70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

caniskom en kestirme yolu diye girdim bu yola ama tadi igrenc birde ben 176 boyunda 79 kiloyum kendimi iki ayakli deve gibi hissediyorum spor hic bana göre degil tatilede az kaldi be gülüm
kız valla güldürdün beni bebelerde uyuyo daha evi çınlattım gülmekten uyancaklar senin yüzünden rahatım kaçcak iki ayaklı deve haaavalla en kestirme yol diye o iğrenç şeyi yemeni doğru bulmuyorum bence kes onu böösana tavsiyem bol su iç yağların gitsin

tabiki ii tatlım ama ekmeği kesmen ii olmamış en azından kahvaltıda 2 dilim öğlen akşam yemiyceksen yeme neyse şekeri kesmen ii olmuş çünkü en çok ondan kilo alıyor insan ben kesmedim oo başkaa

evet canım malesef oyle.alaturka daha saglıklı.
totoşuma totoşuma vurda küçülsün eccük daha....

caniskom en kestirme yolu diye girdim bu yola ama tadi igrenc birde ben 176 boyunda 79 kiloyum kendimi iki ayakli deve gibi hissediyorum spor hic bana göre degil tatilede az kaldi be gülüm

bence iki ayaklı deve gibi değilsin biraz balık etlisin o kadar bende 1.75 76 kilo ile başladım ama diyete başlamadan öncede kimse bana ne kadar kilolusun ya demiyodu sadece ben rahatsız oluyodum bence sende verirsin merak etme

şimdiden 1.5 lıtre suyumu içytim benım için muthış...

su içemeyenlerdendım........

kızlar demin ne oldu biliyonuzmu dur deverem ben kahvaltı etmeden önce 67kgydim yedikten sonra baktım 67.2 olmuşum neyse yedikten ve tartıldıktan sonra gittim wc ye azcık ettim şeyimi neyse geldim tekrar tartıldım yine 67.0 çıktım ay ya ne hoşuma gitti bilseniz kahvaltı kar kaldı yanıma didim

yok canım ne kavgası sudeyle iyiz biz ya öyle anlaşıyoruzhallederim ya sen canını sıkmaa

şimdiden 1.5 lıtre suyumu içytim benım için muthış...

su içemeyenlerdendım........

aferim kız maşallah daha ben bi bardak bile içmedim şimdi kalkıp form çayı sallıycam kendime bu arada sabah bi ara 66.9 gördüydüm tartıda anaaam gözlerim doldu dermişim neyseee sonra 10kere çıktım indim 67 de 67 sinür ettü benü bugün leyn inivesen ölürmüsün 66yı accuk ucundan gösteryon utanmıyonmu dedim ama dinleyen kim ama görcek oo haftaya en azında 65i görcem hırslandım65.9 olsam bile olabiler

Son düzenleme:

gülmene sevindim cicim spor dedin sevemiyorum bari yürümek icin bahanem olsun diye hasanima zorla köpek aldirttim yazik köpek bile yürümeyi unuttu sokaka ciktigimizda arabayi görünce benden önce atliyor icine ya ne yaza girmek icin ben bu diyet icin gec mi kaldim
kac cocugun var öpüver benim icin

bence gayet iyi haftada 1 klio çok verirsen çok alırsın o yüzden 1 er 1 er gitmesi ok iyi ayda 4 kilo eder çoğumuz ayda 4 kilo vermiyoruz hatta 2 kilo anca veriyoruz

2 bebişim var oğlan 2 yaşında kız 11 aylık bende 23:78: valla benimkiler uyandı aney valla oğlan kardeşine bakıyo konuşuyolar anam yemeğe gidiyorum ben onları off şunlara bakın yaw sesleri geliyo ühüye duygulandım abiside pek sever kardeşini elinden gelse beşiğindende indirivercekya yapamıyo

Son düzenleme:
yok canım ne kavgası sudeyle iyiz biz ya öyle anlaşıyoruzhallederim ya sen canını sıkmaa
ayy böcüğüm farkındayım zaten benı bu kadar çok sevdıgını o yuzden üzerıne bu kadar rahat gidiyom...

gözunun onune koy o zaman mecburen içiliyo ben sahpaya pc nın yanına koyuyom yudum yudum içiyom....

şükürler olsunki bende bu alışkanlığı 2senedir tam kazandım artık
yaşasınnn su içmekkkkbuarada sen karne verdinde geldinmi yoksa gitcenmi kızzz
yok canım öğleden sonra verıcez bız....

aferin kız sen gercekte de kütahyalı mısın onlar gibi yazıyonda şiveli ben pek sevrım oranın insanını cok gıttım geldım kaldım iş dolayısıyla artık işim bitti orayla

kızlar merhaba öncelikle kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum
ben bu hafta kızıma sütü bıraktırma bahanesiyle yeme düzenimi bozarak malesef ki 1 kilo artıyla bitirdim,bunun birkaç yüz gramıda halen atamadığım sütler olabilir
başlangıç 76.4
geöen hafta 70.3
bu hafta 71.3
gelen 1 kilo
toplam giden 5.1
hedef 65
benim moralim çok bozuldu kızlar ya motivasyon diye bişey kalmadı yani,napsam yarabbim :44:

Son düzenleme:
aferin kız sen gercekte de kütahyalı mısın onlar gibi yazıyonda şiveli ben pek sevrım oranın insanını cok gıttım geldım kaldım iş dolayısıyla artık işim bitti orayla

evet canım ama pek şivem oralı değildir ama işte aile arasında falan konuşulur alışmışız bide burda hoşuma gidiyo öyle yazmak ne biliyim farkın da bile değilim galik

uzun bi aradan sora ilk bildirimim
başlangıç kilom: 74
geçen hafta:60.2
bu hafta:60.0 200grcık ama artık kendi kilolarıma indim için vermem iyice yavaşladı umarım görücem 55 senii

ya canım ben hala gecmısı okuyamadım ama senın bı gıtme lafını fılan gorur gıbı oldum,, kım nereye gıdıyooo yaaaa, sakınnnn

canım gecıcı bı donem yasıyosun bence, kiloyu bı kenara koy onemlı olan bebiş şu anda süt sorununu halletıkten sonra tam gaz devam edersınn, motıve ıcın burdayız bızzzz o yuzden uzulmene gerek yokkk, süt meselesini hallet gerısını hep beraber halletcez inş burda tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…