70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sudem canımmm..o yalnızlığı bana hiç sorma...naparsan yap gez eğlen ama içindeki o yara var ya...seni buluyor anında kanıyor acıyor yada tuzbasılıyor...
canım kardeşim..sabret rabbim yeniden evlat vericek inşaallah sana ve yalnızlığında sana dost olacak..bri gülüşü yetecek sana ...ozaman kocalarımızın ilgisizliği olsada yine bi teselimiz olucak...
benim eşimde gündüz hiç durmaz güya tatil ve buakşam yemeği geç yedik arkdaşlarıyla çok vakit geçiirdi yoruldu ya..dışarı çıkalım yüüryelim dedi nazlanıyor..çünkü eve geç gelsede eşofmanalrı giydi uzanıyor..evdekide naparsa yapsın...offff offf....sinir ben hazırlandım kalkmıyor hala..yarında tüm gün arkdaşlrıyla gezi ve sonunda hamam var.....

ben de geçtiğimiz günlerde öyleydim. dün regl oldum balon gibi indim valla

üzülme canım verirsin haftaya,şişlik iner
bende bı yumurtluyamadım....
çok yakışmış ya bu renk badı madı mutlaka bışı al....

ayy ne güzel ya benımkı gider aşırı spor saçma sapan şeyler ebgenenır arada bı guzel begendıgı olur gerçi yiğidi öldür hakkını yeme....

canım keşke bi ıkı sayda yazdıgın mesajın devamına baksaydın sana bışıler yazdıydım....iyi olmana sevindim canımın içi...

ya öyle deme canım ya valla bende üzüldüm şimdi takma öle herşeyi kafana boşver gel hadi bana ben sana bi cappucino yapıveremde keyfin yerine gelsin gacııı
benı kapucınoda paklamaz ama yınede saol balım

aman koyun et derdınde kasap can derdınde ben burda duygusalalgım tavan yapmış ablamda tutumuş yegenımın kemam gösterısını ızle dıyo ya...........

off çevremdekı herkesten bıktım yaaaaaaaaaaa.................regl olamdım ya onun gergınliği sanırım pazrtesi olsaydı bi rahatlasaydım.........

canımcım olay sadece çocuk değil emın ol o zaman ben bınkat daha yorulup bın kat daha kötü olucam.....hamileleiğim bile burnumdan geldi aşırı bencıl ya........sabrım kalmıyo artık ............

kendı kafasına göre plan yapmasından bıktım yaaaaaaaa.....

aman aman çocuk için yanıyo da değilim zaten çocukluların çilesini görunce özenemıyorum bıle....

cunku ben kendıme yetemıyom böle bencıl bi eşle ben kımlere yeteyım........3 e bölunmem lazım o kadar da güçlü değilim yaaaaa.........

ya her tartı başka bir şey söylüyor. geçen haftakinde de tartılamadım. net bir bildirim olmayacak tek net olan kilo aldığım ben aşağı yukarı daha çok aşağı birşeyler yazacağım ;

13 mayıs : 77.2
geçen hafta 17 haziran : 73.2
bu hafta : 74.2 (bin kere tartıldım, en azını yazıyorum)
gelen : 1000 gr

çok ödemim var ama halhalım çok sıkıyor şuan. neden anlamıyorum ki tuz kullanmıyorum hiç. bol su içiyorum. mısır püsküllü çay bile içiyorum. ama akşam illa balon gibi şişiyorum. neden ya neden :95:

sabah yani şu an itibari ile dün sabah oluyo tüm gün menüm şööle

sabah
aç karnına sirkeli ballı ılık su
2 kuru kayısı

1 dilim lıght ekmek
ekmeğin üzerini örtecek kadar ince tabaka tam yağlı peynir (peynirim bitmişti mecbur kaldım )
1 domates
1 salatalık
2 çay biri tek şekerli

öğlen

1 dilim lıght ekmek
1 kupa domates çorbası

akşam

patates -patlıcan kızartma domates soslu 4-5 adate kadar 1 dilim ekmek ile
1 bardak ayran
2 kaşık pirinç ilavı malesef akşam niyeti bozdum sanırım ev ahalisine ve misafirlerime yaptığım yemekten dayanamayıp yedim napiiimm

sıkı durun asıl snraki suçum büyüüüüüüüüüüüüüüüüüük sabah çocuklar yesin diye poğaça pişirdim 11 gibi ilk tepsi pişti fırından çıkarırken kokusuna dayanamayıp 1 bardak çay eşliğinde 2 tanesini mideye afiyetle indirmiş bulundum pişmalığım çok büyük ama yedikten sonra

napiiiiiiiiiiiiiim dayanamadım yaaaaawww

bu gün yaptığım spor ise 1 saat kadar yüzdüm fakat 9:30 - 13:30 - 17:00 saatlerinde 25 er dk olarak yüzdüm eve gel duş al kızı duş aldır sofrayı hazırla bulaşıkları topla makinaya at poğaça pişir çamaşır topla katla yenisini as derken yoruldum baya akşamki kaçamakları saymayalım değilmi

şimdide papatya çayuımı içiyorum yatıcam sonra .kardeşim bende kalıyor da eşiyle beraber muhabbet uzadı işte .sabah yine havuzdayız.3 gündür yürümüyorum yüzüyordum diye ama karar verdim gündüz yüzmeye devam edicem akşamda 30 dk hızlı tempoda koşu bandında yürücem bakalım ne kadar gr farkedecek önümüzdeki hafta .

Günaydınlaar..... :2:
Kızlar bu regl beni mahvetti ya hala kendime gelemedim neredeyım bılmıyorum ortada bır yerde kaldım rejımdeyım değilmiyim kilo gitmiyo regl gelmiyo deli olcam ya sinir oluyorum siniiirrrr.... tam 9 gün olmuuş yaaa gecikeli yuuh yanii....

nasıl oluyo cnm o ben bilmiyom onu sadece karpuzmu yiyorsun yani 3 öğün yada tüm gün

Evet canım 3 öğün karpuz ve bitki çayı + 3 lt su...

0 nick başlangç geçen hafta bu hafta qiden toplam hedef
1 seanymph 74.200 64.200 63.000 1.200 11.200 58
2 triendy21 79.8 67.000 65.800 1.200 14.000 65
3 KILAVUZ 86.000 66.000 65.000 1000 21.000 60
4 zerra 77.500 69.900 69.000 900 8.500 58
5 -bilge- 74.000 60.000 59.200 800 14.800 55 PAPATYAM 75 70 69.500 500 5.500 60
7 aysebahar 90 59.900 59.700 200 30.300 55

8 eZft 76 68.500 68.500 0 7.500 60
9 Gereği düşünüldü 79 73.200 73.300 100 5.700 58 :44::44::44::44:
10 alaca 82.500 66 66.200 200 16.300 58
:85::85::85:

Son düzenleme:

10 kişi bildirim yapmış...
varsa listeye girmek isteyen özele yapsın tekrar yapalım listeyi..
bildirimini buraya yapanlar özele yapsın kızlar..
kırmızı olanlar 20 kg üstü
mavi olanlar 10 kg üstü
birinci denizkızı
haftaya daha güzel ve kalabalık bir liste yapalım kızlar
canlanınnn
herkese tebrikler

Son düzenleme:

yanlış bildirim alarmı!yanlış bildirim alarmı!

geçen hafta 17 haziran : 73.2
bu hafta : 73.5
gelen : 300 gr

insan sevinir mi 300gr aldığına beterin beteri varmış ya kafayı yiyecektim

herkesden gitmiş yahu vallahi tebrikler hepinize yanlışlar var ama olsun

Son düzenleme:

ellerine sağlık canım. herkesi kutluyorum..

bende yaptım bildirimi...
kaptan yok mu bilen yok mu :)
burası neden bu kadar sessizleşti ben anlamadım.. hadi tatile giden bir iki arkadaş vardı ama gerisine ne oldu...

Canım özelden mesaj atamıyorum.Beni de listeye eklersen sevinirim..
başlangıç: 74
geçen hafta: 68.4
bu hafta: 67.1
giden: 1.3 gr
toplamda giden : 6.9
hedef:62

Son düzenleme:
slmm kızlarrrnasılsınız hepinizi çok özledim.çok yoğunum giremiyorum yaaaaa.dün oğlumu doktora götürdük kontrol için sünneti de sorduk.doktor acil yaptırın dedi .ama bi sorun var oğlumda sağ tarafta hidrosel var ve çok azküçülme olmuş.doktor sünnet yapmışken sıvıyı da alalım dedi ve narkoz verecekler.biz tedirgin olduk.özel hastaneye gçtürmştük bi de devlethastanesine götürücez pazartesi.kızlar bu hidroseli yaşayan var mıı yani testisindesu birikmesi diğer adıyla su fıtığı.belki aranızda yaşayan veya duyan vardır.beni endişelendiren biraz da narkoz veriliyo olması.canım çok sıkkın yaaaa. sıkıntıdan dün akşam giremedim ve bildirim de yapamadım.kim düzenliyo bilmiyorum ama geç değilse beni de ekler miii???

başlangıç:80
geçen hafta:67.5
bu hafta:67.5
giden:0
toplamda giden:12.5
hedef:63

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…