canımcım ben beşibiryerde çayını öğle yemeğinden yarım saat 40 dakika önce falan içiyorum. hem tok tutuyor. hem de rahatlatıyor. ben sabah kahvaltısında yeşil çay,öğlenden önce 5i1yerde çayını, arada yeşil çay, akşam yemeğinden sonra form çay, arada da tekrar yeşil çay içiyorum...... 5i bir yerdeyi ben günde 1 kere alıyorum. ama sen istersen akşam yemeğinden önce veya sonra da içebilirsin yani iki kere günde.
pelincim kaç gün gecikti. kız gerçekten bebiş olamaz mı yaaa
yüzme güzel bi spor haklısın.ben tatillerde açık büfe yediğim halde kilo almadan geri dönerdim....herkese iyi gecelerrrsabah malum gene havuzda olcam öğlen ancak gelirim eve sanırım yürüyüşleri kesip yüzmeye başlıcam ama bu gün fazla yüzemedim öel toplamda 30-40 dk ancak yüzmüşümdür genelde güneşlendim ama akşam 35 dk yürüyüşümü yaptım yarın yüzmeye devam hergün 1 saat yapıcam en iyisi yüzmek heryerin çalışıyor böylece ama vücudu birden zorlamak istemedim 2 gündür alıştırma yapıyorum yarın asıl başlıyo
günaydın kızlar....
herkes firarda herhalde. geçmişi okuyayım dedim anam 1 sayfa oku oku bitmedi yani
herkese gunaydın
:92: günaydın kızlar :92:
aay ben hala regl olamadımm, nıe boyle oldu ki acabaa :26: ayrıca dün gittim 5i 1 yerde cayımı aldım, şimdi sööle bakayım deniz hanımcııımmm nası ıccem ben bunu, gunde kac bardak, ne zamanlarıııı içilecek, aydınlat benı
tatil konusundaki önerilerinizi hala beklıyorum, butceye uygun rht edebılecemız ve kalacagımız yere bızı baglamayacak etrafta gezılecek gorulecek yerler olan bı yer ıstıyoruz tabı altımızda araba yok o yuzden ulasım sorunuda yasamamalıyız, butun otobusler dolmuşlar bızımcok mu sey ıstıyorummmm :226:
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
geregi dusunuldu!!!
tatlım tatil demişsin benim tatil için en sevdiğim yerler marmaris turunç gerçekten şirin bir yer ve ayvalık cunda adası
ben çok severim bisiklete binmek deniz orman sessizlik falan o tarz istersen bir araştır derim
kızlar dün yağmuru mahallemizdeki parka götürdüm. beni 3-4 aydır görmeyen karşı apartmandaki teyze de vardı orda. torununu getirmiş. neyse çocuklar oynuyor biz de teyzeyle banklarda oturuyoruz. teyze dediki ay canım çok zayıflamışsın çocukla zor oluyor tabi dimi dedi.ben de evet çok yoruyor beni cadı dedim. kaç aylık diye sordu. ben de ağustosta 3 olacak dedim. 1 aylık hamileliğe göre karnın çok çıkmış dedi.yok değilim dedim. özür diledi.meğersem hamilelikten zayıflamışım sanmış aşeriyorum sanmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya tontiş teyzecim 2 gün sonra regl olacam o yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karnım bu kadar şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bikaç gündür gelemiyorum keyifsizdimnazar değdi herhalde biriniz okusun üflesin beni cumartesinden beri önce sol göz kapağım şişti ki dün inmişti şişi bugün yine hafif şişmiş 2 gün önce telefonumu tuvalete düşürdüm :84::84::84: telefonumun daha 1 senelik olduğunamı yanarsın şimdi yenisini alamayacak durumda olmamızamı yanarsın eşimin bana doğum günü hediyesi olarak almasınamı yanarsın yanarsında yanarsın :84::84: çok üzüldüm çok severek aldım ve manevi olarakta değr verdiğim bişeydi bukadar erken ayrılamazdık
neyseki telefon çalışmadı :83::83: evet çalışmadı kuruladım süpürgeyle içini çektim az balkonda beklettim ve son çözüm olarakta nette paylaşılan bir bilgiyi deneyelim dedik.gitti zaten telefon denemekten bişey olmaz dedik ve içindeki nemi çekmesi için prinç dolu kavanozun içinde 1 -1,5 gün beklettik ve bu sabah telefonumu açmaya çalıştım veee çalıştımucize gibi bişey aklınızda olsun telefonunuz ıslandığı zaman kurulayım iice sonra prinç dolu kavanozda 1-2 gün bekletin.gerisini Allaha havale edin
bikaç gündür gelemiyorum keyifsizdimnazar değdi herhalde biriniz okusun üflesin beni cumartesinden beri önce sol göz kapağım şişti ki dün inmişti şişi bugün yine hafif şişmiş 2 gün önce telefonumu tuvalete düşürdüm :84::84::84: telefonumun daha 1 senelik olduğunamı yanarsın şimdi yenisini alamayacak durumda olmamızamı yanarsın eşimin bana doğum günü hediyesi olarak almasınamı yanarsın yanarsında yanarsın :84::84: çok üzüldüm çok severek aldım ve manevi olarakta değr verdiğim bişeydi bukadar erken ayrılamazdık
neyseki telefon çalışmadı :83::83: evet çalışmadı kuruladım süpürgeyle içini çektim az balkonda beklettim ve son çözüm olarakta nette paylaşılan bir bilgiyi deneyelim dedik.gitti zaten telefon denemekten bişey olmaz dedik ve içindeki nemi çekmesi için prinç dolu kavanozun içinde 1 -1,5 gün beklettik ve bu sabah telefonumu açmaya çalıştım veee çalıştımucize gibi bişey aklınızda olsun telefonunuz ıslandığı zaman kurulayım iice sonra prinç dolu kavanozda 1-2 gün bekletin.gerisini Allaha havale edin
brrrrr... kötü bir durum olmuş.. amaaaan boşver cnm ya öyle böyle vercess kilolarıııkızlar dün yağmuru mahallemizdeki parka götürdüm. beni 3-4 aydır görmeyen karşı apartmandaki teyze de vardı orda. torununu getirmiş. neyse çocuklar oynuyor biz de teyzeyle banklarda oturuyoruz. teyze dediki ay canım çok zayıflamışsın çocukla zor oluyor tabi dimi dedi.ben de evet çok yoruyor beni cadı dedim. kaç aylık diye sordu. ben de ağustosta 3 olacak dedim. 1 aylık hamileliğe göre karnın çok çıkmış dedi.yok değilim dedim. özür diledi.meğersem hamilelikten zayıflamışım sanmış aşeriyorum sanmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya tontiş teyzecim 2 gün sonra regl olacam o yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karnım bu kadar şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın kızlar,
sabah tartı bana şaka yaptı herhalde,olduğumdan az daha zayıf gösterdi..daha zayıf yada şişman gösteren aynalar olur ya onlar gibi
kızlar aklınızda olsun,yoğurdun içine şu etiformları kırıyoruz ya, üstüne sebze kurusu dökünce biraz bişeye benziyor,tadı güzelleşiyor..sebze kurusunu ben sadece mısır çarşısında bulabiliyorum tuzsuz olanlarından(diğer pakette sebzeli tuz olarak satılan vegetalar vs msg içerdiği için sağlıklı değil)
bir de ben aşırı yememe yeni çözüm buldum, büyük tabakları kaldırdım psikolojik olarak doldurmak istiyorsun ya tabağı,küçük tabak olunca otomatikman yediğin de azalıyor.. bir de yiyeceğim her şeyi "aklımdakinin yarısı" yapıyorum,peyniri çok severim peynir mi koycam tabağa aklımdakinin yarısı,yemeğe tuz mu eklenecek mesela aklımdakinin yarısını ekliyorum,1 kaşık yerine yarım kaşık tuzlu oluyor..beni frenlemesi açısından iyi oldu..
hamıle kalınca zayıflanıyo mu yaa, omzana ben bı düşüneyım bu konuyuuuuaah regl ah gel artıkkkkkkk, haftasonu yola cıkcam ya o zaman gelır ancaaa benimde karnım oyleydı denızcım bı 15 dakıka oncesıne kadar ama su anda dumduz olduuuuu cunku tuvalete koşturdum az onceeeeeeeeeeeeeeeee regl olacagım ıcın mı bagırsaklar calıstı yoksa 5i1 yerdenın etkısını mı gördüm bilemıyorummm, oooh be uzeırmden bı agırlık kalktıııı
çay ii gelir biliyorum ama özellikle yapmadım iltahap bişi varsa geri gitmesin diye.ama öyle hafif bi şişlik neden nicin belli değil daha önce hafif sızı vardı şimdi oda yok azıcık şiş.geçmiş olsun canım. allah allah doktora falan gittin mi ki? pamuğu çaya batırıp gözüne koy canım .iyi gelir.
bu arada telefonuna çok sevindim. süper yaaaaaaaaaaaaaaaaa demek çalıştı gerçekten mucize. aklımda bulunsun süper yaaaa
gitti 1 kilo pirinçvay anasını pırinc kavonozu haa, bı yasıma daha gırdım vallaaaabı de topıktekı herkes pırınce zararlı diyo, oysaki ne yararlı bısıymiş bakınnn bununla gecmıs olsun canım, keyıfsızlık oyle ara araa oluyo ınsan da ya, belkı de havaların etkısı :26:
gözün aydın hayatım
beşibiryerde çayına devam et. zararı yok onun. aşeren kadınlarda zayıflama görülüyor hamilelikte. mesela annem. bana hamileyken 9 ay boyunca tükürüğünü bile yutamamış düşün yane. normal olarak diyor 66 kilo ile hamile kalmış bana. 72 kilo ile bitirmiş. ilk 4 ay 61lere bile düştüğümü hatırlıyorum der.ben de keşke öyle olsam demiştim ama kuzenim öyle olunca onu görünce 9 ay boyunca yok yok en iyisi hiç aşermemek.......
teşekkürler.alerjim falanda yok öyle birden bire şişti aynı senin gibi 4 gün oldu.daha önce kırptıkça acıyodu biraz bugün oda yok.geçmiş olsun cnm, tüm aksilikler üstüste gelmiş... benimde sağ gözüm 4 gündür yanıyor mikrop kaptı sanırım..
ama aşerince canın bısıler yemek ıstemıyo mu, onları da bulup yedıkce nıye kılo veresın ki daha da alman lazım değil mi, yoksa başka turlu mu oluyo bu aşermeee :44: :44:
benım canım olmadık zamanlarda bazen abuk subuk seyler ıster, o zmnlar düşünürüm ben de bı hamıle kalırsam cnaım yıne sreklı boyle bısıler ısterse naparım, herhalde top gıbı olurum dıyee :26:
teşekkürler.alerjim falanda yok öyle birden bire şişti aynı senin gibi 4 gün oldu.daha önce kırptıkça acıyodu biraz bugün oda yok.
cumartesi tatlıya meyve sosu pişirirken görmemle küçük bi polenin sosa düşmesi bir olduartık kimseyi öldürmez dedim herhalde benim dilimime denk geldi ondan oldu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?