kdr nasılsın kuzummmm sınavların bellimi geçtin miii.
sempatik sen nasılsın.evdesin heralde canımcım.nasıl gidiyo ev hayatı.
kızlaaaar şu an odamdan canlı ricky martin dinliyorum
tam karşımdaki stadta konser veriyor şuan :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
yol .....ayyy oğluşum yazdırmadı yarım kaldı.seminerdn geldim bayağı geç sonra yemek bebişi gezdir.şimdi de balkon keyfi yaptıkkk ohhh.
vallahi ne kadar tenha burası yaa alışmamışım.senaaaa gör yokluğun ne kadar farkediyo.
sudemmm saçını yolucam artık yemeeeeeeee
allah acil şifa versın canım....umarım gecer anşlamam pek bu işlerdenya kızlar sizede söliim benim kız seçim sonrası birkaç gün havai fişek gösterileri oldu akşamları kız çok korktu yakınlarda yapılınca bide ses çok oldu tabii bide ışıklar vss korku kaldı kızda anamdan emdiğim burnumdan geldi desem yeridir yapışıyo bana yada babasına ayrılmıyo bizden .kızım maşallah tek başına güzel güzel oyununu oynar baby tv vs izlerdi sevdiği çizgi film bitene kadar sanki ordata yok gibi olurdu öle herşeyi izlemez caillu su peppesi özellikle fanatiktir ama şimdi onları bile yalnız izleyemiyo illa başında beklicez wc gitsem peşimde gündüz .ara ara korku nöbetlerimiz var şimdi bu akşam gene yaptı babasıyla şaştık kaldık nedeceğimizi.birsürü dua okuyorum hergün sabah akşam ama banamısın demedi yaa napsam acep .şuan babası aldı dışarı götürdü korkuyom dedi gene bizim yatağpa girdi örttü üstünü ağladı .dondurma park vss kandırdı eşim aldı götürdü accık havası değişsin dedik ama şaşkınım yanii
kızlaaaar şu an odamdan canlı ricky martin dinliyorum
tam karşımdaki stadta konser veriyor şuan :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
sabah 1kk peynir,1 kk helva,3 zeytin.1 yum,domates,salatalık,1.5 dilim ttb ekmeği
ara yok öğlen 1 kase bezelye çorbası,1 dilim kepek ekmek,80 gr yağı süzülmüş ton balığı
ara 5 tane hurma
akşam 1 por türlü,1 kase yayala çorbası.köz patlıcan salatası
akşam 1 bardak form çay,3 erik,5 kiraz,yarım elma
oğlumla bebek arabasıyla 1 saat hızlı yürüyüş..
ya kızlar sizede söliim benim kız seçim sonrası birkaç gün havai fişek gösterileri oldu akşamları kız çok korktu yakınlarda yapılınca bide ses çok oldu tabii bide ışıklar vss korku kaldı kızda anamdan emdiğim burnumdan geldi desem yeridir yapışıyo bana yada babasına ayrılmıyo bizden .kızım maşallah tek başına güzel güzel oyununu oynar baby tv vs izlerdi sevdiği çizgi film bitene kadar sanki ordata yok gibi olurdu öle herşeyi izlemez caillu su peppesi özellikle fanatiktir ama şimdi onları bile yalnız izleyemiyo illa başında beklicez wc gitsem peşimde gündüz .ara ara korku nöbetlerimiz var şimdi bu akşam gene yaptı babasıyla şaştık kaldık nedeceğimizi.birsürü dua okuyorum hergün sabah akşam ama banamısın demedi yaa napsam acep .şuan babası aldı dışarı götürdü korkuyom dedi gene bizim yatağpa girdi örttü üstünü ağladı .dondurma park vss kandırdı eşim aldı götürdü accık havası değişsin dedik ama şaşkınım yanii
sormaaa canımm yaa geldigim gün 85 lerdeydim yarın tam anlamıyla tartılcamm offf yaa artıkk 80 lerde olmak istemiyommmmböcük kaç kılosun?
benım pisbogazlıgım tuttu yaaaaaaaaa...
he valla
sormaaa canımm yaa geldigim gün 85 lerdeydim yarın tam anlamıyla tartılcamm offf yaa artıkk 80 lerde olmak istemiyommmm
dikkat et bogazına benim gibi şişko böcük olursun sonra bakkkk
günaydın kızlar.
nasılsınız bakalım? ben bu hafta son kez bildirim yapabilecem. ayın 29unda tatile çıkıyoruz. 2 ay yokuz. gittiğimiz yerlerde eğer internet bulursam girer yazarım. ama bulamazsam artık eylül ayında görüşecez tekrar. bi de ayın 29unda 62 ya da 61leri görsem tam süper olacak ama inşallah. oh be sonunda deniz, kaya yağmur denizle kumla bulaşacak
yüzecem bol bolllllllllll
günaydın herkeze...
bu sabah cok zor kalktım hiç spor yapacak halim yok gibiydi.. sonra düsündüm ki kalk kızım yap sporunu yatarak gitmiyor bu fazlalıklar... ve kalktım sporumu yaptım.. dusumu aldım işe geldim..
simdide ıkı dilim ekmek arası kaşarı fırına attım böylece ekmek kızardı kalorısı dahada dustu :) cayla yiyorum afiyetle
oglene
karpuz peynir var yemekte
aksama da
haşlanmıs tavuk yoğurt ve salata
bugunude boyle atlatacaz inş :)
bu sabah tartıldım. 78,50 dedi
tartımı 11,06,2011 de almısım fisini buldum o tarihte 81.50 kg ıdım :) bugun ayın 21 i tam 10 gun olmus.. ve ben 78,50 kg yum :)
:92: günaydın kızlar :92:
dün majezıklerle anca durabılırken üstüne bı de hacze gıttım, aksama anca dönebildim ofiseeegecmısıde okuyamadan sımdı de adlıyeye gecıyorumm, gelınce gorusuruz ınşşş
ohh ohhh yaz geldı ya, dökülecek topık bakıyorumda teker tekerrrcanım ya daha yenı farkettım de ne degısık bı aıle olmuşsunuz sız oyle, takma isim mi kullanıyonuz kızzzzz deniz, kaya, yagmurrrr kızının ısmını bılınclı verdın tamam da sen ve eşininki de yanyana baya guzel olmuş haa oğlunuz olsa bulut, ruzgar fılan adı hazır hemennn, bı tane daha yap bence sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?