70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elbise çok güzel ama bu kıza yakışmamış bence de. sen de daha da güzel durur eminim. güle güle giy canım sorması ayıp ne kadara nerden aldın?

elbise çok güzel ama bu kıza yakışmamış bence de. sen de daha da güzel durur eminim. güle güle giy canım sorması ayıp ne kadara nerden aldın?

valla bende aynı tepkıyı verdımm, dedım ya ılk bu nettekı resmı gorseydımm hayatta kabıne gırıp elbıseyı denemezdimm bılee, ben dugunden sonra kendı resmımı cekıp gondereyım de onlara onubarı koysunlar nete, satısları artarrrrr

valla canımmm elbıse bıraz tuzluuu, hayatımda ılk defa oyle bı magazadan alısverıs yaptımmm ama ben Roman'dan aldım dıyım gerısını sen düşünnnn şimdi bu elbıseyle farkılı sehırlerde olan 3 dugun atlatsam bana yeterrr gecen sene de bı elbısemde aynı seyı yapmıstım, hepsı ayrı sehırlerdeydı hıcbırıyle ortak arkadasım yoktu, bırı lıse arakadsım bırı unıversıte arkadasım bırıde esımın kuzenıydı, aynı elbıseyle 3 farklı sehır 3 dugun yaptım geldımmmm şimdi ki planımda bu yonde, elbısenın fıyatını 3e boluyorummm normalden daha ucuza gelıyooooo sonrada kocişe dıyorum ki benım gıbı ekonomık karın oldugu ıcın şükretmelısınnnnnn

Son düzenleme:
denizzz ben neden hızlı veremiyomm..yukarıda okudunmu benii.. 2sayfa önde....napıyosun ya buara hangi diyete geçtin..pufff....

2haftadır hala 74üm geçen cumada öyleydim yaaaa

kızlar biri bana dur desin kaçamak yapcaaaaammmmmmmm dicektim ama yetişemediniz geçti bodur pazarı sür kendini niğdeye yaw midem bulanıyo,niye hepsini yedimki bööö:78::78:

ahanda bugünkü kaçamağım keyfim herşeyimdi ama şimdi öle düşünmüyorum bööö midem bulanıyooo

bide resimdekiler harici ardından bitter çikolatalı gofret yedim tam sopalığım ha ben çıkaracam galiba

neyse...bildirriiimmmmmm:2:
başlangıç:23 nisan...
başlangıç:78
geçen hafta:74
buhafta:73.9
giden:100
gelenlmamalııııı
hedef:65.............................................tarı dijital olmasada böle AZ KAYDI 100GRAMCIK

denizzz ben neden hızlı veremiyomm..yukarıda okudunmu benii.. 2sayfa önde....napıyosun ya buara hangi diyete geçtin..pufff....

2haftadır hala 74üm geçen cumada öyleydim yaaaa

kalori hesabına geçtim canım. günlük 1000 kalori alma hakkım var bazen 1100-1200 olduğu da oluyor. benim kiloma göre 1600 kalori falan alması gerekiyormuş günde ben de 1000 sınır koydum. geçmiyecek şekilde ayarlıyorum menümü tıkır tıkır da gidiyor valla. ama günde nerdeyse 4 lt su içiyorum. geçen gün marketteki adam su getirdi bize abla sen yemeklere de mi bu sudan kullanıyon dedi. hayır dedim içiyoruz adam şaşırdı baya. kaya da baya içer su. yağmur zaten damacananın içinde yaşayacak

afiyet olsun..verin kiloları kaçamak yapın sonradaya beennnnnnnnn...kola içtim yafff..almazyız pek buara ama markette çekilişte çıktı..ben diet olmazmı dedim vermediler....neyse eşim eve gelsin hepsiniiç diyecem yoksa aklıma vurur düşkün değilim çok ama

o uzun şey de ne kız cezerye mi??????

MAAAŞALLAH SUCULAR SİZİİİİYA BENDE İÇİYORUM AMA 4DEĞİL ...BİLMİYOM YAA..TAM ADAM AKILLI İSTİKRAR YAPAMIYUOM..KOÇBURÇLARININ ÖZELLİĞİ DALDAN DALA ATLIYOM.BİŞEYE HEVESELENİP ÇOK İSTEYİP SONRA Bİ BAKIYORUM VAZGEÇMİŞİM BİLE O İSTEKTEN .....ama zayıfladım tabikş kışın biraa gecelri 79 olduğum oluyodu..ama birazda daha özen lazım banaa..orayada üye oldum ama buara temizlik derdinde yazmaıdm ama çokta kaçırmadım ben....şimdiede annemler gelicek..çok dikkat etmem lazım.mantı yaapr..içli börekler yaapr...oooa damadı yesin napıyımmm.bende otlanırım az az..gezeceğizde buralarda bol bol..çok dikjakt etmeliyim..bi annem dese zayıflamışın enson tedavide görüd beni 2ay hormon aldımya ankarada..2.5 ay oldu değişmişimdir yaa..spordan dolayı inceldim zatende..sporda bitti.temizlik sonrası akşamları mekki çekiyom..bakalım yüüryüşe başlamalıyımmm....

sıcakta hiç çikolata aklıma gelmiyor ama dondurmalı pazstalar gözümğn önünden sırayla geçiyor valla

ayneeenn yaz oldumu çikolatayı unuturum ben zaten..dondurm artık kutu yasak eve yoksa ben hepsini götürüyom sonnada olmuyooooo...
o yüzden onuda haftada bir yesem iyidir....

o uzun şey de ne kız cezerye mi??????

ne cezeryesi kız bildiğin gofret ama accık uzun kaçmış tamda ii benzettin ama hindistan cevizi kaplamalı çikolalı gofret ühüyee,ben nezamandır yememiştim sırf geçen miSAFİRLERDEN kalan kola vardıdaondan içivereyim dedim e bide batunun abur cuburları var dayanamadım gazoz tek başına gitmiyo diye yedim ama cıss oldum karnıma vurdular böğrüm ağrıyovalla ben 2 günde bi kornet yiyorum dayanamıyorumama banamısın demiyo kilolar yinede saolsun gidiyolar pefff ben neymişim yaf

Son düzenleme:
Yok kızlar bana karpuz diyeti yaramıyor sabah yedikten sonra midem hala kendine gelmedi... öğlen yani az önce pizza yedim..
akşamda salata yerim.. ama midem hala ağrıyor.. demekki yeşilçay dan değilmiş soğuk karpuzdan mı nedir anlamadım...

O ne kadar estetik bir sunumm ya bayıldıımm bayıldımm
Allah iyiliğini versin zopa gibi dayamıssın altta da calliou cd si peçete görevimi görüyor tabak mı karar veremedim..

canım benımde senden bı farkım yok baslangıçlarımız aynı sayılır, nıye boyle oluyo ben de anlıyamıyorum ama denız fılan baya dıkkat edıyolar, karsılıgını da goruyolar ben pek sıkmıyorum belkı sende oylesındır eger cok sıkı dıkkat edıyosan ve hala veremıyosan yorum yapmak nafıle doktora gıtmek lazımmm:26: ben de gıtcem dun aksam eşimle konustum, şeker, kolestrol, tıroıd hepsıne baktıralım dıyorummm, bı fırsatını bulup gıtmek lazımm

sıcakta hiç çikolata aklıma gelmiyor ama dondurmalı pazstalar gözümğn önünden sırayla geçiyor valla

gunde 4 lıtre ne demek ya, ben kac gunde ıcıyorum acaba o suyuuuu bu haftakı bı yanlısımda o oldu zaten, su ıcmeyı bıraktımmmm:78: eee sen denız, kızın yagmur, tabı suyla beslenecenızzz ama kayaya noluo onu anlamadımmmm o da senı ve kızını sevdıgıne gore su aşığı demekki

öle valla.

su içmeden olmaz. sana bişi dicem fotoda saka suyunu gördüm. ben o su hakkında pek iyi şeyler duymadım pelin diyecektim laf karıştı. işlenmiş su o bildiğim kadarıyla. kaynak suyu içmeye çalış canım.

benımde dırek gozume carpan gofretle ıcecek değıl calliou cd si oldu vallaaaa çocuklu evler bellı oluyo canımmmmm haftasonları gazetede verıyo, bende attım evde cekmeceye cocuklu mısafırler ıcın, en guzel cocuk yatıstırma yolu
ama bu fıkrı begendım aksam bende kocişe bı cay yapayımda, yanına da bı calliou cd si koyayım sunum olarak gozune hos gozuksunnnn hem de bı ıse yaramıs olurlar

adliyeden donerken aldım canım o sakayı canım, onu ıctım ıcıne ofısten hayat su doldurmustummm; ama saka suyun ıslenmıs oldugunu bılmıyodum bı ara turkuaz ıcın denılmıstı onu ıcmıyodum oyuzden buda mı oyleymısss :26: oysakı ph 8,22 alkalı degerı ıle en saglıklı su dıye fılan bılıyodum bendeee :26:bı bakayım netten merak ettım şimdiiii :44: saol canım uyarın ııcınnnnn

tam emin değilim zaten canım sadece duymuştum bi bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…