70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yoğurdu bılmıyorum da marankinin karpuz detoksunu uygulamaya calısmıstım.. kılona gore bellı bır mktarda karpuz yıyorsun..
Yanı bellı bır kılonun ustundeysen 1 kg kadar altındaysan yarım kg kadar karpuz yıyordun.... sebze suları, bitki çayları içebiliyorsun tabi şekersiz..
3 lt su tüketiceksin... o kilo kavramını unuttum 70 cıvarıydı sanırım ama bakmak lazım tekrar..
içiniz çok bayılırsa peynir yiyebilirsunuz ama yağsız keçi olacak sadece... bende bır daha bakayım su mıktar olcusunede ağustos ayı zamanı yapabılırım...

şimdi ben 70 kilonun altındaysam gün boyunca sadece yarım kilo mu karpuz yiyecem

ölürüm ben kesin

şimdi ben 70 kilonun altındaysam gün boyunca sadece yarım kilo mu karpuz yiyecem

ölürüm ben kesin

hayır canım her öğünde yarım kg yiyeceksin :)

verdiğim linkte ayrıntılı yazıyor... yalnız her öğünde karpuz yemeden önce 3 bardak bitki çayı içmek zor gelebilir..
gerçi şimdi alıştım yeşilçaya belki içebilirim.. 3 içemesemde 2 içerim...

Sabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.

Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir

o 3 bardak yeşil çayı içene kadar öğlen olur zaten karpuzu yiyemem ben yaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar,

bundan yaklaşık 1,5 sene önce 6 ayda 15 kilo verdim. 75 kiloydum ve 60 kilo oldum. yüzüm çok çökünce bana şişmanlık yaramadı deyip terkrar kilo alabilmek için yedim bol bol yedim :) şimdi basen ve kalça bölgem eski halini aldı tekrar ondan kurtulabilmek adına 2 gün önce koşu bandı aldım şimdi hergün bol su ve 40 dk yavaş/hızlı olmak üzere yürüyüş yapacağım. ama diyet yapmak istemyrm tekrar yüzüm çöker diye çok korkuyorum hala kendime tam gelmiş değilim sadece yediklerime dikkat edeceğim ve akşam 8'den sonra yemek yemeyeceğim. tam emin değilim ama şuamn 72 kilodayım. hedefim 66 -65 ((

demekki sağlıklı beslenmemişsin. ben 3 ayda 10 kilo verdim ama hiçbiryerim çökmedi. aksine tam orantıdayım. sebzemi de etimi de meyvemi de dondurmamı da yiyorum

yok canım ya, bende cıddı bakmıyorum oyle sallamalar işte
valla sneın baktıgın fal cıkarsa once bı tane de bana bakıyosun ona goreee, ılk sıra bneım sımdıden randevumu alayımmm

tutarsa ilk randevuyu ben aldımmmm

al fıstığım ağzına sağlık

Eki Görüntüle 214229

hah şöyle dökül paralarııııı, kesene bereket bacımmmmmm, yıne beklerızzzz

bugün bedenim çok halsiz kızlar sıcak, uykusuzluk of birazdan da metraj hesabı hapacağım bu halde ya oooooooooooooof

demekki sağlıklı beslenmemişsin. ben 3 ayda 10 kilo verdim ama hiçbiryerim çökmedi. aksine tam orantıdayım. sebzemi de etimi de meyvemi de dondurmamı da yiyorum

evetttt sanırım öyle olmuş o yüzdenn herşeyden yicemm amaa az yicemm :)) özellikle ekmek çookk çook az beyaz ekmek

size hafta hafta bilgi vereceğim :)

Allah iyiliğini versin...
Valla çıkmasın beklemek baya zaman alır ınsallah o zamana kadar bu topikte olmam yanı kilo verememiş olmam
neyse ama yıllardır burdayım zaten değişen birşey yok seanymph da burda olursa cıktı mı cıkmadı mı ancak o zaman öğrenebiliriz..

Bugün kü örnek kötü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su, 2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 2 yumurtadan omlet, domates, peynir, salatalık.
Ara: 1 kornet dondurma
Öğle: Sebzeli tavuk, Pilav, yoğurt.
Ara: yok
Akşam ( 17:20): 1 bard. kahve, 6 ikram biskuvi.
Ara: Limonlu yeşilçay.

Ya akşam bisküvileri yemeğim yerine yiyim dedim sonra sabah kornet yediğim aklıma geldi bir günde iki kaçamak olmadıı ama oldu iştee..
Pişmanımm bi daha püskeviit filan yok sadece kahve..

ölürüm ben kesin

afiyet olsun canım. evet ya bende merak ediyorum onu. bi de karpuz detoksunu. nasıl yapılıyor.

yoğurdun içine salatalık,dereotu ve bir tane sarmısak koydum yiyorum..
şu kiraz detoksunu yapan zerra arkadaşım, sen nasıl yaptın anlatır mısın?

öncelikle zamanına dikkat etmek gerekiyor. arabi aylara göre 13-14-15 ilk üç ve son üç günü yapabiliyorsun. ben ortada yapmıştım. bir nevi vücut dinlendirmek gibi bişey. zaten peygamber efendimizin de ayın başında ortasında sonunda oruç tavsiyesini biliyosunuzdur. gökteki ayın çekim gücüylede alakalı bişey. zaten amaç kilo vermek değil. toksinlerden temizlemek ama kiloda gidebiliyor ben 1.5 kg vermiştim.peşndn düzenli beslenme ve günlük 35 dak yürüyüşle 25 günde sağlıklı bi şekilde 5 kilo vermiştim.epey o kiloları almadım. şeker yasak sevmeme rağmen çiçek balı kullandım.zaten bi kez yapmıştım.ikincisini yapmak istedim ama ailemin yanında oluca olmadı.ben her öğünde yarım kilo kiraz yerdim günlük 1.5 kilo. zaten severimde sorun olmadı...

dün görümcemde kaçırdım. bugün benim misafirim vardı yedim hiç yazmayayım en iyisi . yarın ben ne yapıcam yaaa. ben 68 leri görmrk istiyorduuummmmmm..:84::84::84::84::84::84::84::84:

dün görümcemde kaçırdım. bugün benim misafirim vardı yedim hiç yazmayayım en iyisi . yarın ben ne yapıcam yaaa. ben 68 leri görmrk istiyorduuummmmmm..:84::84::84::84::84::84::84::84:

görürsün canım merak etme... ben bugün ki kornet ve bisküvi kaçamağımdan dolayı kendımı cezalandırıyorum. yarın çok çok az yiyeceğim.. porsiyonlarım küçük olucak..

görürsün canım merak etme... ben bugün ki kornet ve bisküvi kaçamağımdan dolayı kendımı cezalandırıyorum. yarın çok çok az yiyeceğim.. porsiyonlarım küçük olucak..

ben de akşam yürüyüş yapayım eşim gelsinde işten.zavallı kocacımda 3 gün dür diyette gr değişmemiş canı sıkıldı ben de olur öyle başta sonradan verirsin dedim ilk kez bu kadaar azimli ama giden gr olmayınca üzüldü. dün akşmda yürümüştük. umarım bu akşam yürür....

evet evet bende iri gözlü bir bebek gördüm sanki hadi hayırlısı sen görememişsin al ben sana götereyim kafayı yeşil içine aldım noktalarda gözler burun ve ağız tepedekide saçıresmi büyütte öle bak tamam

Son düzenleme:
net yoktu bi ARA GİREMEDIM.

pazara gitim ..

bezelye ayıkladım.

saçım boyandı birazdan yıkıycam...

bu arada demet akalının saç rengıne bayıldım benımkıde ona benzıycek ınşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…