70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın.zeynepcim üzülme bak sonra tıkır tıkır diğer kilolar da gidecek moralini bozma moral çok önemli hiç birimiz bu kilolarla yaşamaya mahkum değiliz böyle düşünürsek asıl o zaman mahkum oluruz hergün kendi kendime içimden zayıflayacam zayıflayacam diyorum sayısını hatırlamıyorum diyebildiğin kadar de o gün kü iştahın az oluyor gerçi yemenden yana sıkıntı yokmuş ve hareketin artıyor psikolojik bir telkin gibi oluyor kendime tavsiye ederim

sabah tartıya çıkınca mutlu oldum 500gr gitmiş yarına da 300 gr giderse haftada 1 vermiş olacam gönlümden daha çoğu geçiyor ama sağlıklı da zayıflamak istiyorum

Kızlar Merhaba. Ben dün yazamadım ama dün sabah bi greyfurt yedim. Öğlen gibi müdürümüze davetliydik o pastalar börekler yapmıştı ben 2 küçük börekçik dört beş kaşık kısır iki üç tuzlu kurabiye ve yarım dilim pasta yedim gün içinde. Ordan çıkınca 20 dk yürüdüm akşam evde 15 dk step çalıştım ve akşam yemek yemedim :)

kızlar yarın kilo bildiremiyeceğim pc servise gidecek şimdiden yazıyorum...
bir de regl oldum o yüzden bu hafta fazla çıkacak tam 72.6 gözüküyor tartıtda lütfen listeye ekleyin...

gunaydin kizlar .............bugun Ingilterede Anneler Gunu bende hepinizin anneler gununu kutlarim Allah evlatlarinizla eslerinizle birlikte guzel yillar yasamak nasip etsin henuz anne olmayanlarada biran once bebek sahibi olmalari dilegiyle esim uyuyor suan ille aksam yemegine cikalim Anneler Gunu diye tutturdu diyetii baltalamak istemiyorum dun evde yoktum arkadasima mangal partisine gittim hava nasil sicak tisortle dolastik bahceye attik masalari mangali cocuklar cimlerde eselendi durdu eh bende biraz ucundan kacirdim diyeti ama 5tane izgara kofte,salata,haslanmis sebze,1kasik pilav yedim aksam uzerine 2dilim light kek dilimi 69kalori cayla yedim aksamda ordaydim hic yemek yemedim ama arkasaimla 1kadeh beyaz sarap ictik pijama partisi gibi vallahi eve geldigimizde karnim gurulduyordu o sekilde uyudum sabahta kalktim simdilik hic istahim yok

Anneler günün kutlu olsuna.s.

anneer günün kutlu olsun nuraycım
darısı bizlere inşallah

iyi pazarlar ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim

herkese günaydın desem geç olur sanırım:)

bugün mutluyum, dünki pide kaçamağıma rağmen bugün 400 gr gitmiş gibiydi, bakalım yarın sabaha kadar kaça tamamlıycam, demek ki bir kaçamak olsa bile diğer öğünde az yiyerek dengelenebiliyor, kendi dengemizi bulmamız lazım:)

annelerin anneler gününü kutlarım, ingilizler de ilginç millet bütün dünyadan farklı bi zamanda anneler günü kutluyorlar:)

evet ama bedentemizliğ yaptığım icin 4 kılo gıttı suan yaklasık 5 6 gun oldu tık yoksenağlamasenağlamasenağlama
Ya bende bu beden temizliğini ciddi ciddi düşünmeye başladım artık ama nedense beni çok korkutuyor.kendime güvenemiyorum.

canım sıkma canını inan hep aynı dertten muzdaribiz.zayıflamak gerçektende pekçok fedakarlık istiyor.katlanmaktan başka yapacak bişey yok.incecik bir yaz geçirmek için dayanmalıyız.İnşallah sonunda biz kazanacağız :hooray:

arkadaşlar aman sağlığımızdan olmadan zayıflayalım hayattaki en büyük nimet sağlıklı olmak beden temizliği biraz araştırdım lağman kısmı düşündürdü sonuçta bağırsakların çalışmasına müdahele zaten zeytinyağı bağırsakları çalıştırıyor lağmana gerek var mı bilmiyorum tek gıda rejimi yapmamaya çalışın bence en sağlıklısı öyle diye biliyorum ben o şekilde yapıyorum ve halsiz düşmeden zayıflıyorum aman kendinize dikkat edin el ele verdik hep birlikte incecik olacaz birbirimize lazımız desteklerimizle:enbuyukkk:

nuraycıım anneler günün kutlu olsun hayatım a.s.
ne güzel orda hava iyiymiş...burda da bir an önce bahar gelse ne iyi olacak yerimseniben
bence çok yememişsin,takma kafana...5 ızgara köfte çok farketmez bence,baksana sonrasında da bi şey yememişsin,hem proteine de ihtiyacımız var,ayrıca sen emziriyosun da:ecrin_bebek:...telafisi olur nasılsa,afiyet olsun şekerim
ben bugün yürüyüşüme gidemedim çünkü ayaklarımın arkası çok acıyor,dün bahsetmiştim ya ayakkabım vurdu,ayaklarımın arkası su topladı:çok üzgünüm:
evde bi şeyler yapmayı düşünüyorum,ya stepper a çıkıcam ya da cd den çalışıcamhihoyyyt
bugün menümüzde de balık varcokacimcoook
öpüyorum hepinizi,inşallah yarına güzel haberler veririzkaydirigubbakcemile3

haklısın ama bu sadece 1 bır haftalık bı sürec kaybedılen sadece fazla su vebağırsaktakı kalıntılar zaten 3-4 gün sonra her sey eskı halını alıyor boşaltım sıstemı dahıl tek giden 4 kilo ama yanı sıra ben kendımı hic halsiz veyabitkin hissetmedim tam tersi daha canlı ve enerjiğim daha gec yoruluyorum:lepi:

benim korkum sağlık yönünden senin adına sevindim giden 4 kilonaŞeniz. ben artık yememe dikkat ederek ve sporla zayıflamak dışındaki herşeyden ümidimi kestim.birkaç deneyimden sonra ama her bünye bir değil galiba benim hassas bir bünyem var zayıflama konusunda ne olursa olsun hepimiz zayıflayacağız:dance::sm_cool:

Ben de bu kozmik beden temizliğini düşünüyorum.Sanırım 8 nisan gibi başlanacakmış.ıçimizdeki pisliklerden de arınırız bu sayede belki biraz da kilo veririz.

Bugün pek irademe hakim değilim bikaç kaçamağım oldu ama akşam dengeleyecem.Bir de 20 mekik,70 ip atladım,70 tane daha atlamayı düşünüyorum.Bu hafta 1.1 kilo verdim umarım yarın sabah daha iyi bir sonuca uyanırım.

tesekkur ederim canim benim ........havalar gercekten cok iyi 1haftadir kisa kolluyuz ..........bugun yurume zaten ayagin iyice yara olur yesil renk bepanten sur iyi geliyor ama once anestol sur ki uyustursun orayi evdede hareket yuruyus kadar etkili balik var demek aman ne guzel Turkiye de ki balik hicbiryerde yok burdada cesit cok ama tat ararsan yok ben burda birtek somonu yedim idare eder nerde digerleri tavuk eti gibi hic tat yok

kizlar su kozmik temizligi bir aciklarmisiniz orada bagirsak temizleme var onun icin bir ilac vs mi aliyorsunuz onu anlayamadim ayrintili neler yapilmasi gerek bu kozmik temizlikte aciklarmisiniz bir de ben emziriyorum her ilaci her diyeti uygulayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…