70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hazır foto ekleyebılmısken bu da dugun ıcın kocişle begendıgımız elbıseydı ama rengınden dolayı transparan gıbı acaıp ıc gosterıyoduuu altına bısılerde gıysem sonucta dugun yerı normalden fazla ışıklı bı yerde kendımızı rıske atmak ıstemedık, ıcımız istese de vazgectık mecburen almaktan, telden cekmıstık, siz de bı gorun dedımmm

hakkatten kuğu gibi olmuşun canım allah nazarlardan saklasın seni

ben de istiyom bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:

gel canım lafımı olur bi tane de sana soylıyım beraber yıyelımmmmm, ben neredeyse hafta ıcı her öğlen aynı seylerı yedıgımden bana bunlar artık cazıp gelmıyoo :26:
değişik seyler yemek ıstıyorum ama olanaklar kısıtlı işteee

oh afiyet olsun canım saol. ben hala ne yicem diye düşünüyorum dolap biraz tamtıkır olmaya başladı. yarın çıkacaz alışverişe. bakıyom bakıyom dolaba bişi bulamıyom yiyecek. açım hala yimedim. makarnamı yapsam acaba bilmiyom. bol acı soslu

ooo çok şık bi elbiseymiş ama sen daha ii bilirsin tabi içine sinmediyse giyme

hımm demekki bende düşük olduğu için herkez şaşırmış çiroz olmam lazımmış ozaman neyseki düzeldi 22 gösteriyo demekki normaliz biz puaha

şimdi anladın mı canımcım??????? ama şu an 23.3sün.

hakkatten kuğu gibi olmuşun canım allah nazarlardan saklasın seni

aynı elbısenın mavısıde vardı, kociş begendıgı ıcın o rengını alalım daha koyu bişi beli etmıyo dedı ama o bunun gıbı durmuyodu, içime sınmedii sonucta baska bı elbıse aldık ama onla cekılmemısım :26: artık duguneee

kız kugu dedıgın ınce, narın bısı olur, 70 kusurluk kugu mu olurmuşşş kocişle sen benı gaza mı getırmeye calısıyosunuzzz sensin cıtır kuğuuuuu

ooo çok şık bi elbiseymiş ama sen daha ii bilirsin tabi içine sinmediyse giyme

cnaım bız de cok begendıkte transparandı resmen, ıcıne bısıler gıyeyeım ıcını gostermesın dıye dedım ama ne gıysem nafıle, dugun yerı malum ışıklı yer, kocamı katil etmek ıstemedımmmm

karpuz peynir mi yesem kızlar yardım edin yaaaa kavun da var. napiimmm ???????

karpuz peynır cok severım bennnn şöyle guzel sulu tatlı bı karpuz olcak yanına da ezıne peynırı, ooof of

Son düzenleme:
pelincim, elbise cok güzelmiş,, narçiçeği rengi olsaymış keşkeee içini de göstermezdi hem mis gibi giyerdin :)
kıçını kaşı nazarımız değmesin :)

denizcim karpuz peynir ye bence miss misss :)

kızlar ya sizce 15-16 temmuza kadar 58 olabilir miyim?????

15inde kayanın bi akrabasının kınası 16sında da düğünü var. şincik ben gelin olarak orda çıtır görünmem lazım ya, malum esra hanım da o düğünde olacak benim müthiş olmam lazım halen elbise bulamadım. çok da açık giyinemem orda ama süper olmam lazım. önerileriniz nelerdir???????

Nar çiçeği rengı bı elbıse aldım zaten canım, fotosunu da buldum eklıycem sımdı ama burda çiroz bı mankene gıydırmısler valla ben daha guzelım ondan haa şahsen bu elbıseyı bu mankenın uzerınde nette daha once gormus olsaydım kabine gırıp denemezdım bıle kociş bunu da cok begendı zaten o tutturdu bu al dıyee, bende kıramadım yiğidimiiiiii

canım emınım sen boyle de cıtırsınnnn, boyle de ortadan çatlıyo zaten kem gözlülerrr 58 olabılır mısın bılemıycem ama son gunlerde cok guzel verıyosun kıloları bu hızla gıderse neden olmasın, sen yaparsın yaaaa kim tutar seniiiiiiiiii

bence 60ı zorlarsın, zorlarız ama 58 zor :)
kilolar azaldıkça vermesi de zorlaşıyo..

benim 4kilo900gramım kaldı hedefime ulaşmam için, hedefimi 28 ağustos yaptım :)
hedefime ulaşırsam 5 ayda 17 kilo wermiş olcam :)

ilk hedefim de 3 aylıktı biliosun 28 mart - 28 haziran arası 13 kilo yani 62 kg olmaktı, 4 günüm war 900 gramım war werilcek, hedefimi gerçekleştirdim galiba ne dersin kızzz :)

Son düzenleme:

inşallah canım ya. şu ana kadar yediklerim karpuz peynirle beraber 548 kalori olmuş. hmmmm akşama napsam acaba??????

bu da en son aldıgım elbıse, carpık bacaklı mankenden daha cok yakıstı valaaa bana zaten kociş begendı, boyle ozel gunlerde saolsun benı hıc sıkmaz, bı magazaya gırınce hemen o bakar askılara, bu sana olur bunu sen begenırsın dıye ayırır kucagınaa
bı keresınde kardesının nısanına elbıse arıyoduk, bı magazada yıne kociş bakıyo askılara, aşkımmm bu tam senlık fılan dıye ayırıyooo, magazada da 5-6 kadın var, bırının kızına nısan elbısesı almaya gelmısler, eşime bakıp masallah masallah, bizimki su magazadan ıcerı adımını atmıyo valla, cocuga bakın dıyolardıııı sevıyo ama alısverısı yapmayı, temız ve guzel gıyınmeyı

maşallah kuzu sana yaaaa şu kalori hesaplamak da çok eğlenceli 300 gram karpuz yedim 50 gr da peynir hehehehe tartım da var ya süper oluyorrrrr..............

he ya 23.3 müşüm ben hedeftekine bakıp duryom neyse ,yinede normaliz işte ne karıştıryon alala,valla önümüzde 3 hafta var eğer her hafta 1200 verirsen eder sana 3600 şuan 63sün oldumu sana 59.4 valla çıpçıtır gidersin fıstık gibi göbecikte atarsın esra cadısının önünde ay ne güzel ya 3 hafta sonra 59 ları görecen sen ben napem en iisi haftada 3 4 kilo vermem lazım 59ları görmem için puaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…