selam herkese
okulda bugun yine yemek vardı.arkdaşlar malzemesını hazırlayıp patlıcan,domates,tepsi kebapları ve kıymalı pide yaptırdılar.
aralarında urfalı ve hataylı olunca arda bı böyle kabap yapılıyo.ramzan sofrası gibi upuzun bi sofra kuruldu çok güzeldi.
canıms enın düğünn için aldığın leoaparlı elnbiseyı gördum bugun 99 lıraydı inş. daha fazla ödememişsindir.günaydın hanımlar
bugün kına var kuzenimin
atcaz göbekleri
geçmiş olsunkızlar bizim burda deprem olmuşben hissetmedim ama inşallah bir şey yoktur
napıyım balım iyi sayılırım işte...yoğun bir temzilik yaptım ...salı halılarımıdaa serdim ohhh misss oldu evim..
dünde bir arkdşaım umreye gidecekte ona gittik kurs arkdaşlarımla uzun saat oturdum orda dinlendim..
bugünde bebek görmeye gidecez,.çocuk bebeklilkten çıkacak nerdeyse 6aylık olacak ama anca arkdaşalrla böyle oldu....canım benim boş konuşan bu dünyada çok.bizde evlat sahibi oalcağız ama bebeği olmayanlara yada bebeğini kaybedenler böyle davranmıycaz inşaallah....çok içim yandı bebek görmelrimde çok kalbim yerinden çıktı hem maaşallah dedim hemde rabbim banada yaşat bende bu gül cennet kokusunuu içime çekeyim,pembe dudakalırnı öpeyim diye dua ettim..biryandan bu duyguyu yaşamazsam diye korkarak ama rabbime sığındım....seni seviyorummmmm....
bende çocuk kıyafetlerıne bayılıyorum yaaaohhhhh balım afiyet olsun.negüzel tepsi yemeklerinede bayılırım haaa..akmeksiz bol yeseydin ki yemişindir sennnnnkimbilir kaç pide yedin?
bende bebek görmeye gitmeden mezun olcam ya kitaplarımı kaldırdım
geri dönüşüme..sonra bebek görmey gittik bebek 6 aylık maaşallah tosun boy endam velettedaha önce görmüşütm ama baya büyümüş..annesine dedim akrt var içinde hediyenin olmazsa değiştirrsin..askılı denzici kıyafeti aldım..lacivertli kırmızılı geniş paçalı çok güzel....bayılıyorum zaten bebek kıyafetlerine....
bende pazara markete gittim akşamüzeri eşimle...eee annemler geliyor pazar günü ankardan oleyyyyyyy
evet evet bende iri gözlü bir bebek gördüm sanki hadi hayırlısı sen görememişsin al ben sana götereyim kafayı yeşil içine aldım noktalarda gözler burun ve ağız tepedekide saçıresmi büyütte öle bak tamam
Eki Görüntüle 214354
he valla kız ne güzel görünüyor koca kafalı bişievet evet bende iri gözlü bir bebek gördüm sanki hadi hayırlısı sen görememişsin al ben sana götereyim kafayı yeşil içine aldım noktalarda gözler burun ve ağız tepedekide saçıresmi büyütte öle bak tamam
Eki Görüntüle 214354
ama ne güzel oldu bakburda fal da baktınız ya helal olsun kızlar
bak benim bu duruma yorumum şu bi kadın ve bi erkek masa başında oturmuş büyük bi şey almak için konuşuyolar diye içimden geçti
ayy canımın içi kaça aldın ki merak ettim şimdi benım giitiğim butikte pek ucuz değildir normalde oda kazıklar....sudem ben çok para ödedim ona yaa
içimde acıyo ama aldım yine de
kılo aldım 1 kılo 100 gram.
gecen hafta 70.5 tum şimdi 71.6 yım .regl de olıcıyım
günaydun kızlarrr.çok giremiyorum bugünlerde zaten birazdan annemlere gidecğim.bugün kime bildirim ypılacak bilmiyorum..inşAllah görür burayı
geçen haftasabah güzel güzel yazım tam bildirimimi yazıcam aaa bi baktım net gitti iki gün gelmedioyüzden bildirim yapamadım
başlangıç75.5
iki hafta önce 68.8
geçen hafta 68
bu hafta 66.6
bir haftadır giden 1.4
toplamda giden 8.9
hedef 58
hepinizi öpüyorumya bu arada neredeyse 9 kilo oldu verdiğim iki beden küçüldüm.ama ısrarla zayıfladığımı görmezden gelenlere çokda fifi diyorum. 2 aylık bir diyet sonucu 8.9 kilo çekemyenelrin yüzünün o halini görmek paha biçilemez..haberiniz olsun acaip gaza geliyorum bi 9 kilo daha verince nasıl tepkisiz kalacaksınız merak ediyorum:82::82::82::82:
boşver canım sen onları ben 11 kilo verdim daha farkedip de farketmemiş gibi yapanlar var çok ta tın yaaniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?