70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kızlar.düneden beridir giremedim.bebişim hastaydı.ben 2 hafta izin istiyorum oğluşum sünnet olacak heralde.bildirimi yaparım ama aranızda olup yazamam heralde sıksık denk geldikçe giricem .görüşürüz kızlarr.....

ne diyim valla mucize şükür ki çalışmışda benim anlamadığım telin senle birlikte tuvalette ne işi vargeçmiş olsun bende telefona değer veririm ama içindeki hafıza kartına daha çok önem veririm çünkü bebişlerimin ve benim geçmişim onlarda saklı ühüye giderse ne yaparım ben tabi şimdi hepsi pcde yedekli off ne çok uğraşıyorum bunlarla yaww bide silindimi çıldırıyorum,mesela 3 yıl önce eşimin köyüne gitmiştik ailesinin yanına gezmeye onların katırları vardı üstüne binmiştimde video çekimşti eşim ne kadar anı vardı okart oyıl kayboldu anam nasıl ağladım valla yaa halada içim buruk aklıma geldikçe
heheytbenimde reglim bitti dün ama az oluyodu bugün hiç yok birazdan gözdeyi uyutup banyo yapıcam,,

nasılsınız kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ben evdeyim yatıyorum cumartesi acile gittik ellerim ve ayaklarım tutmuyor birilerinin yardımı olmadan kalkamıyorum ateşimi düşüremiyoruz romateit artrit teshisi konuldu tahliller filmler çekildi cuma günü sonuçlara göre tedavi başlanacak şimdilik ağrı kesici ve kortizon kullanıyorum eğerdeğerler yüksek çıkarsa hastaneye yatıracak doktor yada kortizonun dozunu yükseltecekler bu yazıyı kardeşime yazdırıyorum merak etmişsinizdir diye dayanamadım girdim şimdilik ağrılar kasılmalarla geçiriyorum günlerimi bu günlerde geçecek biliyorum sıfır tuz ve sıfır şeker diyete başladım pekte zor olmadı zeten pektuzlu ve tatlı yemiyordum hiç tuzsuz zor oluyor ama sağlık için idareedicez kortizon dozu artarsa ve tedavi uzun sürerse kilo almak canımı sıkıyor ama çektiklerimi düşününce iyi olacaksam ne yapalım en azından verdiğimi alırım buda bi şans benim için neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah fırsat bulursam yine girerim kendinize iyi bakın göüşmek üzere

canım çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin

cok gecmıs olsunnn oğluşa da şimdiden olduda bıttı masallah dıyorummm

gecmıs olsunnnnnn bu ne topık dökülüyoooo, nazarlara mı geldık nedırrr ınş onemlı bısı yoktur da hemencık eskı saglıgına kavusursunnnn, Allah şifa versinnnn

canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah şifalar versin en kısa zamanda iyileşmeni ümit ediyoruz canım kendine iibak kiloyuda düşünme önce sağlık

merhaba kızlar...
Bugün göreve başladım... Yoğun geçen keyifli bir gündü...
Eski arkadaşlardan 4 kişiyle görüştüm..
Küçük dillerini yuttular...
Müdürüm, manken yardımcım var dedi...
Gülüştük...
kendisini babam gibi severim tontiş dede der kızım ona
Kızlar deli oldular..
Erkek bir öğretmen arkadaşım..
Eşi için 300 tl lik altınçilek almış...
74 kg dan 71 kg ya indi...
Tekrar çıktı dedi...
Anlat dedi..
Anlattım ipuçları verdim..
Sevindi nasıl ama anlatamam...
Kızımla gittik işe bugün valla..
Bakıcı makıcı bulamadım...
Aman umurumda da değil artık...
Keyfim yerinde bugün valla
Yemeğimi de yaptım...
Hepinizi özledim ama..
Girdim raporumu verdim hemen...
Yazmayınca dürtüyo beni bişeyler
Stresten sivilce çıkmıştı alnımda gittim limonladım yüzümü de...

Bir bitki çayı ii gider di mi şimdi
Öpüyorummmmm

ya kızlar bu telefonu merak ettim okadar ucuzlamışki bakarmısınız nasıl şimdi benim telefonum var dokunmatik ekranlıydı ekranı çatladı işlemiyo artık ama hala kullanılıyor ama bide ağırki sormayın,,eşim 1 ayda tam 5 telefon hacamat etti en son kardeşim askere gitti onun telini kullana koy dedim ado akşam kafayı yemiş kendi kendine tuş kilitleniyo basmıyo artık neyse şimdilik ucuz diye bunlardan iki tane alalım dedim demin bide sizlere danışayım dedim pişman olmak istemiyorum ondan napiyim bi fikir verin

Myphone M59 Çift Hatlı Cep Telefonu | Elektronikler | İki telefon taşıma devri kapandı.

selam millet ben geldim ama çok yorgunumm.malum yaz sıcak havuz sezonu açıldı misafirlerim vardı vss ancak eve geldim yemek yedim diete aynen devam ediyorum merak etmeyin caymak yokk :)
görüşürüz artık fırsat bulursam.

bu günkü menümü yazayım da

aç karnına sirkeli ballı ılık su
2 kayısı

sabah lıght ekmek ile yapılmış tost
1 domates
2 çay

öğlen

karpuz peynir ekmek üçlüsü

akşam

1 kase yoğurt
2 ad tavuk baget
1 dilim lıght ekmek

yemek sonrasında

1 bardak diet kolamı içiyorum şuan içim yandı napiim

artık gün kapattık :)

oooooo hoşgeldinn tatlımmm nasılsınn bakalımmm görüşmeyeliiiii
gezmelerdeyım ohh ohhh

açılışı dün yaptım kocamla yemege gıtık saf kocam onun tabagı erken geldı kendı karnını doyurdu bencıl adam ben onun tabagından otlandım.....ayy hiç beni düşünmüyo ya insan önce karım doysun der yaaaaaaaa.......çok bencil çokkkkkkk.....

bugun de hayatımda 3.kez bebek görmeye gittim.

bebeğimi kaybettikten sonra ilk tabikide. safdirik kadın azcık konusunu açtı ama neyse fazla uzatmadı .aklımdan geçen kötü anılar vs...

az gözlerım doldu az bişileri hatırladım işte.....

bence acıktığımız hissttiğmizde ögün saati uygun degılse meyve , ya da yoğurt yenmelı....
ya da süt veye ayran içilmeli.

bunundışındada akşam yemegını yemek ıcın acıkmayı beklersek gece 9 da da acıkabılıyoruz yemek işini 6-7 gibi tamamlamalıyız.
bi de mesela ınsan bazen yoğunlukta acıktıgını bıle unutuyo aklına gelmıyo o zaman ?????????
acıkmak için illa mıdeden ses gelmesını beklemek gerekmez çunku o zaman da çok yıyoz gözumuz doymuyo.
düşünce diye bı olay var acıktıgımızı düşünürsek acıkırız.

4 -5saatte bı yemek yersek vucudumuzda buna alışabılır beynımızde.herkesın yontemı kendıne göre bence...

mesela yeşim yanı hilal yanı green kahvaltıyı geç yapar değişik yemek yeme saatleri var.ama zayıflayabılıyo.kendı vucudumuzu tanıyıp ona göre bi yöntem geliştirebiliriz.

bi de bu dıyet işleri acaip bi rant gelir kaynağı herkes birbiirnden farklı konuşuyo insan kime ınanacağını şaşırıryo.

önune gelen tv ye cıkıp program yapıyo....
kadın kısmının teknolojıden anlaması da başa bela bazen....durduk yere iş...bazıalrı vardır ya bılıyorum dan ziyade bilmeme yolunu tercıh eder biz bi öyle yapamıyoz
ben de cuma günü olacam regl. resmen hamile gibiyim he. az önce boy aynasıyla karşılaştım koridorda yürürken. anammmmm resmen hamile gibiyim yandan
ayy sen benı görsen sanırısn 5-6 aylık benımde pazrtesi inş.

canımbenım allah şifa versin.

bak aynı hastalık kayınvalidemde var dünya iyisi bi insandır yaşıda genç daha 48 lerde felan.....

bak tedavını ol mutlaka hastalığın ilerlemesıne izin verme.....sanırım erken teşhis hastalık ilerlemeden güzelce tedavini olucan inşşallah bişeyın kalmıycak...

annem süreklı doktora muayene kontrol gıder aksattır bazen doktor çok kızar .....ama onun durumu biraz farklı tek hastalıgı bu degıl bunun dışında daha bırden fazla hastalıgı var onlarla da savaşıyo....

o yuzden hem senın yaşın daha genc vucudun daha dırençli sen güçlü bi kadınsın.

allahın izniyle yeneceksın bu hastalıgı.

ayy okurken içimaçıldı ya ne guzel bı gun ....

biz bayramda buraya gidecektik ama gidemiyoruz bi bak bakalım ben çok beğenmiştim
nasıl bi yer istiyosun gerçi bilmiyorum ama burasının fiyatlarıda uygundu

Patara

senin adına sevindim süper moral olmuştur
kendim içinde özendim ve kıskandım yaa
bana da desinler öyle :84::84:

ben de cuma günü olacam regl. resmen hamile gibiyim he. az önce boy aynasıyla karşılaştım koridorda yürürken. anammmmm resmen hamile gibiyim yandan

bütün topik regl döneminde sanırım
benim de göbek aldı başını gitti ama alttan tık yok valla
kuzeninde düğün var haftasonu elbiseler dar olmaz inşallah

çok matraksın ya
böcüğüm gözune gecmiş olsun

yıne geldın ortam şenlenmiş....
teşekkür ederim

kilo veremiyorum 1aydır aynı kilodayım lütfennnnnnnn yardım 5 kiloyu verdikten sonra durdum ya sinirimden çatlıcam yaaa neolur bişeyler yazın
sağlık sorunu gibi bişey olmasın dikkat ettiğin halde veremiyosan bi sorun vardır.yoksa her sağlıklı insan azda olsa kilo verir.

tam wcye girdim annem aradı o arada lap topumda kucamdaydı konuşma bitince teli kucama koymuşum başka koyacak yer yoktu.işte klozeti boşuna sevmiyorum.nalat bişi her türlü zarar insana :84::84::84: nasipsiz lokma yenmez sonuçta rızkımızdan çıktıysa yapacak bişey yok.ama cumartesi acayip nazar değdi ben buna bağlıyorum.benim yerim başkaymışta ben gelinmişim iyi hizmet ediyomuşumda vs vs kötü düşünmediklerini biliyorum ama işte nazar değiyor iyide olsa kötüde olsa

hayırlı olsun.kızınla öğretmencilik oynarsınız okulda bol bol elbet bi kapı açılır yavrucunu emin ellere teslim edersin.

geçmiş olsun ablam ya ne oldu nasıl oldu bu birden bire tez zamanda ağır tedavilere maruz kalmadan hemencecik toparlanırsın inşallah

basit bir telefon dediğin gibi iş görür ama kullanım açısından nasıldır bi fikrim yok .

heygidiiibi zamanlar bu topik dolu olurdu şimdi kimseler yokk herkesmi tatile çıktıı
nerdesiniz huuuuu yoksa benim gibi diyet moduna aramı verdiniz ben 1 haftalık tatilden sonra çok fena dağıttım tekrar toparlanmam zor olacak önümüzdeki haftayıda bi atlatsam hayırlısıyla

ah canımya neyse ii valla klozeti sevmiyorum diyorsun ama eğer alaturka wc olsaydı düşünce kurtaramazdın giderdi valla ,ama bide şu var eğer wc öyle olsaydı laptopuda telide almazdın yanına heralde dimi doğru
basit bir telefon dediğin gibi iş görür ama kullanım açısından nasıldır bi fikrim yok .
ya reklamını izledimde iiye benziyo dediğim gibi iki tane aldım bide başka teli imkansız 2taneye izin vermezdi şimdilik kullanmak açısından ii olucak ben sıkıldı eşek ölüsü gibi tel taşımaktan zaten dokunmatiğide bozuldu 3 yıl oldu alalı ii bile dayandı,neyse aldım bakalım yarın gelir inş. en iisini alana kadar en iisi bizim için bu tel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…