70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az önce regl oldum ben

1 gün önce geldi hehehhe sevindirik oldum. bu ay da yırttım reglim bitcek tatile çıkcaz yuppiiii

pelincim hoşgeldin canım. eğer tv açma imkanın varsa kanal dyi aç doktorum da seni ilgilendiren bu konu var!!!!!!!!!!!!

:92: herkese günaydınnnn :92:

dün aksam iş cıkısı kocişle 15 yıllık arkadasımın dugununde gıycek bısıler bulabılmek ıcın 2 alısverıs merkezını talan ettık gıydıklerımden oramın buramın pörtlememesi, elbıselrın altına bı de topuklu ayakkabıyı gecırınce kocişin bana olan bakıslarının parlaması, benı baya mutlu ettııı bır elbıse begendık pudra pembesi, belinde sıyah kusagı vardı, bayıldık elbıseye, miss gıbı de oldu uzerıme yalnız içini o kadar cok bellı edıyodu kiii, içine pudra pembesı bı astar yapmıslar, üzerine yıne aynı renk tüller, aynaya baktıgında transparan gıbı oluyoooo içine ne gıysem fayda etmeyecek gıbıydııı, bı de dugunde ısıklar daha cok, aaa kral çıplak olurdum vallaaaaa kocişte sen benı katıl mı edıceksın dedı, gercı bıde mavı rengı vardı kociş onu alalım o da guzel oldu dedı ama mavı tullerden cok uçuşan pudra pembesı tuller goze daha hoş gelıyodu, almadan cıktıkkkk :26:

ıkıncı alısverıs merkesının en son magazasından nıhayet bulduk bı elbısee, tek omuz nar çiçeği rengınde dızlerde bı elbıse; bunu da kociş sectii uzerımızden bı yuk kalktııı elbıse aramaktan tatılı de ayarlayamadık, bı de o cıksa aradan tam süper olcakkkkk

az önce regl oldum ben

1 gün önce geldi hehehhe sevindirik oldum. bu ay da yırttım reglim bitcek tatile çıkcaz yuppiiii

aaay darısı basıma, yola cıkmadan bugun yarın gelse de kurtulsam ben de :26:

pelincim hoşgeldin canım. eğer tv açma imkanın varsa kanal dyi aç doktorum da seni ilgilendiren bu konu var!!!!!!!!!!!!

kızzz tam da katıbımız gelmıstı, ıyı kı tv yı bı arkadasım aç izle dedi fılan dıye acmadım, tatılle ılgılı bısı zannettım tvyı acmaya gıdıyodum sonra bu saatte doktorum programı oldugu aklıma geldı, anaaam dedım olay baska, hemen bılgısayarın basına gerı dondum netten actımm kanal dyı tesekkur ederım canım yaaa acaba canlı yayına mı baglansammmmmmmm ben de kacıslardayım dıyeeeeeee

ohh sefaan olsun :)
benimkisi tam tatilimin orta yerine denk geliyo, sağolsun yıllardır bölee ne zmn bi tatil planı yapsam yalnız bırakmaz beni :)
bekarken benim de öyleydi. hep tatillerde öle denk gelirdi. tampon kullananlara uyuz olurdum. evlenince rahatlıcam derdim. evlendim daha hiç kullanamadım. hep tatil öncesi ya da tatil sonrası oldum regl. ama bu sefer 2 ay tatil olunca kullanacam sanırım. canım benim senin hazırlıklar nasıl gidiyor?

oh mis gibi olmuşundur nar çiçeği rengiyle. güle güle giy tatlım. tatili de ayarlarsın inşallah. kuşadasına gitsenize. orda gezilecek çok yer var.

bağlan kız sesini duyalım. bak arayanlara yardımcı oluyorlar baya...

pelincim siz eşinle ne kadar flört ettiniz?

geçen gün internette bir yerde bir yazı okudum. evlilikten önce uzun süreli flört eden eşlerde evlendikten sonra böyle problemler görülüyormuş. uzun zaman kardeş kardeş sevgi aşk içinde olunca evlenince sadece farklı o olunca bayanlarda özellikle görülürmüş psikolojik.yine kardeş kardeş sevgi aşk istermiş bayanlar. o iş olursa aşk sevgi bitecek sanırlarmış bilinç altında.

Günaydın kızlar
gününüz aydın olsun öpüyorum hepinizi
nasılsınız iyisinizdir inşallah

geregi dusunuldu!!! tatlım bulabildiniz mi tatil için kafanıza uygun bir yer

tesekkure ederım canımmmm kusadası da kocişin aklında, aay bıraz o baksın benım dun ıcım dısıma cıktı
ya ben hala tampon fılan kullanamam, düşünemıyorum yanı o orda oyle dururken rht edemem zaten sokamamdaaaa :26: neysekı bızım tatıl kısa zaten, bı ıhtımal olursa onda da hap kullancam mecburrr :26: bızım tatıl agustosta oldugu ııcn o zmna kadar ne kadar cıtırlassam o kadar ıyı valla, dun ılk elbıseyı gıydıkten sonra kociş bana kuğu gıbı oldun dedıııııı

bağlan kız sesini duyalım. bak arayanlara yardımcı oluyorlar baya...

anaaaaaam herkesler tanır benııııı, meşhur olurummmmm annem de seyredıyosa bu bızım kız der kesınnnn

Günaydın kızlar
gününüz aydın olsun öpüyorum hepinizi
nasılsınız iyisinizdir inşallah

geregi dusunuldu!!! tatlım bulabildiniz mi tatil için kafanıza uygun bir yer

dun dugunler ıcın elbıse derdıne dustuk canım iş cıkısı, tatılı de ayarlıycaktık tur şirketlerıyle gorusecektık elbıseden sıra gelmedıııı :26: bakalım bı de onu halletsek uzeırmızden bı yuk kalkcakk

deliiii arama ama doktorun ismini felan al.

kızım sen zaten kuğu gibisin. aferin enişteye.gözüme girdi bak şimdi. ben senin o gelinlikli fotona hastayım.

günaydın hoşgeldin canım sizin tayin işi noldu ?

tatlım yerleri seçtik ama bana kalırsa gelmeyecek çünkü hizmet puanımız sözleşmelilere göre düşük pardon eski sözleşmeliler diyecektim

vallahi turlar da çok mantıklı bende çok istedim bu sene ama uzun zaman görüşemedik ailelerle o yüzden bizim işimiz hem zor hem güzel izmir çanakkale yolu üzeri tatilimiz geçiyor hem çok güzel yerler var ayvalık akçay küçükkuyu falan ama perişan oluyoruz bir annemlere bir kayınvalidemlere

ben geçen sene tatilde tampon kullandım mavi bayraklı denizdi ama sonra kanamam ilaçla falan durmadı küçük bir operasyon yaptılar o yüzden bu sene reglime denk gelmez inşallah

ben geçen sene tatilde tampon kullandım mavi bayraklı denizdi ama sonra kanamam ilaçla falan durmadı küçük bir operasyon yaptılar o yüzden bu sene reglime denk gelmez inşallah

hadi ya kullanmam o zaman ben.korktum bak şimdi. inşallah o zaman ölüdenizde olmayız

hadi ya kullanmam o zaman ben.korktum bak şimdi. inşallah o zaman ölüdenizde olmayız

canım hani herkese olmaz belki ama malesef benim başıma böyle bir şey geldi 5 gün falan hastanede yattım parça alındı falan pataloji mi ne ona gönderildi enfeksiyon kapmışım o yüzden korkuyorum ne yalan söyleyeyim aman kullanacaksanız da dikkatli olun

aman yok kullanmam boşverdim. sana da geçmiş olsun canım. ocak gibi ikinci çocuğu düşünüyorum oraya zarar vermek istemem. aman napayım 1 hafta çekeriz artık denk gelirse.

aman yok kullanmam boşverdim. sana da geçmiş olsun canım. ocak gibi ikinci çocuğu düşünüyorum oraya zarar vermek istemem. aman napayım 1 hafta çekeriz artık denk gelirse.

vallahi zor oluyor regl zamanı ama bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Rabbim kimseye de yaşatmasın.
gerçi narkozun etkisiyle hemşiye ben çok sevdim burayı gelmeyeceğim demişim doktorum her kontrolde konusu oluyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım diyor
hatırlıyorum ama deniz görüyordum sonra da ayılırken eşime kov o kelebekleri demişim

deliiii arama ama doktorun ismini felan al.

kızım sen zaten kuğu gibisin. aferin enişteye.gözüme girdi bak şimdi. ben senin o gelinlikli fotona hastayım.

tesekkurler canım, gelınlıktendır ooo
aslında hersey yoluna gırer gıbıydı ama bu aralar nedense yorgunluga ve uykuya yenık düşüyorum gecelerıııı, bu gıdısle cıldırtcam ben kocayı haaa

vallahi turlar da çok mantıklı bende çok istedim bu sene ama uzun zaman görüşemedik ailelerle o yüzden bizim işimiz hem zor hem güzel izmir çanakkale yolu üzeri tatilimiz geçiyor hem çok güzel yerler var ayvalık akçay küçükkuyu falan ama perişan oluyoruz bir annemlere bir kayınvalidemlere [/QUOTE]

canım turla gıtmıycez ama bı cok otel tur sırketlerıyle calısıyo, dun mesela eşim bı yerı aradı, adamlar bız şu tur şirketıyle calısıyoruz ordan ayarlayabılırsınız dedılerr:26: ama sneın kasdettıgın sekılde bi tura katılmayı da cok ısterım ama o daha cok kulturel turlarda ya da yurtdısı turlarında guzel olur gıbı gelıyoo, tatılde herkes kafasını dınlesın kalabalıga luzum yokkk

bosuna kullanmam ben demıyomusum bak, regl gecıktırıcı haplar var, bı keresınde benım tatıle denk geldıgınde ıcmıstım, içmeyı bırakınca da 1-2 gun ıcerısıdne olmaya baslıyosunnn ama işte sıızn tatıller uzun anacımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…