ceren nerde ya bu hafta sonu çıkacaktı tatile di mi? hazırlık yapıyor herhalde kuzu
jaldıgınız yerlerın adını hatırlmıyo musun canım, bakıyorum netten ama bulamadım oyle bı yer kalacak :44: aslında eşimle bırlıkte baksak daha guzel olcak ama evde de net yokk :26: ikimiz ayrı ofıslerde bakıp duruyoruzzz :44: bı de yer adını hatırlasan nerde kaldıgınızı cok sevıncemmm, bısıklet genel olarka mı kıralanıyo yoksa kaldıgınız yer mı kıralıyorduuukestane kebap acele cevap
cnaım ceren cok yogun oldugunu soylemıstı, ben de sana sorcaktım haber aldın mı dıyee, evet tatıle gıdıyo o daaaaagıcıksınız kızım siz, bırakıp gıdıyosunuzzzz, küscemmm sizeeee
hamılelıkte kılo almamaın yolu varsa bana da soyleyınde yararlanayım bu bılgıdennn
ay yyoook kızlar yaaa ne hazırlığı wallaaa daha yıkancaklarımı bile yıkayamadım, bu akşam başlıcam hazırlanmaya :)
işlerim okdr yogunki gelip bakamıyorum bile, dha yeni bi nefes alabildim haftabaşındaan beri :)
pelincim ben arkadaşlarla ege turuna cıkıcam, hergün 1 yerde kalcaz, bodruma kdr incez, rotamız tam belli deil şuan canımız ne isterse oraya gitcezz.. şu an için sana fikir weremem cnkü bizde allah kerim diye gidiyoz ama dönüşte yazarım anam :)
jaldıgınız yerlerın adını hatırlmıyo musun canım, bakıyorum netten ama bulamadım oyle bı yer kalacak :44: aslında eşimle bırlıkte baksak daha guzel olcak ama evde de net yokk :26: ikimiz ayrı ofıslerde bakıp duruyoruzzz :44: bı de yer adını hatırlasan nerde kaldıgınızı cok sevıncemmm, bısıklet genel olarka mı kıralanıyo yoksa kaldıgınız yer mı kıralıyorduuukestane kebap acele cevap
cnaım ceren cok yogun oldugunu soylemıstı, ben de sana sorcaktım haber aldın mı dıyee, evet tatıle gıdıyo o daaaaagıcıksınız kızım siz, bırakıp gıdıyosunuzzzz, küscemmm sizeeee
hamılelıkte kılo almamaın yolu varsa bana da soyleyınde yararlanayım bu bılgıdennn
kahvaltın olmamış gibi..bizd ekahvaltı dolu dolu olmalı..
bide patates yemeğini öğlende yesen daha iydi...öğle yemeğin tek meyve olmuş...ya 500 daha çekersen günde 1000mekik fazla değilmispor günleirmi özledim sende benden çok yapmışın bana burda takılıyolardı..
mili sporcu diye(buarada ikizcim seni özledim nerdesin...oğluna sünnetmi oldu (((
daha cuma sporum bitti ama cumadan beri evde temizlik yapıyorum..artık bugünden sonra evde aerobik dışarıda yürümeliyimmm....yeni adetten çıktım bana bol egzersiz oldu temizlik....
herkese iyi gecelerrrsabah malum gene havuzda olcam öğlen ancak gelirim eve sanırım yürüyüşleri kesip yüzmeye başlıcam ama bu gün fazla yüzemedim öel toplamda 30-40 dk ancak yüzmüşümdür genelde güneşlendim ama akşam 35 dk yürüyüşümü yaptım yarın yüzmeye devam hergün 1 saat yapıcam en iyisi yüzmek heryerin çalışıyor böylece ama vücudu birden zorlamak istemedim 2 gündür alıştırma yapıyorum yarın asıl başlıyo
günaydın kızlar,
sabah tartı bana şaka yaptı herhalde,olduğumdan az daha zayıf gösterdi..daha zayıf yada şişman gösteren aynalar olur ya onlar gibi
kızlar aklınızda olsun,yoğurdun içine şu etiformları kırıyoruz ya, üstüne sebze kurusu dökünce biraz bişeye benziyor,tadı güzelleşiyor..sebze kurusunu ben sadece mısır çarşısında bulabiliyorum tuzsuz olanlarından(diğer pakette sebzeli tuz olarak satılan vegetalar vs msg içerdiği için sağlıklı değil)
bir de ben aşırı yememe yeni çözüm buldum, büyük tabakları kaldırdım psikolojik olarak doldurmak istiyorsun ya tabağı,küçük tabak olunca otomatikman yediğin de azalıyor.. bir de yiyeceğim her şeyi "aklımdakinin yarısı" yapıyorum,peyniri çok severim peynir mi koycam tabağa aklımdakinin yarısı,yemeğe tuz mu eklenecek mesela aklımdakinin yarısını ekliyorum,1 kaşık yerine yarım kaşık tuzlu oluyor..beni frenlemesi açısından iyi oldu..
gözün aydın hayatım
beşibiryerde çayına devam et. zararı yok onun. aşeren kadınlarda zayıflama görülüyor hamilelikte. mesela annem. bana hamileyken 9 ay boyunca tükürüğünü bile yutamamış düşün yane. normal olarak diyor 66 kilo ile hamile kalmış bana. 72 kilo ile bitirmiş. ilk 4 ay 61lere bile düştüğümü hatırlıyorum der.ben de keşke öyle olsam demiştim ama kuzenim öyle olunca onu görünce 9 ay boyunca yok yok en iyisi hiç aşermemek.......
1000 de ne var. bi oturuşta 1500-2000 mekik çekenler var salonda. hocamız kiloya göre sayı veriyor artık. ama genel olarak 500-1500 arası mekik çektiriyor. bi istisna var salonda. 150 lerde bi abla. ona 2000-2500 veriyor hep. normal yani bence 1000de ne varki?
evetyüzmek iyi oluyo. tatilde dışarda tıka basa yiyorum ama yüzüyorumda. kilo almıyorum. tabi vermiyorumdane artıdayım ne ekside
aklımdakinin yarısı.... iyi taktik :) deniyim. saol :)
beşibiyerde... hmm nasıl bulucam. markette varmıdır. ve hangi markanınkini önerirsin? kilo verdirmeye yardımcı dimisadece hamilelik için deül?
hahahakızlar dün yağmuru mahallemizdeki parka götürdüm. beni 3-4 aydır görmeyen karşı apartmandaki teyze de vardı orda. torununu getirmiş. neyse çocuklar oynuyor biz de teyzeyle banklarda oturuyoruz. teyze dediki ay canım çok zayıflamışsın çocukla zor oluyor tabi dimi dedi.ben de evet çok yoruyor beni cadı dedim. kaç aylık diye sordu. ben de ağustosta 3 olacak dedim. 1 aylık hamileliğe göre karnın çok çıkmış dedi.yok değilim dedim. özür diledi.meğersem hamilelikten zayıflamışım sanmış aşeriyorum sanmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya tontiş teyzecim 2 gün sonra regl olacam o yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karnım bu kadar şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
süpersinbikaç gündür gelemiyorum keyifsizdimnazar değdi herhalde biriniz okusun üflesin beni cumartesinden beri önce sol göz kapağım şişti ki dün inmişti şişi bugün yine hafif şişmiş 2 gün önce telefonumu tuvalete düşürdüm :84::84::84: telefonumun daha 1 senelik olduğunamı yanarsın şimdi yenisini alamayacak durumda olmamızamı yanarsın eşimin bana doğum günü hediyesi olarak almasınamı yanarsın yanarsında yanarsın :84::84: çok üzüldüm çok severek aldım ve manevi olarakta değr verdiğim bişeydi bukadar erken ayrılamazdık
neyseki telefon çalışmadı :83::83: evet çalışmadı kuruladım süpürgeyle içini çektim az balkonda beklettim ve son çözüm olarakta nette paylaşılan bir bilgiyi deneyelim dedik.gitti zaten telefon denemekten bişey olmaz dedik ve içindeki nemi çekmesi için prinç dolu kavanozun içinde 1 -1,5 gün beklettik ve bu sabah telefonumu açmaya çalıştım veee çalıştımucize gibi bişey aklınızda olsun telefonunuz ıslandığı zaman kurulayım iice sonra prinç dolu kavanozda 1-2 gün bekletin.gerisini Allaha havale edin
çok matraksın yavay anasını pırinc kavonozu haa, bı yasıma daha gırdım vallaaaabı de topıktekı herkes pırınce zararlı diyo, oysaki ne yararlı bısıymiş bakınnn bununla gecmıs olsun canım, keyıfsızlık oyle ara araa oluyo ınsan da ya, belkı de havaların etkısı :26:
böcüğüm gözune gecmiş olsunçay ii gelir biliyorum ama özellikle yapmadım iltahap bişi varsa geri gitmesin diye.ama öyle hafif bi şişlik neden nicin belli değil daha önce hafif sızı vardı şimdi oda yok azıcık şiş.
pirinç olayı gerçekten mucize gibi hiç hayat belirtisi olmayan telefonu çalıştırdı.ara ara oksitlenmeyi önlemesi için yine pirince yatırıcazbu durumlarda bataryayı çıkarın hemen silin kurulayın böyle pirinçte beklettikten sonra bataryayı takıp deneyin diye yazıyodu.
gitti 1 kilo pirinç3 liraya tamir olmuş oldu.pirinç sağlıksız bişey değil bence sadece lezzetli olması için yağlı olması gerekiyor sağlıksız olsa uzakdoğulular her öğünde pirinç yiyorlar.ve ortalama ömürleri 70-80 bizde 70 e çok yaşadı vakti geldi diyolar doğadaki her besin yararlı sadece doğru yemesini bilmek lazım.:26:
herhalde barkınım yapacak yine sanırsam...
oooooo hoşgeldinn tatlımmm nasılsınn bakalımmm görüşmeyeliiiiihahaha
süpersin
çok matraksın ya
böcüğüm gözune gecmiş olsun
yıne geldın ortam şenlenmiş....
barkınım da bursaya gitti diye bılıyıorum
büüyk ihtımalle ayşebahar yapar gibi me geliyo.....
selam canım..sorma ya arada giriyorum kimsa olmayınc abende çıkıyorum...millet erkenden tatile başladı negüzel..
bense halılar yıkanmadan 5güne anca geldi,,halıla ryokken baya dipköşe iş yaptım...artık bugün yeniden süpür sil halıalrı serdim..eşim gelinc eçok sevinecekkdahada ufak tefek işleirm var ama çoğu bitti bende bitim artrıkkk
charm buarada akşam yemek yemişinnnnhımm öğlen olmadığından galiba
bende kaçgündür hiç kaçamak yapmadım ama evde 2 balkon arası yorgan v.s. havalandır çamaışır as topla..merdiven in çık tül as derken bol egzersi yapıyorum
menülere çoktandır yorum yok buhafatda kimse yok kalmadı zaten..yazasımd agelmiyo oysa kaçamaksız güzeldi neyse ...arkadşalaırm siz yokkende dikkat ediyorum.a.rtık oturuyor yeme düzenim hamdolsun...sadece bu akşam makarna yedim ama çokta harekeet edecem..uzun zamn olmuş yemeyeli hatta yapmayı unutmuşum bilee
mrb kızlar bende bugünkü menümü yazayım yorum istiyorum.
sabah
1 bardak vişne suyu
ara
yok
öğle
10-12 dilim karpuz (ince dilim)
ara
dut, bi yarım saat sonra cips yedim. :97:
akşam
1 küçük tabak patates yemeği tavuklu. 1 kase cacık. 3 dilim karpuz.
# 1,5 lt su, spora gittim.
sporda yaptıklarım...
areobik (1,5 saat)
500 mekik
250şer yanlara eğilme (dambılla)
bacak aletlerine girdim 100 er 100 er... toplamda 300.
5dk tempolu yürüyüş+5 dk koşu.
bide spor salonuna yürüyerek gidip geliyorum. 20 dk mesafe
artıııııı....
bugün cips yediğim için ceza verdim kendime. 500 mekik çekicem birazdan
haydii rastgelee...
kızlar dün yağmuru mahallemizdeki parka götürdüm. beni 3-4 aydır görmeyen karşı apartmandaki teyze de vardı orda. torununu getirmiş. neyse çocuklar oynuyor biz de teyzeyle banklarda oturuyoruz. teyze dediki ay canım çok zayıflamışsın çocukla zor oluyor tabi dimi dedi.ben de evet çok yoruyor beni cadı dedim. kaç aylık diye sordu. ben de ağustosta 3 olacak dedim. 1 aylık hamileliğe göre karnın çok çıkmış dedi.yok değilim dedim. özür diledi.meğersem hamilelikten zayıflamışım sanmış aşeriyorum sanmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya tontiş teyzecim 2 gün sonra regl olacam o yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karnım bu kadar şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kilo veremiyorum 1aydır aynı kilodayım lütfennnnnnnn yardım 5 kiloyu verdikten sonra durdum ya sinirimden çatlıcam yaaa neolur bişeyler yazın
aaaaaay gözlerim kaydııı tatıl yerı aramaktan beeebı pansıyon bulmustum tam da ıcıme sınmıstı, kocişe gosterdım "burda denız yokki" dedi, dalga gectı benımleee ne bıleyım ben, etrafta cok fazla gezılcek gorulecek yer vardı, ben de begenmıstım, plaj lafıda gecıyodu ama uzaktaymıs bayaaa, bızde arabada yok :26: rencide etti beni pisss kocaaa, güldü banaaa köyceğiz diye bı yer varmıs oarya bak dedı, datcaya dıdıme bak dedı oralar daha uygun fıyatlıymışşş, gitsin kendısı baksınnnn artıkkk, bakmıycam işteee desem de dayanamammm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?