- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
vallahi zor oluyor regl zamanı ama bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Rabbim kimseye de yaşatmasın.
gerçi narkozun etkisiyle hemşiye ben çok sevdim burayı gelmeyeceğim demişim doktorum her kontrolde konusu oluyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım diyor
hatırlıyorum ama deniz görüyordumsonra da ayılırken eşime kov o kelebekleri demişim
bende hep bunu dusunurum narkozdan uyansam acaba neler sacmalarım dıyeeekendımı dusunemıyorum valaaaaa ki benım ruyalarım bıle senaryo gıbıdırrr
günaydın hanımlar
bugün kına var kuzenimin
atcaz göbekleri
kız karakız anlatır mısın şu yoğurt detoksunu?
bugün maranki ebrudaydı, kiraz ve karpuz detoksu yapın diyor.. 3 gün sabah yarım kg kiraz,öğlen ve akşam birer kg kiraz.. bunları yapan var mı merak ediyorum,ben bir tas yesem wcye koşarım,1 kg bir öğünde şaka gibibu arada maranki, ticari geliyor bana,hep kendi sitesinin ve sattıklarının reklamını yapıyor
slmm kızlar.düneden beridir giremedim.bebişim hastaydı.ben 2 hafta izin istiyorum oğluşum sünnet olacak heralde.bildirimi yaparım ama aranızda olup yazamam heralde sıksık denk geldikçe giricem .görüşürüz kızlarr.....
gezmelerdeyım ohh ohhh
açılışı dün yaptım kocamla yemege gıtık saf kocam onun tabagı erken geldı kendı karnını doyurdu bencıl adam ben onun tabagından otlandım.....ayy hiç beni düşünmüyo ya insan önce karım doysun der yaaaaaaaa.......çok bencil çokkkkkkk.....
bugun de hayatımda 3.kez bebek görmeye gittim.
bebeğimi kaybettikten sonra ilk tabikide. safdirik kadın azcık konusunu açtı ama neyse fazla uzatmadı .aklımdan geçen kötü anılar vs...
az gözlerım doldu az bişileri hatırladım işte.....
bence acıktığımız hissttiğmizde ögün saati uygun degılse meyve , ya da yoğurt yenmelı....
ya da süt veye ayran içilmeli.
bunundışındada akşam yemegını yemek ıcın acıkmayı beklersek gece 9 da da acıkabılıyoruz yemek işini 6-7 gibi tamamlamalıyız.
bi de mesela ınsan bazen yoğunlukta acıktıgını bıle unutuyo aklına gelmıyo o zaman ?????????
acıkmak için illa mıdeden ses gelmesını beklemek gerekmez çunku o zaman da çok yıyoz gözumuz doymuyo.
düşünce diye bı olay var acıktıgımızı düşünürsek acıkırız.
4 -5saatte bı yemek yersek vucudumuzda buna alışabılır beynımızde.herkesın yontemı kendıne göre bence...
mesela yeşim yanı hilal yanı green kahvaltıyı geç yapar değişik yemek yeme saatleri var.ama zayıflayabılıyo.kendı vucudumuzu tanıyıp ona göre bi yöntem geliştirebiliriz.
bi de bu dıyet işleri acaip bi rant gelir kaynağı herkes birbiirnden farklı konuşuyo insan kime ınanacağını şaşırıryo.
önune gelen tv ye cıkıp program yapıyo....
kadın kısmının teknolojıden anlaması da başa bela bazen....durduk yere iş...bazıalrı vardır ya bılıyorum dan ziyade bilmeme yolunu tercıh eder biz bi öyle yapamıyoz
ayy sen benı görsen sanırısn 5-6 aylık benımde pazrtesi inş.
canımbenım allah şifa versin.
bak aynı hastalık kayınvalidemde var dünya iyisi bi insandır yaşıda genç daha 48 lerde felan.....
bak tedavını ol mutlaka hastalığın ilerlemesıne izin verme.....sanırım erken teşhis hastalık ilerlemeden güzelce tedavini olucan inşşallah bişeyın kalmıycak...
annem süreklı doktora muayene kontrol gıder aksattır bazen doktor çok kızar .....ama onun durumu biraz farklı tek hastalıgı bu degıl bunun dışında daha bırden fazla hastalıgı var onlarla da savaşıyo....
o yuzden hem senın yaşın daha genc vucudun daha dırençli sen güçlü bi kadınsın.
allahın izniyle yeneceksın bu hastalıgı.
ayy okurken içimaçıldı ya ne guzel bı gun ....
günaydın hanımlar
bugün kına var kuzenimin
atcaz göbekleri
Valla dugun sezonu acıldı, bızde bu haftsonu sehır dısında 2 tane dugune gıtcez, sonrakı haftasonu yıen sehır dısına dugune gıtcez ve sanırım sornakı haftasonu yıen sehır dısında dugun varanaaaaaaam hıc bı haftasonu dınlenemıycez mı yaa, bak gozum korktu şimdiiiii
nerde ne zaman aman dikkat et canım depremden çok korkarım ben donakalırım valla.
biz bayramda buraya gidecektik ama gidemiyoruz bi bak bakalım ben çok beğenmiştim
nasıl bi yer istiyosun gerçi bilmiyorum ama burasının fiyatlarıda uygundu
Patara
çok güzel yer biliyorum burayı
pelincim siz eşinle ne kadar flört ettiniz?
geçen gün internette bir yerde bir yazı okudum. evlilikten önce uzun süreli flört eden eşlerde evlendikten sonra böyle problemler görülüyormuş. uzun zaman kardeş kardeş sevgi aşk içinde olunca evlenince sadece farklı o olunca bayanlarda özellikle görülürmüş psikolojik.yine kardeş kardeş sevgi aşk istermiş bayanlar. o iş olursa aşk sevgi bitecek sanırlarmış bilinç altında.
oh oh ne güzel valla. bol bol göbek atarsın bol bol gider kaloriler.
ya kızlar kahve falı bilen var mı ? ben şimdi türk kahvesi içiyorum bakan varsa fincanı kapa8tıp sonra
fotosunu buraya koyarım bakarsınız olmaz mı????
kızlar bizim burda deprem olmuşben hissetmedim ama inşallah bir şey yoktur
kızlar ben 2 haftadır kilo veremiyorum.
diyete aynen devam ediyorum bozmadım hiç.
ilk hafta regl dönemim diye olabilir dedim ama pazartesi bitti.3 gün geçti üzerinden daha hızlı gitmesi gerekmiyomu kilonun.
anlamadım ben bunu.
ilk 3 hafta iyiydi hafta en az 1 gidiyodu.
sizce neden olabilir.
valla hiç kaçamagım yok.
ne tatlı yedim ne dondurma.
hatta bi akşam dondurma yedim akşam yemegi yemedim.onu ona saydım. tek bu
Aman geçmiş olsun canım... Allah korusun büyüğünden inşallah...
Belkide hiç kaçamak yapmadığın için gitmiyordurşaka canım.. yanlıs yönlendirmeyim seni :)
Arada beslenme şeklinde değişiklik yap hep aynı liste uygular gibi yapma bence canım.. mesela bazı aksam müsli ye bazı aksam yemek ye,
bazı aksam salata ye, aksam kacta yıyorsun eger cok erken yemıyorsan bıraz erkene cek... yeşilçay içmiyorsan onu iç.. yada 5 i 1 yerde..
tuvaletle aran nasıl :) düzenlimisin ?...
kızlar bizim burda deprem olmuşben hissetmedim ama inşallah bir şey yoktur
senın nezıdnde tum elazıglılara ve sana gecmıs olsun canımmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?