mehaba bend yeni katıldım aranıza yazılarınızı okudum mütiş destek var ben15 gün oldu başlayalı 4 kılo verdım
hoşgeldin maşallah inşallah böyle devam edersin uyguladığın özel bir diyet var mı
emziren anneler size bi sorum var,5 i bi yerde çayını içiyor musunuz?ben içmiyorum,bi yerde emzirenlerin içmesinin uygun olmadığını okumuştum,sizden içen var mı,etkisi oluyor mu?merak ettimCADIARZU
mehaba bend yeni katıldım aranıza yazılarınızı okudum mütiş destek var ben15 gün oldu başlayalı 4 kılo verdım
arzucuumbozma moralini
bazen ben de öyle oluyorum,hevesim kaçar gibi oluyo,bi şekilede toparlanıyorum şükür...
ucunu bıraksak nolacak?daha çokşişicez,daha çok laf duyucaz,moralimiz bozulacak,alışverşe çıkmak istemicez...vs...biliyosun işte...bide başaramadığımız için kendimize olan güvenimiz azalacak...
hadi topla kendini hayatım,beraber neler başarıcaz inşalah...
misszorro sen de dayanamamış kaçamak yapmışsın,ama tut kendini,yarın daha çok yürüyüş yapabilirsin bence...
hadi kızlar sabır,pzt ye 1 gün kaldı
hoşgeldin canım..
ben de o beden temizligini yaptım ve 3 kg kadar verdim ama bitimi benim regl dönemine denk geldi ve birazcık dikkat edemedim sanırım bakalım p.tesiye ne degişmiş..ama bunu telafi edicem eger almışşsam bile..
Canım hoşgeldin aramıza.15 günde 4 kilo biraz hızlı ama gerçekten harika.Devamı da aynı şekilde gelir inşallah
canım benım sımdı fırsat bulursan spor yap gece boyunca uyurken bıle yag yakımı oluyormuş hemde telefı etmıs olursunben bugün yürüyüş yapamadım, üstüne bi de öğlen gittim sucuklu kaşarlı pide yedim:mymeka:
ama durumu toparlamak için akşam sadece salatayla bi dilim ekmek yedim, salıvermemem lazım ya üf hep böyle oluyor:çok üzgünüm:
olur böyle seyler tatlım sıkma kendını kılo degıldır canım bsu tutmustur yarına bısey kalmaz bıkere yaptın dıye sakın tekrar yapma ozaman kılo olur iştebugün tartıda kendimi 400 gr almış görünce resmen uçtum.artık yarına fark 1kg olur heralde.napayım.nerdeyse 4 hafta oldu diyete başlayalı daha 3 kilo gitti bide üstüne +400gr alıyorum sanki çok yemişim gibi.İstek azim kalmadı valla
hosgeldın tatlım :1hug:a.s.mehaba bend yeni katıldım aranıza yazılarınızı okudum mütiş destek var ben15 gün oldu başlayalı 4 kılo verdım
canım bende kemal kukrer kullanıyorum ben sıcak olarak içiyorum tadı hosuma gıdıyoriyi akşamlar çıtırlarım benimm. ben de bir bardak çorba içtim. yaaa bir şey soracağım şu elma sirkesi hakkında. benim aldığım markadan gayet memnundum ama şimdiki aldığımın tadı berbat.özellikle sevdiğiniz bir tanesi var mı yoksa farketmez mi?
kızlar bir kaçamak yapınca hemen pes etmek yok.. arada olabilir kaçamaklar mesela bende bugün tatlı kaçamağımı yaptım ama gelirgelmez kendimi hemen cezalandırdım( 80 mekik çektim) bu yöntem bayağı etkili oluyor
kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
Aaaa Zeynep bozma moralini.Sen tam 17 kilo vermişsin.Bizlerin çoğu bu kadar kiloyu hayatımızda hiç vermemişdir.Bence çokkk iradelisin seni canı gönlden tebrik ediyorum.
Belki bu ara metobolizman biraz yavaş çalışıyodur.Geç olsun da güç olmasın canım.bir anda almadık ki biranda verelim di mi?Sakın motivasyonunu düşürme canım.
üzüldüm canım :1no2:
ama hemen bozma moralini,1 hafta dursa bi şey olmaz,önümüzdeki hafta daha çok kilo verirsin belkiyerimseniben
peki neden bu kadar zor kilo veriyorsun?CADIARZU
tıbbi bi nedeni olmalı,bi dr a görün bence:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?