kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız?
gunaydin kizlar .............bugun Ingilterede Anneler Gunu bende hepinizin anneler gununu kutlarim Allah evlatlarinizla eslerinizle birlikte guzel yillar yasamak nasip etsin henuz anne olmayanlarada biran once bebek sahibi olmalari dilegiyle esim uyuyor suan ille aksam yemegine cikalim Anneler Gunu diye tutturdu diyetii baltalamak istemiyorum dun evde yoktum arkadasima mangal partisine gittim hava nasil sicak tisortle dolastik bahceye attik masalari mangali cocuklar cimlerde eselendi durdu eh bende biraz ucundan kacirdim diyeti ama 5tane izgara kofte,salata,haslanmis sebze,1kasik pilav yedim aksam uzerine 2dilim light kek dilimi 69kalori cayla yedim aksamda ordaydim hic yemek yemedim ama arkasaimla 1kadeh beyaz sarap ictik pijama partisi gibi vallahi eve geldigimizde karnim gurulduyordu o sekilde uyudum sabahta kalktim simdilik hic istahim yok
Anneler günün kutlu olsuna.s.
gunaydin kizlar .............bugun Ingilterede Anneler Gunu bende hepinizin anneler gununu kutlarim Allah evlatlarinizla eslerinizle birlikte guzel yillar yasamak nasip etsin henuz anne olmayanlarada biran once bebek sahibi olmalari dilegiyle esim uyuyor suan ille aksam yemegine cikalim Anneler Gunu diye tutturdu diyetii baltalamak istemiyorum dun evde yoktum arkadasima mangal partisine gittim hava nasil sicak tisortle dolastik bahceye attik masalari mangali cocuklar cimlerde eselendi durdu eh bende biraz ucundan kacirdim diyeti ama 5tane izgara kofte,salata,haslanmis sebze,1kasik pilav yedim aksam uzerine 2dilim light kek dilimi 69kalori cayla yedim aksamda ordaydim hic yemek yemedim ama arkasaimla 1kadeh beyaz sarap ictik pijama partisi gibi vallahi eve geldigimizde karnim gurulduyordu o sekilde uyudum sabahta kalktim simdilik hic istahim yok
iyi pazarlar ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
Ya bende bu beden temizliğini ciddi ciddi düşünmeye başladım artık ama nedense beni çok korkutuyor.kendime güvenemiyorum.evet ama bedentemizliğ yaptığım icin 4 kılo gıttı suan yaklasık 5 6 gun oldu tık yoksenağlamasenağlamasenağlama
kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
Ya bende bu beden temizliğini ciddi ciddi düşünmeye başladım artık ama nedense beni çok korkutuyor.kendime güvenemiyorum.
valla korkulduğu gibi değil arzuk benyaptıysam herkez yapabilir ama bunun bir zamanı var sanırım bi dahaki temizlik nisanda ama tam gününü bilmiyorum ben iyiki yaptım diyorum daha az yoruluyorum ve nefes nefese kalmıyorum hemde 4 kilo gitti tek zor alan son gece zeytinyağını icmek gerisi kolay lağman bille
arkadaşlar aman sağlığımızdan olmadan zayıflayalım hayattaki en büyük nimet sağlıklı olmak beden temizliği biraz araştırdım lağman kısmı düşündürdü sonuçta bağırsakların çalışmasına müdahele zaten zeytinyağı bağırsakları çalıştırıyor lağmana gerek var mı bilmiyorum tek gıda rejimi yapmamaya çalışın bence en sağlıklısı öyle diye biliyorum ben o şekilde yapıyorum ve halsiz düşmeden zayıflıyorum aman kendinize dikkat edin el ele verdik hep birlikte incecik olacaz birbirimize lazımız desteklerimizle:enbuyukkk:
nuraycıım anneler günün kutlu olsun hayatım a.s.
ne güzel orda hava iyiymiş...burda da bir an önce bahar gelse ne iyi olacak yerimseniben
bence çok yememişsin,takma kafana...5 ızgara köfte çok farketmez bence,baksana sonrasında da bi şey yememişsin,hem proteine de ihtiyacımız var,ayrıca sen emziriyosun da:ecrin_bebek:...telafisi olur nasılsa,afiyet olsun şekerim
ben bugün yürüyüşüme gidemedim çünkü ayaklarımın arkası çok acıyor,dün bahsetmiştim ya ayakkabım vurdu,ayaklarımın arkası su topladı:çok üzgünüm:
evde bi şeyler yapmayı düşünüyorum,ya stepper a çıkıcam ya da cd den çalışıcamhihoyyyt
bugün menümüzde de balık varcokacimcoook
öpüyorum hepinizi,inşallah yarına güzel haberler veririzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?