70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz son yıllarda hep mirada del mar'a gidiyorduk,bu sene oğlan ufak,istanbuldaydık ama seneye yine gidicez inşallah oraya.. tavsiye ederim,erken rezervasyonda indirimleri vardı ama şimdi fiyatları nasıl bilmiyorum.

Selam herkese..
Daha doğrusu ölü topiğimize merhaba diyeyim..
Bugün dışarıdayım biraz bahçe ihtiyaçlarıyla uğraştım..
Tatil planları geziyor ortalıkta ohh yapın tatilinizi bize bu sene anca günübirlik şeyler olacak gibi..
Geçen yaz bi 5 senelik kadar gezmiştik ondan heralde bu sene ki şansımız.. ama denizi çok özledim..

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su, 2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 simit, 2 kaşık menemen, salatalık, peynir, çay.
Ara: yok
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:30): 1 kase çorba, 2 kaşık sebzeli yemek, 1 dil. ekmek, salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2 lt civarı su..

selam canım..sorma ya arada giriyorum kimsa olmayınc abende çıkıyorum...millet erkenden tatile başladı negüzel..
bense halılar yıkanmadan 5güne anca geldi,,halıla ryokken baya dipköşe iş yaptım...artık bugün yeniden süpür sil halıalrı serdim..eşim gelinc eçok sevinecekkdahada ufak tefek işleirm var ama çoğu bitti bende bitim artrıkkk

charm buarada akşam yemek yemişinnnnhımm öğlen olmadığından galiba
bende kaçgündür hiç kaçamak yapmadım ama evde 2 balkon arası yorgan v.s. havalandır çamaışır as topla..merdiven in çık tül as derken bol egzersi yapıyorum
menülere çoktandır yorum yok buhafatda kimse yok kalmadı zaten..yazasımd agelmiyo oysa kaçamaksız güzeldi neyse ...arkadşalaırm siz yokkende dikkat ediyorum.a.rtık oturuyor yeme düzenim hamdolsun...sadece bu akşam makarna yedim ama çokta harekeet edecem..uzun zamn olmuş yemeyeli hatta yapmayı unutmuşum bilee

herkesler nirde yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

benim eşimde 3gündür okul yok ama çarşamba toplantııs var sonrda 1hafta sonra sınıfta kalanlarla uğraşacakalr..zaten öğretmen ve öğretmen eşi olanlar burda...
hele benim eşim buyaz staj öğrencilerinide kontrol edicekmiş.. tatili nerdeyse 20 gün garibimin..hergün gitmeycek ama burda olması alzım 3günde bir kontrol edicek....
puffff bende tatil siityommm..annem,babam,gelinmiz gelicek buraya onlarla gezeriz...denizde var ama yüzmeyi biel bilmiyom benn..ben şöle havuzlu ,saunalı,tesettürlüler göre bi tatil yeri isiityroummmm...eşimde günü birlik il il gezelim diyoo ..kalamyı sevimyomuş otelllerdeoffff....ailemede giderim ama ben farklı tatil istiyom duy beni eşimmmmmmadam gibi biyerede çok para lazım ben 2günde kalmam daha fazla..adam napsın çok zenginde değilkii

slm hanımlarrrr
kimseler kalmamış bende 1 haftalık tatildeydim dün geldim ama kilo alarak döndüm dayanamadım tatlılara :26::26:
senada tatildeymiş
neyse tekrar toparlanmaya çalışıyorum inş. aldığımı çabucak veririm hadefimede az kalmıştı

mrb kızlar bende bugünkü menümü yazayım yorum istiyorum.

sabah
1 bardak vişne suyu

ara
yok

öğle
10-12 dilim karpuz (ince dilim)

ara
dut, bi yarım saat sonra cips yedim.
:97:

akşam
1 küçük tabak patates yemeği tavuklu. 1 kase cacık. 3 dilim karpuz.

# 1,5 lt su, spora gittim.

sporda yaptıklarım...
areobik (1,5 saat)
500 mekik
250şer yanlara eğilme (dambılla)
bacak aletlerine girdim 100 er 100 er... toplamda 300.
5dk tempolu yürüyüş+5 dk koşu.
bide spor salonuna yürüyerek gidip geliyorum. 20 dk mesafe

artıııııı....
bugün cips yediğim için ceza verdim kendime . 500 mekik çekicem birazdan

haydii rastgelee...

kahvaltın olmamış gibi..bizd ekahvaltı dolu dolu olmalı..
bide patates yemeğini öğlende yesen daha iydi...öğle yemeğin tek meyve olmuş...ya 500 daha çekersen günde 1000mekik fazla değilmispor günleirmi özledim sende benden çok yapmışın bana burda takılıyolardı..
mili sporcu diye(buarada ikizcim seni özledim nerdesin...oğluna sünnetmi oldu(((
daha cuma sporum bitti ama cumadan beri evde temizlik yapıyorum..artık bugünden sonra evde aerobik dışarıda yürümeliyimmm....yeni adetten çıktım bana bol egzersiz oldu temizlik....

kız akşam iice doyursaydın karnını tabi acıkırsın git pekmez ye açlığın gider bak

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrr sabah malum gene havuzda olcam öğlen ancak gelirim eve sanırım yürüyüşleri kesip yüzmeye başlıcam ama bu gün fazla yüzemedim öel toplamda 30-40 dk ancak yüzmüşümdür genelde güneşlendim ama akşam 35 dk yürüyüşümü yaptım yarın yüzmeye devam hergün 1 saat yapıcam en iyisi yüzmek heryerin çalışıyor böylece ama vücudu birden zorlamak istemedim 2 gündür alıştırma yapıyorum yarın asıl başlıyo

:92: günaydın kızlar :92:

aay ben hala regl olamadımm, nıe boyle oldu ki acabaa :26: ayrıca dün gittim 5i 1 yerde cayımı aldım, şimdi sööle bakayım deniz hanımcııımmm nası ıccem ben bunu, gunde kac bardak, ne zamanlarıııı içilecek, aydınlat benı

tatil konusundaki önerilerinizi hala beklıyorum, butceye uygun rht edebılecemız ve kalacagımız yere bızı baglamayacak etrafta gezılecek gorulecek yerler olan bı yer ıstıyoruz tabı altımızda araba yok o yuzden ulasım sorunuda yasamamalıyız, butun otobusler dolmuşlar bızım cok mu sey ıstıyorummmm :226:

canımcım ben beşibiryerde çayını öğle yemeğinden yarım saat 40 dakika önce falan içiyorum. hem tok tutuyor. hem de rahatlatıyor. ben sabah kahvaltısında yeşil çay,öğlenden önce 5i1yerde çayını, arada yeşil çay, akşam yemeğinden sonra form çay, arada da tekrar yeşil çay içiyorum...... 5i bir yerdeyi ben günde 1 kere alıyorum. ama sen istersen akşam yemeğinden önce veya sonra da içebilirsin yani iki kere günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…