70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ceren nerde ya bu hafta sonu çıkacaktı tatile di mi? hazırlık yapıyor herhalde kuzu

ay yyoook kızlar yaaa ne hazırlığı wallaaa daha yıkancaklarımı bile yıkayamadım, bu akşam başlıcam hazırlanmaya :)
işlerim okdr yogunki gelip bakamıyorum bile, dha yeni bi nefes alabildim haftabaşındaan beri :)

pelincim ben arkadaşlarla ege turuna cıkıcam, hergün 1 yerde kalcaz, bodruma kdr incez, rotamız tam belli deil şuan canımız ne isterse oraya gitcezz.. şu an için sana fikir weremem cnkü bizde allah kerim diye gidiyoz ama dönüşte yazarım anam :)

arabayla gıdıyosunuz dımı canımmm, bız de araba olsa benımde tercıhım oyle bı tatıl olurdu ancak malesef bız otobuse talımız, o yuzden bı yere gıdeım yakın yerlerde gezılecek yerler olsun dolmuşla fılan gun ıcınde dolaşabılelım ıstıyorummm:44: netten bakıyo, arastırıyo ınsanda yıne de gormus gıtmıs bırı gıbı olmuyo tabı :44:

sen de hazırlıklara basla canım, cok az kaldı denız&kum&güneş üçlüsüneee darısı basımızaaaa :126:

tatlım geçen sene bisiklet kiralayamadık araba ile gittik bir de ben regl oldum zaten şansıma tatilin ilk günü regl gelir tatil sonra enfeksiyonla doktora giderim geçen sene böyle oldu inşallah bu sene olmaz.
turunç'taki apartı hatırlıyorum canım ama reklam falan sayılmaz di mi?

biz de temmuzda kuşadası,çeşme, bodrum oralarda oluruz herhalde. ağustosta fethiyeden ev kiralamayı düşünüyoruz. bakalım. kayanın bi tanıdığının özel havuzlu villası var kafalarsa adamı orayı kiralıcaz.

kızlar biz bildirimi kime yapacağız sena abla tatile mi çıktı? göremiyorum bir kaç gündür. gerçi arada girebiliyorum ama

merhaba kızlar. konutatile dönmüş :) benim bu sene nedense hiç tatile gidesim yok.. bilmiyorum ama sıcaklardan mı dır bilmiyorum...

bugun sabah 1 şeftali yedim. bide mini hamburger ekmeğinin arasına kaşar koydum yedim cayla... şu çaydaki şekeri azaltmam lazım.. kaç gram koyduguma baktım 120 kalori ediyor günde 4-5 bardak iciyordum işyerinde 120*5
600 kalori sırf ordan geliyormus.. bu kalorisepetine girdim her gün ne yediysem yazıyorum :) böylece kalorileride ogrenmiş oluyorum. neyin daha fazla kolori getirdiğini görüyorum dahada bilinçlendim artık :)

bugünde tartıldım sabah 78,50 dedi. dünde 78,50 idim dünden bugune değişen hiçbirşey olmamıs dün 3lt su ictim.
sabahta 40dk koşu bandında yarı yürüdüm yarı koştum.

simdi ogle yemeğindede türlü vardı çok az birşey yedim 2 dilim ekmekle.. arada bir meyve yer akşam ederim.

akşamada misafir var.. ne yemek yapsam acaba diye düsünmekteyim...

1000 de ne var. bi oturuşta 1500-2000 mekik çekenler var salonda. hocamız kiloya göre sayı veriyor artık. ama genel olarak 500-1500 arası mekik çektiriyor. bi istisna var salonda. 150 lerde bi abla. ona 2000-2500 veriyor hep. normal yani bence 1000de ne varki?

evetyüzmek iyi oluyo. tatilde dışarda tıka basa yiyorum ama yüzüyorumda. kilo almıyorum. tabi vermiyorumda ne artıdayım ne ekside

aklımdakinin yarısı.... iyi taktik :) deniyim. saol :)

beşibiyerde... hmm nasıl bulucam. markette varmıdır. ve hangi markanınkini önerirsin? kilo verdirmeye yardımcı dimi sadece hamilelik için deül?

yanlış anlaşılma olmuş sanırım ben arkadşın 2 sorusuna arka arkaya cevap vermiştim 5i1yerde çayının hamilelikle alakası yok. hamileyken öyle her bitki çayı içilmez.

ben kabızlığa ve kilo verdirmeye yardımcı olarak 5i1yerde çayını yazdım. bimden alıyorum ben.

hahaha
süpersin

çok matraksın ya
böcüğüm gözune gecmiş olsun

yıne geldın ortam şenlenmiş....

herhalde barkınım yapacak yine sanırsam...

barkınım da bursaya gitti diye bılıyıorum

büüyk ihtımalle ayşebahar yapar gibi me geliyo.....

mrb arkadaşlar herkes tatil telaşında ohh ne güzell ben gittim geldim ama deniz kum güneş degil anne baba ve kadeşlere

Selamlarr herkesee..

bende dip köşe yapmam lazım çamaşırları yıkadım bıraz koltuk silmem lazım mübarek benim koltuklarda beyaz olduğu için zahmeti çok ama katlanıyoruz işte görselliği hürmetine :2:

evet canım öğlen yiyemediğimden.. birde saat 16:30 da yedim yani kimisi öğle yemeğini o saatte yiyor...
ya yorgan morgan derken benimde yorgan battaniye hurclayıp dolaba kaldırmam lazım bırde tekrar bı gardolap içi düzenlemem lazım ya bu düzenleme işleri hiç bitmiyor ya ben anlamıyorum..
Daha doğrusu iş bitmiyor işşş....

Canım ben bir tek akşam öğününü uyguun buldum diğer ara ve ana öğünler dahil hiçbiri olmamış..
sadece meyve suyuyla kahvaltı olmaz sadece meyveyle öğle yemeği de olmaz. bu kadar kısıtlı yedikten sonra 1 paket cips hele hiç olmaz. herseyden arınmıssın ama yağ ve karbonhidrata birden gömülmüşsün hele öyle de bir yağ ki tam kilo...
bence biraz buradaki arkadaşların menülerini takip edip örnek almalısın yada kaptana danış.. bu şekilde yanlış olmuş malesef...

Teyze hakkaten çok önemli bir noktaya değinmiş ama bak... benim regl öncesi karnımın şiştiği kadar hamileliğim 5. ayında anca karnım şişmişti...
bu nasıl bir şişmedir ben anlamadım.. resmen karnımı biri şişiriyo balon gibi sanki... özellikle günün akşamına doğru oluyor...

Kızlar acıkmadan yemek iyi birşey değil diye biliyorum ben.. beynimizin sinyallerini yokediyormuşuz.. yani o daha sinyal göndermeden biz yediğimizde sistemi bozuyormuşuz..
yanı saat programlı olarak yemeyi kastediyorum. ama ben şimdi mesela sabah kahvaltımı yaptıktan 4-5 saat sonra öğle yemeği saatim geliyor ama ara öğünümü yediysem 4-5 saate acıkamayabiliyorum o zaman da acıkmadan yesem karnımı yok yere şişiricem. yemesem saatim gecicek öğle yemeği aksamla bırlesıcek o zamanda gunde 2 ana öğün olmuş olucak ki çoğu zamanda öyle olmuş oluyor bana..
mesela sımdı öğle saatim geldi yıne acıkmadım ama bari salata yiyeyim dedim yedim yani iyimi yapıyoruz kötümü bilmiyorum o konuda araştırmam lazım biraz.. acıkmadan ille de saatim geldi diye yenmeli mi yani ?...

kilo veremiyorum 1aydır aynı kilodayım lütfennnnnnnn yardım 5 kiloyu verdikten sonra durdum ya sinirimden çatlıcam yaaa neolur bişeyler yazın

Bugün kü menümü yazayım sonra işlerime bakayım ben;

Sabah: 1 bard. su, 2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 haş. yumurta, 1,5 dil. ekmek, salatalık, peynir. 2 ısırık çikolata.
Ara: 8 badem, 2 ceviz, az kuru üzüm, az bey. leblebi.
Öğle: Salata.
Ara: yok
Akşam (17:00): Müsli+süt.
Ara: Limonlu yeşilçay..

2-3 lt civarı su..

Kızlarr 6 gün geciktim gelen giden yyook şişmelerdeyiim tartı 75.6 - 75.5 arası gösteriyor kaç gündür değişme yok ama ben çok şişkin hissediyorum.. zaten aslında cumadan bu yana en az 500 giderdi hala aynı görünüyorum... ay şunun bir çaresi yokmu acaba beklicez mi sadece...

Son düzenleme:
kilo veremiyorum 1aydır aynı kilodayım lütfennnnnnnn yardım 5 kiloyu verdikten sonra durdum ya sinirimden çatlıcam yaaa neolur bişeyler yazın

canım hepimizin başından geçiyor böyle şeyler merak etme. şoklamaya çalış vücudunu bakalım nolcak. neler yapıyorsun neler yiyorsun anlat bakalım....

aaaaaay gözlerim kaydııı tatıl yerı aramaktan beee bı pansıyon bulmustum tam da ıcıme sınmıstı, kocişe gosterdım "burda denız yokki" dedi, dalga gectı benımleee ne bıleyım ben, etrafta cok fazla gezılcek gorulecek yer vardı, ben de begenmıstım, plaj lafıda gecıyodu ama uzaktaymıs bayaaa, bızde arabada yok :26: rencide etti beni pisss kocaaa, güldü banaaa köyceğiz diye bı yer varmıs oarya bak dedı, datcaya dıdıme bak dedı oralar daha uygun fıyatlıymışşş, gitsin kendısı baksınnnn artıkkk, bakmıycam işteee desem de dayanamammm yaaa

didim de uygun oluyor bak.siz kaç günlük düşünüyorsunuz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…