, iyi olmadı...neyse alışcak kdr alışacak...mecbur yağ fazla vericekkkk...
benim eşimde diyete başlamadan önce çok karışırdı yedirmemk için elinden geleni yapardı şimdi çıt çıkmıyor hatta hanım istediğin bişey varsa alayım diyor özellikle dondurma ama yok diyorum oda böle oluyorcanım benimki hiç karışmazdı buara müdahale ediyor hani sporada gdiyom yaa..bide dayanmadığım şeylere kızıyor mesala dondurmaçünkü ben aa bund açok kalori var,şunda şu var diye diye napsın zayıfla diyo...
sağolsun pasta börekte istemez,yaşpasta çok oldu almaıyor eve
ohh iyi iyi gitti desene akşam yediklerin erittin gitti işteben geldim ama pek kimse kalmamış sanki...
40 dk.ayakta eliptik bisiklet,25 dk. yürüme bandının kemeri,50 tane yarım mekik,50 tane alt karın mekik,10 dk.da platesten esneme ve germe hareketleri yaptım ,duşumu aldım sütümü içip geldim vede gidip saçımı kurutup cumburlop yatağa gidiyorumherkese iyi geceler kuşlarım yarın hayırlı rakamlar diliyorum bende bu hafta durum vahim...haftaya inşallah:44::44:
kaptan gelmiş hoş gelmiş ley ley lümü lümü ley sefa gelmiş hoş gelmiş lüm lüm güzel gel topiğeselam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84:
kilo bildirimimm
başlangıç 90
geçen hafta 62.6
bu hafta 62.8
gelen 200
toplamda giden 27.4
hedef 60...
ben hala yerimde sayıyorum delircemmmmm
başlangıc 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen -giden yok
hedef 60
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kaptanım hoşgedlin özledik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta onca şeye rağmen ben artıda beklerken -200 gramdayım.
başlangıç:74.2
geçen hafta:64.4
bu hafta:64.2
giden:200 gram
toplamda giden:10.00 (gel mavi gel)
hedef:58
günaydın kızlar
bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 69.2
bugün: 68.5
giden: 700 gr
toplam giden: 7500 gr
başlangıç : 75kg
Kızlar Günaydın
Senacığım hoş geldin
Bildirimim
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 67
Bu Hafta 65.7
Giden 1300
Toplam giden 12.5
Hedef 60
Kızlar bu son işgünüm izne ayrılıyorum ve 3 haftalık uzun bir tatile çıkacağım .Tatilde giremem sanırım kaptanım 3 hafta izin istiyorum . Kilo almadan tatili bitirebilirsem ne mutlu bana . Hepinize bol eksili haftalar .
senacımmm hoş geldinnnnnnn.....
dün de seni göremeyince bie küstün sandım. neyseki gelmişsin.
herkeslere günaydın.hayırlı cumalar..
kilo bildirimi de yapayım.
başlangıç 77.7
geçen hafta 70.7
bu hafta 69.9
giden 800 gr
hedef 58
aslında dün 1100 gr eksideydim. ama akşam koca bi tabak makarnayı götürünce böyle oldu.tuvaletede çikamadım karnım gacır gucur. neyse bu hafta bol kaçamaklı geçince gitmesini beklemiyordumbuna da şükür
kilo veren arkadaşları gönüldeeen tebrik ederken lequimi ayrıca tebrik etmek isterim kiiiiiiiiiii maşallah güzel vermişin ühüyeeee
kilo bildirimimm
başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 68.2kg
bu hafta : 67.0kg
giden : 1.200kg
toplamda giden : 12.800kg
hedef :65 sonra 62 belki sonrada 59 :78:
kızlar günaydın
senacım kaptanım hoşgeldin özlettin kenbdini.bi daha boyle degmeyen ınsanlara uyup bızı bırakma tamam mı
kilo bildirimim
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.7
giden 100 gr
top.giden 6.3 kg
hedef 62
kızlar haftaya ıst da olcam zaten bıldırımım yapamam bugün itibariylede zaten noktayı koyuyorum diyet falan yok yapmıycam.son kez denedım olmadı bıktım sıkıldım artık bu işten gene sohbete gelrıım burdayım yanı yesim gibi ama dıyet yoksenacım senden de izin istiyorum ok sonucta burdan ayrılmıycam kılo alırsam dur derım yani merak etme
ayrıca kılo veren tüm arakdaslarımı tebrık edıyorum ıradelerınız süper maşallahkısa zamanda hedeflerınıze ulasacaksınız ben ulasamadım sizin ulasmanızla mutlu olayım barim
baslangic 76,7
bu hafta 75,9
giden 8000 gr
hedef 60
ben aslinda gecen sene 86 kilodan 74 kiloya düsmüstüm ara verdigim icin o kilomu baslangic almadim.Cok iyi diyet yapiyordum , ayagimi kirinca üzun süre diyet yapamadim , sonrada gazim bitti.Yeni yeni hayirlisiyla gaza geliyom, bakem sonuc ne olacak.
günaydın kızlar kaptanım hoşgeldinçok özledik seni
kilo bildirimimi yapayım
başlangıç kilo 76
geçen haftaki kilo 68.8
bu haftaki kilo 68.6
giden kilo 200 gr:78:
toplam giden 7.400
hedef kilo 59
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya inşallah alanlarda haftaya verir inşallahbelenay ve sudecim nasılsınız...
kaptanım send ehoşgeldin..bizle konuşmayınca yemeye vermişin kendiniii...
herkesi tabrik ediyorum v ebenim gibi çok veremeynlerede nasip olsun diyorum..ee nihayet buhafta 74 gördüm demiştimaynı tabiki hatta karnım dolu çıkamadım wcye 75e ibre kaydı puff....ama 74..
başlangıç:78
geçenhafta:75
buhafta:74
giden:1000
hedef:65
toplam:4 kilo.....eee 2ay hormon yüklendim 2aydırda sıkı vermeye çalışıyom rabbime hamdolsun bana iyi yani...
bende senı özledım
saol balım
tebrıkler harıkasın
desene aynı kafadanız bende bıraktım ama dkz yi uygulayabilirsin ben öyle yapıcam sadece çok açıkınca yicem doyma hissi duyduğum an bırakıcam kısıtlamalara gelemiyorum ben en ufak yediğim cıss bile farkettriyor kilomda ben istdiğim kiloya diyetle insem bile fazlasını alıcağımı bilyorum o yüzden hiç gerek yok dkz yle veren çok fazla insan var inş. bizde veririz bide sporla desteklerim olduğu kadar artık olmasada napayım böyle kalırımkızlar günaydın
kilo bildirimim
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.7
giden 100 gr
top.giden 6.3 kg
hedef 62
kızlar günaydın
kilo bildirimim
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.7
giden 100 gr
top.giden 6.3 kg
hedef 62
baslangic 76,7
bu hafta 75,9
giden 8000 gr
hedef 60
tepriklerbelenay ve sudecim nasılsınız...
kaptanım send ehoşgeldin..bizle konuşmayınca yemeye vermişin kendiniii...
herkesi tabrik ediyorum v ebenim gibi çok veremeynlerede nasip olsun diyorum..ee nihayet buhafta 74 gördüm demiştimaynı tabiki hatta karnım dolu çıkamadım wcye 75e ibre kaydı puff....ama 74..
başlangıç:78
geçenhafta:75
buhafta:74
giden:1000
hedef:65
toplam:4 kilo.....eee 2ay hormon yüklendim 2aydırda sıkı vermeye çalışıyom rabbime hamdolsun bana iyi yani...
git topla temiz gacı seniii ben akşam yatarkene toladım sabah maşallah pek güzel görünüvedi gözüme daha bebelerde uyuyolar hihi ev azcık temiz tolu kalıvesin öff be işte bukızlar ben gidip az evimi toplayayım gelirim sonra öptümmmmmmmmmmm
kilo veren butun arkidisler tebriklerveremeyenler benim gibi uzulmesinler haftaya telafi ederiz
senacim hosgeldin ozletirdin kendini bugun tahlil sonuclarin belli oluyordu umarm iy haberlerle gelirsin
teprikleeerrrrrrr sanada ayrıca danke schön canımbaş:77.6
gecen h:71
bu h:70.5
gıden:500 gram
topl giden:7 kılo 100 gram
desene aynı kafadanız bende bıraktım ama dkz yi uygulayabilirsin ben öyle yapıcam sadece çok açıkınca yicem doyma hissi duyduğum an bırakıcam kısıtlamalara gelemiyorum ben en ufak yediğim cıss bile farkettriyor kilomda ben istdiğim kiloya diyetle insem bile fazlasını alıcağımı bilyorum o yüzden hiç gerek yok dkz yle veren çok fazla insan var inş. bizde veririz bide sporla desteklerim olduğu kadar artık olmasada napayım böyle kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?