70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucuumbozma moralini
bazen ben de öyle oluyorum,hevesim kaçar gibi oluyo,bi şekilede toparlanıyorum şükür...
ucunu bıraksak nolacak?daha çokşişicez,daha çok laf duyucaz,moralimiz bozulacak,alışverşe çıkmak istemicez...vs...biliyosun işte...bide başaramadığımız için kendimize olan güvenimiz azalacak...
hadi topla kendini hayatım,beraber neler başarıcaz inşalah...
misszorro sen de dayanamamış kaçamak yapmışsın,ama tut kendini,yarın daha çok yürüyüş yapabilirsin bence...
hadi kızlar sabır,pzt ye 1 gün kaldı

iyi akşamlar çıtırlarım benimm. ben de bir bardak çorba içtim. yaaa bir şey soracağım şu elma sirkesi hakkında. benim aldığım markadan gayet memnundum ama şimdiki aldığımın tadı berbat.özellikle sevdiğiniz bir tanesi var mı yoksa farketmez mi?

benim sirke fersan galiba...ama ben hiç içmiyorum..bu tip şeylerin faydası olduuna pek inanmıyorum
metabolizma hızlandırıcı çay yaptım geçen gün...aman Allahım tadı berbattı...karabiber o kadar yoğundu ki boğazım yandı...ben de döktüm
ama bugün elma sirkesine yeniden başlamayı düşünüyorum,herkes yapıyo madem ben esik kalmayayım di mi
bu arada kızlar,niye kimse geçmişi okumuyo,sadece yediklerimizi anlatıyoruz,çoğunlukla kimse başkasının yazısına cvp vermiyo...böyle paylaşım olmuyo ki ama
arada bi geçmişi okuyup birbirimize cvp yazsak iyi olmaz mı

emziren anneler size bi sorum var,5 i bi yerde çayını içiyor musunuz?ben içmiyorum,bi yerde emzirenlerin içmesinin uygun olmadığını okumuştum,sizden içen var mı,etkisi oluyor mu?merak ettimCADIARZU

ebtuna ,benım kızkardesım kullanmıstı bu cayı gecen sene emzırırken,regli bitmiyordu bir tğrlu haftalar gectıgı halde kanaması devam edıyordu,dr a gitti,ilac kullandı ama fayda etmedı,sonra bu caydan olabılecegını dusundu ve gercektende cayı bırakınca kanaması da kesilmisti.bizim tecrübemiz böyle,istersen iyice arastır kullanmadan önce
bende emziriyorum suan ,bebege zararlı olur diye yardımcı hicbirsey kullanmıyorum zayıflamaya,zaten bayagı kalorı kaybedıyoruz emzırerek,ekstra birsey kullanmaya gerek yok bence

hoşgeldin canım..
ben de o beden temizligini yaptım ve 3 kg kadar verdim ama bitimi benim regl dönemine denk geldi ve birazcık dikkat edemedim sanırım bakalım p.tesiye ne degişmiş..ama bunu telafi edicem eger almışşsam bile..

loxandra teşekkür ederim cevap verdiğin içina.s.
ben çayı içmeyi düşündüm ama araştırmıştım,emzirenlere uygun olmadığını okumuştum canımCADIARZU
o yüzden içmiyorum
ama ben emzirmenin hiç bi faydasını görmedim,benim oğlum 8,5 aylık,bak zayıflıcam diye tırım tırım uğraşıyorumsüprizzzzz-tatlicadiarzu-senağlama
emzirerek hiç kilo veremedim hatta aksine emzirirken kilo aldımklava:

mehaba bend yeni katıldım aranıza yazılarınızı okudum mütiş destek var ben15 gün oldu başlayalı 4 kılo verdım

Canım hoşgeldin aramıza.15 günde 4 kilo biraz hızlı ama gerçekten harika.Devamı da aynı şekilde gelir inşallah

az önce bir reklam izledim çok hoşuma gitti kadınlar 10 puan veriyorlar en sonunda eşinden 100 puan alıyor inşallah biz de100 puanı hakedeceğiz. bu arada beden temizliği nasıl oluyor biraz cahilmi kaldım galiba

Ne desen haklısın tatlım.Umarım dilediğimiz gibi olur herşey.verince iyide bu kadar dikkat edip bide üstüne almak cidden insanın sinirlerini bozuyor.Neyse pazartesiye daha var dimi,yarın biraz sinameki falan içeyim bakalım,belki işe yarar :Saruboceq:

merhaba zeynp benim gibi beden temizliği yapana denk gelmem güzel bir haftada 4 kılo verdım biitincede yavaş yavaş normal düzene gectım tabı dıkkat ederek bakalım neler olacak

canım benım sımdı fırsat bulursan spor yap gece boyunca uyurken bıle yag yakımı oluyormuş hemde telefı etmıs olursun
olur böyle seyler tatlım sıkma kendını kılo degıldır canım bsu tutmustur yarına bısey kalmaz bıkere yaptın dıye sakın tekrar yapma ozaman kılo olur işte
mehaba bend yeni katıldım aranıza yazılarınızı okudum mütiş destek var ben15 gün oldu başlayalı 4 kılo verdım
hosgeldın tatlım :1hug:a.s.
canım bende kemal kukrer kullanıyorum ben sıcak olarak içiyorum tadı hosuma gıdıyor

evet ceza verınce bıdakıne daha dıkkatlı davranıoruz artık kacamak yapmayın kardesım bugun cıps ve cıkolata almıs getırdı önüme ama ben dedımkı dıyetteyım veeee yemedım bugunkı yedıklerım sabah bıraz badem yedım bıraz kacırdım ama aksam 1 havuç bır kase mercımek corbası bır dılım beyaz ekmek 5,6 tane patates kızartması spor olarakta 5000 adımımı attım ve en az 2 saatte dans ettım ve sonuç 300 gr kadar eksık gördüm kılomu ama belkı su kaybıdır dıye dıkkate almıyorum bakalım pazartesı sonuçlar nolucak hemen gelse ya su pazartesı cabucak atlatsak su dıyetlerı

kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .

üzüldüm canım :1no2:
ama hemen bozma moralini,1 hafta dursa bi şey olmaz,önümüzdeki hafta daha çok kilo verirsin belkiyerimseniben
peki neden bu kadar zor kilo veriyorsun?CADIARZU
tıbbi bi nedeni olmalı,bi dr a görün bence:teselli:

Aaaa Zeynep bozma moralini.Sen tam 17 kilo vermişsin.Bizlerin çoğu bu kadar kiloyu hayatımızda hiç vermemişdir.Bence çokkk iradelisin seni canı gönlden tebrik ediyorum.

Belki bu ara metobolizman biraz yavaş çalışıyodur.Geç olsun da güç olmasın canım.bir anda almadık ki biranda verelim di mi?Sakın motivasyonunu düşürme canım.

saolasın canım benim desetgin için tabiki bırakmak yok kendimi bırakırsam bütün kilolar hemen geri gelir oyüzden 65olana kadar devamm öle yada böle ben kazanacam zayıflayacamm:))delikafaduldena.s.:teytey:

saol canım benim diyete spora devam bırakmak yokk başaracagız hepimizhihoyyyt

günaydın kızlar sabah sabah bu ne enerjı bendeki esim uyuyor ve ben muzıgı acmısım kulaklıkla dans edıyorum 20 dk ac karnına spor yaptım sımdıde cayımı içiyorum 10 gıbı kahvaltımı edıcem haslanmıs yumurta vb tabı yıne kahvaltıya kadar bıraz daha spor yaparım işallah kımseler yok ama hepınız az kalorılı ve guzel bir haftasonu germenız dılegıyle zeynepcim sende uzulme arkadasların dedıgıbı sen zaten zor olanı basarmısın sıkma canını gör bak kılolar senden kacıcak cunku gördügüm kadarıyla azımlı bır bayansın ve senı örnek almamız lazım azminden dolayı kutluyorum seni arkadasım a.s.:hooray:burdan hepımız mezun olucaz ama sıtedekı arkadaslarımızı bırakmıcaz :enbuyukkk:hepınızı öpüyorum kızlarŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…