Kızlar yoğurdu bılmıyorum da marankinin karpuz detoksunu uygulamaya calısmıstım.. kılona gore bellı bır mktarda karpuz yıyorsun..
Yanı bellı bır kılonun ustundeysen 1 kg kadar altındaysan yarım kg kadar karpuz yıyordun.... sebze suları, bitki çayları içebiliyorsun tabi şekersiz..
3 lt su tüketiceksin... o kilo kavramını unuttum 70 cıvarıydı sanırım ama bakmak lazım tekrar..
içiniz çok bayılırsa peynir yiyebilirsunuz ama yağsız keçi olacak sadece... bende bır daha bakayım su mıktar olcusunede ağustos ayı zamanı yapabılırım...
şimdi ben 70 kilonun altındaysam gün boyunca sadece yarım kilo mu karpuz yiyecem
ölürüm ben kesin
merhaba arkadaşlar,
bundan yaklaşık 1,5 sene önce 6 ayda 15 kilo verdim. 75 kiloydum ve 60 kilo oldum. yüzüm çok çökünce bana şişmanlık yaramadı deyip terkrar kilo alabilmek için yedim bol bol yedim :) şimdi basen ve kalça bölgem eski halini aldıtekrar ondan kurtulabilmek adına 2 gün önce koşu bandı aldım şimdi hergün bol su ve 40 dk yavaş/hızlı olmak üzere yürüyüş yapacağım. ama diyet yapmak istemyrm tekrar yüzüm çöker diye çok korkuyorum hala kendime tam gelmiş değilim sadece yediklerime dikkat edeceğim ve akşam 8'den sonra yemek yemeyeceğim. tam emin değilim ama şuamn 72 kilodayım. hedefim 66 -65 ((
Sen ciddi ciddi bakıyorsun dimi... biliyorsun yanii.. bebek sendemi gördün vay bee..
ama bak ben keskin atış yaptım cinsiyetinide söyledim...ama ciddi diyorum bak burası şaka değil.. erkek çocuğu doğdu içime birde aynen dediğin gibi zeki, bilgiyi temsil eden, faydalı bir çocuk olucak, daha da iddialı olursam ya kova yada başak burcu küçük bi ihtimal akrepte olabilir.. gözleride iri gördüm bir daha diyim.. anam falcı kesildim hiçte bilmem vallahi...
bak bunların hiçbiri olmazsa rezil oldum demektir..ama bilmem ben baştan söyledim sadece içime öyle doğdu..
canım benim ya ağzından bal damlıyor bal
ben zaten ocak gibi hamile kalmayı planlıyorum bakalım kısmet. herkesin gönlünden 1 kız 1 erkek geçiyordur tabi. kızım var 1 tane 1 tane de erkek olsa güzel olur. ama veren allah. hayırlı bir bebek olsun da kız erkek farketmez. neyse artık ocaktan sonra hepbirlikte yaşarız hamileliğimi cinseyetini öğreniriz.bakalım tutacak mı?
demekki sağlıklı beslenmemişsin. ben 3 ayda 10 kilo verdim ama hiçbiryerim çökmedi. aksine tam orantıdayım. sebzemi de etimi de meyvemi de dondurmamı da yiyorum
yok canım ya, bende cıddı bakmıyorum oyle sallamalar işte
valla sneın baktıgın fal cıkarsa once bı tane de bana bakıyosun ona goreee, ılk sıra bneım sımdıden randevumu alayımmm
tutarsa ilk randevuyu ben aldımmmm
hah şöyle dökül paralarııııı, kesene bereket bacımmmmmm, yıne beklerızzzz
şimdi ben 70 kilonun altındaysam gün boyunca sadece yarım kilo mu karpuz yiyecem
ölürüm ben kesin
afiyet olsun canım. evet ya bende merak ediyorum onu. bi de karpuz detoksunu. nasıl yapılıyor.
yoğurdun içine salatalık,dereotu ve bir tane sarmısak koydum yiyorum..
şu kiraz detoksunu yapan zerra arkadaşım, sen nasıl yaptın anlatır mısın?
dün görümcemde kaçırdım. bugün benim misafirim vardı yedim hiç yazmayayım en iyisi . yarın ben ne yapıcam yaaa. ben 68 leri görmrk istiyorduuummmmmm..:84::84::84::84::84::84::84::84:
görürsün canım merak etme... ben bugün ki kornet ve bisküvi kaçamağımdan dolayı kendımı cezalandırıyorum. yarın çok çok az yiyeceğim.. porsiyonlarım küçük olucak..
Faldan anlamam ama bazen bakarım bırsey gelır ıcımden o da olur yanı..
Ilk kez arkadaslarla dalgasına baktıgımda gebelık gormustum bır kese ıcınde kucucuk bebek.. resmen oyle gorunuyordu..
Meğer hamileymişim... şimdi sende de bir erkek çocuğu gördüm iri gözlü... ama ne zaman olur, olur mu olmaz mı onu bilmem..
içimden geldi deyim dedim..
kızlar bir konu açtım, herşeyimi açık açık döktüm ortaya, yardımlarınıza, tavsiyelerinize ihtiyacım var..
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/451747-ailem-sevdigim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?