- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
caniskom en kestirme yolu diye girdim bu yola ama tadi igrenc birde ben 176 boyunda 79 kiloyum kendimi iki ayakli deve gibi hissediyorum spor hic bana göre degil tatilede az kaldi be gülüm
kaptanım hoşgeldin.ben yenilerden geçen hafta listeye alınmamışım ama olsun bu hafta bende bildirimimi yapayım.
başlangıç kilosu:77
geçen hafta :76
bu hafta :75
haftada bir kilo nasıl acaba iyimi herşeyi yiyorum aç kalmıyorum sadece ekmeği ve şekeri hiç yemiyorum biraz hızlı kilo vermek için neler yapabilirim.:44::44::44:
evet canım malesef oyle.alaturka daha saglıklı.bu arada kızlar bende dün regl oldum ama kilom maşallah gitmiş çok seviniverdim kız demekki daha hastalanmasam kimbilir kaç gitcekti 1200 vermek kolaymı regl gününde özenin galiiiiiiii
evet benim sonku çıktığım evde klozet vardı ama hiç sevmiyorum onları şimdiki alaturka tuvalet çok sevinmiştik görünce daha rahat oluyo insan ne biliyim yada bize öyle geliyo herkezi bilemem
totoşuma totoşuma vurda küçülsün eccük daha....nemi düşünüyorum anneeeeeeeeeeeee kaaaççççççlahana ölüm saçıyo haberlerini duyunca korktum ben onlardan yemem ahada valla bana sorarsanda ben hiç onun bunun diyeti diye bişey uygulamadım ben kafama göre yiyorum ama gün 2.5-3 litre su ve akşam 6-7den sonra yemek yasak sadece akşam yatana kadar istersen yeşil çay ve su başka yok ben maydanozlu limonlu karışık form çayı içiyorum mmm pekte tatlı can,valla şimdilik böyle sen takıl buraya hayatını zayıf yaşa hehey t
yaw daha gençmişin be varya ben seni 36 yaşında falan zannediyodum ay utandım şimdi pehh kızım sen çıtır olmuşun
valla şurdan bi çakacam ikinizeyaw kavga etmeyin kdr sende anlamadın gittin yapışrmadamı sorun çıkıyo de bakem bana ben öğretcem sana hadee
caniskom en kestirme yolu diye girdim bu yola ama tadi igrenc birde ben 176 boyunda 79 kiloyum kendimi iki ayakli deve gibi hissediyorum spor hic bana göre degil tatilede az kaldi be gülüm
nemi düşünüyorum anneeeeeeeeeeeee kaaaççççççlahana ölüm saçıyo haberlerini duyunca korktum ben onlardan yemem ahada valla bana sorarsanda ben hiç onun bunun diyeti diye bişey uygulamadım ben kafama göre yiyorum ama gün 2.5-3 litre su ve akşam 6-7den sonra yemek yasak sadece akşam yatana kadar istersen yeşil çay ve su başka yok ben maydanozlu limonlu karışık form çayı içiyorum mmm pekte tatlı can,valla şimdilik böyle sen takıl buraya hayatını zayıf yaşa hehey t
yaw daha gençmişin be varya ben seni 36 yaşında falan zannediyodum ay utandım şimdi pehh kızım sen çıtır olmuşun
valla şurdan bi çakacam ikinizeyaw kavga etmeyin kdr sende anlamadın gittin yapışrmadamı sorun çıkıyo de bakem bana ben öğretcem sana hadee
şimdiden 1.5 lıtre suyumu içytim benım için muthış...
su içemeyenlerdendım........
kız valla güldürdün beni bebelerde uyuyo daha evi çınlattım gülmekten uyancaklar senin yüzünden rahatım kaçcak iki ayaklı deve haaa valla en kestirme yol diye o iğrenç şeyi yemeni doğru bulmuyorum bence kes onu böö sana tavsiyem bol su iç yağların gitsin
tabiki ii tatlım ama ekmeği kesmen ii olmamış en azından kahvaltıda 2 dilim öğlen akşam yemiyceksen yeme neyse şekeri kesmen ii olmuş çünkü en çok ondan kilo alıyor insan ben kesmedim oo başkaa
şimdiden 1.5 lıtre suyumu içytim benım için muthış...
su içemeyenlerdendım........
kaptanım hoşgeldin.ben yenilerden geçen hafta listeye alınmamışım ama olsun bu hafta bende bildirimimi yapayım.
başlangıç kilosu:77
geçen hafta :76
bu hafta :75
haftada bir kilo nasıl acaba iyimi herşeyi yiyorum aç kalmıyorum sadece ekmeği ve şekeri hiç yemiyorum biraz hızlı kilo vermek için neler yapabilirim.:44::44::44:
gülmene sevindim cicim spor dedin sevemiyorum bari yürümek icin bahanem olsun diye hasanima zorla köpek aldirttim yazik köpek bile yürümeyi unuttu sokaka ciktigimizda arabayi görünce benden önce atliyor icine ya ne yaza girmek icin ben bu diyet icin gec mi kaldim
kac cocugun var öpüver benim icin
ayy böcüğüm farkındayım zaten benı bu kadar çok sevdıgını o yuzden üzerıne bu kadar rahat gidiyom...yok canım ne kavgası sudeyle iyiz biz ya öyle anlaşıyoruzhallederim ya sen canını sıkmaa
gözunun onune koy o zaman mecburen içiliyo ben sahpaya pc nın yanına koyuyom yudum yudum içiyom....aferim kız maşallah daha ben bi bardak bile içmedim şimdi kalkıp form çayı sallıycam kendimebu arada sabah bi ara 66.9 gördüydüm tartıda anaaam gözlerim doldu dermişim neyseee sonra 10kere çıktım indim 67 de 67 sinür ettü benü bugün leyn inivesen ölürmüsün 66yı accuk ucundan gösteryon utanmıyonmu dedim ama dinleyen kim ama görcek oo haftaya en azında 65i görcem hırslandım 65.9 olsam bile olabiler
yok canım öğleden sonra verıcez bız....şükürler olsunki bende bu alışkanlığı 2senedir tam kazandım artık
yaşasınnn su içmekkkkbuarada sen karne verdinde geldinmi yoksa gitcenmi kızzz
kızlar demin ne oldu biliyonuzmu dur deverem ben kahvaltı etmeden önce 67kgydim yedikten sonra baktım 67.2 olmuşum neyse yedikten ve tartıldıktan sonra gittim wc ye azcık ettim şeyimineyse geldim tekrar tartıldım yine 67.0 çıktım ay ya ne hoşuma gitti bilseniz kahvaltı kar kaldı yanıma didim
aferinkız sen gercekte de kütahyalı mısın onlar gibi yazıyonda şiveli ben pek sevrım oranın insanını cok gıttım geldım kaldım iş dolayısıyla artık işim bitti orayla
aferinkız sen gercekte de kütahyalı mısın onlar gibi yazıyonda şiveli ben pek sevrım oranın insanını cok gıttım geldım kaldım iş dolayısıyla artık işim bitti orayla
kızlar merhaba öncelikle kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum
ben bu hafta kızıma sütü bıraktırma bahanesiyle yeme düzenimi bozarak malesef ki 1 kilo artıyla bitirdim,bunun birkaç yüz gramıda halen atamadığım sütler olabilir
başlangıç 76.4
geöen hafta 70.3
bu hafta 71.3
gelen 1 kilo
toplam giden 5.1
hedef 65
benim moralim çok bozuldu kızlar ya motivasyon diye bişey kalmadı yani,napsam yarabbim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?