- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
herkeslere günaydın .
kahvaltımız ettim havuz keyfi yapıyorum cepten giriyorum bugün benden size hayır yok akşama kadar :)
kahvaltım
2 ad lıght ekmek
k.k peynir
domates
salatalık
1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı :) diğer yarısını kızım yedi :)
2 çay biri şekerli :)
günayddddddddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmm
valla 2 gündür ev işelrinden sokak işlerinden açamadım bile pc'yi neyse şimdi oturamazsam yine oturamam diye korktum birikmiş geçmişş aboowwwwwgidemedim okuyomadım:26:neyse önünüze bakalım oldumu benden bahsedenler bakiim yoksa kimse farketmedimi yokluğumu ühüyeee
canlarm günaydın herkese ben bugün sucuklu bi kahvaltyla başladım güne aslında yemeyecektm eşm sen yemiyomusun karıcm diyince yüz buldum 2ince dilim yedim
ben farkettim de canım ben de çok giremedim girsem bile anca okuyabildim...... ne işin vardı kız??????
günaydın kızlar
forumda gezinirken bakın ne buldum belki ilginizi çeker :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/437571-kilo-vermek-ideal-kilonuza-ulasmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
oh ne güzel valla her eve lazım o dayıdan desene. ben de gidip faceten dayı arıyayım bariah ah yazlıklar ve kışlıklar anladın değilmi,,çocukların yazlıklarını çıkardım kışlıklarını kaldırdım bugünde kendi eşyalarımm ve aşkitomun elbiseleri kalkcak yoksa gardropta yer kalmıyo heheh
valla en zoru minik minik bebişlerin eşyalarıydıki dün onlar bitti ,valla annemin evinden gelirken dün gece 10da ,dayımda seni eve bırakıp geliyim demişti(annemin yeğeni) bende ev savaş alanı bütün elbiseler dürülcek yerleşcek diyince olsun bende yardım ederim eşin gelmeden bitiririz dedi kıyamam öyle güzel katladıkı valla kadınlığımdan utandımneyseki maşşallah 1 saatte hiç bişey kalmadı ortada hepsini katlayıverdi çocuklarla oynadı bende yerleştirdim sağolsun valla eşim yapmaz hayatta böyle ee dayım tatilde tabi annemi ziyarete geldi bir ay oldu hala burda ee kardeşim askere gidince annem yalnız kaldı onu yalnız bırakmamak için kalıyo dayım,zaten 9yıl aradan sonra facebook sayesinde bulduk birbirimizi ayrılamıyo bizden öyle işte
günaydın kızlar
forumda gezinirken bakın ne buldum belki ilginizi çeker :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/437571-kilo-vermek-ideal-kilonuza-ulasmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
mrb çıtır hatunlar
çocuklardan arakladım bi bakiiiim dedim
umarım herkes iyidir
öpüldünüzzz
kızlar hangisini alayım karar veremedim biri kocişin biri benim olacak süpriz yapacam kuzuma babalar gününde bişi alamadım. ben de faydalanayım di mi amaEki Görüntüle 213240 Eki Görüntüle 213241
kızlar hangisini alayım karar veremedim biri kocişin biri benim olacak süpriz yapacam kuzuma babalar gününde bişi alamadım. ben de faydalanayım di mi amaEki Görüntüle 213240 Eki Görüntüle 213241
ben burdayım da, aklıma yenıden tatılı soktunuz yer bakıyodummm gıtmeyeeyaa kızlar boyle fıyatları uygun pansıyon, apart, motel tarzındabı yer arıyoruz kocişle, illa şu bolge olcak dıye de bı takıntımız yok, memnun kalalım yeter, var mı daha once gıdıp onerebılecegınız bı yerlerrr :44: fıkır verın bıraz bana, karar veremıyorummm :44: faceden bıle bakıyorum pansıyon sayfalarınaaa
denızcım ıkı thırstte guzel bence, koçişin hangısını daha rahat gıyerse onu al, sonra vay ben bunu gıyemem dıye mırın kırın yapmasın yeterıkısını de eglencelı sonuctaa, sec begen alll
pelincim burdan bakabilirsin ortakent yahşide. bodruma çok uzak değil.
My Club Javelin Resort & Spa
biz geçen sene anı-turla gittik. 2 gece 2 kişi 300 verdik. bi de kredi kartına 9 a böldüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?