kahvaltı olduğu için bişi olmaz canım yiyebilirsin....
bakıyorum hemen canımmm, tesekkurlertopıktekı butun arkadasların fıkırlerıne acıgım, ne kadar ucuzlatabılırsem o kadar ıyı bızım ıcın, yoksa tatıl yalan olcakkk :26: zaten temmuz ayında calısıyoruz bız, adlı tatıl agustosa denk gelıyo, o zaman da ramazan oldugu ıcın fıyatlar temmuzdan daha uygunn gıbı gozukuyoo, bakalım tek benım begenmemle olmuyo tabı kocişi de ıkna etmek lazımmm
Selam herkese..
Daha doğrusu ölü topiğimize merhaba diyeyim..
Bugün dışarıdayım biraz bahçe ihtiyaçlarıyla uğraştım..
Tatil planları geziyor ortalıkta ohh yapın tatilinizi bize bu sene anca günübirlik şeyler olacak gibi..
Geçen yaz bi 5 senelik kadar gezmiştik ondan heralde bu sene ki şansımız.. ama denizi çok özledim..
Bugünkü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. su, 2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 simit, 2 kaşık menemen, salatalık, peynir, çay.
Ara: yok
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:30): 1 kase çorba, 2 kaşık sebzeli yemek, 1 dil. ekmek, salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.
2 lt civarı su..
selam canım..sorma ya arada giriyorum kimsa olmayınc abende çıkıyorum...millet erkenden tatile başladı negüzel..
bense halılar yıkanmadan 5güne anca geldi,,halıla ryokken baya dipköşe iş yaptım...artık bugün yeniden süpür sil halıalrı serdim..eşim gelinc eçok sevinecekkdahada ufak tefek işleirm var ama çoğu bitti bende bitim artrıkkk
herkesler nirde yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
mrb kızlar bende bugünkü menümü yazayım yorum istiyorum.
sabah
1 bardak vişne suyu
ara
yok
öğle
10-12 dilim karpuz (ince dilim)
ara
dut, bi yarım saat sonra cips yedim. :97:
akşam
1 küçük tabak patates yemeği tavuklu. 1 kase cacık. 3 dilim karpuz.
# 1,5 lt su, spora gittim.
sporda yaptıklarım...
areobik (1,5 saat)
500 mekik
250şer yanlara eğilme (dambılla)
bacak aletlerine girdim 100 er 100 er... toplamda 300.
5dk tempolu yürüyüş+5 dk koşu.
bide spor salonuna yürüyerek gidip geliyorum. 20 dk mesafe
artıııııı....
bugün cips yediğim için ceza verdim kendime. 500 mekik çekicem birazdan
haydii rastgelee...
kızlar hangisini alayım karar veremedim biri kocişin biri benim olacak süpriz yapacam kuzuma babalar gününde bişi alamadım. ben de faydalanayım di mi amaEki Görüntüle 213240 Eki Görüntüle 213241
:92: günaydın kızlar :92:
aay ben hala regl olamadımm, nıe boyle oldu ki acabaa :26: ayrıca dün gittim 5i 1 yerde cayımı aldım, şimdi sööle bakayım deniz hanımcııımmm nası ıccem ben bunu, gunde kac bardak, ne zamanlarıııı içilecek, aydınlat benı
tatil konusundaki önerilerinizi hala beklıyorum, butceye uygun rht edebılecemız ve kalacagımız yere bızı baglamayacak etrafta gezılecek gorulecek yerler olan bı yer ıstıyoruz tabı altımızda araba yok o yuzden ulasım sorunuda yasamamalıyız, butun otobusler dolmuşlar bızımcok mu sey ıstıyorummmm :226:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?