Eki Görüntüle 214602
bu da en son aldıgım elbıse, carpık bacaklı mankenden daha cok yakıstı valaaa banazaten kociş begendı, boyle ozel gunlerde saolsun benı hıc sıkmaz, bı magazaya gırınce hemen o bakar askılara, bu sana olur bunu sen begenırsın dıye ayırır kucagınaa
bı keresınde kardesının nısanına elbıse arıyoduk, bı magazada yıne kociş bakıyo askılara, aşkımmm bu tam senlık fılan dıye ayırıyooo, magazada da 5-6 kadın var, bırının kızına nısan elbısesı almaya gelmısler, eşime bakıp masallah masallah, bizimki su magazadan ıcerı adımını atmıyo valla, cocuga bakın dıyolardıııısevıyo ama alısverısı yapmayı, temız ve guzel gıyınmeyı
elbise çok güzel ama bu kıza yakışmamış bence de. sen de daha da güzel durur eminim. güle güle giy canım sorması ayıp ne kadara nerden aldın?
sakin bir topikten nerdeyse % 75 olmayan topiğe hayırlı cumalar.....ee bildirimde az olmuş haliyle....
ayrıca yeni görüdm belenaycım mmm canımmmmm çok geçmiş olsun ..bırak kiloyu ya sağlığın iyi olsunda önemli olan o canımmmmbize arada yaz...
anam millet vermiş yine 1 kilo,1.5 kilo maaşallah...ben inerken zor indiğim gibi..kaldımmı kalıyomda...oysa adet bitti gitti bidaha şimeden 2 daha gitse...yok bende hormonlarda sorun var kesin...buhafat cumadan beri temzilik yaptım,okadar evde koşturdum.
yememe dikkat ettim iş arasında bile...kaçamak olmadı
.tamam son 2gün oturmadaydım ama nerdeyse bişey yemedim evde dengeledim yesemde..neyse......hala 74'üm....hamdolsun bunuda bulamadım 3yıldır
hatta ben 2009da falan diyetisyene gtmiştim 2ay ozaman 79.8 mişim...ufff berbattımm zatenenazından buraya başlarkende 78mişim çok fark yok ama..ya hormonalr mafetti işte..
ama yinede çok yaVAŞŞŞŞ gidiyor...tartı böyle karasızdı benimki dijital değil ama 74den 74.5 olcak gbiydi..yine wcye gittim ama sadece anca 73.9 anca yani.....dijtal değil ya kendim diyomneyse olacak ben zamanla kaçamaklarımıbitecek hepten miktar ve zamanı iyi ayarlıycam ve tıpış tıpış gidecek bu kilolar başka şanslarıda yokkkk....... :26:
denizzz ben neden hızlı veremiyomm..yukarıda okudunmu benii.. 2sayfa önde....napıyosun ya buara hangi diyete geçtin..pufff....
2haftadır hala 74üm geçen cumada öyleydim yaaaa
kızlar biri bana dur desin kaçamak yapcaaaaammmmmmmm dicektim ama yetişemediniz geçti bodur pazarı sür kendini niğdeye yaw midem bulanıyo,niye hepsini yedimki bööö:78::78:
Ahanda bugünkü kaçamağım keyfim herşeyimdi ama şimdi öle düşünmüyorum bööö midem bulanıyooo
Eki Görüntüle 214628 Eki Görüntüle 214629 bide resimdekiler harici ardından bitter çikolatalı gofret yedim tam sopalığım ha ben çıkaracam galiba
kızlar biri bana dur desin kaçamak yapcaaaaammmmmmmm dicektim ama yetişemediniz geçti bodur pazarı sür kendini niğdeye yaw midem bulanıyo,niye hepsini yedimki bööö:78::78:
ahanda bugünkü kaçamağım keyfim herşeyimdi ama şimdi öle düşünmüyorum bööö midem bulanıyooo
Eki Görüntüle 214628 Eki Görüntüle 214629 bide resimdekiler harici ardından bitter çikolatalı gofret yedim tam sopalığım ha ben çıkaracam galiba
kalori hesabına geçtim canım. günlük 1000 kalori alma hakkım var bazen 1100-1200 olduğu da oluyor. benim kiloma göre 1600 kalori falan alması gerekiyormuş günde ben de 1000 sınır koydum. geçmiyecek şekilde ayarlıyorum menümü tıkır tıkır da gidiyor valla. ama günde nerdeyse 4 lt su içiyorum. geçen gün marketteki adam su getirdi bize abla sen yemeklere de mi bu sudan kullanıyon dedi. hayır dedim içiyoruz adam şaşırdı baya. kaya da baya içer su. yağmur zaten damacananın içinde yaşayacak
sıcakta hiç çikolata aklıma gelmiyor ama dondurmalı pazstalar gözümğn önünden sırayla geçiyor valla
o uzun şey de ne kız cezerye mi??????
ahanda bugünkü kaçamağım keyfim herşeyimdi ama şimdi öle düşünmüyorum bööö midem bulanıyooo
neyse...bildirriiimmmmmm:2:
başlangıç:23 nisan...
başlangıç:78
geçen hafta:74
buhafta:73.9
giden:100
gelenlmamalııııı
hedef:65.............................................tarı dijital olmasada böle AZ KAYDI 100GRAMCIK
kalori hesabına geçtim canım. günlük 1000 kalori alma hakkım var bazen 1100-1200 olduğu da oluyor. benim kiloma göre 1600 kalori falan alması gerekiyormuş günde ben de 1000 sınır koydum. geçmiyecek şekilde ayarlıyorum menümü tıkır tıkır da gidiyor valla. ama günde nerdeyse 4 lt su içiyorum. geçen gün marketteki adam su getirdi bize abla sen yemeklere de mi bu sudan kullanıyon dedi. hayır dedim içiyoruz adam şaşırdı baya. kaya da baya içer su. yağmur zaten damacananın içinde yaşayacak
sıcakta hiç çikolata aklıma gelmiyor ama dondurmalı pazstalar gözümğn önünden sırayla geçiyor valla
Yok kızlar bana karpuz diyeti yaramıyor sabah yedikten sonra midem hala kendine gelmedi... öğlen yani az önce pizza yedim..
akşamda salata yerim.. ama midem hala ağrıyor.. demekki yeşilçay dan değilmiş soğuk karpuzdan mı nedir anlamadım...
O ne kadar estetik bir sunumm ya bayıldıımm bayıldımm
Allah iyiliğini versin zopa gibi dayamıssın altta da calliou cd si peçete görevimi görüyor tabak mı karar veremedim..
canım benımde senden bı farkım yok baslangıçlarımız aynı sayılır, nıye boyle oluyo ben de anlıyamıyorum ama denız fılan baya dıkkat edıyolar, karsılıgını da goruyolar ben pek sıkmıyorum belkı sende oylesındır eger cok sıkı dıkkat edıyosan ve hala veremıyosan yorum yapmak nafıle doktora gıtmek lazımmm:26: ben de gıtcem dun aksam eşimle konustum, şeker, kolestrol, tıroıd hepsıne baktıralım dıyorummm, bı fırsatını bulup gıtmek lazımm
gunde 4 lıtre ne demek ya, ben kac gunde ıcıyorum acaba o suyuuuubu haftakı bı yanlısımda o oldu zaten, su ıcmeyı bıraktımmmm:78: eee sen denız, kızın yagmur, tabı suyla beslenecenızzz ama kayaya noluo onu anlamadımmmm o da senı ve kızını sevdıgıne gore su aşığı demekki
Yok kızlar bana karpuz diyeti yaramıyor sabah yedikten sonra midem hala kendine gelmedi... öğlen yani az önce pizza yedim..
akşamda salata yerim.. ama midem hala ağrıyor.. demekki yeşilçay dan değilmiş soğuk karpuzdan mı nedir anlamadım...
O ne kadar estetik bir sunumm ya bayıldıımm bayıldımm
Allah iyiliğini versin zopa gibi dayamıssın altta da calliou cd si peçete görevimi görüyor tabak mı karar veremedim..
öle valla.
su içmeden olmaz. sana bişi dicem fotoda saka suyunu gördüm. ben o su hakkında pek iyi şeyler duymadım pelin diyecektim laf karıştı. işlenmiş su o bildiğim kadarıyla. kaynak suyu içmeye çalış canım.
adliyeden donerken aldım canım o sakayı canım, onu ıctım ıcıne ofısten hayat su doldurmustummm; ama saka suyun ıslenmıs oldugunu bılmıyodum bı ara turkuaz ıcın denılmıstı onu ıcmıyodum oyuzden buda mı oyleymısss :26: oysakı ph 8,22 alkalı degerı ıle en saglıklı su dıye fılan bılıyodum bendeee :26:bı bakayım netten merak ettım şimdiiii :44: saol canım uyarın ııcınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?