70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam emin değilim zaten canım sadece duymuştum bi bak bakalım

doğal dıyo canımmmm saka su ıcın, 3-4 sıteden baktımmm üzerinde dogal mınerallı su dıye yazıyo, o da kaynak suyumus fakat cözunurluk derecesı farklıymış ve ph derecesı en yusek su, o yuzden odul almıslardıı bende ordan hatırlıyorummm :44: senın dedıgın gıbı ıslenmıs su turkuaz vardı, coco colanın cıkardıgı suydu, işlenmiş olduğu yayılınca kımse ıcmemeye basladı tepkı aldı fılan sımdı satılıyo mu bılmem ne zamandır gormedım ben bı yerde :26: yıne de bakmaya devam ederım ben, bılınclı ıcelım suyumuzuu yıne de benım tercıhım erıklıden yana nedense bana hep daha dogalmıs gıbı gelıyooo

kızlar ben çıkıyorum. pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bakın sizi seviyorum. kaçamak yapmayın he tamam mı?

bugun cuma olmasına ragmen ne kadar az kişi bıldırımde bulundu, cumadan cumaya da olsa altta bı suru ınsan oluyoduuu :26: herkesler tatıl moduna gırdi valla, darısı basımızaaaa

bugun cuma olmasına ragmen ne kadar az kişi bıldırımde bulundu, cumadan cumaya da olsa altta bı suru ınsan oluyoduuu :26: herkesler tatıl moduna gırdi valla, darısı basımızaaaa

aminnnnnn..incin top oynuyo...neyse canım onla rgeldiğindede biz olmayızzz...hıhhhhh...benimde annemler bana geliyo hep ben gdiyodum ankaraya..asıl akradenzi tatil yeri onalr gelicek bende haftaya çok giremem...neyse bildirimi özlede atmasam olur yani...dediğin gibi....ya troid yok..ama polkistik ove ryani yumurta tembelliği oda bir nevi hormon bozukluğuk yatkınlığı bende var..doktor tamteşhis vermiyo ama buda kilo aldrıan ve kiloyu zor verdiren bir meret.yani kısrı birdöngü bu olay...
benimd eöyle oldu hamile kALDIM DÜŞÜK YAPTIM..GİTTİKÇE HAMİLE KALAMADIM,KALMADIKÇA KİLO ALDIM..İLAÇLAR HORMONALR VÜCUDUM TÜYLENEM ARTTI,SİVİLCE OLAYI ARTTI..GÖRMEDİĞİM ŞEYLERDİ BUNLAR....destekleyici hap veriyolar ama bana gerek görmediler...böyle kendi alnımın hakkıyla verecem bakalım olcakmı....sinirimi çok bozuyor çabalıyorum ve çok şeyi değiştrdim değiştireceğimde...aamann öle işte neyseki 74 ümde daha fazla insem....
SENDEDE UMARIM SORUN YOKTUR CANIMM....

mrb ark.lar bildirimi kime yapıcamı bilmedim için buraya yapıyorum. buarada geçen cuma da bildirimde bulunmuştum ancak eski olmama rağmen verdim ara yüzünden sanırım listeye alınmadım inş. bu hafta bende listede aranızda olurum
başlangıç: 74
geçen hafta: 60.0
bu hafta: 59.2
giden: 0.8 gr
toplamda giden : 14.8
hedef: 55

inş bısı cıkmaz valla, bı sıkayetım oldugundan değil genel kontrol amaclı gıtmek ıstıyorum hıc baktırmadım su ana kadar :26: eşimi de ıkna ettım, fırsatını bulursak gıtcez beraber

özele bıldırımlerı aysebahar alıyo canım bu hafta, gecen hafta ılk bıldrımde bulundugunu bu hafta lıstede olacagını fılanda yaz sen :79:

valla gofret kaymasın diye koydum tam deliğine puaha ama cd zaten ordaydı özellikle koymadım banane bi işe yarasın daha benimki 2 yaşındaya bakmıyo pek çizgi flimle arası yok hele kızdsa büyüsün abisiyle takar izletirim

kızlar merhabalaaaaaaarrrrrrr
bir haftadır yoktum kusura bakmayın....çok yoğundum giremedim ama gönlüm vede aklım hep sizdeydi vede gün boyu siz hep benimleydiniz...SİZİ SEVİYOM GUUUUUUU
bildirimi ayşebahara yaptım doğrudur inşallah,sizede yapayım gidip duşumu alıp geleyim sporumu yaptımda sülemesü ayuptur
başlayış:30 ekim
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:66 kg.
bu hafta:65 kg.
giden:1 kg(1000 gr.)
toplam giden:21 kg.
hedef:60 kg.
boy:1.62 cm.
beden:38-40

ben duşa gidiyom gelince görüşürüz,bu arada açık görünücem idare edin anacım

iyi akşamlar nasılsınız bugün biraz daha iyiim ben arılarım azaldı ama şimdide bütün vücudumda sızlama var onlarda geçecek inşallah kortizona devam geçmişi okumadım bugün bildirim kime yapılıyor bilmiyorum fazlada kalamıcam buraya yazim bildirimi kabul ederseniz listeye ekleyin yok olmaz derseniz bu hafta izinli sayılayım o zaman zaten kilo vermedim

başlangıç:82
geçen hafta:74
bu hafta:74
gelen giden :yok
toplamda giden:8 kg
hedef:55

şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere kızlar bundan sonrada verebilirmiyim kilo bilmiyorum kortizon nasıl etki edecek obelli deil şuan sporda yapamıyorum o yüzden kilo veremedim inşallah almadan bu işi götürebilirim veremesemde bildirim yapmaya devam ederim inşallah

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremiyenlerde haftaya ğverir inşallah yoruldum kızlar çıkıyorum görüşmek üzere hoşçakalın

Geçmiş olsun cnım inş. en kısa sürede atlatırsın aman dikkat et sağlık herşeyden önemlii...

nasıl oluyo cnm o ben bilmiyom onu sadece karpuzmu yiyorsun yani 3 öğün yada tüm gün

elbisede içindeki de süper

çok geçmiş olsun canımcım,kendine dikkat et kilo nasılsa verilir önce sağlık

sende benim gibi çabuk vermeyenelr grubundansın canım...olsun gidecekler...hzlı olmasada gidecekelrrrr

ben çok beeendiiim

karpuz peynir mi yesem kızlar yardım edin yaaaa kavun da var. napiimmm ???????

onları da çok yeme canım çok şeker var

morelım yerınde değil sorun kılo degıl..............

bugun 20-25 kişi heybelı adaya gıttık ortam süper herşey güzel ama ben kalabalık içinde yalnız gibiyım yaaaaaaa.......

off kocamla gezmeye gıdıyom bencıl tabagını bana vermiyo benı sinir edıyo....tek gıdıyom yıne huzurum yok....

yalnızlık çok pis koydu ya her gun gezıyom ama kızlar ben ıyı degılım çok pis ağlayasım var acaip doluyum............

off ya gecen gece yalnızlıgıma ağladım kızım ölmeseydı eşim yok şimdi evde onunşa kalırdım dedım offfffffffff...

çok pis ağlayasım var.......

ya öyle deme canım ya valla bende üzüldüm şimdi takma öle herşeyi kafana boşver gel hadi bana ben sana bi cappucino yapıveremde keyfin yerine gelsin gacııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…