kizlar su kozmik temizligi bir aciklarmisiniz orada bagirsak temizleme var onun icin bir ilac vs mi aliyorsunuz onu anlayamadim ayrintili neler yapilmasi gerek bu kozmik temizlikte aciklarmisiniz bir de ben emziriyorum her ilaci her diyeti uygulayamiyorum
nurayycım ben de yapmıştım o bir haftalık beden temizligini ve diyet konusunu çok araştırmış ve doktora da gitmiş biri olarak sanırım bişeyler söyleyebilirim bu konuda..kesinlikle SAGLIGA FAYDALI bi kür ve bu kürü yapmak için kilolu olmak gerekmiyo herkes yapmalı çünkü karaciger böbrek mide bagırsak(ki özellikle kalın bagırsak) temizlenip dinleniyor.vücudu bi nevi rölantiye alıp bakıma sokuyorsunuz ve kesinlikle enerjide ve vucut direncinde degişme oluyo hem jkendimden hem annemden biliyorum..mide ve idrar yolu problemleri olan biriyim (ülser başlangıcım var) yemin ederim iyi geldi..uyku ihtiyacınız azalıyor en başta 10 sattense 8 saat uykunun yettigini görüyorsunuz..kizlar su kozmik temizligi bir aciklarmisiniz orada bagirsak temizleme var onun icin bir ilac vs mi aliyorsunuz onu anlayamadim ayrintili neler yapilmasi gerek bu kozmik temizlikte aciklarmisiniz bir de ben emziriyorum her ilaci her diyeti uygulayamiyorum
yok lattecim ptesi test yapicaklar astim testi
veeee 6 lı kilolara indimm. 69 um....süperim bu hafta. yeniden sarışın oldum, fıstık gibi hissediyorum kendimi. valla kendime güvenim geri geldi. şimdi arkadaşlarıma gidiyorum sadece yoğurt ve salata yiyeceğim kızlar. öpüyorum hepinizi. iyi dilekleriniz için de teşekkürler
kızlar bende yeni geldim. adım sultan bende 3 haftadır diyetteyim haftanın 5-6 günü yürüyüyorum en az 1 saat, yediklerime dikkat ediyorum ve 84 kilodan 79.400 oldum. ilk amacım 70 i görmek inşallah. burada güzel bir paylaşım var .. bu iş sadece beyinde bitiyor.. bu kesin umarım başarılı oluruz kızlar.. hepimize başarılar
arkadaşlar ayrıca bu kilo cetveli nasul yapılıyor.? bilgi verirseniz sevinirim..
kızlar benı durdurun ,tatlı krizindeyim.aylar sonra ilk defa regl oldum ,ondan mı bılmem. az once mavı yesılın sütlü ve karamelli bisküvisini yedim,simdi de fındık yiyorum ama gözüm döndü galiba,duracak gibi degilimmcokacimcoook
günaydn kızlar.......bgn tatile çıkyoruz ama hiç cnm istemiyo tamamen saglıklı beslenme we spor alt yapılı bi tatil geçirmem ümidyle....kilo bildirimi mi şimdi yapayım 75.6 önümzdeki cumrtesiye kadar giremeyeblrm hemen ticketimide
dgştreym
merhaba kızlar.Haftasonu keyifler yerindedir inşallah.Ben iki gündür giremiyorum sanmayın ki kilo veremedim.400gr daha gitti.Toplam 3.2 oldu.
Geçen haftasonu beğendiğim ceketi (40beden) olan yine giydim.Biraz daha iyi oldu.3 kilo daha versem kesin olur.Hem fiyatı da ucuzlamış ama yine de almadım.
Else verdiğin şok diyet tarifini haftaya haftasonu uygulayacam.Hafta içi yapamam.Umarım 2 günde 1 kilo veririm o tarifle.Evet kızlar inşallah 70 li kiloları zayıflayınca bi daha hiç görmeyiz.
Ben kendimi 68-69 kilo sanıyodum ya.Tartı bozukmuş ve 75i görünce ağlamak istedim.Şimdi ise 71 kiloya göbek atıyorum kilo verdim diye.
regl döneminde şi,şkinliğimiz oluyor normal canım,bende aynı durumdayım bozmayalım moralimizikızlar netim yoktu valla özledim sizi..ya p.tesi dimi bildirim hafta ne çabuk geçti ama ben sanmıyorum ki bende bi degişiklik olsun kiloda 4 gündür reglim ve tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye bakalım hayırlısı..
mehaba bend yeni katıldım aranıza yazılarınızı okudum mütiş destek var ben15 gün oldu başlayalı 4 kılo verdım
kızlar merhaba yeni eve geldikk hemen kilomu bildiriyorum kızlar,malesef buhafta kilo verememişim,86kiloyum.diyetisyenime gittim ve allak bullak oldum,tüm diyeti harfiyen uymama ragmen verdigim 2kgda yagdan degil su ve kastan vermişim,ben biliyordum böle olacıgını bende diyordum nasıl 2kg verdim,ben ayda 1kg zor veriyorumm off offf öle moralim bozukki,ben bu kilolarla yaşamaya mahkummuyum yaa,diyetisyenim hergün 1.5saat yürüsen dedi daha ne yapayım yaa aclık sınırında yaşıyorum hergünde 1saat düzenli yürüyorum,yakında diyecekki hergün 1saatte amuda kalksan:)))offf da offfffff .
♥gözyaşı♥;5851483 .!.:Kızlar Merhaba. Ben dün yazamadım ama dün sabah bi greyfurt yedim. Öğlen gibi müdürümüze davetliydik o pastalar börekler yapmıştı ben 2 küçük börekçik dört beş kaşık kısır iki üç tuzlu kurabiye ve yarım dilim pasta yedim gün içinde. Ordan çıkınca 20 dk yürüdüm akşam evde 15 dk step çalıştım ve akşam yemek yemedim :)
günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız?
gunaydin kizlar .............bugun Ingilterede Anneler Gunu bende hepinizin anneler gununu kutlarim Allah evlatlarinizla eslerinizle birlikte guzel yillar yasamak nasip etsin henuz anne olmayanlarada biran once bebek sahibi olmalari dilegiyle esim uyuyor suan ille aksam yemegine cikalim Anneler Gunu diye tutturdu diyetii baltalamak istemiyorum dun evde yoktum arkadasima mangal partisine gittim hava nasil sicak tisortle dolastik bahceye attik masalari mangali cocuklar cimlerde eselendi durdu eh bende biraz ucundan kacirdim diyeti ama 5tane izgara kofte,salata,haslanmis sebze,1kasik pilav yedim aksam uzerine 2dilim light kek dilimi 69kalori cayla yedim aksamda ordaydim hic yemek yemedim ama arkasaimla 1kadeh beyaz sarap ictik pijama partisi gibi vallahi eve geldigimizde karnim gurulduyordu o sekilde uyudum sabahta kalktim simdilik hic istahim yok
tşkürle iiyim sen?nasıl geçiyo pazar?ya da geçti:))
selam kızlar neler yaptınız ben haftasonu şehirdışındaydım yedim yaaa.çok kötü hissediyrm kendimi.stresliyim hastalığım yaklaştıkça sıkıntım artıyr olmazsam keşke yaaaaa.inşallah bu ay regl olmam.dua edin.stersten yemeğe saldırıyrm.
slm öyle deme ya olmayınca daha sıkıntı iki elmayı iki ya da dörde böl tarçınla kaynat iç iştahı kapatıyor
canım ben bebek istiyorum ve tedavi görüyorum bu yüzden stresten yedim yaniii.olmazsa mayısta aşılama yaptıracağım o yüzden çok endişeliym ve korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?