70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

gelelim benim bildirime

kilo bildirimimm

başlangıç___ 75 kg
geçen hafta __70.4 kg
bu hafta __70 kg
GİDEN __400 gr
toplamda giden __ 5 kg
hedef __60 kg

inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olucak vücuttaki ödemide atarsam süüper

bu arada hala green 4 arkadaşamı yapıyoruz bildirimi .kaptanımız gelmiş ama geçmişe fazla bakamadım değiştimi durum yoksa bu cumada aynımı kalıcak söleyin biriniz de yapayım bildirimi

Son düzenleme:

walla bebişim bende bilmiyommmmm ehehee
wücudu kötü beslenmeye okdr alıştırmışım ki smdi böyle saglıklı besleninceee pıtır pıtır gidiyo wallah ki spor hiç yapmıyom desem yeridir :)

bide ne kdr cok kilo weriyosa insan werme süresi okdr uzuyo, ben 75le başladığım için daha hızlı gittim sanırım, daha ii kiloları sen wer insallah güzel anne öperim :)

aaah yawrummmmmm harbı uçucan sen zayıflarken tüy gıbı olcaannnnn

sımdı gordummm 2 kiloooooooooo, wuwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

bunu kutlamalıyızzzz, senın serefıne kaldırıyorum kadehımııııı darısı basımızaaaaa vallaaa

Son düzenleme:

pelin yaa nedir bu dertten çektiğimiz yani benim çoktandır iyim ama sabh ıkıl ballı suyumuda içsem çıkmadımmı çıkaymıyom..düşün yani normalde sabha boşaltım yapmamız lazımken..taa gece oda önce karnım ağırıyor tuvaletim var ama kabzılık önce sonra sökülüyo ..çıkıncada yorgun bir ben...buda kilo yapıyo insana vermeyde engel..nasıl akşmdan sonra yemeyin ağır v.s. diyolar çünkü bağırsakalrda çalışıyo yani karın dolu olmuycak ama biz daha boşaltmadık ki boş olsun....
yok banada kolonoskopi yolu gözüküyo..zaten histereskopi var sırada sonrada onumu yaptırayım
maaşallah tüm kopileride yaptırcammendoskopide lisedeyken ve sonra 2kere yaptırdım...artım midem iyi ama bağırsak fenaa o düzelemedi yılalrdır..hep hafif ve sulu beslen...

Selaamlaaaarrrrrr yep yeniii bir cumaaa dahaaaa

maşallah canım Allah bozmasın, oğlun ikizler o zaman arada değil..
ayağını şöyle önüme doğru sürüver sevabına, demek 50 leri gördün bana 60 lazım ama 58 de inersem kontrol etmesı kolay olur ...
fazla eksik göz çıkarmaz...

Canım sena kaptana yapıyoruz artık...
Bu arada gelen mı 400 gıden mı 400 ??

tamam orayı yaptım ama kendi kalori hesabımı falan yapamadım neyse biara bakarımm..denerimm.
yok canım sen zahmet etme sudem yaparrrrr

kızlar alıntı yapmaya vaktim yok hızlıca göz attımmm senacım kocacık kurudun diyip duruyoo valla daha dur diyorum bide silikon yaptırcam dedimm çok isteyince tamam yaptırcam söz dedi holeyyyyyy kocacıkk seni seviyorummm

kızlar süpersinizzzzzzzzzzzz valla tebrik ederimm hepiniziiiiii süperiz yaaa iyiki beraberizzzzzzzzzzzz seviyorummm uleynnn siziiii

ben okula kaçarrrrrrrr karne vercez oğluşum alcakkk heycnlandım yaaaaaa kuzucummmm benimmmmmmmmm annesini aşkııııı

ilkk ben gelmek istiyommm arkandaaaan, senin yolundan geliyommm aplaaaaaaaaaaa :)
maşallahhhhhhhlar olsun sana, 3 cocuk anası 59luk cıtırrrrr seni :))

Kız valla ne güzel diyorsun...
Yerim seni dadlu kız.....
İlk sen gel arkamdan....
Sende o potansiyel var valla....

Okulda dün oğlumun okulunda herkes çok şaşkındı valla
Nasıl yaptın nasıl ettin
bir yığın soru....
en sonunda dedim 3 çocuk doğurun peşlerinden koşarken gidiyor
çok çok zayıflamışsın şubatta kışın bize gelmiştin böyle değildin diyenler..
kıskançlıktan fevri davrananlar
bir kişi de Aman Allahım şok oldum
bu siz olamazsınız...
kendinize haksızlık yapmayın dedi...
ii misin dedim.. sende zayıfsın...

Manken mi olacaksınız dedi biri..
Bende evet 3 çocukla teklif aldım dedim
Biri ciddi ciddi yüzünüz güzel ama kalça göğüs yok dedi...
96 69 96 dedim bende...

valla belimi 2 cm ince söyledim sinirden kudursunlar diye

tebrik ederim canım ayağını sürü bide şu resmini görsek artık diyorum 30 kilo nasıl bişey merak ediyorum hiç o kadar veremedimde

Canım benim kardeşimin düğünü var temmuzda
Orada çekileceğim...
Onu bekliyorum aslında...
Üstelik söz kıyafetimi giyeceğim..
Yani eski bir kıyafet ama hala çok güzel..
Belki birde bu var belki alırım ama

Hala kararsızım yani...
Sizce?

Hemeenncecikkk bu haftakii durumu yazayımm ;

Başlangıç: 81
Geçen hafta: 76.5

Bu hafta: 75.5
Giden: 1000 kg

Toplamda giden: 5.500 gr
Hedef: 70...

Şükür hiç olmazsa bu haftayı da en az 1 kg ile kapatabildim daha da az olsa şaşmazdım regl dönemindeyim gidemez sanıyordum ama gittiii barii 1 kg cuukk

ay giden arkadaşım ynalış yapmışım az daha bir kalem hatası ile kilo alıyodum 40 gr olaraktan saol düzlettim şimdik .
tam tamına 70 kg gösterdi tartı ama haftaya ödemleride atıcam inşallah 69 lu rakamı görücem kısmetse

valla kastıgım ıcın boyle oluyo zaten kastım olmadı napıyımhem ben ramazandan daha umutluyum gec vakıt yendıgı ıcın mıdem cok almıyo bı yerde tıkanıyodum ıns oyle olur sonrasında da gec oldugu ıcın bısey yenmıyo zaten bakalım görcez belkı ramazana kadar kendılıgınden verırım bellı olmaz 2-3 kg bende senın gıbı yapcam tabıkı bırkaıyom dedıgım kafamdan atıyom yanı yoksa aynı devame derım 7 den sonra bısey yemem fılan bıgun cok kacırırsam telafı ederım fılan kılomuda kontrol ederım yanisen gibi

canım su an boyle mutsuzum ben öbür türlü deneyım bakalım zaten kılom artarsa dönerım tekrar dıyet mantıgına

ben kullanmadım ama hepsi buradadan ürün almanı tavsiye etmem mallar bozuk çıkıyo sonra arıyosun ilgilenen yok amaaan pişman oldumj alışveriş yaptığıma ordan boşver
valla kıskanç bu insanlar çekemiyorlar hayret bişey sizene size göre zayıflamış olabilirim ama ben kendimi henüz öyle görmüyorum mutlu olduğum kiloya kadar inicem de sende bidaha demezler
tamam bencede öyle yap valla ne yalan söyliyim ben diyet yapmıyorum kızlar sadece azcık dikkat ediyorum her istediğimi yiyorum ne kb ,nede kalori hesabı var onlar adamı hasta eder stres oluyorum zati,neyse işte akşam 6-7den sonra yemek yemiyorum sade su ve karışık form çayı içiyorum sabahta çok güzel kilo vermiş oluyorum bu arada her sabah tartılıyorum not alıyorum grlarla fazla çıktıysam hemen ogün daha dikkatli besleniyorum oluyo sende bide böyle dene kasma kendini ve akşamları çok yeme erken ye olucak
yaaa sen şimdi kaç kilosun niye yazmıyosun
valla bizimde kız oğlan ben üçümüzünde doğum günlerinin arasında 1 ay var ben 18 mayıs boğa oğlum 8haziran ikizler kızım 13temmuz yengeç aaa ben kızımın burcunu yeni öğreniyom ya hiç merak edip te bakmamıştım hay allah güldüm şimdi anlıycanız aşkitom küplere biniyo niye peşpeşe doğurdun bunları diye 1 senede doğum gününde alıncak hediyeleri 3 ay boyunca heray almak zorunda kalıyo peşpeşe alıcaksın tabi zaten küsüm hala sana

vallahi hanimlar herkesin problemi tuvalete cikamamk. Bndede tam tersi kronok ishal var.Bagirsaklarin cok calismasiyla kilo verilseydi bemi büyütecle bakip görmeniz lazimdi.Gecenin 3 de dahi karin agrisiyla tuvalete gidiyorum , gerisini siz düsünün.

tembel ugraş biraz bı çizelgeyı bıle hazırlamazsan sen nasıl zayıflıycan

inat et hırs yap verıcende ışte sen tembelsın.

kız sakın hazırlama o na balık verme balık ututmayı öğret en fazla ben okadar tarıf ettim tembellık yapıyo.yok öyle armut piş ağzıma düş.

bize biri mı hazırladı anamıızın akrnında mı ögrendık.uğraşıp oda öğrencek.ılk hazırladııgmda ben okadar çok uğraştım okadar çok pes ettim ki ama sonunda oldu.

günaydin canlar .......................
ben yeni üye nisan ben 10 ayda 13 kilo civari aldim gebelik ilaclari yüzünden bebiste gelmedi elbiselerde sigamiyorum dün lahana diyetine basladim bilgilerinize cok ihtiyacim var

ben hemen kahvaltı mönümü yazıp çıkayım buraya

sabah aç karnına ballı sirkeli su
2 kuru kayısı

2 ad lıght etimek
etimeklerin üzerini kaplayacak kadar beyaz peynir
1 domates
1 ad taze kırmızı biber kekik limon az zeytinyağlanmış olarak
3 yeşil zeytin
2 ad çay

ya benım onceden boyle bı sorunum yoktu yada ben farkında değildim, burda tuvalet sorunuyl aılgılı konusurlarken kendımı dusundum,anaaa bı de baktım bende en son tuvalete cıkalı kac gun gecmıs sonra dıkkat ettımde bende cıkamıyorummm, onceden farkında değilmişimmmm :26: ama mesela bı memlkete gıdeyım, hersey gayet duzenlı gunde ıkı defa cıktıgım bıle oluyoooo, nası bısı ben de anlamadım, bana memleket havası ve suyu yarıyo galıbaaa bıde garıp olan hayatımda ıcmedıgım kadar su ıcıyorum, bıtkı cayları ıcıyorum, agır bısı yemıyorummm, corbamı hıc bı aksam öğünümden eksik etmiyorum ve hareket edıyorum hala düzene gırmedııııı, buna sasırıyorummmmm :26:
bı takvıye almam sart, kuru kayısı fılan yıyemem gıbı, kuru meyve midemi bulandıryo, o yuzden 5i 1 yerde caylarını soruyorummm bıtkı caylarına alıstım artık :44: aslında oyle caylara alıstırmamak lazım, bagırsak tembellıgı yapıyo dıolar ama benımkıler zaten tembellll

kıskananlar çatlasın kıskanalar çatlasın
canım temmuzu bekliyelim o zaman bide bence söz kıyafetini giy havan olsun çünkü bir çok kadın için gelinliğini nişanlığını söz kıyafetini yada diğer kıyafetlerini giymek daha sonra pek nasip olmuyor kilo aldığımız içingerçi resimdeki kıyafette güzel ama sen giy söz kıyafetini bas havanı

canım bırak onalrı onalr kendılerı zayıflayamıyor ya kuduruyolar............

canım nedır bu okuldakıelrden çektiğimiz ama merak etme bız en guzel cevabıu zayıflayarak verıyoz onlara kuduruyolar.

ohhh çatlasınlar inşallah.........

tamam orayı yaptım ama kendi kalori hesabımı falan yapamadım neyse biara bakarımm..denerimm.
yok canım sen zahmet etme sudem yaparrrrr
diyosun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…