morelım yerınde değil sorun kılo degıl..............
bugun 20-25 kişi heybelı adaya gıttık ortam süper herşey güzel ama ben kalabalık içinde yalnız gibiyım yaaaaaaa.......
off kocamla gezmeye gıdıyom bencıl tabagını bana vermiyo benı sinir edıyo....tek gıdıyom yıne huzurum yok....
yalnızlık çok pis koydu ya her gun gezıyom ama kızlar ben ıyı degılım çok pis ağlayasım var acaip doluyum............
off ya gecen gece yalnızlıgıma ağladım kızım ölmeseydı eşim yok şimdi evde onunşa kalırdım dedım offfffffffff...
çok pis ağlayasım var.......
bende bı yumurtluyamadım....ben de geçtiğimiz günlerde öyleydim. dün regl oldum balon gibi indim valla
üzülme canım verirsin haftaya,şişlik iner
çok yakışmış ya bu renk badı madı mutlaka bışı al....Eki Görüntüle 214587
hazır foto ekleyebılmısken bu da dugun ıcın kocişle begendıgımız elbıseydıama rengınden dolayı transparan gıbı acaıp ıc gosterıyoduuu altına bısılerde gıysem sonucta dugun yerı normalden fazla ışıklı bı yerde kendımızı rıske atmak ıstemedık, ıcımız istese de vazgectık mecburen almaktan, telden cekmıstık, siz de bı gorun dedımmm
ayy ne güzel ya benımkı gider aşırı spor saçma sapan şeyler ebgenenır arada bı guzel begendıgı olur gerçi yiğidi öldür hakkını yeme....Eki Görüntüle 214602
bu da en son aldıgım elbıse, carpık bacaklı mankenden daha cok yakıstı valaaa banazaten kociş begendı, boyle ozel gunlerde saolsun benı hıc sıkmaz, bı magazaya gırınce hemen o bakar askılara, bu sana olur bunu sen begenırsın dıye ayırır kucagınaa
bı keresınde kardesının nısanına elbıse arıyoduk, bı magazada yıne kociş bakıyo askılara, aşkımmm bu tam senlık fılan dıye ayırıyooo, magazada da 5-6 kadın var, bırının kızına nısan elbısesı almaya gelmısler, eşime bakıp masallah masallah, bizimki su magazadan ıcerı adımını atmıyo valla, cocuga bakın dıyolardıııısevıyo ama alısverısı yapmayı, temız ve guzel gıyınmeyı
canım keşke bi ıkı sayda yazdıgın mesajın devamına baksaydın sana bışıler yazdıydım....iyi olmana sevindim canımın içi...iyi akşamlar nasılsınız bugün biraz daha iyiim ben arılarım azaldı ama şimdide bütün vücudumda sızlama var onlarda geçecek inşallah kortizona devam geçmişi okumadım bugün bildirim kime yapılıyor bilmiyorum fazlada kalamıcam buraya yazim bildirimi kabul ederseniz listeye ekleyin yok olmaz derseniz bu hafta izinli sayılayım o zaman zaten kilo vermedim
başlangıç:82
geçen hafta:74
bu hafta:74
gelen giden :yok
toplamda giden:8 kg
hedef:55
şimdi çıkmam lazım görüşmek üzere kızlar bundan sonrada verebilirmiyim kilo bilmiyorum kortizon nasıl etki edecek obelli deil şuan sporda yapamıyorum o yüzden kilo veremedim inşallah almadan bu işi götürebilirim veremesemde bildirim yapmaya devam ederim inşallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremiyenlerde haftaya ğverir inşallah yoruldum kızlar çıkıyorum görüşmek üzere hoşçakalın
benı kapucınoda paklamaz ama yınede saol balımya öyle deme canım ya valla bende üzüldüm şimdi takma öle herşeyi kafana boşver gel hadi bana ben sana bi cappucino yapıveremde keyfin yerine gelsin gacııı
sudem canımmm..o yalnızlığı bana hiç sorma...naparsan yap gez eğlen ama içindeki o yara var ya...seni buluyor anında kanıyor acıyor yada tuzbasılıyor...
canım kardeşim..sabret rabbim yeniden evlat vericek inşaallah sana ve yalnızlığında sana dost olacak..bri gülüşü yetecek sana ...ozaman kocalarımızın ilgisizliği olsada yine bi teselimiz olucak...
benim eşimde gündüz hiç durmaz güya tatil ve buakşam yemeği geç yedik arkdaşlarıyla çok vakit geçiirdi yoruldu ya..dışarı çıkalım yüüryelim dedi nazlanıyor..çünkü eve geç gelsede eşofmanalrı giydi uzanıyor..evdekide naparsa yapsın...offff offf....sinir ben hazırlandım kalkmıyor hala..yarında tüm gün arkdaşlrıyla gezi ve sonunda hamam var.....
20 dakika sonra kalkabilid oda söylene söylene.....neyse.çıkkyozzz
ne üzülüyonuz kızlar ya verirsiniz beni örnek alın bak
nasıl oluyo cnm o ben bilmiyom onu sadece karpuzmu yiyorsun yani 3 öğün yada tüm gün
ya her tartı başka bir şey söylüyor. geçen haftakinde de tartılamadım. net bir bildirim olmayacak tek net olan kilo aldığımben aşağı yukarı daha çok aşağı birşeyler yazacağım ;
13 mayıs : 77.2
geçen hafta 17 haziran : 73.2
bu hafta : 74.2 (bin kere tartıldım, en azını yazıyorum)
gelen : 1000 gr
çok ödemim var ama halhalım çok sıkıyor şuan. neden anlamıyorum ki tuz kullanmıyorum hiç. bol su içiyorum. mısır püsküllü çay bile içiyorum. ama akşam illa balon gibi şişiyorum. neden ya neden :95:
:85::85::85:0 nick başlangç geçen hafta bu hafta qiden toplam hedef
1 seanymph 74.200 64.200 63.000 1.200 11.200 58
2 triendy21 79.8 67.000 65.800 1.200 14.000 65
3 KILAVUZ 86.000 66.000 65.000 1000 21.000 60
4 zerra 77.500 69.900 69.000 900 8.500 58
5 -bilge- 74.000 60.000 59.200 800 14.800 55PAPATYAM 75 70 69.500 500 5.500 60
7 aysebahar 90 59.900 59.700 200 30.300 55
8 eZft 76 68.500 68.500 0 7.500 60
9 Gereği düşünüldü 79 73.200 73.300 100 5.700 58 :44::44::44::44:
10 alaca 82.500 66 66.200 200 16.300 58
10 kişi bildirim yapmış...
varsa listeye girmek isteyen özele yapsın tekrar yapalım listeyi..
bildirimini buraya yapanlar özele yapsın kızlar..
kırmızı olanlar 20 kg üstü
mavi olanlar 10 kg üstü
birinci denizkızı
haftaya daha güzel ve kalabalık bir liste yapalım kızlar
canlanınnn
herkese tebrikler
mavi olanlar 10 kg üstü
birinci denizkızı
canlanınnn
herkese tebrikler
Canım özelden mesaj atamıyorum.Beni de listeye eklersen sevinirim..
mavi olanlar 10 kg üstü
birinci denizkızı
canlanınnn
herkese tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?