kızlar buarada bişi sorcam...
benim şarzlı sürürgem arçellik 6yıldır memnunum ama şuan çok pahalı..arkdaşa düğün hediyesi alcam ama 6oı geçmemeli bende araştırdım..
fakirlerde pahalı yani şuan okadarını alamam kendim çalışsaydım neysede
orta 60 70lerde hepsi burada bazılrında iyi yorum yok..bizde sinboya karar verdik..oda 12v.kırmızı olanı var..herkes iyiyorum yazmış ama sinbo olunca güvenemedim..fiyatıda 50 milyon...hemende bozulmasın benim paramda yazık,arkdaşada ayıp olur......ama önyargıdan kurtulup alsammı?
kullanan varmı yada hediye alan...
benim izimden gel emi eksik kalmakızlar günaydın
senacım kaptanım hoşgeldin özlettin kenbdini.bi daha boyle degmeyen ınsanlara uyup bızı bırakma tamam mı
kilo bildirimim
başlangıc:74
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.7
giden 100 gr
top.giden 6.3 kg
hedef 62
kızlar haftaya ıst da olcam zaten bıldırımım yapamam bugün itibariylede zaten noktayı koyuyorum diyet falan yok yapmıycam.son kez denedım olmadı bıktım sıkıldım artık bu işten gene sohbete gelrıım burdayım yanı yesim gibi ama dıyet yoksenacım senden de izin istiyorum ok sonucta burdan ayrılmıycam kılo alırsam dur derım yani merak etme
ayrıca kılo veren tüm arakdaslarımı tebrık edıyorum ıradelerınız süper maşallahkısa zamanda hedeflerınıze ulasacaksınız ben ulasamadım sizin ulasmanızla mutlu olayım barim
saol canımin içihiç yakıştıramadım neden böyle diyosun bırakma diyeti olmıycak bşey değil valla ben buhafta seni geçtim diye sevindirmedin bile eğer seni geçmtim diye bırakıyorsan alırım anam yine 2 kilo nolcek senden kıymetlimi hani kalınım kalın diyodun böyle kalın olma devammı etcen
nee 8000grmmı yani 8kilomu verdin düzelt kız şunu
teprikler
git topla temiz gacı seniii ben akşam yatarkene toladım sabah maşallah pek güzel görünüvedi gözüme daha bebelerde uyuyolar hihi ev azcık temiz tolu kalıvesin öff be işte buyalnız bu evin böyle toplu düzenli olması 1kaç saat içinde olacakların habercisihihi off yine akşama büyük iş çıkcek bıdıklar yüzünden bigünde dağıtmayın be kardeşim yaa
teprikleeerrrrrrr sanada ayrıca danke schön canım
süpürge alıcanı arkadaşın bılıyo mu ?kızlar buarada bişi sorcam...
benim şarzlı sürürgem arçellik 6yıldır memnunum ama şuan çok pahalı..arkdaşa düğün hediyesi alcam ama 6oı geçmemeli bende araştırdım..
fakirlerde pahalı yani şuan okadarını alamam kendim çalışsaydım neysede
orta 60 70lerde hepsi burada bazılrında iyi yorum yok..bizde sinboya karar verdik..oda 12v.kırmızı olanı var..herkes iyiyorum yazmış ama sinbo olunca güvenemedim..fiyatıda 50 milyon...hemende bozulmasın benim paramda yazık,arkdaşada ayıp olur......ama önyargıdan kurtulup alsammı?
kullanan varmı yada hediye alan...
evet ciddiyim dünyada sayısı en az burç yay burcuymuş... :)
bende aralık doğumluyum.. çok farklı karakterlerde çocukların var umarım geçimleri iyidir :)
boğa ikizler nasıl arada oluyor bırınden bırı değilmi ?
:
selam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:
dün kalori hesabımın ikinci günüydü kaçamak olmasına rağmen yaptığım sporun etkisiyle günü yeşilde kapattım
eveeeeet gelelim kilo bildirimine:
başlangıç : 82
geçen hafta: 75
bu hafta: 74
giden: 1000
toplam giden: 8000
hedef kilo: 55
lokma ve dondurma kaçamağına rağmen bir kilo vermişimdarısı diğer haftalara inşallah
Çocuklar çok iyi geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
canım 22 mayıs doğumlu arada kaldı...
Hoşgeldin canım özledik seni....
kilo bildirim
başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg
Evet artık 50 li rakamları gördüm kızlar...
Topiğim sana teşekkürler...
Kızlar destekleriniz için de çok sağolun...
Gerçekten çok mutluyum....
Ayağımı sürüyorum ona göre...
Takılın peşime!!!!
tebrik ederim canım ayağını sürü bide şu resmini görsek artık diyorum 30 kiloÇocuklar çok iyi geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
kilo bildirim
başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg
Takılın peşime!!!!
selam kızlarrrr ben geeeelllllllidddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmhepinizi çok özledimmm 2 gündür topiqe girip okuyamadım çok yoqundum dün sabah kursa gittiqim için giremedim akşamda çok yorgun ve halsizdim..bugünde birazdan okula gidicez kızımın karnesini ve 3 kırıqını alıp gelicez akşamada oqlum köye gidiyor onu uqurlucaz..ben bu hafta çok yedim kızlarr :78: hem gün içinde hemde akşam çok geç saatlerde öyle bir iki kaçamaklada kalmadım çok fazla yedim ve hayretler içersindeyimki sadece 200qr artıdayım ben bundan şunu anlaıyorum demekki korumaya geçince çok rahat kilomu koruyabilicem bu beni mutlu etti..bu arada pazartesi tatile çıkıcaktım ama kızımın kırıqı gelince tehir etmek zorunda kaldık temmuzun 7-15 arası sınavları varmış kaldıkkk buralardaa :84::84::84::84::84::84::84:
kızlar aylar once 40 beden lcw dan pantolon almıştım.
şimdi off süper oluyo hafııf bol bıle harıka oluyo
ay acaip mutluyum ya artık 40 bılem gıyebılyıommmmmmmmm
bi de okuldakıler kıskançlıktan çatlıyo......
süreklı benı övüyolar bırak şu dıyetı yeter artık daha ne verıcen ıyıısn dıyolar.
bende yok daha 5 kılo daha verıcem dıyorum....
bende kuusr bulamıyolar artık saçma sapan şeyler söylemeye başladılar.
dun biri ne dıyo eşimin bana hedıye aldıgı altın kunyeye sahtemı o dedi.....
:92: günaydın kızlar :92:
bu sabah ayaklarım gerı gerı gıttı tartıya dogru yol alırkenregl sancım da basladı :26:
neyse lafı uzatmıyım yıne bır cuma gunu kaşımı, bıyıgımı aldırıp geldım ofise, belkı de onları aldırınca bı 50 gr daha gıtmıstırrr
regl sonrası tartıda daha guzel rakamlar görürüm inşşşşşşşşşş
baslangıc: 79
gecen hafta:73.40
bu hafta:73.20
giden:200 gr :26:
t. giden:5.80
hedef:58
200gr gıtmıs, butun hafta boyunca kendımı kotu hıssettıgım ıcın bu defa sık sık tartıldımm motıve olayım dıye, ama ben dııkkat ettıkce tartıda 75lere dogru geldıgımı bıle gordummm, ne kadar dıkkat etsem olmadı hep artılardaydım, regl olcakmısım ben de ona bagladım cunku baska bı acıklaması yoktu :26: dün şişliğim gitsin diye mate içtim, o kadar cok tuvalete cıktım kiii200gr eksiye ınmışım yanı düşününnnn ama hala diğer açıdan olan tuvalet sorunum devam ediyooo, ona bı cözüm bulamadım, bu hafta 5i bi yerde cayına baslamayı düşünüyorum, kullanan arkadaslar tuvalet sorununa çözüm getırıp getırmedıgı konusudna yardımcı 0olurlarsa sevınırmmm :44:
inş regl sonrası hafta daha guzel sonuclar alırım, tartıya bugunki gıbı korka korka cıkmam zaten ılk cıktıgımda tartı bı 73.2 bı 73,1 olup durdu, karnımı ıcıme cektım kandırayımd edım olmadı gıttı durdu 73.20 de namussuz tartıııııı
gecmısı okuyamadım, kılo veren veremeyen butun arkadasları tebrık edıyorummmmm, metabolızmayı bıraz canlandırmak ıcın onerısı olan butun arkadasların fıkırlerını beklıyorummmm, bıde su tuvalet sorunuyla ılgılı 5i 1 yerde caylarıyla ılgılı onerılerınızı tabıkı deeee, galıba 3-4 gun oldu ben tuvalete cıkmayalıııııı
canım evet yaa sıkıldım artık nerdeyse 2 aydır bı ılerı bı gerı kılom sabıt gıbı bısey yanı bunada şükür ama öncesinde de aynı böyle dıkkat edıyordum bı hafta veremesem 2ncıde mutlaka 600-700 bişiler gidiyodu motıvasyon düşmüyodu.benım sorunum spor yapamıyorum sade yürüyüş yapabılırım baya farkettırıyo bende ama ondada fırsat bulamıyorum ıste evde kosu bandıu var bıde ama olmuyo ıste yoksa ben dıyet yapmadan ayz aylarında zaten kılo verıyodum kendılıgımden kasmıycam artık bıd eboyle denıycem bakalım ama bu fıkre oyle alıstımkı kasarsam kılo alırım bılıyorum nası cıkarcam aklımdan bu fıkrı bılmıyorum zor olcak ıyıce ıcıme ısledı yanii.hayırlısı bakalım zaten ramazan yakalsıyo o zaman zaten yapamıycaktık dıyet fılan bakalım nolcak
Çocuklar çok iyi
geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
kilo bildirim
başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg
Takılın peşime!!!!
canım ölçülerini ver çizelgeni yapayımtebrikler canım..ya ben alori sepetini tam kullanamadım eksik oluyo bişyler anlamadım sabrımda yoktur yaagece uğraştım olmadı üye oldum ama daha yararlanamdım...
hem sudeme inat çizelgemide değiştirecektim onuda yapamadımsabır yok ya hemen bırakıyorum pufff.eşim bilgisyarcı ama ben bişe bilmiyommm:78:ama öğrenicem
şimdi sude gülecek bana yinee...üzücek benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?