70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayddddddddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmm

valla 2 gündür ev işelrinden sokak işlerinden açamadım bile pc'yi neyse şimdi oturamazsam yine oturamam diye korktum birikmiş geçmişş aboowwwwwgidemedim okuyomadım:26:neyse önünüze bakalım oldumu benden bahsedenler bakiim yoksa kimse farketmedimi yokluğumu ühüyeee

oh oh ne güzel keyifler çıtır. benim için de bi atlayıver havuza

ben de 29unda yolda olsam 30unda kesin bütün gün denizden çıkmayacam. denizsiz deniz olmaz di mi ama

ben farkettim de canım ben de çok giremedim girsem bile anca okuyabildim...... ne işin vardı kız??????

canlarm günaydın herkese ben bugün sucuklu bi kahvaltyla başladım güne aslında yemeyecektm eşm sen yemiyomusun karıcm diyince yüz buldum 2ince dilim yedim

ben farkettim de canım ben de çok giremedim girsem bile anca okuyabildim...... ne işin vardı kız??????

ah ah yazlıklar ve kışlıklar anladın değilmi,,çocukların yazlıklarını çıkardım kışlıklarını kaldırdım bugünde kendi eşyalarımm ve aşkitomun elbiseleri kalkcak yoksa gardropta yer kalmıyo heheh
valla en zoru minik minik bebişlerin eşyalarıydıki dün onlar bitti ,valla annemin evinden gelirken dün gece 10da ,dayımda seni eve bırakıp geliyim demişti(annemin yeğeni) bende ev savaş alanı bütün elbiseler dürülcek yerleşcek diyince olsun bende yardım ederim eşin gelmeden bitiririz dedi kıyamam öyle güzel katladıkı valla kadınlığımdan utandım neyseki maşşallah 1 saatte hiç bişey kalmadı ortada hepsini katlayıverdi çocuklarla oynadı bende yerleştirdim sağolsun valla eşim yapmaz hayatta böyle ee dayım tatilde tabi annemi ziyarete geldi bir ay oldu hala burda ee kardeşim askere gidince annem yalnız kaldı onu yalnız bırakmamak için kalıyo dayım,zaten 9yıl aradan sonra facebook sayesinde bulduk birbirimiziayrılamıyo bizden öyle işte

bunu bende biliyorum aylar önce görmüştüm baya ilgimi çekti ama dinleyemedim hatta hala telefonumda duruyo bigün dinlerim diye günde en az 8 saat dinleminiz gerekiyormuş,benim bide kulaklığım yok buna uygun hiç biyerde bulamadım öff be sonunda teli değiştircem sırf kulaklık için,ama mp3 almayıda düşünüyorum sırf bu teljkinler için teşk. yinede ,iki çocukla olcak iş değil dinlettirmiyolar gece uyurken dinlerim diyorum ama kulaklık yokk

oh ne güzel valla her eve lazım o dayıdan desene. ben de gidip faceten dayı arıyayım bari
ben başıma geleceğini bildiğim için taaaa nisan ayında kışlıkların en kalınlarını kaldırmıştım sonrası kolay oldu....

biliyorum ben bunu da. su sesi benim wcyi getiriyor. başka bişi düşünemiyorum valla

kızlar hangisini alayım karar veremedim biri kocişin biri benim olacak süpriz yapacam kuzuma babalar gününde bişi alamadım. ben de faydalanayım di mi ama

Son düzenleme:
ben burdayım da, aklıma yenıden tatılı soktunuz yer bakıyodummm gıtmeyee yaa kızlar boyle fıyatları uygun pansıyon, apart, motel tarzındabı yer arıyoruz kocişle, illa şu bolge olcak dıye de bı takıntımız yok, memnun kalalım yeter, var mı daha once gıdıp onerebılecegınız bı yerlerrr :44: fıkır verın bıraz bana, karar veremıyorummm :44: faceden bıle bakıyorum pansıyon sayfalarınaaa

denızcım ıkı thırstte guzel bence, koçişin hangısını daha rahat gıyerse onu al, sonra vay ben bunu gıyemem dıye mırın kırın yapmasın yeter ıkısını de eglencelı sonuctaa, sec begen alll

Iyi günler tazeler.Umarim keyifler yerindedir.Ne güzel herkes tatilde yüzüyor.Su yüzmeyi ögrenemedim gitti.Önceden cocuklar kücükken cocuk havuzuna girebiliyordum , birazda olsa serinliyordum , simdide 3 nünde boyu beni gecti.Gerci bende yerden bitme mantar gibiyim 1.58.Sadece uzaktan seyrediyorum.

pelincim geçen sene bodrumda 4 yıldızlı olan herşey dahil denize sıfır odaları geniş ve güzel hem de fiyatı çok uygun my club javelin resort&spa otelini tavsiye ederim. internetten gir bi bak valla biz geçen sene eşimle 2 gece kaldık çok güzeldi. denizi müthiş taşlı değil kumlu tertemizdi. çok acaip lüx değil ama herşeyini karşılıyor

pelincim burdan bakabilirsin ortakent yahşide. bodruma çok uzak değil.

My Club Javelin Resort & Spa

biz geçen sene anı-turla gittik. 2 gece 2 kişi 300 verdik. bi de kredi kartına 9 a böldüler.

bakıyorum hemen canımmm, tesekkurler topıktekı butun arkadasların fıkırlerıne acıgım, ne kadar ucuzlatabılırsem o kadar ıyı bızım ıcın, yoksa tatıl yalan olcakkk :26: zaten temmuz ayında calısıyoruz bız, adlı tatıl agustosa denk gelıyo, o zaman da ramazan oldugu ıcın fıyatlar temmuzdan daha uygunn gıbı gozukuyoo, bakalım tek benım begenmemle olmuyo tabı kocişi de ıkna etmek lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…