- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
AYŞEBAHAR bu listeyi yapmak zorunda değil arkadaşlar, kendisi yardımcı olmak için herkesin yokluğunda listeyi oluşturmuş sağolsun..
listeyle ilgili eleştirisi olan varsa haftaya daha iisini yapsın bizde görelim..
Canım seni de özledim...
Ne yaptın konuyu açtın mı ailene?
Ne düşündün?
Dur ben konuna bakayım...
Dünden beri okumadım...
Hep aklımdasın...
Bu arada bende Hollanda da kaldım uzun yılllar
Sen hangi şehirdeydin?
yok vcnm yaa açmadım acmayıda düşünmüyorum acıkcası yemiyo.. konuya bende bakamadım henüz tam, bu gece gelicem dökücem ne varsa.. beni düşündüğün için teşekkür ederim cok ablam benim..
amsterdamda 3 ay, zeeland domburgda 3 ay kaldım ablacım, ik hou van je :)
aman canım dur sen büyük konuşma.....ne diyim öle insanları allah bildiği gibi yapsın o masımların günahı ne kıyamam ya üzüldüm ve kızdım şuan
estag.canım haklısın ama çevremızde o kadar çokmuş onu anladım...Şu hayatta en kaldıramadığım en yediremediğim şey cehalet...
Ne söylesen boş, cahil insanın konuşmasına katlanamıyorum yani bazen düzeltmeye çalışıyorum anlatmaya sonrada diyorum boşa kürek çekmek gerçekten..
Ama şu da bir gerçek ki cahil olmayı kendileri seçiyorlar.. kimse doğuştan cahil olmaz.. ben buna inanmıyorum. herkesin kendi elindedir okul bitirmeye yada okumuş olmaya gerek yok..
İnsan kendini bilmeli önce, sonra sürekli öğrenmeli, doğruyu kulaktan dolmayı değil, hurafeleri değil.. ilim Allah'ın emridir herşeyden önce.. '' Oku '' onun ilk emridir..
En hassas konularımdan birine denk geldi o yüzden uzattım...
aman canım dur sen büyük konuşma.....
hayatta en çok korktuğum şey büyük konuşmadır ve hep başıma gelenlerı ailemin (özellikle de annemın ve kayınvalidemin ıkısi de acaip büyük konuşur )konuştuklarının cevabı olarak düşünürüm.....çunku kendımın her konuştugu en kısa sürede başıma gelir....
estag.canım haklısın ama çevremızde o kadar çokmuş onu anladım...
bak düşün okulda 2 tane oğulları var .ıkısı de bırbıırnden efendı ,terbıyelı.,çalışkan......bırı benımkı bırıde 5 e geçtı ıkısı de sınıf bırincısı çocuklar süper zekı satranç. matematık ,dans vs....ama aıle bu zihniyete sahip sen düşün....haa bı de adamın annesi gecen yıl ölmüş o yuzden ılle de kız olsun annemın adını koyayım demış....
slmm kızlarrrnasılsınız hepinizi çok özledim.çok yoğunum giremiyorum yaaaaa.dün oğlumu doktora götürdük kontrol için sünneti de sorduk.doktor acil yaptırın dedi .ama bi sorun var oğlumda sağ tarafta hidrosel var ve çok azküçülme olmuş.doktor sünnet yapmışken sıvıyı da alalım dedi ve narkoz verecekler.biz tedirgin olduk.özel hastaneye gçtürmştük bi de devlethastanesine götürücez pazartesi.kızlar bu hidroseli yaşayan var mıı yani testisindesu birikmesi diğer adıyla su fıtığı.belki aranızda yaşayan veya duyan vardır.beni endişelendiren biraz da narkoz veriliyo olması.canım çok sıkkın yaaaa. sıkıntıdan dün akşam giremedim ve bildirim de yapamadım.kim düzenliyo bilmiyorum ama geç değilse beni de ekler miii???
başlangıç:80
geçen hafta:67.5
bu hafta:67.5
giden:0
toplamda giden:12.5
hedef:63
Je heb goed geleerd Hollands..Ik hou ook van jou..We waren, in Arnhem...
Kuste..
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
hoçgeldiiiiinnnn kaptannnnn :)
hoşbulduk tatlım teşekkürler...bikaç sayfa okudum bıraktım çok sayfa birikmiş...liste yapıldımı bu hafta canım..
selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)
geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)
bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye
cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..
zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S
meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..
bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)
bugün cok güzel mamacıklar yedim :)
börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)
her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo
Canım babana çok geçmiş olsun umarım daha iyi olur...sen izmirdemisin....kıss bende urladaydım 1 haftadır...bilseydim görüşürdük...tam olarak zeytinalanında kaldık ...çok gezdik çok eqlendik...çeşme kuladası ve daha biçok yere gittik..harikaydı...güzelbahçade oturan senmiydin cnm..
selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)
geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)
bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye
cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..
zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S
meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..
bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)
bugün cok güzel mamacıklar yedim :)
börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)
her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo
canım sen bu kiloyu 3 ayda mı verdındıyetsyenle mi -yağ mı gıttı hep neler yaptın masalh ben 60-69 topicindeyımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?