yaz geldi artık teker teker tatile çıkar teker teker dönerizheygidiiibi zamanlar bu topik dolu olurdu şimdi kimseler yokk herkesmi tatile çıktıı
nerdesiniz huuuuu yoksa benim gibi diyet moduna aramı verdiniz ben 1 haftalık tatilden sonra çok fena dağıttım tekrar toparlanmam zor olacak önümüzdeki haftayıda bi atlatsam hayırlısıyla
alaturka olsadı 5 dkda işimi görür çıkardım.klazette 5 dklık işini anca 15 dk da yapabiliyosun dolayısıyla tehcizatlı gitmek gerekiyorah canımyaneyse ii valla klozeti sevmiyorum diyorsun ama eğer alaturka wc olsaydı düşünce kurtaramazdın giderdi valla ,ama bide şu var eğer wc öyle olsaydı laptopuda telide almazdın yanına heralde dimi doğru
bak sen iş gezisine çıkıyor beyfendi.ay benimki olcak bacaklarını kırarımbenım kocam bencıllıkte sınır tanımıyo ya 1 gunluk hatta yarım gunluk işiçin benı 4 gun yalnız bırakacak sanırım.
normalde cuma şehırıdışında olması lazım adam bugunden gıttı haftasonuyla birleştirmeyı düşünüyo bende rapor alıp gıtmedım cunku hep ben gıdıyom.
o benı düşünse gunu bırlık gıder gelırdı....kendı başına 4 gun ayrı kalmak istiyosa kalsın gıcık....tamam bende onu atıp 19 gün belçikaya gittim ama....
off ya ben yapıyom aynı şeyı o yapınca tahammül edemıyom....
bak sen iş gezisine çıkıyor beyfendi.ay benimki olcak bacaklarını kırarımsende yanlız bırakmışın olur okadar.
anam ne rahat bi koca bu böyle.ipini çok salma fazla özgür bırakmışınbende keyfım yerınde ayaklarına yatıyom.
uff ya mıy mıy bı kadın olsam adam korkar bu kadın dıye gıdemez bi yere....
hamileyken bile benı atıp arkadaşlarında kalacak kadar bana güveniyo bu kadın gece korkmaz diye.....
şehirdışından arkadaşları gelecek bana sormadan bizde kalırsınız dıyo .anam ne rahat bi koca bu böyle.ipini çok salma fazla özgür bırakmışınnormal zamanda bi ihtimal ama hamileyken bide bırakıyor seni baksen keyfi olmadıktan sonra olabilirde keyfi bir durumsa oldukça ilginç.hani kadın arkadaşlarıyla kalır tamamda bi erkeğin kalması tuhaf
şehirdışından arkadaşları gelecek bana sormadan bizde kalırsınız dıyo .
bende hamıleyım dıye kabul etmedım bi sürü erkek napıyım evde.
o da eve ıstemezsen ben gıderım dedı ve gıttı.
ve bu konu her açıldıgında o haklıymış ben eve kabul etseymişim evde olacakmış benım yüzümden gitmişmiş.
yaz geldi artık teker teker tatile çıkar teker teker dönerizhavalar güzelleştiği içinde kimse evde durmuyor az bi dolanıp eve gelnce haşatı çıkıyor sonra hop yatağa anca sonbahara dolar taşar buraları.
trendy telefon almayımı düşünüyosun.fiyatı oldukça ucuz ama nekadar randıman alırsın Allah bilir.ben şuan samsung kullanıyorum bataryasının çabuk bitmesi dışında herşeyinden memnunum.ama şimdiki aklım olsa nokia alırım.batarya süresi önemli çünkü.uzun süre konuştummu hergün şarj etmem gerekiyor telefonu ama nokiada öyle bir sorun yok.maşallah eşimin şimdiki telefonu rahmetli babamın telefonuydu 2004 yılında almıştı 7 yıllık bir telefon ve benim 1,5 yıllık telefonumdan daha uzun batarya ömrü varpara vermişken bikere çok ver ama iyi bişey al derim ben.
trendy canım amaç sadece teşefonda alo dmek ve çift hat kullanmak olabılir telefondan pek anlamam ama sen bılırsın...
farklı siteler var araştır dıysan sorun yok ama araştırmadıysan bı göz atarsın
kdr balım naptın?
haklısın canım bu zamanda borç ödüyoken böyle lüks ihtiyaçlara fazla para harcamak saçma olur.acil ihtiyaçsa bencede iyi denk getirmişsiniz inşallah beklentinizin ötesinde bişeyle karşılaşırsınız.şuan pahalı telefonlardan alma gibi bi lüksümüz yok kredi ödüyoruz kira var çocukların ihtiyaçları en önce geliyo bide tabi napalım borçlardan kurtulana kadar idare etcez artık araştırdım güzel özellikleride yok yok anlıycanız valla fiyatı yarı yarıya düşmüşte bugüne özelmiş fiat kaçırmadan siparş ettim iki tane memnun kalmazsak 7 günümüz var cayma hakkımızı kullanırız nolcak iade ederiz bakcaz görcez saolun
sağol canım napalım idare edicez önce çocuklarımızı düşünmemiz lazım kendi zevklerimiz uğruna onların rızkını böyle şeylere harcamamak lazım neyse ilerde birgün zengin olursaaaaakk gelin etrafımda toplanın emihaklısın canım bu zamanda borç ödüyoken böyle lüks ihtiyaçlara fazla para harcamak saçma olur.acil ihtiyaçsa bencede iyi denk getirmişsiniz inşallah beklentinizin ötesinde bişeyle karşılaşırsınız.
Ben de katılmak istiyorum, nasıl katılıcam bu gruba ?
canım herkese gel diyoruz ama buraya bir iki uğrayıp vazgeçiyolar.ben de emziririyorum ama kilo da veriyorum.Kızlar günaydın :) benide aranıza alırsanız sevinirim :)
diyet yapamıyorum ama spor yapıyorum, baya bi sıkılaşmama rağmen ibre 78.300 den gr aşağı oynamıyor, beni gören zayıflamışsın diyor ama cıks 1 gr geri oynamıyor tartım..boğazıma dur diyemiyorum.. bu arada bebek emziriyorum kızlar
o şekilde aş ermemek en iyisi.ben ilk çocuğumda 3-4 ay şekerli ve kokulu gıdalara aşermiştim.pastanelerin önünden geçmek mutfağa girip yemek pişirmek benim için feci bişeydi...57 kilodan 53 kiloya düşmüştüm. berbat bişey kolumda serumlrla geziyodum..tabi kızım doğduktan sonra kilo problemide kalmamıştı...gözün aydın hayatım
beşibiryerde çayına devam et. zararı yok onun. aşeren kadınlarda zayıflama görülüyor hamilelikte. mesela annem. bana hamileyken 9 ay boyunca tükürüğünü bile yutamamış düşün yane. normal olarak diyor 66 kilo ile hamile kalmış bana. 72 kilo ile bitirmiş. ilk 4 ay 61lere bile düştüğümü hatırlıyorum der.ben de keşke öyle olsam demiştim ama kuzenim öyle olunca onu görünce 9 ay boyunca yok yok en iyisi hiç aşermemek.......
ama aşerince canın bısıler yemek ıstemıyo mu, onları da bulup yedıkce nıye kılo veresın ki daha da alman lazım değil mi, yoksa başka turlu mu oluyo bu aşermeee :44: :44:
bazı yerlerde aşerme canın sevdiği bişeler itemesi olarak algılanıyor. bazı yerlerdede bazı gıdalara karşı mide hassasiyeti, bulantı kusma olarak
benım canım olmadık zamanlarda bazen abuk subuk seyler ıster, o zmnlar düşünürüm ben de bı hamıle kalırsam cnaım yıne sreklı boyle bısıler ısterse naparım, herhalde top gıbı olurum dıyee :26:
bizim verdiklerimiz geri gelmesin istemiyorum artık onlarııııııı.geern4 senin adina amin diyeyim.Ben ilk hamileligimde 9 kilo aldim ikinci hamileligimde dedigim gibi 3 kilo zayifladim , 3. hamileligime ise 76 kilo ile basladim ve 76 kilo ile doguma gittim.Yine 70 kilo ile eve geldim.Ama kader utansin sonradan kilolarim geri geldi.Bir yerde duymustum , cok hosuma gitmisti , kilolar kedi gibidir nereye atarsan at geri dönüp geliyorlar diye.
hamburger ekmeği cıssssss. kan şekerinde ani dalgalanmalara neden olup acıkman çabuk olur.şekeri ben bile bıraktım. eminim sen de bırakabilirsin..merhaba kızlar. konutatile dönmüş :) benim bu sene nedense hiç tatile gidesim yok.. bilmiyorum ama sıcaklardan mı dır bilmiyorum...
bugun sabah 1 şeftali yedim. bide mini hamburger ekmeğinin arasına kaşar koydum yedim cayla... şu çaydaki şekeri azaltmam lazım.. kaç gram koyduguma baktım 120 kalori ediyorgünde 4-5 bardak iciyordum işyerinde 120*5
600 kalori sırf ordan geliyormus.. bu kalorisepetine girdim her gün ne yediysem yazıyorum :) böylece kalorileride ogrenmiş oluyorum. neyin daha fazla kolori getirdiğini görüyorum dahada bilinçlendim artık :)
bugünde tartıldım sabah 78,50 dedi. dünde 78,50 idim dünden bugune değişen hiçbirşey olmamısdün 3lt su ictim.
sabahta 40dk koşu bandında yarı yürüdüm yarı koştum.
simdi ogle yemeğindede türlü vardı çok az birşey yedim 2 dilim ekmekle.. arada bir meyve yer akşam ederim.
akşamada misafir var.. ne yemek yapsam acaba diye düsünmekteyim...
ben bazen acıkmıyorum aralar olmayabiliyor. baznde öğle yemeği..Kızlar acıkmadan yemek iyi birşey değil diye biliyorum ben.. beynimizin sinyallerini yokediyormuşuz.. yani o daha sinyal göndermeden biz yediğimizde sistemi bozuyormuşuz..
yanı saat programlı olarak yemeyi kastediyorum. ama ben şimdi mesela sabah kahvaltımı yaptıktan 4-5 saat sonra öğle yemeği saatim geliyor ama ara öğünümü yediysem 4-5 saate acıkamayabiliyorum o zaman da acıkmadan yesem karnımı yok yere şişiricem. yemesem saatim gecicek öğle yemeği aksamla bırlesıcek o zamanda gunde 2 ana öğün olmuş olucak ki çoğu zamanda öyle olmuş oluyor bana..
mesela sımdı öğle saatim geldi yıne acıkmadım ama bari salata yiyeyim dedim yedim yani iyimi yapıyoruz kötümü bilmiyorum o konuda araştırmam lazım biraz.. acıkmadan ille de saatim geldi diye yenmeli mi yani ?...
kilo veremiyorum 1aydır aynı kilodayım lütfennnnnnnn yardım 5 kiloyu verdikten sonra durdum ya sinirimden çatlıcam yaaa neolur bişeyler yazın
hoş geldin aramıza....Arkadaşlar merhaba bende 76 kilo ile size katılmak istiyorum umarım beraber daha keyifli kilolardan kurtuluruz.başarılar.
bir günlük yogurt detoksu yap ertesi gün tartinin oynadini görürsün yarim yagli yogurt+biraz haslanmis bugday+dereotu
ben kiraz detoksunu 2 sene önce yapmıştım. peşinden yediklerime dikkat ettim .çok katı olmamaklaberaber. aynı zamanda yürüyüş yaptım 25 gün falan.5 kg civarında vermiştim. memelekete gittiğimde çok kilo verdiğimi söylemişlerdi.sanırım yürüyüşde sıkılaştırmıştı...kız karakız anlatır mısın şu yoğurt detoksunu?
bugün maranki ebrudaydı, kiraz ve karpuz detoksu yapın diyor.. 3 gün sabah yarım kg kiraz,öğlen ve akşam birer kg kiraz.. bunları yapan var mı merak ediyorum,ben bir tas yesem wcye koşarım,1 kg bir öğünde şaka gibibu arada maranki, ticari geliyor bana,hep kendi sitesinin ve sattıklarının reklamını yapıyor
geçmiş olsun canım..slmm kızlar.düneden beridir giremedim.bebişim hastaydı.ben 2 hafta izin istiyorum oğluşum sünnet olacak heralde.bildirimi yaparım ama aranızda olup yazamam heralde sıksık denk geldikçe giricem .görüşürüz kızlarr.....
canım ilaçlarını düzenli kullan. kortizon kilo yapar evet ama senin önceliğin şimdi rahatsızlığın.RA düzenli tedavi olmazsa eklemlerde kalıcı hasarlar bırakan bir hastalık. zaten dr lar aydınlatmışlardır.tuzsuz yersen zaten fazla kilo almazsın. geçmiş olsun belenaycım...nasılsınız kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ben evdeyim yatıyorum cumartesi acile gittik ellerim ve ayaklarım tutmuyor birilerinin yardımı olmadan kalkamıyorum ateşimi düşüremiyoruz romateit artrit teshisi konuldu tahliller filmler çekildi cuma günü sonuçlara göre tedavi başlanacak şimdilik ağrı kesici ve kortizon kullanıyorum eğerdeğerler yüksek çıkarsa hastaneye yatıracak doktor yada kortizonun dozunu yükseltecekler bu yazıyı kardeşime yazdırıyorum merak etmişsinizdir diye dayanamadım girdim şimdilik ağrılar kasılmalarla geçiriyorum günlerimi bu günlerde geçecek biliyorum sıfır tuz ve sıfır şeker diyete başladım pekte zor olmadı zeten pektuzlu ve tatlı yemiyordum hiç tuzsuz zor oluyor ama sağlık için idareedicez kortizon dozu artarsa ve tedavi uzun sürerse kilo almak canımı sıkıyor ama çektiklerimi düşününce iyi olacaksam ne yapalım en azından verdiğimi alırım buda bi şans benim için neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah fırsat bulursam yine girerim kendinize iyi bakın göüşmek üzere
Ben de katılmak istiyorum, nasıl katılıcam bu gruba ?
nekaadar çok alıntı yapmışım ben yazana kadar topikte kimse kalmamış. neyse menümü paylaşayım.
sabah 1.5 dilim kızarmış ttb ekmeği,3 zeytin, 1kk peynir.salatalık ,5-6 dl yeşil sarımsak yaprağı. dereotu.1 tk çemen,az yağlı tavada yum
ara yok öğlen akşam karışık .görümceme gittim. aylardır çağırır.gitmek bugün kısmet oldu. orda biraz cıssslar fazlaydı.
2 dilim 20 cm uzunluğunda peynirli pide
ince dilim tiramisu
1 küçük biber dolması
1 dilim sosyete nevzinesi
sonra 1 dilim karpz. 3.5 civarı yedim. akşam yemeği yok tabi.akşam eşimle 1 saat tempolu yürüyüş.
gelince bi dilm karpuz daha..
gelice gece gece cam silmece. hızlı silince acyip ter attrıyo. elim ve gözüm masadaki yaprak sarmasına gidiyor ama yemicem.yarın misafir var öğlene. öğlene kadar koşturucam. hadi bana kolay gelsin..
nasılsınız kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir ben evdeyim yatıyorum cumartesi acile gittik ellerim ve ayaklarım tutmuyor birilerinin yardımı olmadan kalkamıyorum ateşimi düşüremiyoruz romateit artrit teshisi konuldu tahliller filmler çekildi cuma günü sonuçlara göre tedavi başlanacak şimdilik ağrı kesici ve kortizon kullanıyorum eğerdeğerler yüksek çıkarsa hastaneye yatıracak doktor yada kortizonun dozunu yükseltecekler bu yazıyı kardeşime yazdırıyorum merak etmişsinizdir diye dayanamadım girdim şimdilik ağrılar kasılmalarla geçiriyorum günlerimi bu günlerde geçecek biliyorum sıfır tuz ve sıfır şeker diyete başladım pekte zor olmadı zeten pektuzlu ve tatlı yemiyordum hiç tuzsuz zor oluyor ama sağlık için idareedicez kortizon dozu artarsa ve tedavi uzun sürerse kilo almak canımı sıkıyor ama çektiklerimi düşününce iyi olacaksam ne yapalım en azından verdiğimi alırım buda bi şans benim için neyse kızlar ben çıkıyorum inşallah fırsat bulursam yine girerim kendinize iyi bakın göüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?