slmm kızlar.düneden beridir giremedim.bebişim hastaydı.ben 2 hafta izin istiyorum oğluşum sünnet olacak heralde.bildirimi yaparım ama aranızda olup yazamam heralde sıksık denk geldikçe giricem .görüşürüz kızlarr.....
bikaç gündür gelemiyorum keyifsizdimnazar değdi herhalde biriniz okusun üflesin beni cumartesinden beri önce sol göz kapağım şişti ki dün inmişti şişi bugün yine hafif şişmiş 2 gün önce telefonumu tuvalete düşürdüm :84::84::84: telefonumun daha 1 senelik olduğunamı yanarsın şimdi yenisini alamayacak durumda olmamızamı yanarsın eşimin bana doğum günü hediyesi olarak almasınamı yanarsın yanarsında yanarsın :84::84: çok üzüldüm çok severek aldım ve manevi olarakta değr verdiğim bişeydi bukadar erken ayrılamazdık
neyseki telefon çalışmadı :83::83: evet çalışmadı kuruladım süpürgeyle içini çektim az balkonda beklettim ve son çözüm olarakta nette paylaşılan bir bilgiyi deneyelim dedik.gitti zaten telefon denemekten bişey olmaz dedik ve içindeki nemi çekmesi için prinç dolu kavanozun içinde 1 -1,5 gün beklettik ve bu sabah telefonumu açmaya çalıştım veee çalıştımucize gibi bişey aklınızda olsun telefonunuz ıslandığı zaman kurulayım iice sonra prinç dolu kavanozda 1-2 gün bekletin.gerisini Allaha havale edin
heheytkızlar dün yağmuru mahallemizdeki parka götürdüm. beni 3-4 aydır görmeyen karşı apartmandaki teyze de vardı orda. torununu getirmiş. neyse çocuklar oynuyor biz de teyzeyle banklarda oturuyoruz. teyze dediki ay canım çok zayıflamışsın çocukla zor oluyor tabi dimi dedi.ben de evet çok yoruyor beni cadı dedim. kaç aylık diye sordu. ben de ağustosta 3 olacak dedim. 1 aylık hamileliğe göre karnın çok çıkmış dedi.yok değilim dedim. özür diledi.meğersem hamilelikten zayıflamışım sanmış aşeriyorum sanmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ya tontiş teyzecim 2 gün sonra regl olacam o yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karnım bu kadar şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hamıle kalınca zayıflanıyo mu yaa, o zaman ben bı düşüneyım bu konuyuuuuaah regl ah gel artıkkkkkkk, haftasonu yola cıkcam ya o zaman gelır ancaaa benimde karnım oyleydı denızcım bı 15 dakıka oncesıne kadar ama su anda dumduz olduuuuu cunku tuvalete koşturdum az onceeeeeeeeeeeeeeeee regl olacagım ıcın mı bagırsaklar calıstı yoksa 5i1 yerdenın etkısını mı gördüm bilemıyorummm, oooh be uzeırmden bı agırlık kalktıııı
nasılsınız kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ben evdeyim yatıyorum cumartesi acile gittik ellerim ve ayaklarım tutmuyor birilerinin yardımı olmadan kalkamıyorum ateşimi düşüremiyoruz romateit artrit teshisi konuldu tahliller filmler çekildi cuma günü sonuçlara göre tedavi başlanacak şimdilik ağrı kesici ve kortizon kullanıyorum eğerdeğerler yüksek çıkarsa hastaneye yatıracak doktor yada kortizonun dozunu yükseltecekler bu yazıyı kardeşime yazdırıyorum merak etmişsinizdir diye dayanamadım girdim şimdilik ağrılar kasılmalarla geçiriyorum günlerimi bu günlerde geçecek biliyorum sıfır tuz ve sıfır şeker diyete başladım pekte zor olmadı zeten pektuzlu ve tatlı yemiyordum hiç tuzsuz zor oluyor ama sağlık için idareedicez kortizon dozu artarsa ve tedavi uzun sürerse kilo almak canımı sıkıyor ama çektiklerimi düşününce iyi olacaksam ne yapalım en azından verdiğimi alırım buda bi şans benim için neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah fırsat bulursam yine girerim kendinize iyi bakın göüşmek üzere
slmm kızlar.düneden beridir giremedim.bebişim hastaydı.ben 2 hafta izin istiyorum oğluşum sünnet olacak heralde.bildirimi yaparım ama aranızda olup yazamam heralde sıksık denk geldikçe giricem .görüşürüz kızlarr.....
nasılsınız kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ben evdeyim yatıyorum cumartesi acile gittik ellerim ve ayaklarım tutmuyor birilerinin yardımı olmadan kalkamıyorum ateşimi düşüremiyoruz romateit artrit teshisi konuldu tahliller filmler çekildi cuma günü sonuçlara göre tedavi başlanacak şimdilik ağrı kesici ve kortizon kullanıyorum eğerdeğerler yüksek çıkarsa hastaneye yatıracak doktor yada kortizonun dozunu yükseltecekler bu yazıyı kardeşime yazdırıyorum merak etmişsinizdir diye dayanamadım girdim şimdilik ağrılar kasılmalarla geçiriyorum günlerimi bu günlerde geçecek biliyorum sıfır tuz ve sıfır şeker diyete başladım pekte zor olmadı zeten pektuzlu ve tatlı yemiyordum hiç tuzsuz zor oluyor ama sağlık için idareedicez kortizon dozu artarsa ve tedavi uzun sürerse kilo almak canımı sıkıyor ama çektiklerimi düşününce iyi olacaksam ne yapalım en azından verdiğimi alırım buda bi şans benim için neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah fırsat bulursam yine girerim kendinize iyi bakın göüşmek üzere
gezmelerdeyım ohh ohhhoooooo hoşgeldinn tatlımmm nasılsınn bakalımmm görüşmeyeliiiii
bence acıktığımız hissttiğmizde ögün saati uygun degılse meyve , ya da yoğurt yenmelı....Kızlar acıkmadan yemek iyi birşey değil diye biliyorum ben.. beynimizin sinyallerini yokediyormuşuz.. yani o daha sinyal göndermeden biz yediğimizde sistemi bozuyormuşuz..
yanı saat programlı olarak yemeyi kastediyorum. ama ben şimdi mesela sabah kahvaltımı yaptıktan 4-5 saat sonra öğle yemeği saatim geliyor ama ara öğünümü yediysem 4-5 saate acıkamayabiliyorum o zaman da acıkmadan yesem karnımı yok yere şişiricem. yemesem saatim gecicek öğle yemeği aksamla bırlesıcek o zamanda gunde 2 ana öğün olmuş olucak ki çoğu zamanda öyle olmuş oluyor bana..
mesela sımdı öğle saatim geldi yıne acıkmadım ama bari salata yiyeyim dedim yedim yani iyimi yapıyoruz kötümü bilmiyorum o konuda araştırmam lazım biraz.. acıkmadan ille de saatim geldi diye yenmeli mi yani ?...
kadın kısmının teknolojıden anlaması da başa bela bazen....durduk yere iş...bazıalrı vardır ya bılıyorum dan ziyade bilmeme yolunu tercıh eder biz bi öyle yapamıyozaaaaaay gözlerim kaydııı tatıl yerı aramaktan beeebı pansıyon bulmustum tam da ıcıme sınmıstı, kocişe gosterdım "burda denız yokki" dedi, dalga gectı benımleee ne bıleyım ben, etrafta cok fazla gezılcek gorulecek yer vardı, ben de begenmıstım, plaj lafıda gecıyodu ama uzaktaymıs bayaaa, bızde arabada yok :26: rencide etti beni pisss kocaaa, güldü banaaa köyceğiz diye bı yer varmıs oarya bak dedı, datcaya dıdıme bak dedı oralar daha uygun fıyatlıymışşş, gitsin kendısı baksınnnn artıkkk, bakmıycam işteee desem de dayanamammm yaaa
ayy sen benı görsen sanırısn 5-6 aylık benımde pazrtesi inş.ben de cuma günü olacam regl. resmen hamile gibiyim he. az önce boy aynasıyla karşılaştım koridorda yürürken. anammmmm resmen hamile gibiyim yandan
canımbenım allah şifa versin.nasılsınız kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ben evdeyim yatıyorum cumartesi acile gittik ellerim ve ayaklarım tutmuyor birilerinin yardımı olmadan kalkamıyorum ateşimi düşüremiyoruz romateit artrit teshisi konuldu tahliller filmler çekildi cuma günü sonuçlara göre tedavi başlanacak şimdilik ağrı kesici ve kortizon kullanıyorum eğerdeğerler yüksek çıkarsa hastaneye yatıracak doktor yada kortizonun dozunu yükseltecekler bu yazıyı kardeşime yazdırıyorum merak etmişsinizdir diye dayanamadım girdim şimdilik ağrılar kasılmalarla geçiriyorum günlerimi bu günlerde geçecek biliyorum sıfır tuz ve sıfır şeker diyete başladım pekte zor olmadı zeten pektuzlu ve tatlı yemiyordum hiç tuzsuz zor oluyor ama sağlık için idareedicez kortizon dozu artarsa ve tedavi uzun sürerse kilo almak canımı sıkıyor ama çektiklerimi düşününce iyi olacaksam ne yapalım en azından verdiğimi alırım buda bi şans benim için neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah fırsat bulursam yine girerim kendinize iyi bakın göüşmek üzere
ayy okurken içimaçıldı ya ne guzel bı gun ....merhaba kızlar...
Bugün göreve başladım... Yoğun geçen keyifli bir gündü...
Eski arkadaşlardan 4 kişiyle görüştüm..
Küçük dillerini yuttular...
Müdürüm, manken yardımcım var dedi...
Gülüştük...
kendisini babam gibi severim tontiş dede der kızım ona
Kızlar deli oldular..
Erkek bir öğretmen arkadaşım..
Eşi için 300 tl lik altınçilek almış...
74 kg dan 71 kg ya indi...
Tekrar çıktı dedi...
Anlat dedi..
Anlattım ipuçları verdim..
Sevindi nasıl ama anlatamam...
Kızımla gittik işe bugün valla..
Bakıcı makıcı bulamadım...
Aman umurumda da değil artık...
Keyfim yerinde bugün valla
Yemeğimi de yaptım...
Hepinizi özledim ama..
Girdim raporumu verdim hemen...
Yazmayınca dürtüyo beni bişeyler
Stresten sivilce çıkmıştı alnımda gittim limonladım yüzümü de...
Bir bitki çayı ii gider di mi şimdi
Öpüyorummmmm
aaaaaay gözlerim kaydııı tatıl yerı aramaktan beeebı pansıyon bulmustum tam da ıcıme sınmıstı, kocişe gosterdım "burda denız yokki" dedi, dalga gectı benımleee ne bıleyım ben, etrafta cok fazla gezılcek gorulecek yer vardı, ben de begenmıstım, plaj lafıda gecıyodu ama uzaktaymıs bayaaa, bızde arabada yok :26: rencide etti beni pisss kocaaa, güldü banaaa köyceğiz diye bı yer varmıs oarya bak dedı, datcaya dıdıme bak dedı oralar daha uygun fıyatlıymışşş, gitsin kendısı baksınnnn artıkkk, bakmıycam işteee desem de dayanamammm yaaa
merhaba kızlar...
Gülüştük...
Kızlar deli oldular..
Tekrar çıktı dedi...
Anlat dedi..
Yemeğimi de yaptım...
Hepinizi özledim ama..
Öpüyorummmmm
ben de cuma günü olacam regl. resmen hamile gibiyim he. az önce boy aynasıyla karşılaştım koridorda yürürken. anammmmm resmen hamile gibiyim yandan
teşekkür ederimçok matraksın ya
böcüğüm gözune gecmiş olsun
yıne geldın ortam şenlenmiş....
sağlık sorunu gibi bişey olmasın dikkat ettiğin halde veremiyosan bi sorun vardır.yoksa her sağlıklı insan azda olsa kilo verir.kilo veremiyorum 1aydır aynı kilodayım lütfennnnnnnn yardım 5 kiloyu verdikten sonra durdum ya sinirimden çatlıcam yaaa neolur bişeyler yazın
tam wcye girdim annem aradı o arada lap topumda kucamdaydıne diyim valla mucize şükür ki çalışmışda benim anlamadığım telin senle birlikte tuvalette ne işi var geçmiş olsun bende telefona değer veririm ama içindeki hafıza kartına daha çok önem veririm çünkü bebişlerimin ve benim geçmişim onlarda saklı ühüye giderse ne yaparım ben tabi şimdi hepsi pcde yedekli off ne çok uğraşıyorum bunlarla yaww bide silindimi çıldırıyorum,mesela 3 yıl önce eşimin köyüne gitmiştik ailesinin yanına gezmeye onların katırları vardı üstüne binmiştimde video çekimşti eşim ne kadar anı vardı okart oyıl kayboldu anam nasıl ağladım valla yaa halada içim buruk aklıma geldikçe
:
hayırlı olsun.kızınla öğretmencilik oynarsınız okulda bol bolmerhaba kızlar...
Gülüştük...
Kızlar deli oldular..
Tekrar çıktı dedi...
Anlat dedi..
Yemeğimi de yaptım...
Hepinizi özledim ama..
Öpüyorummmmm
geçmiş olsun ablam ya ne oldu nasıl oldu bu birden birenasılsınız kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ben evdeyim yatıyorum cumartesi acile gittik ellerim ve ayaklarım tutmuyor birilerinin yardımı olmadan kalkamıyorum ateşimi düşüremiyoruz romateit artrit teshisi konuldu tahliller filmler çekildi cuma günü sonuçlara göre tedavi başlanacak şimdilik ağrı kesici ve kortizon kullanıyorum eğerdeğerler yüksek çıkarsa hastaneye yatıracak doktor yada kortizonun dozunu yükseltecekler bu yazıyı kardeşime yazdırıyorum merak etmişsinizdir diye dayanamadım girdim şimdilik ağrılar kasılmalarla geçiriyorum günlerimi bu günlerde geçecek biliyorum sıfır tuz ve sıfır şeker diyete başladım pekte zor olmadı zeten pektuzlu ve tatlı yemiyordum hiç tuzsuz zor oluyor ama sağlık için idareedicez kortizon dozu artarsa ve tedavi uzun sürerse kilo almak canımı sıkıyor ama çektiklerimi düşününce iyi olacaksam ne yapalım en azından verdiğimi alırım buda bi şans benim için neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah fırsat bulursam yine girerim kendinize iyi bakın göüşmek üzere
ya kızlar bu telefonu merak ettim okadar ucuzlamışki bakarmısınız nasıl şimdi benim telefonum var dokunmatik ekranlıydı ekranı çatladı işlemiyo artık ama hala kullanılıyor ama bide ağırki sormayın,,eşim 1 ayda tam 5 telefon hacamat etti en son kardeşim askere gitti onun telini kullana koy dedim ado akşam kafayı yemiş kendi kendine tuş kilitleniyo basmıyo artık neyse şimdilik ucuz diye bunlardan iki tane alalım dedim demin bide sizlere danışayım dedim pişman olmak istemiyorum ondan napiyim bi fikir verin
Myphone M59 Çift Hatlı Cep Telefonu | Elektronikler | İki telefon taşıma devri kapandı.
biz bayramda buraya gidecektik ama gidemiyoruz bi bak bakalım ben çok beğenmiştim
nasıl bi yer istiyosun gerçi bilmiyorum ama burasının fiyatlarıda uygundu
Patara
ah canımyateşekkür ederim
sağlık sorunu gibi bişey olmasın dikkat ettiğin halde veremiyosan bi sorun vardır.yoksa her sağlıklı insan azda olsa kilo verir.
tam wcye girdim annem aradı o arada lap topumda kucamdaydıkonuşma bitince teli kucama koymuşum başka koyacak yer yoktu.işte klozeti boşuna sevmiyorum.nalat bişi her türlü zarar insana :84::84::84: nasipsiz lokma yenmez sonuçta rızkımızdan çıktıysa yapacak bişey yok.ama cumartesi acayip nazar değdi ben buna bağlıyorum.benim yerim başkaymışta ben gelinmişim iyi hizmet ediyomuşumda vs vs kötü düşünmediklerini biliyorum ama işte nazar değiyor iyide olsa kötüde olsa
hayırlı olsun.kızınla öğretmencilik oynarsınız okulda bol bolelbet bi kapı açılır yavrucunu emin ellere teslim edersin.
ya reklamını izledimde iiye benziyo dediğim gibi iki tane aldım bide başka teli imkansız 2taneye izin vermezdi şimdilik kullanmak açısından ii olucak ben sıkıldı eşek ölüsü gibi tel taşımaktan zaten dokunmatiğide bozuldu 3 yıl oldu alalı ii bile dayandı,neyse aldım bakalım yarın gelir inş. en iisini alana kadar en iisi bizim için bu telbasit bir telefon dediğin gibi iş görür ama kullanım açısından nasıldır bi fikrim yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?