70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimmm üzlüme yaaa bu erkeklerin yapısında var dadlum sadece seninki ööle değil.bebekiçin de üzülme güzelim inş kucağına alırsın en kısa zamanda.bebiş olunca kocan da düzelir biraz bak benimki de ööleydi arkadaşlarından beni görmezdi bile.şimdi biraz daha iyi çok şükür.oğluyla ilgilenecekya artık daha az dışarı çıkıyo.çıksa bile erken geliyo.sakın üzülme.bi de biz gereğinden fazla ilgi gösteriyoz heraldeşımarıyolar.canım benim özledim kızzz seni.şu işleri bi halledim msn de görüşek seninle.bu aralar çok yoğunum.

kılavuzcummm yukarı bi mesaj yazdım oğlumla ilgili bi bilgilendirirmisin beni canım yaaaa topiğimizin çıtır hemşiresiiiii.

0 nick başlangç geçen hafta bu hafta qiden toplam hedef

1 esiiin 74.000 68.400 67.100 1.300 6.900 62 2 seanymph 74.200 64.200 63.000 1.200 11.200 58
3 triendy21 79.8 67.000 65.800 1.200 14.000 65
4 KILAVUZ 86.000 66.000 65.000 1000 21.000 60
5 zerra 77.500 69.900 69.000 900 8.500 58
6 -bilge- 74.000 60.000 59.200 800 14.800 55
aysebahar 90 59.900 59.700 200 30.300 55[/COLOR
8 eZft 76 68.500 68.500 0 7.500 60
9 shzryvz 80 67.500 67.500 0 12.500 63
10 charm 81 75.500 75.500 0 4.500 70
11 Gereği düşünüldü 79 73.200 73.300 100 5.700 58
12 alaca 82.500 66 66.200 200 16.300 58
13 qivi 73.200 73.500 300

Son düzenleme:
kız ağlıyor kızlar düzeltmeye fırsatım yok..
hala listede olmayanlar artık haftaya atar
düzelten olursa listeyi teşekkürler..
yetişebilirsem gelirim yarım saatte

merhabalar bende bu siteye yeni üyeyim ve 78.7 ile bu hafta start verdim sağlıklı beslenmeye ve çok fena azimliyim bu sefer :)) her gün açık hava da en az yarım saat yürüyorum ve spor aletlerini çalışıyorum bakalım kaç olacağım hedef 60 şimdilik.. herkese sağlıklı ve mutlu günler

ellerine sağlık cnm kilo veren tüm ark.larımı tebrik ediyorum inş. haftaya daha güzel sonuçlar alırız kk nın güzelleri veremeyenlerde üzülmeyin er yada geç hepimizde istedimiz kilolara inicez birlikte

canım toplam giden 5.500 benim.. müsait olduğuda düzeltirsin...

off çok pis gezdım yaa...

sabah 9 da cıktım hatay sofrasına kahvaltıya süperdi tebiiiiiiiiiiii....

sona hıstorya ya sonra forum ıstanbula eve yenı geldım..........

11 den 4 e kadar gezdım oturmadan tam 5 saat butun yedıkelrımı sındirmışım dır haha.........

gelelım aldıklarıma ...

bi pantolon, bi ayakkabı bi de çanta aldım..........

birazdan da bebek görmeye gidecem bahsetmiştim ya ıkı ayagı ters dogdu velımın çocugu dıye....

gecenkı bebek görme hayatımda 4. ymuş bu beşinci olacak........

saol böcüğüm........ben bole tesellı edıp kendımı boşuna ümit bağlamak istemem........insan 7 sınde neyse 70 ınde de odur 4 senedır mılım anca degışmıştır.......daha fazla da değişmez..........

oldugu gıbı kabullenmekten başka yapabılecegım bışey yok.........

tek çözüm bu.........zaten zoruma gıdende ooo......artık direnemıyorum.....buan yoruldum........neyse tatılde bı guzel dınlenecem ınsallah az kaldı.........perşembe kaçıyoz.....

canım toplam giden 5.500 benim.. müsait olduğuda düzeltirsin...

canım bildirimde yazmamıştın...
benim de acelem vardı...
kafadan çıkardım yanılmışım...

güle güle giy canım...
seninde tez vakit bebişin olsun da senin bebğine de
biz geliriz kız belki..
belli mi olur sudem

Bugün kü menümü yazayım kimse yazmasa da;

Sabah: 1 bard.su, 2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: 6 badem.
Öğle: tavuk göğüs, pilav, yoğurt.
Ara: 3 parça çikolata.
Akşam: salata, 4-5 parça kuşbaşı tavuk.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2,5-3 lt arası su..

yaw benim anlamadığım niye denizkızı birinci yaptın biz aynı kiloyu vermiştik hem,,niye öyle oldu anlamadım şurdan bi çakacam sana aysebahar ucacaksın marsa doğru hesap ver bakem,ama zaten sonraki listede 1300le 1. belli olmuş zatende ilk listede neden öyle yaptın kafam almıyo zaten hastayım çok ağlarım şimdi:84::84::84:

Son düzenleme:
kızlar ya aranızda tatlandırıcı kullanan varmı diyet yapanlar kullanabiliyo dimi tatlandırıcı:26::26:

AYŞEBAHAR bu listeyi yapmak zorunda değil arkadaşlar, kendisi yardımcı olmak için herkesin yokluğunda listeyi oluşturmuş sağolsun..

listeyle ilgili eleştirisi olan varsa haftaya daha iisini yapsın bizde görelim..

bebek görmeden geldim....yedım mı ?...evet...

gelelım çıkardığım dersler:

1.herşeyın hayırlısını dileyip duamızı tam etmeliyiz.........

çünkü bebeğin babası 2 oğlu var 3 ye illa kızım olacak yoksa valizini topla ananın evine demiş eşine.....ve kadının annesı de kızın olmazsa doğumuna gelmem demiş....ve kız bebek dunyaya ıkı ayagı ters olarak gelmiş....burda masum bebeğin günahı ne.....babamın anneannenın buyuk konuşmasının cezasını o mu çekıcek...

2.benım en kalburüstü velimin bile çok cahilce düşünebilen bi baba olduğu.........

3.öğrencimin kolu kırıldığında üzülmeyip sevindiğini öğrendim ....çünkü kolu kırık diye ben ona özel ilgi gösterdim.....

4.çocukları sevdiğinizde canları acısa bile üzülmüyolarmış onu öğrendim....,

5.istanbulda yaşamak insanların zihniyetlerini değiştirmediğini bu zihniyetlerın de ne kadar öğretmen elinde yoğrulmaya çalışılsa bile.....ailenin en önemli faktör olduğu o çocukların ailelerinden gördükleri gibi bi yaşam süreceği..........

......

1 saatlik kısa bir ziyaret bile velilerımın durumundan ne kadar uzakta yaşadığımı hatırlattı.....

yıne kalburüstü velilerden bi tanesini duydum şok....

kayınvalıdesıgıl kadının bebeği düştü diye kadını suçluyorlarmış .....bi çocuga bile sahıp çıkamadı dıye....şimdi yıne hamıle bu seferde bu çocukta düşerse gelme bıda yanımıza dıyolarmış.....eşi de ılle erkek olsun dıye tutturuyormuş.....allahım yaaaaa....

şükredecek ne çok şeyım varmış onu da öğrendim.......

ayy ben düşük yaptiığımda kayınvalidem oncacık şeyden ne olacak dedide ben hala her fırsatta başına kalkıyorum

kızım ben eğleniyorum yaw tabikide yapmak zorunda değil zaten hastayım ,sağolsun varolsun ben sadece nedeeeen dedim

beklerım....

kızlar ya aranızda tatlandırıcı kullanan varmı diyet yapanlar kullanabiliyo dimi tatlandırıcı:26::26:

ben kullandım da bıraktım şimdi diyete bı zararı yok ama sağlık açısından pek tavsiye edılmıyo..........

ne diyim öle insanları allah bildiği gibi yapsın o masımların günahı ne kıyamam ya üzüldüm ve kızdım şuan

ya bende aldım geçen marketten kullanmaya başladım ama eşim doktora sorsanya diyo sorsammı acaba zararıolurmu üstünde diyabet ve diyette kullanım için yazıyo türk malı,,bide günde 10taneden fazla tüketince zararı oluyomuş ben taş çatlasın 4 tane kullanıyorum,çünkü bende içemiyorum hele yeşil çay imkansız tad yok hiç acık tatlansın diye katıyorum napıcam acep bide burda diyetisyen yok ondan ,aile hekimine sorsammı acaba yoksa kullansam böle zarar olurmuki zannetmiyorum ama araştırınca bazı tatlandırıcılar beyin tümorune neden oluyomuş ama çok kullanım olursa maxm. 10 adet yazıyodu nette baktımda uzmanlar,,:26::26:

Şu hayatta en kaldıramadığım en yediremediğim şey cehalet...
Ne söylesen boş, cahil insanın konuşmasına katlanamıyorum yani bazen düzeltmeye çalışıyorum anlatmaya sonrada diyorum boşa kürek çekmek gerçekten..
Ama şu da bir gerçek ki cahil olmayı kendileri seçiyorlar.. kimse doğuştan cahil olmaz.. ben buna inanmıyorum. herkesin kendi elindedir okul bitirmeye yada okumuş olmaya gerek yok..
İnsan kendini bilmeli önce, sonra sürekli öğrenmeli, doğruyu kulaktan dolmayı değil, hurafeleri değil.. ilim Allah'ın emridir herşeyden önce.. '' Oku '' onun ilk emridir..
En hassas konularımdan birine denk geldi o yüzden uzattım...

Son düzenleme:

Canım...
Sen 13:35 de
denizkızı 13:34 de göndermiş mesajı
yani 1 dakika farkla senden önce atmış...
Sırf bu yüzden onu 1. yazdım..
Yoksa ikinizde aynı kiloyu vermişsiniz...
Önemli olan gönüller bir olsun Tuğba..
Hepimiz birgün birinci oluruz inşallah...
Öptüm seni de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…