70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pelincim kaç gün gecikti. kız gerçekten bebiş olamaz mı yaaa

bu 5i 1 yerde tuvalete cıkmana yardımcı oluyosa gun ıcınde bı de form cay ıcmek zararlı olmaz mı :26: senın tuvalete cıkmana yardımcı olan acaba bu 5i 1 yerde değilde içtiğin form cayın mı etkısı kiiii, bılemedım ben şimdiii :44: çay paketının uzerınde gunde 2den fazla kullanmayın dıye yazıyoduuu, ben oglen bıde aksam dıye dusundum, dun aksam ıctım zaten bı taneee bakalım gorcez,inşşş işe yararrr

regl konusunda ise nettekı yumurtalama hesaplayıcılarına son 3 aylık regl donemlerını gırdıgınde sana ne zmn olacagını soyluyo ya, son 2-3 seferdır hep tutuyodu ordakı tarıhler, bu defa da c.tesi gunu için demıstı, bugun 4. gunu olcak daha gecıkmenın ama hamıle olamam valla kociş gider DNA testı isterrr

oof regl olsam sonra şu tatıl işini yola koyabılsek, dun aksam gazeteden baktıkta bamturun sayfası vardı, uygun yerler var, gıdıp bı gorussek mı dedık:44: bu haftasonu sehırdısına cıkcaz ıkı arkadasın dugunu var, sonrakı haftasonu da benım 15 yıllık arkadasımın dugunu avr, ona elbıse arastırıyorum bı yandan,düğünde memlekette, ıkı haftasonuda dugunlerle geccek galıba sonrakı haftasonudaq bı sunnet dugunu varmıs, bıde normal dugun ıkısıde ayrı sehırlerde o zmn napcaz bılmem

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
artık çok giremiyorum eşim okul araştırması yapıyor da gidemeyiz hizmet puanımız çok değil
biri bana söyler mi sena ablanın sonuçları belli oldu mu?
geçmişi okuyamıyorum oku oku bitiremedim bir kere denedim de
bu aralar gr gitmiyor benden durdu gibi :44::44:

geregi dusunuldu!!!

tatlım tatil demişsin benim tatil için en sevdiğim yerler marmaris turunç gerçekten şirin bir yer ve ayvalık cunda adası
ben çok severim bisiklete binmek deniz orman sessizlik falan o tarz istersen bir araştır derim

yüzme güzel bi spor haklısın.ben tatillerde açık büfe yediğim halde kilo almadan geri dönerdim....
günaydın kızlar....

herkes firarda herhalde. geçmişi okuyayım dedim anam 1 sayfa oku oku bitmedi yani

herkese gunaydın

herkese günaydın
bu hafta 68 lleri görmek istiyordum ama olmıcak galiba.akşamda canım sıkıldı gece 11 de akşamdan bulgur pilavı vardı.canım çekti aç olmadığım halde yedim peşinden bol limonlu yaklaşık 10 tane yaprk sarması. sonuç pişmanlık. sabah tartıldım hedefime 300 gr kalmış. kaldığım yerden devam durmak yok. şimdi acıktım çocuklar geç kalkıyor tatil olunca. kahvaltı yapacam

günaydın kızlar,
sabah tartı bana şaka yaptı herhalde,olduğumdan az daha zayıf gösterdi..daha zayıf yada şişman gösteren aynalar olur ya onlar gibi
kızlar aklınızda olsun,yoğurdun içine şu etiformları kırıyoruz ya, üstüne sebze kurusu dökünce biraz bişeye benziyor,tadı güzelleşiyor..sebze kurusunu ben sadece mısır çarşısında bulabiliyorum tuzsuz olanlarından(diğer pakette sebzeli tuz olarak satılan vegetalar vs msg içerdiği için sağlıklı değil)
bir de ben aşırı yememe yeni çözüm buldum, büyük tabakları kaldırdım psikolojik olarak doldurmak istiyorsun ya tabağı,küçük tabak olunca otomatikman yediğin de azalıyor.. bir de yiyeceğim her şeyi "aklımdakinin yarısı" yapıyorum,peyniri çok severim peynir mi koycam tabağa aklımdakinin yarısı,yemeğe tuz mu eklenecek mesela aklımdakinin yarısını ekliyorum,1 kaşık yerine yarım kaşık tuzlu oluyor..beni frenlemesi açısından iyi oldu..

bisiklet en sevdıgım sey, şu ankarada aradım durdum nerden kıralarım, nerde bınerım dıye onceden bı kac parkta vardı şimdi onlarıda kaldırmışlar :26: anlattıgın seyler benım tatıl anlayısıma uygun da kalacak yer tavsıyende var mı, butceye uygun olmazsa gıtmemeız tehlıkeye düşcek, boyle 5 yıldızlı oteller hersey dahıller ıstemıyorum ben, motel, pansıyon, apart tarzı olabılır sadece istedıgımız gıbı tatıl yapalım ve memnun kalalım yeter

Son düzenleme:
kızlar dün yağmuru mahallemizdeki parka götürdüm. beni 3-4 aydır görmeyen karşı apartmandaki teyze de vardı orda. torununu getirmiş. neyse çocuklar oynuyor biz de teyzeyle banklarda oturuyoruz. teyze dediki ay canım çok zayıflamışsın çocukla zor oluyor tabi dimi dedi.ben de evet çok yoruyor beni cadı dedim. kaç aylık diye sordu. ben de ağustosta 3 olacak dedim. 1 aylık hamileliğe göre karnın çok çıkmış dedi. yok değilim dedim. özür diledi.meğersem hamilelikten zayıflamışım sanmış aşeriyorum sanmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya tontiş teyzecim 2 gün sonra regl olacam o yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karnım bu kadar şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bikaç gündür gelemiyorum keyifsizdim nazar değdi herhalde biriniz okusun üflesin beni cumartesinden beri önce sol göz kapağım şişti ki dün inmişti şişi bugün yine hafif şişmiş 2 gün önce telefonumu tuvalete düşürdüm :84::84::84: telefonumun daha 1 senelik olduğunamı yanarsın şimdi yenisini alamayacak durumda olmamızamı yanarsın eşimin bana doğum günü hediyesi olarak almasınamı yanarsın yanarsında yanarsın :84::84: çok üzüldüm çok severek aldım ve manevi olarakta değr verdiğim bişeydi bukadar erken ayrılamazdık
neyseki telefon çalışmadı :83::83: evet çalışmadı kuruladım süpürgeyle içini çektim az balkonda beklettim ve son çözüm olarakta nette paylaşılan bir bilgiyi deneyelim dedik.gitti zaten telefon denemekten bişey olmaz dedik ve içindeki nemi çekmesi için prinç dolu kavanozun içinde 1 -1,5 gün beklettik ve bu sabah telefonumu açmaya çalıştım veee çalıştı mucize gibi bişey aklınızda olsun telefonunuz ıslandığı zaman kurulayım iice sonra prinç dolu kavanozda 1-2 gün bekletin.gerisini Allaha havale edin

Kızlar günaydın :) benide aranıza alırsanız sevinirim :)
diyet yapamıyorum ama spor yapıyorum, baya bi sıkılaşmama rağmen ibre 78.300 den gr aşağı oynamıyor, beni gören zayıflamışsın diyor ama cıks 1 gr geri oynamıyor tartım..boğazıma dur diyemiyorum.. bu arada bebek emziriyorum kızlar

hamıle kalınca zayıflanıyo mu yaa, o zaman ben bı düşüneyım bu konuyuuuu aah regl ah gel artıkkkkkkk, haftasonu yola cıkcam ya o zaman gelır ancaaa benimde karnım oyleydı denızcım bı 15 dakıka oncesıne kadar ama su anda dumduz olduuuuu cunku tuvalete koşturdum az onceeeeeeeeeeeeeeeee regl olacagım ıcın mı bagırsaklar calıstı yoksa 5i1 yerdenın etkısını mı gördüm bilemıyorummm, oooh be uzeırmden bı agırlık kalktıııı

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. allah allah doktora falan gittin mi ki? pamuğu çaya batırıp gözüne koy canım .iyi gelir.

bu arada telefonuna çok sevindim. süper yaaaaaaaaaaaaaaaaa demek çalıştı gerçekten mucize. aklımda bulunsun süper yaaaa

vay anasını pırinc kavonozu haa, bı yasıma daha gırdım vallaaaa bı de topıktekı herkes pırınce zararlı diyo, oysaki ne yararlı bısıymiş bakınnn bununla gecmıs olsun canım, keyıfsızlık oyle ara araa oluyo ınsan da ya, belkı de havaların etkısı :26:

brrrrr... kötü bir durum olmuş.. amaaaan boşver cnm ya öyle böyle vercess kilolarııı

buralarda yok sebze kurusundan.. bir ara yoğurdun içine etiform kırmayı deniyim bende

geçmiş olsun cnm, tüm aksilikler üstüste gelmiş... benimde sağ gözüm 4 gündür yanıyor mikrop kaptı sanırım..

gözün aydın hayatım

beşibiryerde çayına devam et. zararı yok onun. aşeren kadınlarda zayıflama görülüyor hamilelikte. mesela annem. bana hamileyken 9 ay boyunca tükürüğünü bile yutamamış düşün yane. normal olarak diyor 66 kilo ile hamile kalmış bana. 72 kilo ile bitirmiş. ilk 4 ay 61lere bile düştüğümü hatırlıyorum der.ben de keşke öyle olsam demiştim ama kuzenim öyle olunca onu görünce 9 ay boyunca yok yok en iyisi hiç aşermemek.......

çay ii gelir biliyorum ama özellikle yapmadım iltahap bişi varsa geri gitmesin diye.ama öyle hafif bi şişlik neden nicin belli değil daha önce hafif sızı vardı şimdi oda yok azıcık şiş.
pirinç olayı gerçekten mucize gibi hiç hayat belirtisi olmayan telefonu çalıştırdı.ara ara oksitlenmeyi önlemesi için yine pirince yatırıcaz bu durumlarda bataryayı çıkarın hemen silin kurulayın böyle pirinçte beklettikten sonra bataryayı takıp deneyin diye yazıyodu.

gitti 1 kilo pirinç 3 liraya tamir olmuş oldu.pirinç sağlıksız bişey değil bence sadece lezzetli olması için yağlı olması gerekiyor sağlıksız olsa uzakdoğulular her öğünde pirinç yiyorlar.ve ortalama ömürleri 70-80 bizde 70 e çok yaşadı vakti geldi diyolar doğadaki her besin yararlı sadece doğru yemesini bilmek lazım.:26:

ama aşerince canın bısıler yemek ıstemıyo mu, onları da bulup yedıkce nıye kılo veresın ki daha da alman lazım değil mi, yoksa başka turlu mu oluyo bu aşermeee :44: :44:

benım canım olmadık zamanlarda bazen abuk subuk seyler ıster, o zmnlar düşünürüm ben de bı hamıle kalırsam cnaım yıne sreklı boyle bısıler ısterse naparım, herhalde top gıbı olurum dıyee :26:

geçmiş olsun cnm, tüm aksilikler üstüste gelmiş... benimde sağ gözüm 4 gündür yanıyor mikrop kaptı sanırım..
teşekkürler.alerjim falanda yok öyle birden bire şişti aynı senin gibi 4 gün oldu.daha önce kırptıkça acıyodu biraz bugün oda yok.
cumartesi tatlıya meyve sosu pişirirken görmemle küçük bi polenin sosa düşmesi bir oldu artık kimseyi öldürmez dedim herhalde benim dilimime denk geldi ondan oldu diyorum

yanlış anlattım herhalde. bizim orda hamilelikte herşeyden midesi bulanana da aşeriyor derler canım. annem yazık çok çekmiş benden. ben de yağmurda öyle olcam diye çok korkmuştum aama çok şükür hiçbişi yaşamadım. 9 aylık hamilelik boyunca sadece 1 kere çıkarmıştım. eeee zaten o yüzden hamilelik kiloları baya oldu.

benim gözümün dış tarafında kepeklenme gibi bir kabuk oluştu, daha önce aynı olay için gittiğimde dr blefaro şampuan vermişti kirpikleri yıkamak için, kullanmıştım ve kepeklenme çözülünce şişlik kendiliğinden inmişti, sulandırılmış bebe şampuanıda aynı işlevi görüyormuş bugün yapmaya başlıcam yeniden, ya şaka bi yana polen böyle bişi yaparmı ki acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…