70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir günlük yogurt detoksu yap ertesi gün tartinin oynadini görürsün yarim yagli yogurt+biraz haslanmis bugday+dereotu

urlayi düsünmezmisin ben ve ailem cok severiz iki yildir

kizlar ben 176 boyunda 18 kilodayim rejim kararini verdimde 76 idim ama is dolayisiyla spor yapamiyorum lütfen bana bir günlük diyet menüsü yazarmisiniz

kizlar ben 176 boyunda 18 kilodayim rejim kararini verdimde 76 idim ama is dolayisiyla spor yapamiyorum lütfen bana bir günlük diyet menüsü yazarmisiniz

ben benimkilerden bir örnek yazayım sana canım hoşgeldin.

sabah aç karnına ılık su veya elma sirkeli ballı ılık su veya,limonlu ılık su

kahvaltı: 1 tane haşlanmış veya yağsız tavada sade omlet, 1 domates,1 salatalık, 1-2 yeşil biber, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,şekersiz yeşil çay.

ara: 1 elma veya 100 gram karpuz, beşibiryerde çay

öğle: 4 yemek kaşığı susuz zeytinyağlı taze fasulye,2 yemek kaşığı light yoğurt,2 tane taze soğan,domates,salatalık,biber

ara: 100 gram karpuz veya 1 elma, yeşil çay

akşam: 2 tane ızgara veya fırında tavuk baget,2 yemek kaşığı light yoğurt, taze soğan,domates,salatalık,biber

ara: yeşil çay

gün içerisinde mutlaka en az 3 litre su içmen gerekli

tam tarihleri versene bi

canım bu tam tarıhler yzunden demın ufak caplı bı krız gecrıdım ofısteeee patrona on kere sorudm daha once agustos adlı tatıl oldugu ıcın anca o zmn cıkabılıyoruz, eşim de gunlerını belırleyın debende kendımı ona gore ayarlayayım dedı, sonucta o da sıgortalı calısan yanı ammavelakın her defasında patron bakarız, ayarlarız, hanımla kousaım deyıp duryo, bende bugun bız bugun tatılı ayarlıycaz lutfen bana bı gun soyleyın dedım hala mırın kırınnnnnnn deli oldum yaaa ya tamam patron adamın her zmn cebınde parası olur, ıstedıgı yere son anda ayarlayıp parasını verıp gıdebılır ama bızım yerler dolmadan ayaralama yapmamız gerekıyo, zaten bu zamana bıle bırakmakla yanlıs yaptık daha ıyı yerlerden erken rezerzasyonla alabılırdık belkı de, ama ınan 2 aydır bu muhabbet ve hep aynı mırın kırınlarrr, kendısı daha ayarlayamadıııı, bende onu beklıyorum, o ılk hafta gıderse bızım ıkıncı haftaya kalıyo, ıkıncıde ben gıderım derse bız ılk haftası gıtcez agustosun ama hala tık yokkkkk

Didim Hotel - Didim Otelleri - Tatil Budur.com

Temple Hotel - Didim Otelleri - Tatil Budur.com

şunlara bi bak bakalım baya uygun görünüyorlar. oda kahvaltıymış bunlar.denize de baya yakın. didim merkezdeler hem.

tatlim benim kahve tiryakiligim var birde kilolari 9 -10 ay once aldim mucizeler bekliyorum sanirim tesekkür ederim örnek icin kahve konusunu ne yapayim dersin isim de stresli

saatleri nasıl ayarlıyorsunuz kahvaltı, ara öğün, öğle ,akşam yemekleri arasında nekadar zaman olmalı.

benim mesela

kahvaltı 9 da
ara 11.30da
öğlen 2de
ara 16:30da
akşam 19.00da

ana öğünler arası 5 saat ana öğünlerle ara öğünler arası da 2.5 saat olacak.

tamam canım saol :)

mrb arkadaşlar herkes tatil telaşında ohh ne güzell ben gittim geldim ama deniz kum güneş degil anne baba ve kadeşlere

bende haftaya bugün gidiyorum... bende aynı... anne baba ve kardeşle...

evet. güzel değildi zaten menüm. ortada menü yok desende haklısın canım.ama napayım işte arada oluyor böyle.

tatlim benim kahve tiryakiligim var birde kilolari 9 -10 ay once aldim mucizeler bekliyorum sanirim tesekkür ederim örnek icin kahve konusunu ne yapayim dersin isim de stresli

günde 2 kupadan fazlası zararlıymış. sırf kilo için değil.sağlığın içinde az içmelisin. gün gün azalt birden kesersen krizlere tutulursun.bendede oluyordu. buyüzden üstüste 2 kupa kahve içmişliğim var. allahtan süt tozu kullanmıyordum. günde 3-4 kupa içerdim. 3e indirdim 2ye 1e... şimdi bazen hiç içmiyorum bile. şekil a... 2 gündür içmedim.

bir günlük yogurt detoksu yap ertesi gün tartinin oynadini görürsün yarim yagli yogurt+biraz haslanmis bugday+dereotu

Canım benim durum regl ile alakalı yazdığım gibi.. yanı geçiktiğim ıcın boyleyım.. yoğurt detoksu dediğin bir gün sadece yoğurt yemek sanırım..
ben öyle şeyler uygulayamıyorum midem bozuluyor biraz hassas o yüzden.. zaten regl bi olsam vermeye devam edicem henüz duraklamaya geçmedim daha... Tavsiyen için teşekkür ederim..

ben de cuma günü olacam regl. resmen hamile gibiyim he. az önce boy aynasıyla karşılaştım koridorda yürürken. anammmmm resmen hamile gibiyim yandan

kızlar ben çıkıyorum yağmurum uyandı yimek yap bana diyor acıktım diyor. öpüyorum hepiniz yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz

kız karakız anlatır mısın şu yoğurt detoksunu?
bugün maranki ebrudaydı, kiraz ve karpuz detoksu yapın diyor.. 3 gün sabah yarım kg kiraz,öğlen ve akşam birer kg kiraz.. bunları yapan var mı merak ediyorum,ben bir tas yesem wcye koşarım,1 kg bir öğünde şaka gibi bu arada maranki, ticari geliyor bana,hep kendi sitesinin ve sattıklarının reklamını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…