bir günlük yogurt detoksu yap ertesi gün tartinin oynadini görürsün yarim yagli yogurt+biraz haslanmis bugday+dereotuBugün kü menümü yazayım sonra işlerime bakayım ben;
Sabah: 1 bard. su, 2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 haş. yumurta, 1,5 dil. ekmek, salatalık, peynir. 2 ısırık çikolata.
Ara: 8 badem, 2 ceviz, az kuru üzüm, az bey. leblebi.
Öğle: Salata.
Ara: yok
Akşam (17:00): Müsli+süt.
Ara: Limonlu yeşilçay..
2-3 lt civarı su..
Kızlarr 6 gün geciktim gelen giden yyook şişmelerdeyiim tartı 75.6 - 75.5 arası gösteriyor kaç gündür değişme yok ama ben çok şişkin hissediyorum.. zaten aslında cumadan bu yana en az 500 giderdi hala aynı görünüyorum... ay şunun bir çaresi yokmu acaba beklicez mi sadece...
Arkadaşlar merhaba bende 76 kilo ile size katılmak istiyorum umarım beraber daha keyifli kilolardan kurtuluruz.başarılar.
didim de uygun oluyor bak.siz kaç günlük düşünüyorsunuz canım?
aaaaaay gözlerim kaydııı tatıl yerı aramaktan beeebı pansıyon bulmustum tam da ıcıme sınmıstı, kocişe gosterdım "burda denız yokki" dedi, dalga gectı benımleee ne bıleyım ben, etrafta cok fazla gezılcek gorulecek yer vardı, ben de begenmıstım, plaj lafıda gecıyodu ama uzaktaymıs bayaaa, bızde arabada yok :26: rencide etti beni pisss kocaaa, güldü banaaa köyceğiz diye bı yer varmıs oarya bak dedı, datcaya dıdıme bak dedı oralar daha uygun fıyatlıymışşş, gitsin kendısı baksınnnn artıkkk, bakmıycam işteee desem de dayanamammm yaaa
bı hafta canım bızım tatıl, bı cuma baslar bı hafta sonra pztsı yenıden iş başı işte, toplamda 9 gun oluyo, iki gunu yolda gecırsek 7 gun kalıyo bızeee :26:
kizlar ben 176 boyunda 18 kilodayim rejim kararini verdimde 76 idim ama is dolayisiyla spor yapamiyorum lütfen bana bir günlük diyet menüsü yazarmisiniz
tam tarihleri versene bi
canım bu tam tarıhler yzunden demın ufak caplı bı krız gecrıdım ofısteeeepatrona on kere sorudm daha once agustos adlı tatıl oldugu ıcın anca o zmn cıkabılıyoruz, eşim de gunlerını belırleyın debende kendımı ona gore ayarlayayım dedı, sonucta o da sıgortalı calısan yanı ammavelakın her defasında patron bakarız, ayarlarız, hanımla kousaım deyıp duryo, bende bugun bız bugun tatılı ayarlıycaz lutfen bana bı gun soyleyın dedım hala mırın kırınnnnnnn deli oldum yaaa ya tamam patron adamın her zmn cebınde parası olur, ıstedıgı yere son anda ayarlayıp parasını verıp gıdebılır ama bızım yerler dolmadan ayaralama yapmamız gerekıyo, zaten bu zamana bıle bırakmakla yanlıs yaptık daha ıyı yerlerden erken rezerzasyonla alabılırdık belkı de, ama ınan 2 aydır bu muhabbet ve hep aynı mırın kırınlarrr, kendısı daha ayarlayamadıııı, bende onu beklıyorum, o ılk hafta gıderse bızım ıkıncı haftaya kalıyo, ıkıncıde ben gıderım derse bız ılk haftası gıtcez agustosun ama hala tık yokkkkk
ben benimkilerden bir örnek yazayım sana canım hoşgeldin.
sabah aç karnına ılık su veya elma sirkeli ballı ılık su veya,limonlu ılık su
kahvaltı: 1 tane haşlanmış veya yağsız tavada sade omlet, 1 domates,1 salatalık, 1-2 yeşil biber, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,şekersiz yeşil çay.
ara: 1 elma veya 100 gram karpuz, beşibiryerde çay
öğle: 4 yemek kaşığı susuz zeytinyağlı taze fasulye,2 yemek kaşığı light yoğurt,2 tane taze soğan,domates,salatalık,biber
ara: 100 gram karpuz veya 1 elma, yeşil çay
akşam: 2 tane ızgara veya fırında tavuk baget,2 yemek kaşığı light yoğurt, taze soğan,domates,salatalık,biber
ara: yeşil çay
gün içerisinde mutlaka en az 3 litre su içmen gerekli
tatlim benim kahve tiryakiligim var birde kilolari 9 -10 ay once aldim mucizeler bekliyorum sanirim tesekkür ederim örnek icin kahve konusunu ne yapayim dersin isim de stresli
Didim Hotel - Didim Otelleri - Tatil Budur.com
Temple Hotel - Didim Otelleri - Tatil Budur.com
şunlara bi bak bakalım baya uygun görünüyorlar. oda kahvaltıymış bunlar.denize de baya yakın. didim merkezdeler hem.
saatleri nasıl ayarlıyorsunuz kahvaltı, ara öğün, öğle ,akşam yemekleri arasında nekadar zaman olmalı.
yanlış anlaşılma olmuş sanırım ben arkadşın 2 sorusuna arka arkaya cevap vermiştim 5i1yerde çayının hamilelikle alakası yok. hamileyken öyle her bitki çayı içilmez.
ben kabızlığa ve kilo verdirmeye yardımcı olarak 5i1yerde çayını yazdım. bimden alıyorum ben.
mrb arkadaşlar herkes tatil telaşında ohh ne güzell ben gittim geldim ama deniz kum güneş degil anne baba ve kadeşlere
Selamlarr herkesee..
bende dip köşe yapmam lazım çamaşırları yıkadım bıraz koltuk silmem lazım mübarek benim koltuklarda beyaz olduğu için zahmeti çok ama katlanıyoruz işte görselliği hürmetine :2:
evet canım öğlen yiyemediğimden.. birde saat 16:30 da yedim yani kimisi öğle yemeğini o saatte yiyor...
ya yorgan morgan derken benimde yorgan battaniye hurclayıp dolaba kaldırmam lazım bırde tekrar bı gardolap içi düzenlemem lazım ya bu düzenleme işleri hiç bitmiyor ya ben anlamıyorum..
Daha doğrusu iş bitmiyor işşş....
Canım ben bir tek akşam öğününü uyguun buldum diğer ara ve ana öğünler dahil hiçbiri olmamış..
sadece meyve suyuyla kahvaltı olmaz sadece meyveyle öğle yemeği de olmaz. bu kadar kısıtlı yedikten sonra 1 paket cips hele hiç olmaz. herseyden arınmıssın ama yağ ve karbonhidrata birden gömülmüşsün hele öyle de bir yağ ki tam kilo...
bence biraz buradaki arkadaşların menülerini takip edip örnek almalısın yada kaptana danış.. bu şekilde yanlış olmuş malesef...
Teyze hakkaten çok önemli bir noktaya değinmiş ama bak... benim regl öncesi karnımın şiştiği kadar hamileliğim 5. ayında anca karnım şişmişti...
bu nasıl bir şişmedir ben anlamadım.. resmen karnımı biri şişiriyo balon gibi sanki... özellikle günün akşamına doğru oluyor...
tatlim benim kahve tiryakiligim var birde kilolari 9 -10 ay once aldim mucizeler bekliyorum sanirim tesekkür ederim örnek icin kahve konusunu ne yapayim dersin isim de stresli
bir günlük yogurt detoksu yap ertesi gün tartinin oynadini görürsün yarim yagli yogurt+biraz haslanmis bugday+dereotu
Canım benim durum regl ile alakalı yazdığım gibi.. yanı geçiktiğim ıcın boyleyım.. yoğurt detoksu dediğin bir gün sadece yoğurt yemek sanırım..
ben öyle şeyler uygulayamıyorum midem bozuluyor biraz hassas o yüzden.. zaten regl bi olsam vermeye devam edicem henüz duraklamaya geçmedim daha... Tavsiyen için teşekkür ederim..
bir günlük yogurt detoksu yap ertesi gün tartinin oynadini görürsün yarim yagli yogurt+biraz haslanmis bugday+dereotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?