- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
tam emin değilim zaten canım sadece duymuştum bi bak bakalım
bugun cuma olmasına ragmen ne kadar az kişi bıldırımde bulundu, cumadan cumaya da olsa altta bı suru ınsan oluyoduuu :26: herkesler tatıl moduna gırdi valla, darısı basımızaaaa
aminnnnnn..incin top oynuyo...neyse canım onla rgeldiğindede biz olmayızzz...hıhhhhh...benimde annemler bana geliyo hep ben gdiyodum ankaraya..asıl akradenzi tatil yeri onalr gelicek bende haftaya çok giremem...neyse bildirimi özlede atmasam olur yani...dediğin gibi.... ya troid yok..ama polkistik ove ryani yumurta tembelliği oda bir nevi hormon bozukluğuk yatkınlığı bende var..doktor tamteşhis vermiyo ama buda kilo aldrıan ve kiloyu zor verdiren bir meret.yani kısrı birdöngü bu olay...
benimd eöyle oldu hamile kALDIM DÜŞÜK YAPTIM..GİTTİKÇE HAMİLE KALAMADIM,KALMADIKÇA KİLO ALDIM..İLAÇLAR HORMONALR VÜCUDUM TÜYLENEM ARTTI,SİVİLCE OLAYI ARTTI..GÖRMEDİĞİM ŞEYLERDİ BUNLAR....destekleyici hap veriyolar ama bana gerek görmediler...böyle kendi alnımın hakkıyla verecem bakalım olcakmı....sinirimi çok bozuyor çabalıyorum ve çok şeyi değiştrdim değiştireceğimde...aamann öle işte neyseki 74 ümde daha fazla insem....
SENDEDE UMARIM SORUN YOKTUR CANIMM....
mrb ark.lar bildirimi kime yapıcamı bilmedim için buraya yapıyorum. buarada geçen cuma da bildirimde bulunmuştum ancak eski olmama rağmen verdim ara yüzünden sanırım listeye alınmadım inş. bu hafta bende listede aranızda olurum
başlangıç: 74
geçen hafta: 60.0
bu hafta: 59.2
giden: 0.8 gr
toplamda giden : 14.8
hedef: 55
Yok kızlar bana karpuz diyeti yaramıyor sabah yedikten sonra midem hala kendine gelmedi... öğlen yani az önce pizza yedim..
akşamda salata yerim.. ama midem hala ağrıyor.. demekki yeşilçay dan değilmiş soğuk karpuzdan mı nedir anlamadım...
O ne kadar estetik bir sunumm ya bayıldıımm bayıldımm
Allah iyiliğini versin zopa gibi dayamıssın altta da calliou cd si peçete görevimi görüyor tabak mı karar veremedim..
iyi akşamlar nasılsınız bugün biraz daha iyiim ben arılarım azaldı ama şimdide bütün vücudumda sızlama var onlarda geçecek inşallah kortizona devam geçmişi okumadım bugün bildirim kime yapılıyor bilmiyorum fazlada kalamıcam buraya yazim bildirimi kabul ederseniz listeye ekleyin yok olmaz derseniz bu hafta izinli sayılayım o zaman zaten kilo vermedim
başlangıç:82
geçen hafta:74
bu hafta:74
gelen giden :yok
toplamda giden:8 kg
hedef:55
şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere kızlar bundan sonrada verebilirmiyim kilo bilmiyorum kortizon nasıl etki edecek obelli deil şuan sporda yapamıyorum o yüzden kilo veremedim inşallah almadan bu işi götürebilirim veremesemde bildirim yapmaya devam ederim inşallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremiyenlerde haftaya ğverir inşallah yoruldum kızlar çıkıyorum görüşmek üzere hoşçakalın
Ben bugün karpuz detoksuna başladım inşallah midem arıza vermez de devam ederim 3 gün..
Valla 1 dil. karpuzu bitiremeden doydum.. sanırım geçen sefer aç karnına 3 bardak yeşilçay içmek midemi ağrıttı bu geldi aklıma o yuzden bu sefer 1 bardak içicem yemeden önce..
Aslında bu detoksun belli bır zamanı var ama ben bekleyemedım biraz kilo gitsin istedim o yuzden doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum bakalım..
Eki Görüntüle 214587
hazır foto ekleyebılmısken bu da dugun ıcın kocişle begendıgımız elbıseydıama rengınden dolayı transparan gıbı acaıp ıc gosterıyoduuu altına bısılerde gıysem sonucta dugun yerı normalden fazla ışıklı bı yerde kendımızı rıske atmak ıstemedık, ıcımız istese de vazgectık mecburen almaktan, telden cekmıstık, siz de bı gorun dedımmm
bugun cuma olmasına ragmen ne kadar az kişi bıldırımde bulundu, cumadan cumaya da olsa altta bı suru ınsan oluyoduuu :26: herkesler tatıl moduna gırdi valla, darısı basımızaaaa
biildirim sanamı yapılıyo kızzzzzzzzzzz
hayır ayse bahara yapıyoruuzzz
iyi akşamlar nasılsınız bugün biraz daha iyiim ben arılarım azaldı ama şimdide bütün vücudumda sızlama var onlarda geçecek inşallah kortizona devam geçmişi okumadım bugün bildirim kime yapılıyor bilmiyorum fazlada kalamıcam buraya yazim bildirimi kabul ederseniz listeye ekleyin yok olmaz derseniz bu hafta izinli sayılayım o zaman zaten kilo vermedim
başlangıç:82
geçen hafta:74
bu hafta:74
gelen giden :yok
toplamda giden:8 kg
hedef:55
şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere kızlar bundan sonrada verebilirmiyim kilo bilmiyorum kortizon nasıl etki edecek obelli deil şuan sporda yapamıyorum o yüzden kilo veremedim inşallah almadan bu işi götürebilirim veremesemde bildirim yapmaya devam ederim inşallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremiyenlerde haftaya ğverir inşallah yoruldum kızlar çıkıyorum görüşmek üzere hoşçakalın
valla ben 4 kişiye yaptım herhalde bildirimi biri tutar diye aysebahar a da gönderdim tuttu işte biri
sende benim gibi çabuk vermeyenelr grubundansın canım...olsun gidecekler...hzlı olmasada gidecekelrrrr
Eki Görüntüle 214587
ben diyet yapınca da 300 gr veriyorum
en azından istediğimi yerim 100 gr gider
hazır foto ekleyebılmısken bu da dugun ıcın kocişle begendıgımız elbıseydıama rengınden dolayı transparan gıbı acaıp ıc gosterıyoduuu altına bısılerde gıysem sonucta dugun yerı normalden fazla ışıklı bı yerde kendımızı rıske atmak ıstemedık, ıcımız istese de vazgectık mecburen almaktan, telden cekmıstık, siz de bı gorun dedımmm
karpuz peynir mi yesem kızlar yardım edin yaaaa kavun da var. napiimmm ???????
morelım yerınde değil sorun kılo degıl..............
bugun 20-25 kişi heybelı adaya gıttık ortam süper herşey güzel ama ben kalabalık içinde yalnız gibiyım yaaaaaaa.......
off kocamla gezmeye gıdıyom bencıl tabagını bana vermiyo benı sinir edıyo....tek gıdıyom yıne huzurum yok....
yalnızlık çok pis koydu ya her gun gezıyom ama kızlar ben ıyı degılım çok pis ağlayasım var acaip doluyum............
off ya gecen gece yalnızlıgıma ağladım kızım ölmeseydı eşim yok şimdi evde onunşa kalırdım dedım offfffffffff...
çok pis ağlayasım var.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?