70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmmm bızde asermeyı hamıleyken canı sureklı bısıler cekene kullanırız, eriğe aşermiş, künefeye aşermiş vs vs gibi, künefe dedim de agzım sulandı valaaa

sabah sabah çok güldüm yaa
teyzenin suratını merak ettim en çok

hoşgeldin canım
yediklerini burda her gün paylaşırsan arkadaşların yorumlarıyla zaten ister istemez dikkat edersin

her yanımız çay oldu yaa
artık içim almıyo benim bu çayları

polen alerjisiyle kaş göz şişiyo diye duydum.görmüş bilmişliğim yok henüz bişeye alerjim olmadı.espri olsun diye poleni yiyen şanslı ben oldum diyorum

günaydın kızlaarr
yeşim noldu gözüne bahtsız bedevi
kocişim uykuda dirsekmi attı acaba döylemiyor işin şakası gece birden sızısını hissettim eşime bi bak ne var gözümde dedim baktı baktı yok bişi dedi.bikaç saat sonra aynaya gidip baktım bide ne görim şişmiş bak dedim şişmiş ha evet şişmiş dedi bide terbiyesiz

arpaçık falan diycem ama o da belli olur bi de batar
çok sıkıntı yaşarsan git canım bi doktora ihmal etme

Günaydin tazeler, tok durmasi ac durmasindan iyiymis.Kahvaltidan sonra pek mutlu oluyorum.Tok karnina hertarafi daha aydinlik görüyorum.Ben ikinci hamileligimi 80 kilo ile basladim ,bir mucize oldu 77 kilo ile doguma gittim.70 kilo ele eve geldim.Emme su bogaz durmadigi icin kilo aldim.

arpaçık falan diycem ama o da belli olur bi de batar
çok sıkıntı yaşarsan git canım bi doktora ihmal etme
sıkıntı verecek boyutta bişey değil arpacık falan bişide değil öyle iltahaplı bi yerde yok sadece kirpik ucuna doğru olan kısmı şiş

80 kilo ile hamile kalıp 77 ile doğurmakmı hakkaten mucize bişey darısı bizim başımıza inşallah.

hmmmm bızde asermeyı hamıleyken canı sureklı bısıler cekene kullanırız, eriğe aşermiş, künefeye aşermiş vs vs gibi, künefe dedim de agzım sulandı valaaa
sus kız benim de canım çekiyor aylardır yemiyorum off offff künefeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
sabah sabah çok güldüm yaa
teyzenin suratını merak ettim en çok
valla baya bi dumur baktı kızardı felan ben ağustosta 3 olacak diye yağmur için söylemiştim teyze 1 aylık hamileyim sanmış hala aklıma geldikçe kopuyom gülmekten

gerçekten bir mucize hamilelikte 3 kilo mu verdin sen şimdi????????????? o nasıl oluyor yaaaa

Son düzenleme:
geern4 senin adina amin diyeyim.Ben ilk hamileligimde 9 kilo aldim ikinci hamileligimde dedigim gibi 3 kilo zayifladim , 3. hamileligime ise 76 kilo ile basladim ve 76 kilo ile doguma gittim.Yine 70 kilo ile eve geldim.Ama kader utansin sonradan kilolarim geri geldi.Bir yerde duymustum , cok hosuma gitmisti , kilolar kedi gibidir nereye atarsan at geri dönüp geliyorlar diye.

nasıl oluyor o yaw az ayrıntı versene çok mu kötü geçti hamilelik bişi yiyemediin mi????

ilginç bir durum.bende kilo almadan hamilelik geçirsem ne güzel olur dediğin gibi kilolar gizlenmiş sonra yerine gelmiş kalleş yağlar

ikinci kizimda ilk zamanlar problemliydi ama 5. aydan sonra cokta güzel yedim.Ben psikolojik liko almadim diyorum.Arkadaslar sen 100 kilo olursun diye beni cok korkutmuslardi.Herhalde korkudan kilo alamadim.3. hamileligim cok güzel gecti.Sürekli ayni kiloda oldugum icin kimse hamile oldugumu bile anlamiyordu.

tatlım turuç'ta çok uygun apartlar var internetten bulabilirsin. hem çok temiz vallahi çok çok temiz hem de denizi havası güzel çok pahalıya gelmiyor ama ankara'da marmaris sonra minibüsle turunç ne kadar tutar bilmem ama emin ol güzel bir yer
biz oraya tesadüfen gittik vallahi tesadüfen gittik ama en son buraya nasıl yerleşiriz diye düşünüyorduk
cunda'da pansiyonlar güzel eski rum evlerinde oturan teyzeler falan var aahh ahh karakoçan'ın sıcağında özledim deniz kokusunu
ben hep netten bakarım ilk sorduğum soru bisiklet kiralanacak yer var mı?

jaldıgınız yerlerın adını hatırlmıyo musun canım, bakıyorum netten ama bulamadım oyle bı yer kalacak :44: aslında eşimle bırlıkte baksak daha guzel olcak ama evde de net yokk :26: ikimiz ayrı ofıslerde bakıp duruyoruzzz :44: bı de yer adını hatırlasan nerde kaldıgınızı cok sevıncemmm, bısıklet genel olarka mı kıralanıyo yoksa kaldıgınız yer mı kıralıyorduuu kestane kebap acele cevap

cnaım ceren cok yogun oldugunu soylemıstı, ben de sana sorcaktım haber aldın mı dıyee, evet tatıle gıdıyo o daaaaa gıcıksınız kızım siz, bırakıp gıdıyosunuzzzz, küscemmm sizeeee

hamılelıkte kılo almamaın yolu varsa bana da soyleyınde yararlanayım bu bılgıdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…