70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trendy canım amaç sadece teşefonda alo dmek ve çift hat kullanmak olabılir telefondan pek anlamam ama sen bılırsın...

farklı siteler var araştır dıysan sorun yok ama araştırmadıysan bı göz atarsın

kdr balım naptın?

yaz geldi artık teker teker tatile çıkar teker teker döneriz havalar güzelleştiği içinde kimse evde durmuyor az bi dolanıp eve gelnce haşatı çıkıyor sonra hop yatağa anca sonbahara dolar taşar buraları.
trendy telefon almayımı düşünüyosun.fiyatı oldukça ucuz ama nekadar randıman alırsın Allah bilir.ben şuan samsung kullanıyorum bataryasının çabuk bitmesi dışında herşeyinden memnunum.ama şimdiki aklım olsa nokia alırım.batarya süresi önemli çünkü.uzun süre konuştummu hergün şarj etmem gerekiyor telefonu ama nokiada öyle bir sorun yok.maşallah eşimin şimdiki telefonu rahmetli babamın telefonuydu 2004 yılında almıştı 7 yıllık bir telefon ve benim 1,5 yıllık telefonumdan daha uzun batarya ömrü var para vermişken bikere çok ver ama iyi bişey al derim ben.

benım kocam bencıllıkte sınır tanımıyo ya 1 gunluk hatta yarım gunluk işiçin benı 4 gun yalnız bırakacak sanırım.

normalde cuma şehırıdışında olması lazım adam bugunden gıttı haftasonuyla birleştirmeyı düşünüyo bende rapor alıp gıtmedım cunku hep ben gıdıyom.

o benı düşünse gunu bırlık gıder gelırdı....kendı başına 4 gun ayrı kalmak istiyosa kalsın gıcık....tamam bende onu atıp 19 gün belçikaya gittim ama....

off ya ben yapıyom aynı şeyı o yapınca tahammül edemıyom....

ah canımya neyse ii valla klozeti sevmiyorum diyorsun ama eğer alaturka wc olsaydı düşünce kurtaramazdın giderdi valla ,ama bide şu var eğer wc öyle olsaydı laptopuda telide almazdın yanına heralde dimi doğru
alaturka olsadı 5 dkda işimi görür çıkardım.klazette 5 dklık işini anca 15 dk da yapabiliyosun dolayısıyla tehcizatlı gitmek gerekiyor olacağı varmış işte dedimya rızıktan çıktıysa bişey sebep olur :26:

bak sen iş gezisine çıkıyor beyfendi.ay benimki olcak bacaklarını kırarım sende yanlız bırakmışın olur okadar.

bak sen iş gezisine çıkıyor beyfendi.ay benimki olcak bacaklarını kırarım sende yanlız bırakmışın olur okadar.

bende keyfım yerınde ayaklarına yatıyom.

uff ya mıy mıy bı kadın olsam adam korkar bu kadın dıye gıdemez bi yere....

hamileyken bile benı atıp arkadaşlarında kalacak kadar bana güveniyo bu kadın gece korkmaz diye.....

anam ne rahat bi koca bu böyle.ipini çok salma fazla özgür bırakmışın normal zamanda bi ihtimal ama hamileyken bide bırakıyor seni baksen keyfi olmadıktan sonra olabilirde keyfi bir durumsa oldukça ilginç.hani kadın arkadaşlarıyla kalır tamamda bi erkeğin kalması tuhaf

şehirdışından arkadaşları gelecek bana sormadan bizde kalırsınız dıyo .

bende hamıleyım dıye kabul etmedım bi sürü erkek napıyım evde.

o da eve ıstemezsen ben gıderım dedı ve gıttı.

ve bu konu her açıldıgında o haklıymış ben eve kabul etseymişim evde olacakmış benım yüzümden gitmişmiş.

evli çift olsa neysede bi dolu erkeğin hemde hamile kadının evinde ne işi var.yatasın olur kalkasın olur olmaz yani tamam kocişinde arkadaşlarıyla zaman geçirmek istesede bu geçiçi dönemde seni düşünmesi lazımdı bence. neyse olmuş bitmiş sende bırak bırak gez

şuan pahalı telefonlardan alma gibi bi lüksümüz yok kredi ödüyoruz kira var çocukların ihtiyaçları en önce geliyo bide tabi napalım borçlardan kurtulana kadar idare etcez artık araştırdım güzel özellikleride yok yok anlıycanız valla fiyatı yarı yarıya düşmüşte bugüne özelmiş fiat kaçırmadan siparş ettim iki tane memnun kalmazsak 7 günümüz var cayma hakkımızı kullanırız nolcak iade ederiz bakcaz görcez saolun

haklısın canım bu zamanda borç ödüyoken böyle lüks ihtiyaçlara fazla para harcamak saçma olur.acil ihtiyaçsa bencede iyi denk getirmişsiniz inşallah beklentinizin ötesinde bişeyle karşılaşırsınız.

sağol canım napalım idare edicez önce çocuklarımızı düşünmemiz lazım kendi zevklerimiz uğruna onların rızkını böyle şeylere harcamamak lazım neyse ilerde birgün zengin olursaaaaakk gelin etrafımda toplanın emi
Ben de katılmak istiyorum, nasıl katılıcam bu gruba ?

önce bikaç prosedür var imzalaman gerekensonrasına bakarız artıkın

maşallah ne kadar yazmışsınız bugün oku oku anca bitti....

QUOTE=green4;19807222]bikaç gündür gelemiyorum keyifsizdim nazar değdi herhalde biriniz okusun üflesin beni cumartesinden beri önce sol göz
kapağım şişti ki dün inmişti şişi bugün yine hafif şişmiş 2 gün önce telefonumu tuvalete düşürdüm :84::84::84: telefonumun daha 1 senelik olduğunamı yanarsın şimdi yenisini alamayacak durumda olmamızamı yanarsın eşimin bana doğum günü hediyesi olarak almasınamı yanarsın yanarsında yanarsın :84::84: çok üzüldüm çok severek aldım ve manevi olarakta değr verdiğim bişeydi bukadar erken ayrılamazdık
neyseki telefon çalışmadı :83::83: evet çalışmadı kuruladım süpürgeyle içini çektim az balkonda beklettim ve son çözüm olarakta nette paylaşılan bir bilgiyi deneyelim dedik.gitti zaten telefon denemekten bişey olmaz dedik ve içindeki nemi çekmesi için prinç dolu kavanozun içinde 1 -1,5 gün beklettik ve bu sabah telefonumu açmaya çalıştım veee çalıştı mucize gibi bişey aklınızda olsun telefonunuz ıslandığı zaman kurulayım iice sonra prinç dolu kavanozda 1-2 gün bekletin.gerisini Allaha havale edin [/QUOTE]
hepsi için geçmiş olsun.teline tekrar kavuştuğun için gözünaydın
canım herkese gel diyoruz ama buraya bir iki uğrayıp vazgeçiyolar.ben de emziririyorum ama kilo da veriyorum. 1.5 aydır burdayım gayette memnunum...
o şekilde aş ermemek en iyisi.ben ilk çocuğumda 3-4 ay şekerli ve kokulu gıdalara aşermiştim.pastanelerin önünden geçmek mutfağa girip yemek pişirmek benim için feci bişeydi...57 kilodan 53 kiloya düşmüştüm. berbat bişey kolumda serumlrla geziyodum..tabi kızım doğduktan sonra kilo problemide kalmamıştı...

bizim verdiklerimiz geri gelmesin istemiyorum artık onlarııııııı.
hamburger ekmeği cıssssss. kan şekerinde ani dalgalanmalara neden olup acıkman çabuk olur.şekeri ben bile bıraktım. eminim sen de bırakabilirsin..
ben bazen acıkmıyorum aralar olmayabiliyor. baznde öğle yemeği..
kilo veremiyorum 1aydır aynı kilodayım lütfennnnnnnn yardım 5 kiloyu verdikten sonra durdum ya sinirimden çatlıcam yaaa neolur bişeyler yazın

Arkadaşlar merhaba bende 76 kilo ile size katılmak istiyorum umarım beraber daha keyifli kilolardan kurtuluruz.başarılar.
hoş geldin aramıza....
bir günlük yogurt detoksu yap ertesi gün tartinin oynadini görürsün yarim yagli yogurt+biraz haslanmis bugday+dereotu

ben kiraz detoksunu 2 sene önce yapmıştım. peşinden yediklerime dikkat ettim .çok katı olmamaklaberaber. aynı zamanda yürüyüş yaptım 25 gün falan.5 kg civarında vermiştim. memelekete gittiğimde çok kilo verdiğimi söylemişlerdi.sanırım yürüyüşde sıkılaştırmıştı...
geçmiş olsun canım..
canım ilaçlarını düzenli kullan. kortizon kilo yapar evet ama senin önceliğin şimdi rahatsızlığın.RA düzenli tedavi olmazsa eklemlerde kalıcı hasarlar bırakan bir hastalık. zaten dr lar aydınlatmışlardır.tuzsuz yersen zaten fazla kilo almazsın. geçmiş olsun belenaycım...
Ben de katılmak istiyorum, nasıl katılıcam bu gruba ?

katıldın bile. hoş geldin. düzenli paylaşımlarda bulunursan amacına ulaşırsın...

nekaadar çok alıntı yapmışım ben yazana kadar topikte kimse kalmamış. neyse menümü paylaşayım.
sabah 1.5 dilim kızarmış ttb ekmeği,3 zeytin, 1kk peynir.salatalık ,5-6 dl yeşil sarımsak yaprağı. dereotu.1 tk çemen,az yağlı tavada yum
ara yok öğlen akşam karışık .görümceme gittim. aylardır çağırır.gitmek bugün kısmet oldu. orda biraz cıssslar fazlaydı.
2 dilim 20 cm uzunluğunda peynirli pide
ince dilim tiramisu
1 küçük biber dolması
1 dilim sosyete nevzinesi
sonra 1 dilim karpz. 3.5 civarı yedim. akşam yemeği yok tabi.akşam eşimle 1 saat tempolu yürüyüş.
gelince bi dilm karpuz daha..
gelice gece gece cam silmece. hızlı silince acyip ter attrıyo. elim ve gözüm masadaki yaprak sarmasına gidiyor ama yemicem.yarın misafir var öğlene. öğlene kadar koşturucam. hadi bana kolay gelsin..

Son düzenleme:

Cnm emzirirken nasıl kilo verdin biraz anlatabilirmisin bana? benim bu ikinci bebeğim kilolar üstüme yapıştı kaldı, diyet yaparsam sütüm yetmezse diyede endişe ediyorum, 1 aydır leslie yapıyorum ama cıks.. diyetsiz sıkılaştırmaktan bir işe yaramadı...

benim bebeğim şimdi 7.5 aylık. inşallah 2 yaşına kadar emziricem. ben zaten kilolu hamile kalmıştım. 67 kiloydum başlangıçta 7. aya kadar 6 kilo aldım. son iki ayda ise 7 kilo.80 kg ile doğurdum.doğum sonu 74 kg. tabi ben aşrı iştah artşıından ve eşimin eve getirdiği bol kalorili gadalardn sonra farkında bile olmdan- bu kilolar böyle sinsi yerleşiyor çaktırmıyolar-79.8 olmuşmuyum.bu arada bebeğim 3 aylıktı şok oldum tabi. biraz hamur işlerini azattım. yinede yiyordum. 1 ay sonra 2 kg gitti. oğlum 4 aylkkken 77.5 kiloyla bursaya ailemin yanına gittim. beni ilk kez bu kadar kilolu görüyorlar. emziriyorsun yeni doğum yaptın falan dediler ama canım sıkıldı yinede. ailedeki en tontiş ben olmuşum.görürsünüz dedim yaza incecik olacam. birazda hırslıyımdır kafama koyarsam yaparım yani.1 ay bursada kaldım.ordada yemeye devam ettim ama iki ğün yiyorduk orda. kahvaltı geç yapılıyo akşam yemeğide 5 gibi öğle yok. aralarda acıkırsam meyve. 1 ayda 2 kg daha gitmiş.eve geldim tartıdım 75.5 olmuşum.çok sevindim demekki kilolar biraz dikkat edince gidiyormuş dedim. mayıs ayında da buraya katıldım menülerimi paylaştım. bebeğime ve bana yetecek kadar yemeye başladım. herşeyden yedim ama abartmadan. böyle böyle kilolar gidecek inşallah canım .şimdi 69.3 üm doğum öncesi kiloma az kaldı ama gidecek daha bi dolu kilo var ve inanıyorum ki gidecek senin bebeğin kaç aylık?

canımcım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. allah en kısa zamanda şifanı versin inşallah. dikkat et kendine. şu an diyet miyet düşünme an başta sağlıkkkkk seni seviyoruzzzzzzz çabuk iyileş e mi

günaydın kızlarrrrrrrr!!!!!!!!!

çok şükür bugün eksilere geçmeyi başardım. karnım halen davul gibi dün 4-5 aylık hamile gibiydim bugün 6 aylık gibi duruyor karnım. hergüne 1 ay eklenirse 3 gün sonra doğuracam herhalde. inşallah yarın regl olurum da bişi olmaz.

günaydııınn kızlaaaaaaarrrr.......

bugun kendini cok yorgun hissediyordum uyandım ama kalkıp spor yapamadım hala 78 kglar dayım pazartesiye 77 yi gormek ıstıyorum. lütfen destek destek....

şimdi kim işe gidicek ya yatıp uyumak varken... of of

ben yollara düşer.... ilerleyen saatlerde gorusuruz yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…