sena abla hosgeldin
azmine hayranim ablacim masallah masallah masallah darisi bizim basimiza insallah
lequim kiz sen neyapiyosun böyle geldiginde benden coktun simdi gectin gittin seni hain senineyapiyosan iyi yapiyosun devamini bekliyoruz
butun kilo veren arkadaslari tebrik ederim veremeyenler yerinde sayanlar uzmeyin tatli caninizi haftaya daha guzel verirsiniz ins
bebegim regl döneminde bile ekside olmak ufff süperrrr bişiiii, reglin bitince ödemlerini atcaksınnnn eminol, bende ağlıyodum bak ucuyorum şimdi :)
bebişim sabah aç karnına kuru kayısı ye 2 tane, bide yatmadan 2 tane ye, üzerlerine ılık su iç çıkmassan namussuzummm: D
bebegim regl döneminde bile ekside olmak ufff süperrrr bişiiii, reglin bitince ödemlerini atcaksınnnn eminol, bende ağlıyodum bak ucuyorum şimdi :)
bebişim sabah aç karnına kuru kayısı ye 2 tane, bide yatmadan 2 tane ye, üzerlerine ılık su iç çıkmassan namussuzummm: D
Çocuklar çok iyi geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
canım 22 mayıs doğumlu arada kaldı...
Hoşgeldin canım özledik seni....
kilo bildirim
başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg
Evet artık 50 li rakamları gördüm kızlar...
Topiğim sana teşekkürler...
Kızlar destekleriniz için de çok sağolun...
Gerçekten çok mutluyum....
Ayağımı sürüyorum ona göre...
Takılın peşime!!!!
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
gelelim benim bildirime
kilo bildirimimm
başlangıç___ 75 kg
geçen hafta __70.4 kg
bu hafta __70 kg
gelen __400 gr
toplamda giden __ 5 kg
hedef __60 kg
inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olucak vücuttaki ödemide atarsam süüper
bu arada hala green 4 arkadaşamı yapıyoruz bildirimi .kaptanımız gelmiş ama geçmişe fazla bakamadım değiştimi durum yoksa bu cumada aynımı kalıcak söleyin biriniz de yapayım bildirimi
canım ölçülerini ver çizelgeni yapayım
kolari sepetine gelince canım hedef kilonu ve ne kadar sürede verdiğini girmezsen kalori hesaplamıyor orda hedef kilo var oraya gir boyunu kilonu hedef kilonu giriyorsun sana ne kadar kalori alman gerekir söylüyor
ilkk ben gelmek istiyommm arkandaaaan, senin yolundan geliyommm aplaaaaaaaaaaa :)
maşallahhhhhhhlar olsun sana, 3 cocuk anası 59luk cıtırrrrr seni :))
tebrik ederim canım ayağını sürü bide şu resmini görsek artık diyorum 30 kilonasıl bişey merak ediyorum hiç o kadar veremedimde
Selaamlaaaarrrrrr yep yeniii bir cumaaa dahaaaa
maşallah canım Allah bozmasın, oğlun ikizler o zaman arada değil..
ayağını şöyle önüme doğru sürüver sevabına, demek 50 leri gördün bana 60 lazım ama 58 de inersem kontrol etmesı kolay olur ...
fazla eksik göz çıkarmaz...
Canım sena kaptana yapıyoruz artık...
Bu arada gelen mı 400 gıden mı 400 ??
valla kastıgım ıcın boyle oluyo zaten kastım olmadı napıyımsenacım hoşgeldin
kilo veren az alan azcık veren çok veren ... hepinizi tebrik ederim hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah
benim izimden gel emi eksik kalmagayet güzel verdin işte gram gramda olsa veriyosun.ama kendinde o direnci göremiyosan bu tatil dönemi biraz kendine gel toparlan sonra tekrar gel devam et kilo bildirimi yapmıyorum ama hala dikkat etmeye çalışıyorum.bi dönem koptum baya moralman o dönem aldım ama tekrar hepsini geri verdim.kafa olarak kazır olmayınca nekdar dikkat etsende olmuyor anca dengete tutabiliyosun kendini :97: ben ramazana kadar bi 2 kilo vermek istiyorum bakalım nasıl vercem.ramazan rahat geçir çok yeme isteği duymuyorum bu yüzden o kiloyuda korurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.sende aslında ramazana kadar kassasydın biraz çok iyi olursu senin için
diyeti bırakalı tam bir hafta oldu benm ama kilomda bi değişiklik yok herşeyi yiyorum veçok rahat lavaboya çıkıyorum ya diyet yaparken rahat çıkamıyodum ve kasılıyorum mutlu olamıyorum hiç bi yere çıkmak istemiyorum gidersem çok yerim diye sürekli cıssların hayalini kuruyorum ama şimdi öyle değilim mutluyum ya bu yüzden diyet işi bana göre değil bunu kafamda netleştirdim bence sende rahat ol yani tam olarak ne istediğine karar ver hangi yöntemde daha mutluydun diyet yaparken mi yoksa istedikleri kiloları düşünmeden yerken mi hangisiyle kendisi daha zinde hissediyodun bide diyeti bıraktığında mutsuz olucaksan eğer bence bırakma
ben kullanmadım ama hepsi buradadan ürün almanı tavsiye etmem mallar bozuk çıkıyo sonra arıyosun ilgilenen yok amaaan pişman oldumj alışveriş yaptığıma ordan boşverkızlar buarada bişi sorcam...
benim şarzlı sürürgem arçellik 6yıldır memnunum ama şuan çok pahalı..arkdaşa düğün hediyesi alcam ama 6oı geçmemeli bende araştırdım..
fakirlerde pahalı yani şuan okadarını alamam kendim çalışsaydım neysede
orta 60 70lerde hepsi burada bazılrında iyi yorum yok..bizde sinboya karar verdik..oda 12v.kırmızı olanı var..herkes iyiyorum yazmış ama sinbo olunca güvenemedim..fiyatıda 50 milyon...hemende bozulmasın benim paramda yazık,arkdaşada ayıp olur......ama önyargıdan kurtulup alsammı?
kullanan varmı yada hediye alan...
valla kıskanç bu insanlar çekemiyorlar hayret bişey sizene size göre zayıflamış olabilirim ama ben kendimi henüz öyle görmüyorum mutlu olduğum kiloya kadar inicem de sende bidaha demezlerkızlar aylar once 40 beden lcw dan pantolon almıştım.
şimdi off süper oluyo hafııf bol bıle harıka oluyo
ay acaip mutluyum ya artık 40 bılem gıyebılyıommmmmmmmm
bi de okuldakıler kıskançlıktan çatlıyo......
süreklı benı övüyolar bırak şu dıyetı yeter artık daha ne verıcen ıyıısn dıyolar.
bende yok daha 5 kılo daha verıcem dıyorum....
bende kuusr bulamıyolar artık saçma sapan şeyler söylemeye başladılar.
dun biri ne dıyo eşimin bana hedıye aldıgı altın kunyeye sahtemı o dedi.....
tamam bencede öyle yap valla ne yalan söyliyim ben diyet yapmıyorum kızlar sadece azcık dikkat ediyorum her istediğimi yiyorum ne kb ,nede kalori hesabı var onlar adamı hasta eder stres oluyorum zati,neyse işte akşam 6-7den sonra yemek yemiyorum sade su ve karışık form çayı içiyorum sabahta çok güzel kilo vermiş oluyorum bu arada her sabah tartılıyorum not alıyorum grlarla fazla çıktıysam hemen ogün daha dikkatli besleniyorum oluyo sende bide böyle dene kasma kendini ve akşamları çok yeme erken ye olucaktugbacım evet senın vermen etkıledı o kadar yedin bır deyok kız saka ben ınankı boyl eolmuyo dıyet yapsamda bır yapmasamda yanı bunaldım artık valla moralım bozuluyo devam ettıkce son kez denedım olmadı ıste halbukı bu hafta sadece crs günü öğlen küçük bi kaçamak yapmıstım o kadar haftasonu kafama göre yedıgım halde pzt 67.3 tüm birde ama bugunku kıloma bak bıde kendı halıne bıraktım kılolarımı benım vucudum 65 ten asagıya pek ınemdı ınmek ıstemıyo anlasılan
yaaa sen şimdi kaç kilosun niye yazmıyosunsenacım hoşgeldin
kilo veren az alan azcık veren çok veren ... hepinizi tebrik ederim hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah
benim izimden gel emi eksik kalmagayet güzel verdin işte gram gramda olsa veriyosun.ama kendinde o direnci göremiyosan bu tatil dönemi biraz kendine gel toparlan sonra tekrar gel devam et kilo bildirimi yapmıyorum ama hala dikkat etmeye çalışıyorum.bi dönem koptum baya moralman o dönem aldım ama tekrar hepsini geri verdim.kafa olarak kazır olmayınca nekdar dikkat etsende olmuyor anca dengete tutabiliyosun kendini :97: ben ramazana kadar bi 2 kilo vermek istiyorum bakalım nasıl vercem.ramazan rahat geçir çok yeme isteği duymuyorum bu yüzden o kiloyuda korurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.sende aslında ramazana kadar kassasydın biraz çok iyi olursu senin için
valla bizimde kız oğlan ben üçümüzünde doğum günlerinin arasında 1 ay var ben 18 mayıs boğa oğlum 8haziran ikizler kızım 13temmuz yengeç aaa ben kızımın burcunu yeni öğreniyom ya hiç merak edip te bakmamıştım hay allah güldüm şimdiÇocuklar çok iyi geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
canım 22 mayıs doğumlu arada kaldı...
Hoşgeldin canım özledik seni....
kilo bildirim
başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg
Evet artık 50 li rakamları gördüm kızlar...
Topiğim sana teşekkürler...
Kızlar destekleriniz için de çok sağolun...
Gerçekten çok mutluyum....
Ayağımı sürüyorum ona göre...
Takılın peşime!!!!
tembel ugraş biraz bı çizelgeyı bıle hazırlamazsan sen nasıl zayıflıycantebrikler canım..ya ben alori sepetini tam kullanamadım eksik oluyo bişyler anlamadım sabrımda yoktur yaagece uğraştım olmadı üye oldum ama daha yararlanamdım...
hem sudeme inat çizelgemide değiştirecektim onuda yapamadımsabır yok ya hemen bırakıyorum pufff.eşim bilgisyarcı ama ben bişe bilmiyommm:78:ama öğrenicem
şimdi sude gülecek bana yinee...üzücek benii
inat et hırs yap verıcende ışte sen tembelsın.gözün aydınvalla ben bile hafifiledim yaşamımda farkedince sevindirilk oluyomki ..artıkbi 10 gitse harika olucak ..
derler ama kilo alıncada hiçkaçmaz gözlerinden gözüne gözüne sokarlar..sen boşver onları..banada çok diyen var senin neyin var birazda göstermiyom ama şişkoyum yani...
yağlarım var etlerim var daha ne olsunhele benden kilolular hani çaba göstermeyenler daha çok kızıyor zaten bukezçok kişide bilmiyo burda sizle konuşup rahatlıyom vericemde inşaallah..
öğleden sonrada komşuya gidicez,ama ben dikkatliyim adetim daha yeni bitti dikkatttt
kız sakın hazırlama o na balık verme balık ututmayı öğret en fazla ben okadar tarıf ettim tembellık yapıyo.yok öyle armut piş ağzıma düş.canım ölçülerini ver çizelgeni yapayım
kolari sepetine gelince canım hedef kilonu ve ne kadar sürede verdiğini girmezsen kalori hesaplamıyor orda hedef kilo var oraya gir boyunu kilonu hedef kilonu giriyorsun sana ne kadar kalori alman gerekir söylüyor
ben kullanmadım ama hepsi buradadan ürün almanı tavsiye etmem mallar bozuk çıkıyo sonra arıyosun ilgilenen yok amaaan pişman oldumj alışveriş yaptığıma ordan boşver
valla kıskanç bu insanlar çekemiyorlar hayret bişey sizene size göre zayıflamış olabilirim ama ben kendimi henüz öyle görmüyorum mutlu olduğum kiloya kadar inicem de sende bidaha demezler
tamam bencede öyle yap valla ne yalan söyliyim ben diyet yapmıyorum kızlar sadece azcık dikkat ediyorum her istediğimi yiyorum ne kb ,nede kalori hesabı var onlar adamı hasta eder stres oluyorum zati,neyse işte akşam 6-7den sonra yemek yemiyorum sade su ve karışık form çayı içiyorum sabahta çok güzel kilo vermiş oluyorum bu arada her sabah tartılıyorum not alıyorum grlarla fazla çıktıysam hemen ogün daha dikkatli besleniyorum oluyo sende bide böyle dene kasma kendini ve akşamları çok yeme erken ye olucak
yaaa sen şimdi kaç kilosun niye yazmıyosun
valla bizimde kız oğlan ben üçümüzünde doğum günlerinin arasında 1 ay var ben 18 mayıs boğa oğlum 8haziran ikizler kızım 13temmuz yengeç aaa ben kızımın burcunu yeni öğreniyom ya hiç merak edip te bakmamıştım hay allah güldüm şimdianlıycanız aşkitom küplere biniyo niye peşpeşe doğurdun bunları diye 1 senede doğum gününde alıncak hediyeleri 3 ay boyunca heray almak zorunda kalıyo peşpeşe alıcaksın tabi zaten küsüm hala sana
pelin yaa nedir bu dertten çektiğimiz yani benim çoktandır iyim ama sabh ıkıl ballı suyumuda içsem çıkmadımmı çıkaymıyom..düşün yani normalde sabha boşaltım yapmamız lazımken..taa gece oda önce karnım ağırıyor tuvaletim var ama kabzılık önce sonra sökülüyo ..çıkıncada yorgun bir ben...buda kilo yapıyo insana vermeyde engel..nasıl akşmdan sonra yemeyin ağır v.s. diyolar çünkü bağırsakalrda çalışıyo yani karın dolu olmuycak ama biz daha boşaltmadık ki boş olsun....
yok banada kolonoskopi yolu gözüküyo..zaten histereskopi var sırada sonrada onumu yaptırayım
maaşallah tüm kopileride yaptırcammendoskopide lisedeyken ve sonra 2kere yaptırdım...artım midem iyi ama bağırsak fenaa o düzelemedi yılalrdır..hep hafif ve sulu beslen...
kıskananlar çatlasın kıskanalar çatlasınKız valla ne güzel diyorsun...
Yerim seni dadlu kız.....
İlk sen gel arkamdan....
Sende o potansiyel var valla....
Okulda dün oğlumun okulunda herkes çok şaşkındı valla
Nasıl yaptın nasıl ettin
bir yığın soru....
en sonunda dedim 3 çocuk doğurun peşlerinden koşarken gidiyor
çok çok zayıflamışsın şubatta kışın bize gelmiştin böyle değildin diyenler..
kıskançlıktan fevri davrananlar
bir kişi de Aman Allahım şok oldum
bu siz olamazsınız...
kendinize haksızlık yapmayın dedi...
ii misin dedim.. sende zayıfsın...
Manken mi olacaksınız dedi biri..
Bende evet 3 çocukla teklif aldım dedim
Biri ciddi ciddi yüzünüz güzel ama kalça göğüs yok dedi...
96 69 96 dedim bende...
valla belimi 2 cm ince söyledim sinirden kudursunlar diye
Canım benim kardeşimin düğünü var temmuzda
Orada çekileceğim...
Onu bekliyorum aslında...
Üstelik söz kıyafetimi giyeceğim..
Yani eski bir kıyafet ama hala çok güzel..
Belki birde bu var belki alırım amaEki Görüntüle 211719
Hala kararsızım yani...
Sizce?
canım bırak onalrı onalr kendılerı zayıflayamıyor ya kuduruyolar............ben kullanmadım ama hepsi buradadan ürün almanı tavsiye etmem mallar bozuk çıkıyo sonra arıyosun ilgilenen yok amaaan pişman oldumj alışveriş yaptığıma ordan boşver
valla kıskanç bu insanlar çekemiyorlar hayret bişey sizene size göre zayıflamış olabilirim ama ben kendimi henüz öyle görmüyorum mutlu olduğum kiloya kadar inicem de sende bidaha demezler
diye 1 senede doğum gününde alıncak hediyeleri 3 ay boyunca heray almak zorunda kalıyo peşpeşealıcaksın tabi zaten küsüm hala sana
canım nedır bu okuldakıelrden çektiğimiz ama merak etme bız en guzel cevabıu zayıflayarak verıyoz onlara kuduruyolar.Kız valla ne güzel diyorsun...
Yerim seni dadlu kız.....
İlk sen gel arkamdan....
Sende o potansiyel var valla....
Okulda dün oğlumun okulunda herkes çok şaşkındı valla
Nasıl yaptın nasıl ettin
bir yığın soru....
en sonunda dedim 3 çocuk doğurun peşlerinden koşarken gidiyor
çok çok zayıflamışsın şubatta kışın bize gelmiştin böyle değildin diyenler..
kıskançlıktan fevri davrananlar
bir kişi de Aman Allahım şok oldum
bu siz olamazsınız...
kendinize haksızlık yapmayın dedi...
ii misin dedim.. sende zayıfsın...
Manken mi olacaksınız dedi biri..
Bende evet 3 çocukla teklif aldım dedim
Biri ciddi ciddi yüzünüz güzel ama kalça göğüs yok dedi...
96 69 96 dedim bende...
valla belimi 2 cm ince söyledim sinirden kudursunlar diye
Canım benim kardeşimin düğünü var temmuzda
Orada çekileceğim...
Onu bekliyorum aslında...
Üstelik söz kıyafetimi giyeceğim..
Yani eski bir kıyafet ama hala çok güzel..
Belki birde bu var belki alırım amaEki Görüntüle 211719
Hala kararsızım yani...
Sizce?
diyosun...........tamam orayı yaptım ama kendi kalori hesabımı falan yapamadım neyse biara bakarımm..denerimm.
yok canım sen zahmet etme sudem yaparrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?