70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hep bunu dusunurum narkozdan uyansam acaba neler sacmalarım dıyeee kendımı dusunemıyorum valaaaaa ki benım ruyalarım bıle senaryo gıbıdırrr

Son düzenleme:
bende hep bunu dusunurum narkozdan uyansam acaba neler sacmalarım dıyeee kendımı dusunemıyorum valaaaaa ki benım ruyalarım bıle senaryo gıbıdırrr

benim de rüyalarım çok komik üniversitede tarih çalıştığımda arkadaş grubuyla savaşa gidiyorduk hunlarla
bir keresinde Karayib korsanlarıyla bir keresinde de vampirlerle aman Allah'ım eşim rüya görmez öyle ben anlatıyorum film gibi ya
bazen o kadar komik rüyalar görüyorum ki keşek uyanmasaydım ya diyorum yatıp düşünüyorum rüyamı tekrar göreyim diye olmuyor tabi

Günaydın herkesee....

Canım ben karpuz diyetini yapmaya calıstım ama 1.günün öğleden sonrası midem ağrımaya başladı ama bu benim rahatsızlığım olduğundan yani.. yani midem sadece sulu besin gördüğü ve boş kaldığı için ağrıdı sanırım normalde uzun süre aç kalınca ağrır midem.. ama bir kere daha denemek isterim aslında arınırız ohh...

Geçmiş olsun canım....

Benimde kendime göre bir programın var tabiki zaten hazır yada başkasının sunduğu listeyi uygulayamam... ama normalde diyetlerde 3 ana 3 ara öğün tavsiye edillir..
bunuda acıkmadan uygulamak karnın daha boşalmamışken bır daha doldurmak seklınde olabılıyor bazen.. yanı bazende tam tersıne tam acıkıyorum menumun saatıne gore ama..
son zamanlarda belkı de mıdem kuculmustur bu yuzden doygunlugum cabuk gecmıyor.. bu yuzden ya öğle yemeğim iptal oluyor ya da aksam yemeğim... cunku aksam öğünüm 17:00 den sonra yemediğim için kafama görede aksam öğününü uzatamıyorum.. bazende öğle yemeğimden sonra acıkmadıgım ıcın aksamı hıc yemiyorum öğlen yediğim yemekle günü kapatıyorum.. bundan bır sıkayetım yok aclık hıssı hıssetmıyorum artık gec saatlerde ama tokken yemek yemek gerekmı yoksa benım gıbı bos gecırsek te olurmu hangısını yapmak daha ıyıdır bu konuda kararsız kaldım..

günaydın hanımlar
bugün kına var kuzenimin
atcaz göbekleri

Valla dugun sezonu acıldı, bızde bu haftsonu sehır dısında 2 tane dugune gıtcez, sonrakı haftasonu yıen sehır dısına dugune gıtcez ve sanırım sornakı haftasonu yıen sehır dısında dugun var anaaaaaaam hıc bı haftasonu dınlenemıycez mı yaa, bak gozum korktu şimdiiiii

oh oh ne güzel valla. bol bol göbek atarsın bol bol gider kaloriler.

ya kızlar kahve falı bilen var mı ? ben şimdi türk kahvesi içiyorum bakan varsa fincanı kapa8tıp sonra
fotosunu buraya koyarım bakarsınız olmaz mı????

kızlar ben 2 haftadır kilo veremiyorum.
diyete aynen devam ediyorum bozmadım hiç.
ilk hafta regl dönemim diye olabilir dedim ama pazartesi bitti.3 gün geçti üzerinden daha hızlı gitmesi gerekmiyomu kilonun.
anlamadım ben bunu.
ilk 3 hafta iyiydi hafta en az 1 gidiyodu.
sizce neden olabilir.
valla hiç kaçamagım yok.
ne tatlı yedim ne dondurma.
hatta bi akşam dondurma yedim akşam yemegi yemedim.onu ona saydım. tek bu

nerde ne zaman aman dikkat et canım depremden çok korkarım ben donakalırım valla.

tatlım biz elazığ karakoçan'dayız geçen sene elazığ depremi merkezi bize yakın bir yerde olmuş içme diye bir yer 5.4 ama derinliği az yani daha çok hissedilmiş inşallah bir şey yoktur

biz bayramda buraya gidecektik ama gidemiyoruz bi bak bakalım ben çok beğenmiştim
nasıl bi yer istiyosun gerçi bilmiyorum ama burasının fiyatlarıda uygundu

Patara

canım fıyatları hakkındakı bılgılere bakarken boyle aktıvıtelerın fıyatlarını vermısler hep, oda fıyatları nasıl, ben mı goremedım sıtede yazıyo da burası bızım aradıgımızdan daha pahalı bı yere benzıyo ama merak ettım, sız konustuysanızz benı de bılgılendırır mısın :26: cok guzel bı yere benzıyoooo

çok güzel yer biliyorum burayı

baska bıldıgın yer varsa onerılere acıgımmmm

ben de dusunuyorum bunu, 5 yıl flort ettık ama aılelerımız baska sehırlerde oldugundan sabah aksam gorusme gıbı bı halımız vardı, yanı normal bı karı kocadan daha cok goruyoduk bırbırmızı, şimdi onun yarısı kadar bıle gorusemıyoruz o zmn ogrencıydık, şimdi iş guc olmuyo tabı :26: bıde ünıversıtedeyken eşim kardeslerıyle aynı evde kalıyodu, benımde yurtta oda arkadasım acayıp horluyodu sınav donemı cınnet gecırıyodum oyuzden aılemınde bılgısıyle onların yanına tasındımmm, sonra orda devam ettım 2 yıl belkıde daha cok aynı evı paylastık, sonra askerden gelınce eşime ayrı ev acıcak durumumuz yoktu, dugunde yakın oldugu ıcın yıne aynı evde kaldık, aynı evlerde kardes kardes yasarken boyle oldu galıbaaa :26:

oh oh ne güzel valla. bol bol göbek atarsın bol bol gider kaloriler.

bakalım ben de ona guvenıyorummmm, umarım orda burda dugun yemeklerıyle zıbıtmadan gerı donebılırım hepsındennn

ya kızlar kahve falı bilen var mı ? ben şimdi türk kahvesi içiyorum bakan varsa fincanı kapa8tıp sonra
fotosunu buraya koyarım bakarsınız olmaz mı????

ben bakayım ama faldan sonra bı yırmılık isterım artık onunda fotosunu cekıp koyarsınnnnn sen koy bakan bulunur elbet

kızlar bizim burda deprem olmuş ben hissetmedim ama inşallah bir şey yoktur

Aman geçmiş olsun canım... Allah korusun büyüğünden inşallah...

Belkide hiç kaçamak yapmadığın için gitmiyordur şaka canım.. yanlıs yönlendirmeyim seni :)
Arada beslenme şeklinde değişiklik yap hep aynı liste uygular gibi yapma bence canım.. mesela bazı aksam müsli ye bazı aksam yemek ye,
bazı aksam salata ye, aksam kacta yıyorsun eger cok erken yemıyorsan bıraz erkene cek... yeşilçay içmiyorsan onu iç.. yada 5 i 1 yerde..
tuvaletle aran nasıl :) düzenlimisin ?...

Son düzenleme:
gereği düşünüldü...
biz bayram tatili için fiyat almıştık 2 kişi 4 gece 5 gündüz 800 lirayamı ne gelmişti
orda telefonları var sen bi ara onlar yönlendiriyolar seni

akşamları genelde sebze yemegi yemege çalışıyorum.bazende tavuklu salata.müslü yiyemiyorum o bana kilo aldırıyo.5i1 yerdeyi sizden duydum alayım bari.
tuvaletle ilgili sorunum olmadı şuana kadar :) regl dönemimde oluyo o zamanda kayısı yedim .
yeşil çay günde 2 bardak içiyorum.bide ödem söktürü çay var onuda içiyorum.
maydanoz ,taze nane ve 2 dilim limon çaydalıga koyun üzerine sıcak su ,5 dk beklesin sonrada içine 1 çubuk tarçın atıp 4 dk daha beklesin. afietle için ödem söktürüyormuş.
tadıda güzel,ben akşamları severek içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…