70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aylar once 40 beden lcw dan pantolon almıştım.

şimdi off süper oluyo hafııf bol bıle harıka oluyo

ay acaip mutluyum ya artık 40 bılem gıyebılyıommmmmmmmm

bi de okuldakıler kıskançlıktan çatlıyo......

süreklı benı övüyolar bırak şu dıyetı yeter artık daha ne verıcen ıyıısn dıyolar.

bende yok daha 5 kılo daha verıcem dıyorum....

bende kuusr bulamıyolar artık saçma sapan şeyler söylemeye başladılar.

dun biri ne dıyo eşimin bana hedıye aldıgı altın kunyeye sahtemı o dedi.....

tugbacım evet senın vermen etkıledı o kadar yedin bır de yok kız saka ben ınankı boyl eolmuyo dıyet yapsamda bır yapmasamda yanı bunaldım artık valla moralım bozuluyo devam ettıkce son kez denedım olmadı ıste halbukı bu hafta sadece crs günü öğlen küçük bi kaçamak yapmıstım o kadar haftasonu kafama göre yedıgım halde pzt 67.3 tüm birde ama bugunku kıloma bak bıde kendı halıne bıraktım kılolarımı benım vucudum 65 ten asagıya pek ınemdı ınmek ıstemıyo anlasılan

benim elektrikli ev aletlerinden yana hiç şansım olmadı.evlendiğim ilk zamanlar nolurdu bilmiyorum.yanlış kullanmama rağmen bozulurdu.şimdi neyseki öyle değil.ilk şarjlı süpürgem black-decker markaydı.sevmedim çekişi iyi değildi.4 sene önce bosch aldım o da boş çıktı.iyi çekmiyor bi daha da şarjlı süpürge almam heralde.

senacım hoşgeldin
kilo veren az alan azcık veren çok veren ... hepinizi tebrik ederim hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah

benim izimden gel emi eksik kalma gayet güzel verdin işte gram gramda olsa veriyosun.ama kendinde o direnci göremiyosan bu tatil dönemi biraz kendine gel toparlan sonra tekrar gel devam et kilo bildirimi yapmıyorum ama hala dikkat etmeye çalışıyorum.bi dönem koptum baya moralman o dönem aldım ama tekrar hepsini geri verdim.kafa olarak kazır olmayınca nekdar dikkat etsende olmuyor anca dengete tutabiliyosun kendini :97: ben ramazana kadar bi 2 kilo vermek istiyorum bakalım nasıl vercem.ramazan rahat geçir çok yeme isteği duymuyorum bu yüzden o kiloyuda korurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.sende aslında ramazana kadar kassasydın biraz çok iyi olursu senin için

saol canımin içi

süpürge alıcanı arkadaşın bılıyo mu ?

blender felan da alabılıursın.

bence en guzelı dıjıtal tartı al.arkadaşın evlendıgıne göre kılo alıcak mutlaka.bu sayede kılosunu korumuş olur kocasıda ona aşık olmaya devam eder.

her gun kılo aldın dıye alay etmez.

arkadaşında sana hep dua eder yuvamızı kurtardın der.

kızlar zayıflammak gercekten ınsana aşırı bı özguven verıyo.

muthış mutluuym.

kociş bana kızıyo mılletı çatlatıyosun sonrada nazar oldu her gun tabak çanak kırılıyo dıye şikayet ediyosun diyo....

Çocuklar çok iyi geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
canım 22 mayıs doğumlu arada kaldı...

Hoşgeldin canım özledik seni....

kilo bildirim

başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg

Evet artık 50 li rakamları gördüm kızlar...
Topiğim sana teşekkürler...
Kızlar destekleriniz için de çok sağolun...
Gerçekten çok mutluyum....
Ayağımı sürüyorum ona göre...
Takılın peşime!!!!

pardon hanimlar
giden 8000 gr degil
giden 800 gr olacakti
Nedeyim , Allah yazdiriyo herhalde , yakin zamanda 8 kilo verecegimin müjdesi herhalde

günaydın millet ben geldim dün fırsat bulamadım fazla kk da kalamadım.her şey yolundadır inş.
bu hafta ben regl oldum fazla kilom gitmedi ama yinede 400 gr eksiltmişim çok şükür.bu sabah tartıda tam 70 kg çıktım bu kadar olur ne eksik ne fazla bari 69.9 olaydıda sabah sabah gözlerim pörtleyeydi daha mutlu olurdum 60 lı rakam görüyom diye

tebrikler canım..ya ben alori sepetini tam kullanamadım eksik oluyo bişyler anlamadım sabrımda yoktur yaagece uğraştım olmadı üye oldum ama daha yararlanamdım...
hem sudeme inat çizelgemide değiştirecektim onuda yapamadımsabır yok ya hemen bırakıyorum pufff.eşim bilgisyarcı ama ben bişe bilmiyommm:78:ama öğrenicem
şimdi sude gülecek bana yinee...üzücek benii

ilkk ben gelmek istiyommm arkandaaaan, senin yolundan geliyommm aplaaaaaaaaaaa :)
maşallahhhhhhhlar olsun sana, 3 cocuk anası 59luk cıtırrrrr seni :))

:92: günaydın kızlar :92:

bu sabah ayaklarım gerı gerı gıttı tartıya dogru yol alırken regl sancım da basladı :26:

neyse lafı uzatmıyım yıne bır cuma gunu kaşımı, bıyıgımı aldırıp geldım ofise, belkı de onları aldırınca bı 50 gr daha gıtmıstırrr

regl sonrası tartıda daha guzel rakamlar görürüm inşşşşşşşşşş

baslangıc: 79
gecen hafta:73.40
bu hafta:73.20
giden:200 gr :26:
t. giden:5.80
hedef:58

200gr gıtmıs, butun hafta boyunca kendımı kotu hıssettıgım ıcın bu defa sık sık tartıldımm motıve olayım dıye, ama ben dııkkat ettıkce tartıda 75lere dogru geldıgımı bıle gordummm, ne kadar dıkkat etsem olmadı hep artılardaydım, regl olcakmısım ben de ona bagladım cunku baska bı acıklaması yoktu :26: dün şişliğim gitsin diye mate içtim, o kadar cok tuvalete cıktım kiii 200gr eksiye ınmışım yanı düşününnnn ama hala diğer açıdan olan tuvalet sorunum devam ediyooo, ona bı cözüm bulamadım, bu hafta 5i bi yerde cayına baslamayı düşünüyorum, kullanan arkadaslar tuvalet sorununa çözüm getırıp getırmedıgı konusudna yardımcı 0olurlarsa sevınırmmm :44:
inş regl sonrası hafta daha guzel sonuclar alırım, tartıya bugunki gıbı korka korka cıkmam zaten ılk cıktıgımda tartı bı 73.2 bı 73,1 olup durdu, karnımı ıcıme cektım kandırayımd edım olmadı gıttı durdu 73.20 de namussuz tartıııııı
gecmısı okuyamadım, kılo veren veremeyen butun arkadasları tebrık edıyorummmmm, metabolızmayı bıraz canlandırmak ıcın onerısı olan butun arkadasların fıkırlerını beklıyorummmm, bıde su tuvalet sorunuyla ılgılı 5i 1 yerde caylarıyla ılgılı onerılerınızı tabıkı deeee, galıba 3-4 gun oldu ben tuvalete cıkmayalıııııı

tebrik ederim canım ayağını sürü bide şu resmini görsek artık diyorum 30 kilo nasıl bişey merak ediyorum hiç o kadar veremedimde

ho geldin .kızın için geçmiş olsun

gözün aydın valla ben bile hafifiledim yaşamımda farkedince sevindirilk oluyomki ..artıkbi 10 gitse harika olucak ..
derler ama kilo alıncada hiçkaçmaz gözlerinden gözüne gözüne sokarlar..sen boşver onları..banada çok diyen var senin neyin var birazda göstermiyom ama şişkoyum yani...
yağlarım var etlerim var daha ne olsunhele benden kilolular hani çaba göstermeyenler daha çok kızıyor zaten bukezçok kişide bilmiyo burda sizle konuşup rahatlıyom vericemde inşaallah..
öğleden sonrada komşuya gidicez,ama ben dikkatliyim adetim daha yeni bitti dikkatttt

bebegim regl döneminde bile ekside olmak ufff süperrrr bişiiii, reglin bitince ödemlerini atcaksınnnn eminol, bende ağlıyodum bak ucuyorum şimdi :)
bebişim sabah aç karnına kuru kayısı ye 2 tane, bide yatmadan 2 tane ye, üzerlerine ılık su iç çıkmassan namussuzummm :D

diyeti bırakalı tam bir hafta oldu benm ama kilomda bi değişiklik yok herşeyi yiyorum veçok rahat lavaboya çıkıyorum ya diyet yaparken rahat çıkamıyodum ve kasılıyorum mutlu olamıyorum hiç bi yere çıkmak istemiyorum gidersem çok yerim diye sürekli cıssların hayalini kuruyorum ama şimdi öyle değilim mutluyum ya bu yüzden diyet işi bana göre değil bunu kafamda netleştirdim bence sende rahat ol yani tam olarak ne istediğine karar ver hangi yöntemde daha mutluydun diyet yaparken mi yoksa istedikleri kiloları düşünmeden yerken mi hangisiyle kendisi daha zinde hissediyodun bide diyeti bıraktığında mutsuz olucaksan eğer bence bırakma

sena abla hosgeldin

azmine hayranim ablacim masallah masallah masallah darisi bizim basimiza insallah

lequim kiz sen neyapiyosun böyle geldiginde benden coktun simdi gectin gittin seni hain seni neyapiyosan iyi yapiyosun devamini bekliyoruz

butun kilo veren arkadaslari tebrik ederim veremeyenler yerinde sayanlar uzmeyin tatli caninizi haftaya daha guzel verirsiniz ins

canım ölçülerini ver çizelgeni yapayım
kolari sepetine gelince canım hedef kilonu ve ne kadar sürede verdiğini girmezsen kalori hesaplamıyor orda hedef kilo var oraya gir boyunu kilonu hedef kilonu giriyorsun sana ne kadar kalori alman gerekir söylüyor

haaa bi de pelliiiiiiin regliyken canının cektiklerinden accık accık yeeee gözün miden doysun bayram etsin, ölçüyü kaçırmadıkca kilo almazsın bu dönemdeee kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…