- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Eki Görüntüle 214579
öğle yemegımmmmmmm
deneme 1-2-3, deneme 1-2-3; ilk defa foto eklemeyı denıyorummm da
Eki Görüntüle 214587
hazır foto ekleyebılmısken bu da dugun ıcın kocişle begendıgımız elbıseydıama rengınden dolayı transparan gıbı acaıp ıc gosterıyoduuu altına bısılerde gıysem sonucta dugun yerı normalden fazla ışıklı bı yerde kendımızı rıske atmak ıstemedık, ıcımız istese de vazgectık mecburen almaktan, telden cekmıstık, siz de bı gorun dedımmm
ben de istiyom bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84:
gel canım lafımı olur bi tane de sana soylıyım beraber yıyelımmmmm, ben neredeyse hafta ıcı her öğlen aynı seylerı yedıgımden bana bunlar artık cazıp gelmıyoo :26:
değişik seyler yemek ıstıyorum ama olanaklar kısıtlı işteee
ooo çok şık bi elbiseymiş ama sen daha ii bilirsin tabi içine sinmediyse giymeEki Görüntüle 214587
hazır foto ekleyebılmısken bu da dugun ıcın kocişle begendıgımız elbıseydıama rengınden dolayı transparan gıbı acaıp ıc gosterıyoduuu altına bısılerde gıysem sonucta dugun yerı normalden fazla ışıklı bı yerde kendımızı rıske atmak ıstemedık, ıcımız istese de vazgectık mecburen almaktan, telden cekmıstık, siz de bı gorun dedımmm
daha önce sana alıntıyla cevap vermiştim ama okumadın sanırım tubacım. boy kilo oranını gösteriyor. bu orana göre kişiye kilolu obez denebiliyor. bmı nin 18.5-24.99 olması normal kabul ediliyor. yani altında olanlar çok zayıf üstünde olanlar kilolu oluyor..
ooo çok şık bi elbiseymiş ama sen daha ii bilirsin tabi içine sinmediyse giyme
hımm demekki bende düşük olduğu için herkez şaşırmış çiroz olmam lazımmış ozaman neyseki düzeldi 22 gösteriyo demekki normaliz biz puaha
hakkatten kuğu gibi olmuşun canım allah nazarlardan saklasın seni
ooo çok şık bi elbiseymiş ama sen daha ii bilirsin tabi içine sinmediyse giyme
karpuz peynir mi yesem kızlar yardım edin yaaaa kavun da var. napiimmm ???????
pelincim, elbise cok güzelmiş,, narçiçeği rengi olsaymış keşkeee içini de göstermezdi hem mis gibi giyerdin :)
kıçını kaşı nazarımız değmesin :)
denizcim karpuz peynir ye bence miss misss :)
kızlar ya sizce 15-16 temmuza kadar 58 olabilir miyim?????
15inde kayanın bi akrabasının kınası 16sında da düğünü var. şincik ben gelin olarak orda çıtır görünmem lazım ya, malum esra hanım da o düğünde olacak benim müthiş olmam lazım halen elbise bulamadım. çok da açık giyinemem orda ama süper olmam lazım. önerileriniz nelerdir???????
15inde kayanın bi akrabasının kınası 16sında da düğünü var. şincik ben gelin olarak orda çıtır görünmem lazım ya, malum esra hanım da o düğünde olacak benim müthiş olmam lazım halen elbise bulamadım. çok da açık giyinemem orda ama süper olmam lazım. önerileriniz nelerdir???????
Nar çiçeği rengı bı elbıse aldım zaten canım, fotosunu da buldum eklıycem sımdı ama burda çiroz bı mankene gıydırmısler valla ben daha guzelım ondan haaşahsen bu elbıseyı bu mankenın uzerınde nette daha once gormus olsaydım kabine gırıp denemezdım bıle kociş bunu da cok begendı zaten o tutturdu bu al dıyee, bende kıramadım yiğidimiiiiii
canım emınım sen boyle de cıtırsınnnn, boyle de ortadan çatlıyo zaten kem gözlülerrr58 olabılır mısın bılemıycem ama son gunlerde cok guzel verıyosun kıloları bu hızla gıderse neden olmasın, sen yaparsın yaaaa kim tutar seniiiiiiiiii
bence 60ı zorlarsın, zorlarız ama 58 zor :)
kilolar azaldıkça vermesi de zorlaşıyo..
benim 4kilo900gramım kaldı hedefime ulaşmam için, hedefimi 28 ağustos yaptım :)
hedefime ulaşırsam 5 ayda 17 kilo wermiş olcam :)
ilk hedefim de 3 aylıktı biliosun 28 mart - 28 haziran arası 13 kilo yani 62 kg olmaktı, 4 günüm war 900 gramım war werilcek, hedefimi gerçekleştirdim galiba ne dersin kızzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?