70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napıyım balım iyi sayılırım işte...yoğun bir temzilik yaptım ...salı halılarımıdaa serdim ohhh misss oldu evim..
dünde bir arkdşaım umreye gidecekte ona gittik kurs arkdaşlarımla uzun saat oturdum orda dinlendim..
bugünde bebek görmeye gidecez,.çocuk bebeklilkten çıkacak nerdeyse 6aylık olacak ama anca arkdaşalrla böyle oldu....canım benim boş konuşan bu dünyada çok.bizde evlat sahibi oalcağız ama bebeği olmayanlara yada bebeğini kaybedenler böyle davranmıycaz inşaallah....çok içim yandı bebek görmelrimde çok kalbim yerinden çıktı hem maaşallah dedim hemde rabbim banada yaşat bende bu gül cennet kokusunuu içime çekeyim,pembe dudakalırnı öpeyim diye dua ettim..biryandan bu duyguyu yaşamazsam diye korkarak ama rabbime sığındım....seni seviyorummmmm....

tüm elazığ halkına geçmiş olsun....benimde eşim elazığda fıratta okudu..oranın insanını,orayı çok sever ve özler..beraber doğu gezisi yapınca gidicezzz..

tatlım biz elazığ karakoçan'dayız geçen sene elazığ depremi merkezi bize yakın bir yerde olmuş içme diye bir yer 5.4 ama derinliği az yani daha çok hissedilmiş inşallah bir şey yoktur
geçmiş olsun canım.oralar deprem bölgesi ben 2003 teki bingöl depreminde ordaydım.beşik gibi saatlerce sallandıydık.gençlik işte bi güzel eve girip uyuduyduk kocişle tuhaf bir duygu çaresiz elin ayağın kesiliveriyor o anda.Rabbim böyle büyük felaketler yaşatmasın büyük acılar göstermesin inşallah.

Faldan anlamam ama bazen bakarım bırsey gelır ıcımden o da olur yanı..
Ilk kez arkadaslarla dalgasına baktıgımda gebelık gormustum bır kese ıcınde kucucuk bebek.. resmen oyle gorunuyordu..
Meğer hamileymişim... şimdi sende de bir erkek çocuğu gördüm iri gözlü... ama ne zaman olur, olur mu olmaz mı onu bilmem..
içimden geldi deyim dedim..

amanın nerde gördün kız onu allah allah inşallah allah kısmet ederse tabi

daralmışın denızcıım, tatıl sana ıyı gelecek ama bazı aksaklıklar olabılır ; bunlar hep nazardan kem gozden üzerinizde gozu olan cok ama senın ıcın hep ferah ve ıyı oldıgundan zararı sıze cok dokunmuyor, CHARM en guzelını soylemıs zaten bebek demısss ben de soyle bı yorumda bulunayım, bu bebek cok kısmetlı olcak ve zeki bi bebek olcak cin gıbı zekası olcak demedi demeee, senın butun sıkıntılarını kucaklıycak kahve tabagını da akıtmamaısın ki bacım, oyle almısın fıncanı löp diyeeee akmamıs telve bı sekıl oluşmamış, ıkıkumru var orda senle eşin sanırım, gagaları bıtısık mutlu aydınlık bı yuva, ay cevrelemiş sizi, misss gibi herseyinn bi de bi derdın varmış gibi utanmadan fal baktırıyosunnnnnn

Son düzenleme:
ben bı adlıye yapıp gelıyorummmmm, yapılcak bı kac iş var ben gelınceye kadar paramı yolla denızzz hanımmmm yagmur uyandı dıye kacmak yokkkkk

cerenınde bugun işi azalcaktı topıke gelcektı güyaaa, kıza yıne neler yıktılar kiiiiii

ağzına sağlık hayatım benim. kahve tabağını akıtamadım ki, çünkü yağmuru yatırana kadar kurumuş
sen gel ben sana paranı gönderiyorum

Sen ciddi ciddi bakıyorsun dimi... biliyorsun yanii.. bebek sendemi gördün vay bee..
ama bak ben keskin atış yaptım cinsiyetinide söyledim... ama ciddi diyorum bak burası şaka değil.. erkek çocuğu doğdu içime birde aynen dediğin gibi zeki, bilgiyi temsil eden, faydalı bir çocuk olucak, daha da iddialı olursam ya kova yada başak burcu küçük bi ihtimal akrepte olabilir.. gözleride iri gördüm bir daha diyim.. anam falcı kesildim hiçte bilmem vallahi...

bak bunların hiçbiri olmazsa rezil oldum demektir.. ama bilmem ben baştan söyledim sadece içime öyle doğdu..

canım benim ya ağzından bal damlıyor bal

ben zaten ocak gibi hamile kalmayı planlıyorum bakalım kısmet. herkesin gönlünden 1 kız 1 erkek geçiyordur tabi. kızım var 1 tane 1 tane de erkek olsa güzel olur. ama veren allah. hayırlı bir bebek olsun da kız erkek farketmez. neyse artık ocaktan sonra hepbirlikte yaşarız hamileliğimi cinseyetini öğreniriz.bakalım tutacak mı?

inşallah canım herşey gönlüne göre olur inşallah...

tatlım ben de bebek gördüm,ama önce yaşlı bir teyzenin hayır duasına ihtiyacın var gibi..ben anlamam faldan da içime doğar ööle..

yoğurdun içine salatalık,dereotu ve bir tane sarmısak koydum yiyorum..
şu kiraz detoksunu yapan zerra arkadaşım, sen nasıl yaptın anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…