70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ii tatiller canım barkinim yapmıştı geçen haftaya buhaftada o yapar dicektim abiyi guu o gittiydi sanırım ee green4e kaldı ozaman tabi gitmediyse bizi bırakıp ühüyee
aman boşver sen kendin mutlu oluyosan kimseye düşmez hiçbişey neyse aaa kız zayıflamışsın sen pekte güzel göründün gözüme,,kıyamı unutma
boşver canım sen onları ben 11 kilo verdim daha farkedip de farketmemiş gibi yapanlar var çok ta tın yaaniiiiii
kim kız onlar manyakmı bunlar bende 12 kilo verdim maşallah zayıflamamışsın diyen yok puhahahapekte havalara giriyom hem bakın kıymetinizi bilin ellerim ıslağıyla geldi size laf yetiştircem diye uğraşıyorum bulaşıkları yarıda bıraktım:97:

YouTube - ‪Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma‬‏ kızlar bu klip hakkında ne diyosunuz beğendinizmi sinan akçıl nasıl olmuşmu şarkıcılık yakışmışmı sesi güzelmi mide mi işte

kızlar günaydın,

dün işten eve gittiğim desaat 7'diydi. yemeği mi yedim ve 1 saat dinlendim. akabine ilk denemem olmak üzere koşu bandına çıktım ve yarım saat aralıksız yürüdüm attığım teri anlatammm :) sonuçta 169 kalori yaktığımı gösterydu iyi midir bilmiyorum :)))

tuğba akşam yıkamadın mı kız bulaşıkları deli ayrıca gidip tartılmadığına göre artıdamısın kız hehehehe git çabuk tartıl bakimmmmm

benim alt komşum var. hiç demedi valla zayıflamışsın diye. gerçi onun kusuruna bakamıyorum ben hamile çünkü şu an 6 aylık yarım dünya olmuş resmen. yazık ben de ona bişi demiyorum demem de ben de hamileyken biri kilomla ilgili bişi dediklerinde hemen ağlamaya başlıyordum

:92: günaydın kızlar :92:

haftalardır süren saglıklı beslenme yolunun ılk patlak verdıgı haftada sızlerle beraber olmaktan mutluluk duyarımmm bu sabah ne tartı benı ıstedı ne de ben tartıyı

aradaki fark cok bısı değil ama yıne artı artı'dır yanı yaa boyle devam ederse dıye korktum cunku bu hafta da kapıp koyvermedım, elidmen geldıgınce dıkkat ettım, tabı bunda gecen c.tesi gelmesı gerekırken ve haftaıcı benı sancıdan ofıste aglatmasına ragmen hala gelmeyen reglımin de rolu buyuktur diye zannedıyorummm :26:

neyse +100 um ve ben ınş bu durumu atlatırız, kusura bakmayın ılk +ım oldugu ıcın moraller bıraz bozuldu tabı, ben tartıdakı -lerle motıve oluyodumm :26:

baslangıc: 79 kg
gecen hafta:73.20
bu hafta:73.30
gelen:100 gr
toplamda giden:5.700

Son düzenleme:

üzülme tatlım ben de 1 kere artıya geçmiştim. üzülme tam gaz devammmmm

kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah

ay uzun zamandır yazmamıştım özlemişim

valla sana şurdan bi çarparım, güzel oldu valla,canım benim huyumdur bugün akşamki bulaşıklarımı sabah yıkarım dakşam zor geliyo puahha hem hep sizin yüzünüzden buraya bi girdimmi dünyadan bihaber oluyorum unutuyorum işi falan sonra bi bakıyorum saat gece yarısı olmuş annaaam bulaşıklaramaan sabah yıkarsın zorlayanmı var sanki diyorum ben tertılıp gelem bari sensin o artı taammıgörürsün şincik sen geliyorum hemen

:95::95::95::95::84::84::84::84::84::84:
bana vurdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn al sana al sana al

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy

artık bende bi çıtır adayıyım tam gaz ileriiii
gidemde çizelgemi yenileyem bakem nasıl olcakkilocuklar güle güle

Son düzenleme:

süpersin süperrrrrr aynı kiloyu vermişiz ama sen hedefindesin kız gramlar kalmış artık mezun olucan yakında.

günaydın hanımlar gününüz aydın olsun

bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 68.5
bugün: 68.5
giden: 0 gr
toplam giden:7500 gr

o kadar da dikkat ettim gr oynamadı yahu aman canımız sağ olsun yılmak yok deniz'in dediği gibi kış kış kilolar kış kış

süpersin süperrrrrr aynı kiloyu vermişiz ama sen hedefindesin kız gramlar kalmış artık mezun olucan yakında.
ne mezun olucam kız öncelikli hedefimdi o bi geliyim 62ye düşürcem kızlıktaki kiloma yani sonrada sırf mezun olmamak için 58e düşürcem
kız tuba boyun kaç senin ????

BMI acaip düşük sende. kız yeter bence artıkın hastalanırsın bak

1.68 canımya herkez düşük diyo bendemi anormallik var yoksa sizdemi anlamadım

gunaydin kizlar bir haftalik aradan sonra araniza geri dondum evet tam bir haftadir hic dikat etmedim aksam yemeklerini gec yedim ustelik herseyi yedim yanii iyi bir ara oldu ama bu bana +500 olark gerei geldi olsun uzulmuyorum en azinda ara verirsem fazlada kilo almayacagimi ogrendim

kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmesin haftaya veriririz demi

kizlar mesajimi yeniden duzeltiyorum bu arada wc'ye gitim 66.2 gosterdi
bas:82.5
gecen haf:66
bu hafta:66.2
gelen:200
toplam giden:16.3

Son düzenleme:

bu ne ya hedefınle oldugun kılo bırbırıne gırmıs, gıt gozüm gormesın senııııı, hedefıne gelmış utanmazzzz

günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.

kilom 69,5 çıktı bu sabah .malesf 500 gr gitmiş gene napalım sağlık olsun ben çıkıyom dışarı evde olmayacağım o nedenle katılamıyorum size .

başlangıç :75 kg
geçen hafta :70 kg
bu hafta :69,5 kg
giden : 5,5 kg
hedef : 60 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…