tembel ugraş biraz bı çizelgeyı bıle hazırlamazsan sen nasıl zayıflıycan
inat et hırs yap verıcende ışte sen tembelsın.
kız sakın hazırlama o na balık verme balık ututmayı öğret en fazla ben okadar tarıf ettim tembellık yapıyo.yok öyle armut piş ağzıma düş.
bize biri mı hazırladı anamıızın akrnında mı ögrendık.uğraşıp oda öğrencek.ılk hazırladııgmda ben okadar çok uğraştım okadar çok pes ettim ki ama sonunda oldu.
ya benım onceden boyle bı sorunum yoktu yada ben farkında değildim, burda tuvalet sorunuyl aılgılı konusurlarken kendımı dusundum,anaaa bı de baktım bende en son tuvalete cıkalı kac gun gecmıssonra dıkkat ettımde bende cıkamıyorummm, onceden farkında değilmişimmmm :26: ama mesela bı memlkete gıdeyım, hersey gayet duzenlı gunde ıkı defa cıktıgım bıle oluyoooo, nası bısı ben de anlamadım, bana memleket havası ve suyu yarıyo galıbaaa bıde garıp olan hayatımda ıcmedıgım kadar su ıcıyorum, bıtkı cayları ıcıyorum, agır bısı yemıyorummm, corbamı hıc bı aksam öğünümden eksik etmiyorum ve hareket edıyorum hala düzene gırmedııııı, buna sasırıyorummmmm :26:
bı takvıye almam sart, kuru kayısı fılan yıyemem gıbı, kuru meyve midemi bulandıryo, o yuzden 5i 1 yerde caylarını soruyorummm bıtkı caylarına alıstım artık :44: aslında oyle caylara alıstırmamak lazım, bagırsak tembellıgı yapıyo dıolar ama benımkıler zaten tembellll
geliyom leguim cik aradan ben gelecem kiiii (boyle yerimde sayarak) diyecrek so bulamiyom darisi hepimizin basina....Çocuklar çok iyi geçiriyorlar
Herkes diyor bunu
canım 22 mayıs doğumlu arada kaldı...
Hoşgeldin canım özledik seni....
kilo bildirim
başlangıç 90 kg
geçen hafta 60.5 kg
bu hafta 59.9 kg
giden 600 gram
toplamda giden 30.100 kg
hedef 55 kg
Evet artık 50 li rakamları gördüm kızlar...
Topiğim sana teşekkürler...
Kızlar destekleriniz için de çok sağolun...
Gerçekten çok mutluyum....
Ayağımı sürüyorum ona göre...
Takılın peşime!!!!
ben kustum sana beni birakip 64'ler gitinBaslangic: 82.5
Gecen Hafta: 65.5
Bu hafta: 64.9
Giden: 600
Toplam giden: 17.6
Hedef ins: 60
vallahi hanimlar herkesin problemi tuvalete cikamamk. Bndede tam tersi kronok ishal var.Bagirsaklarin cok calismasiyla kilo verilseydi bemi büyütecle bakip görmeniz lazimdi.Gecenin 3 de dahi karin agrisiyla tuvalete gidiyorum , gerisini siz düsünün.
günaydin canlar .......................
ben yeni üye nisan ben 10 ayda 13 kilo civari aldim gebelik ilaclari yüzünden bebiste gelmedi elbiselerde sigamiyorum dün lahana diyetine basladim bilgilerinize cok ihtiyacim var
işte kasıyon kendini diyorumya. aslında herşey senin istediğin hedeflediğin şekilde ilerliyor.yavaş ve emin adımlarla.kafanda diyet takıntısını bitirirsen hızla kilo verirsin.bide önceki msjlarından anımsadığım kadarıyla sen henüz adet görmeyede başlamamışsın.nekdar emzirsende adet görmedikçe çok faydası olmaz.nezaman o döneme girer genç kız olursun bi anda kilolarından kurtulursun emin olvalla kastıgım ıcın boyle oluyo zaten kastım olmadı napıyımhem ben ramazandan daha umutluyum gec vakıt yendıgı ıcın mıdem cok almıyo bı yerde tıkanıyodum ıns oyle olur sonrasında da gec oldugu ıcın bısey yenmıyo zaten bakalım görcez belkı ramazana kadar kendılıgınden verırım bellı olmaz 2-3 kg bende senın gıbı yapcam tabıkı bırkaıyom dedıgım kafamdan atıyom yanı yoksa aynı devame derım 7 den sonra bısey yemem fılan bıgun cok kacırırsam telafı ederım fılan kılomuda kontrol ederım yanisen gibi
ben sürekli diyet halinde değilim yavrum.o yüzden süreklide tartılmıyorum yada bildirim yapmıyorum.madem merak ettin aramızda kalsın ama 62 kiloyumyaaa sen şimdi kaç kilosun niye yazmıyosun
seeeennn kimeee tembel diyonnnnn haaaaabende çok denedeim okadarda deği yani aaa olmadı işte ...sanada ihtiyacım yok artıkk....ben hırs sahibi değilimki kiloda hırslanayımmm püfffff öyle ben farkınd açok olmadan vermeliyim kalıba giremem
iyi tebrik ederim sonund ayaptığın için aferin sanaaa
kızlar kabızlııgm geçsin dıye duphalac ıctım off mıdem çok fena ben okula nasıl gıdıcem....
rezıl oluurm herkese wc ye zor yetışıyommmmmm....
canım bıde evde klozet varsa oda etkılıyo.
alaturka tuvaletlerde mesane daha rahat boşalıyo.bende de o sorun var evde sadece klozet var mesane boşalmıyo.
ay giden arkadaşım ynalış yapmışım az daha bir kalem hatası ile kilo alıyodum 40 gr olaraktan saol düzlettim şimdik .
tam tamına 70 kg gösterdi tartı ama haftaya ödemleride atıcam inşallah 69 lu rakamı görücem kısmetse
işte kasıyon kendini diyorumya. aslında herşey senin istediğin hedeflediğin şekilde ilerliyor.yavaş ve emin adımlarla.kafanda diyet takıntısını bitirirsen hızla kilo verirsin.bide önceki msjlarından anımsadığım kadarıyla sen henüz adet görmeyede başlamamışsın.nekdar emzirsende adet görmedikçe çok faydası olmaz.nezaman o döneme girer genç kız olursun bi anda kilolarından kurtulursun emin ol
ben sürekli diyet halinde değilim yavrum.o yüzden süreklide tartılmıyorum yada bildirim yapmıyorum.madem merak ettin aramızda kalsın ama 62 kiloyum
valla benim allaha şükür öyle bi sorunum yok allah vermeye,,,sabah tartıldım sonra wcye yine girdim baya yaptım yani anlıycan maşallahım vardı yanee neyse dedim heralde bi 5 kilo gitti benden dedim bi baktım yerimde sayıyom ühüyeee
hoşgeldin can ,gebelik ilaçlarımı bebiş olsun diyemi alıyordun olmadımı neyse üzülme gel şu 13kiloyu ver tekrar alırsın ilaçları
karne almaya gidecekti sanırım.pire gibi maşallah orda ordaya ordan oraya her yere yetişiyo maşallahwowwwwwwwww tomom aramızda kalıcak kimseye söylömömbu arada yaşınıda öğrensem onuda merak ettimde söz aramızda kalcak
ya kızlar sena abla nerde yaw bi göründü kayboldu hayaletimiydi yoksa o gelen
böcüğüm hazırladıgın çizelgede png kısmına kadar kopyalıyon tamam.
şimdi kontrol panelıne gıt benım sana hazırladıgım eskı çizelgeyı masa ustune bi yere kaydet.yenı hazırladıgında ona benzer olucak ordan kopya çekersin.
çizelge hazırlarken ılk ıstedıgı kılo hedef kılon
ıkıncı baş kılon
ucuncu şimdiki kılon
kaptanım hoşgeldinherkes çok özlemiş seni,bak mesaj kutunu da doldurmuş bizim kızlar, bildirimimi özelden yollayamıyorum sana.
buraya yazayım,kopyalayıp tekrar yollamaya çalışırım.
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:74.7 kg
Bu hafta: 74.5 kg
Giden: 200 gr
Toplam giden: 3500 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
kızlar oğluşa sonda takıldı,tahlilini öyle verdik,dr amcamız sünnet diyor,sanırım birkaç hafta içinde yaptırıcaz,inş sorun çıkmaz,dua edin..
öpüyorum kuzular hepinizi
nemi düşünüyorum anneeeeeeeeeeeee kaaaççççççsagol karamelim benim bir kizim var adi eylül 9 yasinda ikinci bir cocuk istedik onun icin kullandim doktor normal olur diyor ama olmadi o tek spermi yakalayamadim bu arada aldigim kilolar sigamadim elbiseler iyice etkiledi beni onun icin kilo vermeliyimen azindan beynimde biraz bebek takintisindan kurtulur en etkili diyet lahana diyorlar bu gün ikinci günüm sen ne düsünüyorsun
karne almaya gidecekti sanırım.pire gibi maşallah orda ordaya ordan oraya her yere yetişiyo maşallah
28 yaşındayımablaya hürmet lütfen
anladık kutuları herhalde önce hedef,sonra baş.,3.de şimdiki olduğunu başka yerd eprobelm çıkıyo neyse bakarım yaa biaraaa sağol
nemi düşünüyorum anneeeeeeeeeeeee kaaaççççççlahana ölüm saçıyo haberlerini duyunca korktum ben onlardan yemem ahada valla bana sorarsanda ben hiç onun bunun diyeti diye bişey uygulamadım ben kafama göre yiyorum ama gün 2.5-3 litre su ve akşam 6-7den sonra yemek yasak sadece akşam yatana kadar istersen yeşil çay ve su başka yok ben maydanozlu limonlu karışık form çayı içiyorum mmm pekte tatlı can,valla şimdilik böyle sen takıl buraya hayatını zayıf yaşa hehey t
yaw daha gençmişin be varya ben seni 36 yaşında falan zannediyodum ay utandım şimdi pehh kızım sen çıtır olmuşun
valla şurdan bi çakacam ikinizeyaw kavga etmeyin kdr sende anlamadın gittin yapışrmadamı sorun çıkıyo de bakem bana ben öğretcem sana hadee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?