70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kdr nasılsın kuzummmm sınavların bellimi geçtin miii.
sempatik sen nasılsın.evdesin heralde canımcım.nasıl gidiyo ev hayatı.

iyim canım.....hemde çokkkk...geçtim ya vizeye giremediğim halde finalle geçtim bizde bütünlemede kalkmıştı busene...yani mezun oluyorum geçeceğimden emin olmadığım içinda dgsye başvurmadım..neyse eşimin dediği gibi seneye çok çalışır herkesi geçerimmm

ya sadece dinlemiyor izleye de biliyor muşum çamaşır asmaya çıktım terasa, bir baktım sahne karşımda kocaman akrana yansıyor bir de ortaokul çağlarımda pek dinlerdim şarkılarını ezbere söylerdim ama şimdi sırf eksik kalmamak mevzu sanırım yaşlandım evet ha bir de o zaman tam erkek sanıyordum neyse ben çıkayım izleyim biraz şu geyi

yol .....

allah acil şifa versın canım....umarım gecer anşlamam pek bu işlerden

kızlar bu arada 6 gun sonra regl olacam şimdiden vucut ödem yapar şişer mi?

bu arada arka sokakları izliyomm bende off elif düğün günü öldü yaaaaaaa....

sabah 1kk peynir,1 kk helva,3 zeytin.1 yum,domates,salatalık,1.5 dilim ttb ekmeği
ara yok öğlen 1 kase bezelye çorbası,1 dilim kepek ekmek,80 gr yağı süzülmüş ton balığı
ara 5 tane hurma
akşam 1 por türlü,1 kase yayala çorbası.köz patlıcan salatası
akşam 1 bardak form çay,3 erik,5 kiraz,yarım elma
oğlumla bebek arabasıyla 1 saat hızlı yürüyüş..

ya tempolu yürücem diye arabayı hızlı itip çocuğu susurluk ayranı yapmasan zerra ya yazık

Bu ne kızlar ya sinek avlıyo burası herkes anlaşıptamı girmiyo ne.. anlaşılsa bu kadar olur koca gunde baktım sımdı 2-3 sayfa bısey yazılmıs...

Canım bızımkıde çim biçme makinasının sesinden korkuyor ama daha da korktuğu matkap sesi.. bugün de üst kata yerleşiyolar sanırım matkap sesi vardı hep duyduğu anda ağlayarak koşuyor hemen yapışıyor elimle kulağını kapattırıyor.. öyle elim kulağında sarılıp beklerken uyuya kaldı öğlen, sonra uyuyorken yıne matkap çalıştı yıne uyanıp ağladı aynı sekılde kulagını kapadım öyle uykuya daldı.. bı yanda da sitenin çimleri biçiliyordu ay ikisi bir araya geldi tam... bu yaşlarda illaki birşeyler den korkuyorlar, önemli olan kalıcı olmaması, korktukları şeyi mümkünse sevdirebilmek gerek.. mesela ben oyuncak matkap filan görsem alıcam.. sende havai fişeğin renklerinden filan sevdirebilirsin belki kulaklarını kapatıp izletebilirsin rasgelirsen yada bilgisayarda video olarak ta olabiilir.. tabi yavaş yavaş anlatarak sindirerek.. 2-3 yaş dönemi sebepli sebepsiz korku yaşamaları olası olan dönem.. dediğim gibi kalıcı şeyler olmasın yeter... bir şekilde büyüyecekler..

Neyse ben bugünkü menümü de yazıp kaçayım, bi bakayım dedim ama buradan hayır yok..

Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 3/4 simit, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: 1 küçük haşl. mısır.
Öğle: 1 tb peynirli makarna.
Ara: yok
Akşam (17:00): 6 badem, 2 ceviz, az bey. leblebi, az kuru üzüm.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2 lt civarı su..

günaydın kızlar.

nasılsınız bakalım? ben bu hafta son kez bildirim yapabilecem. ayın 29unda tatile çıkıyoruz. 2 ay yokuz. gittiğimiz yerlerde eğer internet bulursam girer yazarım. ama bulamazsam artık eylül ayında görüşecez tekrar. bi de ayın 29unda 62 ya da 61leri görsem tam süper olacak ama inşallah. oh be sonunda deniz, kaya yağmur denizle kumla bulaşacak

yüzecem bol bolllllllllll

günaydın kızlar birkaç gündür giremedim
okullar tatile girdi seminer dönemi eşim erkenden eve geliyor
inşallah herkes iyidir
özledim vallahi sizi
biraz geçmişi okumaya çalışayım

oku oku bitiremedim ya
yeni gelenler hoş geldiniz ,
sena ablanın sonuçlarını merak ettim inşallah hayırlıdır

kocaman günaydın...............

kalkın bakıyım kaldırın potişleri.....

nerde hareket orda kalori yakma.....

:92: günaydın kızlar :92:

dün majezıklerle anca durabılırken üstüne bı de hacze gıttım, aksama anca dönebildim ofiseee gecmısıde okuyamadan sımdı de adlıyeye gecıyorumm, gelınce gorusuruz ınşşş

ohh ohhh yaz geldı ya, dökülecek topık bakıyorumda teker tekerrr canım ya daha yenı farkettım de ne degısık bı aıle olmuşsunuz sız oyle, takma isim mi kullanıyonuz kızzzzz deniz, kaya, yagmurrrr kızının ısmını bılınclı verdın tamam da sen ve eşininki de yanyana baya guzel olmuş haa oğlunuz olsa bulut, ruzgar fılan adı hazır hemennn, bı tane daha yap bence sennnn

herkese günaydın geçmişi okudum geldim bizim topk çok dağılmış ya herkes ne güzel tatile gidiyor ama ben gidemicem benm patronum izin vermiyor bana ben gelmeyince iş aksıyomuş sakın gelmemezlik yapma dedi sanki ben makinaları çalıştırıyorum ya ben sekreterim kardeşim ya

günaydın herkeze...

bu sabah cok zor kalktım hiç spor yapacak halim yok gibiydi.. sonra düsündüm ki kalk kızım yap sporunu yatarak gitmiyor bu fazlalıklar... ve kalktım sporumu yaptım.. dusumu aldım işe geldim..

simdide ıkı dilim ekmek arası kaşarı fırına attım böylece ekmek kızardı kalorısı dahada dustu :) cayla yiyorum afiyetle

oglene

karpuz peynir var yemekte

aksama da

haşlanmıs tavuk yoğurt ve salata

bugunude boyle atlatacaz inş :)

bu sabah tartıldım. 78,50 dedi

tartımı 11,06,2011 de almısım fisini buldum o tarihte 81.50 kg ıdım :) bugun ayın 21 i tam 10 gun olmus.. ve ben 78,50 kg yum :)

ee bu süper

he valla canım ikincisi oğlan olursa kesin rüzgar olacak ismi hazır zaten. kaya, mercan diyor ben rüzgar. sanki ikinciye hamileyim de sanki bi de erkek olacak

zaten kaya bana öyle evlenme teklifi etmişti

kayasız bir deniz düşünülemez demişti............

tencere kapak gibi olmuşuz di mi

herkeslere günaydın .

kahvaltımız ettim havuz keyfi yapıyorum cepten giriyorum bugün benden size hayır yok akşama kadar :)

kahvaltım

2 ad lıght ekmek
k.k peynir
domates
salatalık
1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı :) diğer yarısını kızım yedi :)
2 çay biri şekerli :)

sabahki menüm aç karnına elma sirkeli ballı ılık su

kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, çingene pilavı

ara: türk kahvesi, beşibiryerde çay

öğlen: karar veremedim bi türlü(belki közlenmiş patlıcanla yoğurt olabilir)

ara: 1 elma,yeşil çay

akşam: müsli,form çay

ara: yeşil çay

yatmadan: elma sirkeli ballı ılık su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…