70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahmet marankinin sitesine gir orada detaylı yazıyor..ilaç felanda yok.. en iyisi siteye gir araştır tam netice alırsın..

merhaba kızlar..a.s.
nurayycım ben de yapmıştım o bir haftalık beden temizligini ve diyet konusunu çok araştırmış ve doktora da gitmiş biri olarak sanırım bişeyler söyleyebilirim bu konuda..kesinlikle SAGLIGA FAYDALI bi kür ve bu kürü yapmak için kilolu olmak gerekmiyo herkes yapmalı çünkü karaciger böbrek mide bagırsak(ki özellikle kalın bagırsak) temizlenip dinleniyor.vücudu bi nevi rölantiye alıp bakıma sokuyorsunuz ve kesinlikle enerjide ve vucut direncinde degişme oluyo hem jkendimden hem annemden biliyorum..mide ve idrar yolu problemleri olan biriyim (ülser başlangıcım var) yemin ederim iyi geldi..uyku ihtiyacınız azalıyor en başta 10 sattense 8 saat uykunun yettigini görüyorsunuz..

bi de nuraycım sütün eksilmez bence çünkü meyve sebze suyu çok izeceksin ayrıca ceviz fındık kayısı kuruüzüm yiyeceksin.ve sadece 1 hafta peynr falan yemeyeceksin sirkeli suyu da için diyo

yok lattecim ptesi test yapicaklar astim testi

hımm yani yarın
iyi haberlerini bekliyoruz canım.

süper enerji veriyorsun güzelim... darısı başımıza :Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım.:1hug:

ah ah sorma bende cmt günü regl oldum 2 gündür nasıl bir tatlı krizindeyim anlatamam kaydirigubbakcemile3

iyi tatiller canım

haftaya o 40 beden ceketin üzerine tam olacağına eminim canım.

regl döneminde şi,şkinliğimiz oluyor normal canım,bende aynı durumdayım bozmayalım moralimizi

mehaba bend yeni katıldım aranıza yazılarınızı okudum mütiş destek var ben15 gün oldu başlayalı 4 kılo verdım

aramıza hoşgeldin canım.

aa bozama moralini zeynep cim,sabırla yolumuza devam edeceğiz eninde sonunda zafer bizim olacak :hooray:

çok iyi gidiyorsun canım,tebrikler

günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız?

selam else cim,
süper bir hafta sonu geçirdim,gezdim tozdum şimdide evde dinleniyorum.:teytey:

e o zaman tüm annelerimizin anneler günün kutluyorum...

tşkürle iiyim sen?nasıl geçiyo pazar?ya da geçti:))

bende iyiyim canım,

güzel geçti,tüm hafta sonu gezdim tozdum,sporumu yaptım,tatlıları götürdüm kaydirigubbakcemile3 şimdide hafta içine hazırlık,dinleneyim dedim hemde forumu okuyorum,birazdan hafta içi yemeklerimi pişireceğim.

herkese iyi akşamlar.bugün de güzel geçti sadece sarma biraz yedim ama hiç ekmek yemedim ordan telafi ettim sanırım.inşallah yarına 1 kilo vermiş olurum.eşim börek istedi yaptım çok güzel koktu ama yemedim içim çok rahat.sporumu da yaptım.şimdilik iyi sonrasında ne olacak bakalım

selam kızlar neler yaptınız ben haftasonu şehirdışındaydım yedim yaaa.çok kötü hissediyrm kendimi.stresliyim hastalığım yaklaştıkça sıkıntım artıyr olmazsam keşke yaaaaa.inşallah bu ay regl olmam.dua edin.stersten yemeğe saldırıyrm.

slm öyle deme ya olmayınca daha sıkıntı iki elmayı iki ya da dörde böl tarçınla kaynat iç iştahı kapatıyor

selam hanımlar dıyetımde ılk hafta dolmak üzere rahatsızlıgım dısında baya ıı bı ılk haftaydı bu sabah tartıya cıktımda baya memnundum.ama pazar nedenıyle kacamaklarımda oldu tabı neyse kılo bıldırımımı tabıkı yarın yapacam bu arada haftaya su 2 günlük dıyet varya onuda uygulamayı düsünüyorum.umarım hep beraber amaclarımıza ulasırız.bana olan motıvelerınızle desteklerınızle yanımda oldugunuz destekledınız ıcın hepınıze tesekkr ederım

kizlar bu kozmik temizlikte sulu lavman var iyide bu nasil olucak ben ingilterede bunu nerden bulucam eczanelerde var diyor lavman icin burda butur seylerin alternatif seyi yok ki eczaneye gidip lavman denen seyi istesem gulerler baska bir alternatif olmali igggg birde 1bardak zyagi nasil icilir kalorisi cok degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…