70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese

okulda bugun yine yemek vardı.arkdaşlar malzemesını hazırlayıp patlıcan,domates,tepsi kebapları ve kıymalı pide yaptırdılar.

aralarında urfalı ve hataylı olunca arda bı böyle kabap yapılıyo.ramzan sofrası gibi upuzun bi sofra kuruldu çok güzeldi.

ohhhhh balım afiyet olsun.negüzel tepsi yemeklerinede bayılırım haaa..akmeksiz bol yeseydin ki yemişindir sennnnnkimbilir kaç pide yedin?
bende bebek görmeye gitmeden mezun olcam ya kitaplarımı kaldırdım
geri dönüşüme..sonra bebek görmey gittik bebek 6 aylık maaşallah tosun boy endam velettedaha önce görmüşütm ama baya büyümüş..annesine dedim akrt var içinde hediyenin olmazsa değiştirrsin..askılı denzici kıyafeti aldım..lacivertli kırmızılı geniş paçalı çok güzel....bayılıyorum zaten bebek kıyafetlerine....
bende pazara markete gittim akşamüzeri eşimle...eee annemler geliyor pazar günü ankardan oleyyyyyyy

günaydın hanımlar
bugün kına var kuzenimin
atcaz göbekleri
canıms enın düğünn için aldığın leoaparlı elnbiseyı gördum bugun 99 lıraydı inş. daha fazla ödememişsindir.

kızlar bizim burda deprem olmuş ben hissetmedim ama inşallah bir şey yoktur
geçmiş olsun

bende çocuk kıyafetlerıne bayılıyorum yaaa

lcw ya girince hepsını alasım gelıyo

bak benim bu duruma yorumum şu bi kadın ve bi erkek masa başında oturmuş büyük bi şey almak için konuşuyolar diye içimden geçti

he valla kız ne güzel görünüyor koca kafalı bişi
burda fal da baktınız ya helal olsun kızlar
ama ne güzel oldu bak
bak benim bu duruma yorumum şu bi kadın ve bi erkek masa başında oturmuş büyük bi şey almak için konuşuyolar diye içimden geçti

hmmmmm doğru diyorsun. belki de bebişi planlıcaz konuşcaz

günaydın kızlar.

dün regl oldum ya bugün karın ağrısıyla uyandım. karnım ağrıyor yaaaaa:95::95::95:

kilo bildirimi yapayım hemen:

başlangıç:74.200
geçen hafta:64.200
bu hafta:63.000
giden:1.200
toplamda giden:11.200
hedef:58

sudem ben çok para ödedim ona yaa
içimde acıyo ama aldım yine de
ayy canımın içi kaça aldın ki merak ettim şimdi benım giitiğim butikte pek ucuz değildir normalde oda kazıklar....

de factonunda malını sagtar ama de factodan çok pahalıya satar mesela.

yada şölem dıyım aynı butiğin yan magazası var adları bıle aynı yan mağazada aynı ürünler daha da ucuz olur genelde....

kılo aldım 1 kılo 100 gram.

gecen hafta 70.5 tum şimdi 71.6 yım .regl de olıcıyım

günaydııınnn kızlaaarrrrrrrr

tebrikkler 1200 benim geçen verdiğim kadar vermişsin kız ne güzel bakalım bugün nekadar verdim bakcam birazdan,valla dünkü bulaşıklarım var onları yıkıcam yeşil çay yapıp içcem kahvaltıdan önce,bide11de randevumuz var dişçiye gitcez kocişle, bebişlere biriniz bakalak oluversin biz gelene kadar yaaa,annemlerde yok çünkü manisaya yemin törenine gittiler ühüyeee zaten bugün rüyamda kardeşimi gördüm sarıldık gelcem az kaldı kız diyodu 790gün kalmış hesapladık rüyamda tabi acep neki bu kaç aya denk geliyoki doğrumu söyledi kardeşim off ne güzeldi onu görebilmek ya of çok özledim keratayı seni seviyorum bitanecik kardeşim benim büyümüşte ufaklık asker olmuş,,

günaydııııınnnnnnnnnnlarrrr dedik kızlarr herkezeeeee yepyeni bi günle karşınızdayız sevgili dinleyenler şuan cam açık ve serin bi rüzgar perdeyi havalandırarak bana dokunuyo,,,anneee üşüyom kızlarrr zaten yarı çıplağım amaniinnn

off yaa valla sağ kolum tam cama doğru kolum felç geçiriyo dondu yaw hissetmiyorumvalla al vereyim azcık sizede soğuk ne olcak burda bol nasılsa ama erken daha ondan soğuk öğle sıcağı kavuruyo adamı

kime bildirim yapacaz bugün biz şimdi? sonradan belli olursa ben burada olmazsam özele mesaj yazamam. hafta sonu yokum çünkü. zaten bu hafta son defa bildirim yapacam. tatile çıkıyoruz haftaya perşembe eylülde dönecez tam gaz devam inşallah.... buraya yazdım zaten bildirimi. burdan görebilirsiniz. sabahın ilk mesajı benimkisi

günaydun kızlarrr.çok giremiyorum bugünlerde zaten birazdan annemlere gidecğim.bugün kime bildirim ypılacak bilmiyorum..inşAllah görür burayı
geçen haftasabah güzel güzel yazım tam bildirimimi yazıcam aaa bi baktım net gitti iki gün gelmedi oyüzden bildirim yapamadım
başlangıç75.5
iki hafta önce 68.8
geçen hafta 68
bu hafta 66.6
bir haftadır giden 1.4
toplamda giden 8.9
hedef 58
hepinizi öpüyorum ya bu arada neredeyse 9 kilo oldu verdiğim iki beden küçüldüm.ama ısrarla zayıfladığımı görmezden gelenlere çokda fifi diyorum. 2 aylık bir diyet sonucu 8.9 kilo çekemyenelrin yüzünün o halini görmek paha biçilemez..haberiniz olsun acaip gaza geliyorum bi 9 kilo daha verince nasıl tepkisiz kalacaksınız merak ediyorum:82::82::82::82:

boşver canım sen onları ben 11 kilo verdim daha farkedip de farketmemiş gibi yapanlar var çok ta tın yaaniiiiii

Günaydın Kızlar, uzun bi süredir yoktum... işe girdim... oturmaya bile vaktim yok...nete giriyorum bazen iş yerinden....iş yerinde çıkan yemeklerin yağını, suyunu süzüp öle yiyiorum ... 1 haftada 2 kilo vermişim geçen hafta kilo bildirimi yapamadım ama bugün yapıcam...sizlerle dertleşmeyi özledim ben yaaa

geçen hafta : 69
bu hafta : 67.9
başlangıç 74 tü sanırım
toplam giden 7.9 kilo
bu hafta giden: 1. 900 kg

bi de artık 40 bedenim
XL bedendim...en son LARGE olmuştum burdaki çabalarımla.... şimdi de MEDİUM olmuşum ...hatta bazı kıyafetlerde SMALL bile oluyoooo
bi de yeni girdiğim yerde ilgi odağı oldum herkesler peşimde

boşver canım sen onları ben 11 kilo verdim daha farkedip de farketmemiş gibi yapanlar var çok ta tın yaaniiiiii

aynen canım sonuçta onlar için vermedim bu kiloları onlar içinde vazcayacak değilim..böyle durumlarda herkes kişiliğini ortya koyuyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…