70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm o zaman tickerfactoryde boyunu yazarken yanlış giriyosun o zaman

oley kizlar wc'ye gitim 300gr daha kara gectim yani gelen sadece 200gr oldu...

kızlar ben çıkıyorum yağmur yatana kadar işlerimi bitirmem lazım akşama misafirim gelecek ayrılması da zor valla bildirimleri merak ediyorum. yağmuru uyuturum gelirim sonra ok? öptüm sizi

Selam kızlarrr bugüün cumaamııııı
ben bugünün cuma olduğunu unutmuşumm ya bir haftam boşa geçti demekk yaa hala regl olamadım ben gr da veremediim
verdiysemde tartıda aynı görünüyorumm pöf ya...

Kaptan ortalarda yok kime bildirim yapıcaz yahu ? :44:

Ben bu haftaki durumu yazayım;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 75.5 kg

Bu hafta: 75.5 kg
Giden: yok
Hedef: 70 kg

pööfff

Ben bugün karpuz detoksuna başladım inşallah midem arıza vermez de devam ederim 3 gün..
Valla 1 dil. karpuzu bitiremeden doydum.. sanırım geçen sefer aç karnına 3 bardak yeşilçay içmek midemi ağrıttı bu geldi aklıma o yuzden bu sefer 1 bardak içicem yemeden önce..
Aslında bu detoksun belli bır zamanı var ama ben bekleyemedım biraz kilo gitsin istedim o yuzden doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum bakalım..

bu ne ya hedefınle oldugun kılo bırbırıne gırmıs, gıt gozüm gormesın senııııı, hedefıne gelmış utanmazzzz
al hedefimi uzattım gidermiyim hiç accık daha çekcen beni puahaha
hmm o zaman tickerfactoryde boyunu yazarken yanlış giriyosun o zaman
yoooo 1.68 giriyordum yanlışlık yapmadım cancazım
heh şimdi düzelmiş BMI oranın. 23.3 ü gösteriyor. bir öncekinde 15 falandı kız şok olmuştum

23.3mü ee hala 15i gösteriyo yanlış gördün herhal bak hedefimi uzattım puaha kiloyla hedef birbirine girdi çünkü harbiden anlaşamadılar uzattım heyooo off daha vermem gereken 3 kilo varmışta haberim yok

sakin bir topikten nerdeyse % 75 olmayan topiğe hayırlı cumalar.....ee bildirimde az olmuş haliyle....
ayrıca yeni görüdm belenaycım mmm canımmmmm çok geçmiş olsun ..bırak kiloyu ya sağlığın iyi olsunda önemli olan o canımmmmbize arada yaz...
anam millet vermiş yine 1 kilo,1.5 kilo maaşallah...ben inerken zor indiğim gibi..kaldımmı kalıyomda...oysa adet bitti gitti bidaha şimeden 2 daha gitse...yok bende hormonlarda sorun var kesin...buhafat cumadan beri temzilik yaptım,okadar evde koşturdum.
yememe dikkat ettim iş arasında bile...kaçamak olmadı
.tamam son 2gün oturmadaydım ama nerdeyse bişey yemedim evde dengeledim yesemde..neyse......hala 74'üm....hamdolsun bunuda bulamadım 3yıldır
hatta ben 2009da falan diyetisyene gtmiştim 2ay ozaman 79.8 mişim...ufff berbattımm zatenenazından buraya başlarkende 78mişim çok fark yok ama..ya hormonalr mafetti işte..
ama yinede çok yaVAŞŞŞŞ gidiyor...tartı böyle karasızdı benimki dijital değil ama 74den 74.5 olcak gbiydi..yine wcye gittim ama sadece anca 73.9 anca yani.....dijtal değil ya kendim diyomneyse olacak ben zamanla kaçamaklarımıbitecek hepten miktar ve zamanı iyi ayarlıycam ve tıpış tıpış gidecek bu kilolar başka şanslarıda yokkkk.......:26:

bende dikkat etmediğim halde 100 gr vermişim
bide regl olcam şişliğim indikten sonra bi 500 gr daha gitse süper olur

28 mart 2011 Başlangıç : 75 kg
Geçen hafta : 63,3 kg
Bu hafta : 62,9 kg
Giden : 400 gr
Toplamda giden : 12.100 gr
Hedef : 58 kg

** özel mesajı kime atıyoruz kızlar ? **

Başlangıç:90 kg
Geçen hafta:59.9 kg
Bu hafta:59.7 kg
Giden:200 gr
Toplamda giden:30.300 kg
Hedef...55 kg

okuldayım..
kız masamda
dağıtıyor ortalığı...

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bakalım
başlangıç 78
geçen hafta 66.2
bu hafta 66.2
gelen -giden yok
hedef 65
kızlar kime göndericezzzzzzz
ayşe bahar sanamı göndereyim bilemedim
eşimin ailesi geliyor türkiyeden birdaha giremeyebilirim
ne olur bu seferkini burdan alsanız olurmu?

cerencim tebrikler canım 100 gram öndesin benden

gerçekten ya kime yapıcaz bildirimi

canım bende bilmiyorum...
bana yapın isterseniz...
gece girer listeyi yaparım...

anaaaaaaaaaa doğru olmuşya 22yi gösteriyo bu bizim kemik yaşımızmı kızlar ne bu bmı

günaydın h ayırlı cumalar.....
kilo bildirimi
başlangıç 77.5
geçen hafta 69.9
bu hafta 69
giden 900 gr
hedef 58 kg
bu hafta 2 günüm ağır kaçamaklarla geçtiği halde 900 gr gitmiş şaşırdım.kaçamakları gündüz yapmıştım akşam meyve harici yemediğim için belki....
herkesi tebrik ederim .bildirimi ayşebahar sanamı yapalım.green4 ve barkinimden ses çıkmadı..

anaaaaaaaaaa doğru olmuşya 22yi gösteriyo bu bizim kemik yaşımızmı kızlar ne bu bmı

daha önce sana alıntıyla cevap vermiştim ama okumadın sanırım tubacım. boy kilo oranını gösteriyor. bu orana göre kişiye kilolu obez denebiliyor. bmı nin 18.5-24.99 olması normal kabul ediliyor. yani altında olanlar çok zayıf üstünde olanlar kilolu oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…