70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seeeennn kimeee tembel diyonnnnn haaaaabende çok denedeim okadarda deği yani aaa olmadı işte ...sanada ihtiyacım yok artıkk....ben hırs sahibi değilimki kiloda hırslanayımmm püffffföyle ben farkınd açok olmadan vermeliyim kalıba giremem
iyi tebrik ederim sonund ayaptığın için aferin sanaaa

kızlar kabızlııgm geçsin dıye duphalac ıctım off mıdem çok fena ben okula nasıl gıdıcem....

rezıl oluurm herkese wc ye zor yetışıyommmmmm....

canım bıde evde klozet varsa oda etkılıyo.

alaturka tuvaletlerde mesane daha rahat boşalıyo.bende de o sorun var evde sadece klozet var mesane boşalmıyo.

geliyom leguim cik aradan ben gelecem kiiii (boyle yerimde sayarak) diyecrek so bulamiyom darisi hepimizin basina....
Baslangic: 82.5

Gecen Hafta: 65.5

Bu hafta: 64.9

Giden: 600

Toplam giden: 17.6

Hedef ins: 60
ben kustum sana beni birakip 64'ler gitin

valla benim allaha şükür öyle bi sorunum yok allah vermeye,,,sabah tartıldım sonra wcye yine girdim baya yaptım yani anlıycan maşallahım vardı yaneeneyse dedim heralde bi 5 kilo gitti benden dedim bi baktım yerimde sayıyom ühüyeee
günaydin canlar .......................
ben yeni üye nisan ben 10 ayda 13 kilo civari aldim gebelik ilaclari yüzünden bebiste gelmedi elbiselerde sigamiyorum dün lahana diyetine basladim bilgilerinize cok ihtiyacim var

hoşgeldin can ,gebelik ilaçlarımı bebiş olsun diyemi alıyordun olmadımı neyse üzülme gel şu 13kiloyu ver tekrar alırsın ilaçları

işte kasıyon kendini diyorumya. aslında herşey senin istediğin hedeflediğin şekilde ilerliyor.yavaş ve emin adımlarla.kafanda diyet takıntısını bitirirsen hızla kilo verirsin.bide önceki msjlarından anımsadığım kadarıyla sen henüz adet görmeyede başlamamışsın.nekdar emzirsende adet görmedikçe çok faydası olmaz.nezaman o döneme girer genç kız olursun bi anda kilolarından kurtulursun emin ol

yaaa sen şimdi kaç kilosun niye yazmıyosun
ben sürekli diyet halinde değilim yavrum.o yüzden süreklide tartılmıyorum yada bildirim yapmıyorum.madem merak ettin aramızda kalsın ama 62 kiloyum

böcüğüm hazırladıgın çizelgede png kısmına kadar kopyalıyon tamam.

şimdi kontrol panelıne gıt benım sana hazırladıgım eskı çizelgeyı masa ustune bi yere kaydet.yenı hazırladıgında ona benzer olucak ordan kopya çekersin.

çizelge hazırlarken ılk ıstedıgı kılo hedef kılon

ıkıncı baş kılon

ucuncu şimdiki kılon

bu arada kızlar bende dün regl oldum ama kilom maşallah gitmiş çok seviniverdim kız demekki daha hastalanmasam kimbilir kaç gitcekti 1200 vermek kolaymı regl gününde özenin galiiiiiiii

evet benim sonku çıktığım evde klozet vardı ama hiç sevmiyorum onları şimdiki alaturka tuvalet çok sevinmiştik görünce daha rahat oluyo insan ne biliyim yada bize öyle geliyo herkezi bilemem

Son düzenleme:

umarım bildirimide doğru yapmıssındır hiç yoktan 400 gr alma şimdi...

neyse bildirimide yaptık artık ben kaçarım pazara gidicem kumaş alıcam biraz inşallah yağmur yağmaz, size iyi vıdı vıdılar...

wowwwwwwwww tomom aramızda kalıcak kimseye söylömöm bu arada yaşınıda öğrensem onuda merak ettimde söz aramızda kalcak

ya kızlar sena abla nerde yaw bi göründü kayboldu hayaletimiydi yoksa o gelen

Son düzenleme:
kaptanım hoşgeldin herkes çok özlemiş seni,bak mesaj kutunu da doldurmuş bizim kızlar, bildirimimi özelden yollayamıyorum sana.
buraya yazayım,kopyalayıp tekrar yollamaya çalışırım.

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:74.7 kg
Bu hafta: 74.5 kg
Giden: 200 gr
Toplam giden: 3500 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

kızlar oğluşa sonda takıldı,tahlilini öyle verdik,dr amcamız sünnet diyor,sanırım birkaç hafta içinde yaptırıcaz,inş sorun çıkmaz,dua edin..
öpüyorum kuzular hepinizi

sagol karamelim benim bir kizim var adi eylül 9 yasinda ikinci bir cocuk istedik onun icin kullandim doktor normal olur diyor ama olmadi o tek spermi yakalayamadim bu arada aldigim kilolar sigamadim elbiseler iyice etkiledi beni onun icin kilo vermeliyimen azindan beynimde biraz bebek takintisindan kurtulur en etkili diyet lahana diyorlar bu gün ikinci günüm sen ne düsünüyorsun

wowwwwwwwww tomom aramızda kalıcak kimseye söylömöm bu arada yaşınıda öğrensem onuda merak ettimde söz aramızda kalcak

ya kızlar sena abla nerde yaw bi göründü kayboldu hayaletimiydi yoksa o gelen
karne almaya gidecekti sanırım.pire gibi maşallah orda ordaya ordan oraya her yere yetişiyo maşallah
28 yaşındayım ablaya hürmet lütfen

anladık kutuları herhalde önce hedef,sonra baş.,3.de şimdiki olduğunu başka yerd eprobelm çıkıyo neyse bakarım yaa biaraaa sağol

hayırlı cumalar kızlar
senacım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınnnnnnnnnn
başlangıç 78
geçen hafta 67.5
bu hafta 66.2
giden 1300
toplam giden 11800
hedef 65
kilo verenleri tebrik ediyorum

canım gecmıs olsun ogluna ıns kolaylıkla atlatırsınız

nemi düşünüyorum anneeeeeeeeeeeee kaaaççççççlahana ölüm saçıyo haberlerini duyunca korktum ben onlardan yemem ahada valla bana sorarsanda ben hiç onun bunun diyeti diye bişey uygulamadım ben kafama göre yiyorum ama gün 2.5-3 litre su ve akşam 6-7den sonra yemek yasak sadece akşam yatana kadar istersen yeşil çay ve su başka yok ben maydanozlu limonlu karışık form çayı içiyorum mmm pekte tatlı can,valla şimdilik böyle sen takıl buraya hayatını zayıf yaşa heheyt
karne almaya gidecekti sanırım.pire gibi maşallah orda ordaya ordan oraya her yere yetişiyo maşallah
28 yaşındayım ablaya hürmet lütfen
yaw daha gençmişin be varya ben seni 36 yaşında falan zannediyodum ay utandım şimdi pehh kızım sen çıtır olmuşun
anladık kutuları herhalde önce hedef,sonra baş.,3.de şimdiki olduğunu başka yerd eprobelm çıkıyo neyse bakarım yaa biaraaa sağol

valla şurdan bi çakacam ikinize yaw kavga etmeyin kdr sende anlamadın gittin yapışrmadamı sorun çıkıyo de bakem bana ben öğretcem sana hadee

caniskom en kestirme yolu diye girdim bu yola ama tadi igrenc birde ben 176 boyunda 79 kiloyum kendimi iki ayakli deve gibi hissediyorum spor hic bana göre degil tatilede az kaldi be gülüm

kaptanım hoşgeldin.ben yenilerden geçen hafta listeye alınmamışım ama olsun bu hafta bende bildirimimi yapayım.
başlangıç kilosu:77
geçen hafta :76
bu hafta :75
haftada bir kilo nasıl acaba iyimi herşeyi yiyorum aç kalmıyorum sadece ekmeği ve şekeri hiç yemiyorum biraz hızlı kilo vermek için neler yapabilirim.:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…