- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ii tatiller canım barkinim yapmıştı geçen haftaya buhaftada o yapar dicektim abiyi guu o gittiydi sanırım ee green4e kaldı ozaman tabi gitmediyse bizi bırakıp ühüyeekime bildirim yapacaz bugün biz şimdi? sonradan belli olursa ben burada olmazsam özele mesaj yazamam. hafta sonu yokum çünkü. zaten bu hafta son defa bildirim yapacam. tatile çıkıyoruz haftaya perşembe eylülde dönecez tam gaz devam inşallah.... buraya yazdım zaten bildirimi. burdan görebilirsiniz. sabahın ilk mesajı benimkisi
aman boşver sen kendin mutlu oluyosan kimseye düşmez hiçbişey neyse aaa kız zayıflamışsın sen pekte güzel göründün gözüme,,kıyamı unutmagünaydun kızlarrr.çok giremiyorum bugünlerde zaten birazdan annemlere gidecğim.bugün kime bildirim ypılacak bilmiyorum..inşAllah görür burayı
geçen haftasabah güzel güzel yazım tam bildirimimi yazıcam aaa bi baktım net gitti iki gün gelmedioyüzden bildirim yapamadım
başlangıç75.5
iki hafta önce 68.8
geçen hafta 68
bu hafta 66.6
bir haftadır giden 1.4
toplamda giden 8.9
hedef 58
hepinizi öpüyorumya bu arada neredeyse 9 kilo oldu verdiğim iki beden küçüldüm.ama ısrarla zayıfladığımı görmezden gelenlere çokda fifi diyorum. 2 aylık bir diyet sonucu 8.9 kilo çekemyenelrin yüzünün o halini görmek paha biçilemez..haberiniz olsun acaip gaza geliyorum bi 9 kilo daha verince nasıl tepkisiz kalacaksınız merak ediyorum:82::82::82::82:
boşver canım sen onları ben 11 kilo verdim daha farkedip de farketmemiş gibi yapanlar var çok ta tın yaaniiiiii
Günaydın Kızlar, uzun bi süredir yoktum... işe girdim... oturmaya bile vaktim yok...nete giriyorum bazen iş yerinden....iş yerinde çıkan yemeklerin yağını, suyunu süzüp öle yiyiorum ... 1 haftada 2 kilo vermişimgeçen hafta kilo bildirimi yapamadım ama bugün yapıcam...sizlerle dertleşmeyi özledim ben yaaa
geçen hafta : 69
bu hafta : 67.9
başlangıç 74 tü sanırım
toplam giden 7.9 kilo
bu hafta giden: 1. 900 kg
bi de artık 40 bedenim
XL bedendim...en son LARGE olmuştum burdaki çabalarımla.... şimdi de MEDİUM olmuşum ...hatta bazı kıyafetlerde SMALL bile oluyoooo
bi de yeni girdiğim yerde ilgi odağı oldumherkesler peşimde
:92: günaydın kızlar :92:
haftalardır süren saglıklı beslenme yolunun ılk patlak verdıgı haftada sızlerle beraber olmaktan mutluluk duyarımmmbu sabah ne tartı benı ıstedı ne de ben tartıyı
aradaki fark cok bısı değil ama yıne artı artı'dır yanıyaa boyle devam ederse dıye korktum cunku bu hafta da kapıp koyvermedım, elidmen geldıgınce dıkkat ettım, tabı bunda gecen c.tesi gelmesı gerekırken ve haftaıcı benı sancıdan ofıste aglatmasına ragmen hala gelmeyen reglımde rolu buyuktur diye zannedıyorummm :26:
neyse +100 um ve ben ınş bu durumu atlatırız, kusura bakmayın ılk +ım oldugu ıcın moraller bıraz bozuldu tabı, ben tartıdakı -lerle motıve oluyodumm :26:
baslangıc: 79 kg
gecen hafta:73.20
bu hafta:73.30
gelen:100 gr
toplamda giden:5.700
tuğba akşam yıkamadın mı kız bulaşıkları deliayrıca gidip tartılmadığına göre artıdamısın kız hehehehe git çabuk tartıl bakimmmmm
benim alt komşum var. hiç demedi valla zayıflamışsın diye. gerçi onun kusuruna bakamıyorum ben hamile çünkü şu an 6 aylık yarım dünya olmuş resmen. yazık ben de ona bişi demiyorum demem de ben de hamileyken biri kilomla ilgili bişi dediklerinde hemen ağlamaya başlıyordum
valla sana şurdan bi çarparım,güzel oldu valla ,canım benim huyumdur bugün akşamki bulaşıklarımı sabah yıkarım dakşam zor geliyo puahha hem hep sizin yüzünüzden buraya bi girdimmi dünyadan bihaber oluyorum unutuyorum işi falan sonra bi bakıyorum saat gece yarısı olmuş annaaam bulaşıklar amaan sabah yıkarsın zorlayanmı var sanki diyorum ben tertılıp gelem bari sensin o artı taammı görürsün şincik sen geliyorum hemen
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
artık bende bi çıtır adayıyım tam gaz ileriiii
gidemde çizelgemi yenileyem bakem nasıl olcakkilocuklar güle güle
günaydın kuzular,
bildirimler kime yapılacak??
ne mezun olucam kız öncelikli hedefimdi o bi geliyim 62ye düşürcem kızlıktaki kiloma yani sonrada sırf mezun olmamak için 58e düşürcemsüpersin süperrrrrraynı kiloyu vermişiz ama sen hedefindesin kız gramlar kalmış artık mezun olucan yakında.
kız tuba boyun kaç senin ????
BMI acaip düşük sende. kız yeter bence artıkın hastalanırsın bak
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
artık bende bi çıtır adayıyım tam gaz ileriiii
gidemde çizelgemi yenileyem bakem nasıl olcakkilocuklar güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?