70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım seni de özledim...
Ne yaptın konuyu açtın mı ailene?
Ne düşündün?
Dur ben konuna bakayım...
Dünden beri okumadım...
Hep aklımdasın...

Bu arada bende Hollanda da kaldım uzun yılllar
Sen hangi şehirdeydin?

yok vcnm yaa açmadım acmayıda düşünmüyorum acıkcası yemiyo.. konuya bende bakamadım henüz tam, bu gece gelicem dökücem ne varsa.. beni düşündüğün için teşekkür ederim cok ablam benim..

amsterdamda 3 ay, zeeland domburgda 3 ay kaldım ablacım, ik hou van je :)

Je heb goed geleerd Hollands..Ik hou ook van jou..We waren, in Arnhem...
Kuste..

iyi akşamlar kızlarr,,

az önce sporumu yaptım bugün 3. günümm :))

birşey sormak istyrmm karışık bitki çayı elma kromlı kullanan var mı hiç ? faydalı olur mu akşamları içsem acabaa

ne diyim öle insanları allah bildiği gibi yapsın o masımların günahı ne kıyamam ya üzüldüm ve kızdım şuan
aman canım dur sen büyük konuşma.....

hayatta en çok korktuğum şey büyük konuşmadır ve hep başıma gelenlerı ailemin (özellikle de annemın ve kayınvalidemin ıkısi de acaip büyük konuşur )konuştuklarının cevabı olarak düşünürüm.....çunku kendımın her konuştugu en kısa sürede başıma gelir....

estag.canım haklısın ama çevremızde o kadar çokmuş onu anladım...

bak düşün okulda 2 tane oğulları var .ıkısı de bırbıırnden efendı ,terbıyelı.,çalışkan......bırı benımkı bırıde 5 e geçtı ıkısı de sınıf bırincısı çocuklar süper zekı satranç. matematık ,dans vs....ama aıle bu zihniyete sahip sen düşün....haa bı de adamın annesi gecen yıl ölmüş o yuzden ılle de kız olsun annemın adını koyayım demış....

Son düzenleme:

O çocuklar adına çok sevindim gerçekten. umarım ailesinin düştüğü çukura düşmezler..
Ölülerin isimlerini takıp ta onları mı canlandıracaklar ya valla anlam veremıyorum ben mantığım almıyor hatta uyarı veriyor sistem ısınıyor

iyi aksamlar kızlaaaaaaaaaaarrr ben geldim!!
4 günlük ıst turundan dün aksma geldık 13.5 aylık oglumla da süper geçti diyim neyse buna da şükür bi hava değişikliği oldu sızlerı ozledım ne var ne yok bakıyım ban aözet geçin merak ettim.yenı gelen arkadaslar var sanırım hosgelmısler kılolarda gıtmıs gördugum kadarıyla hepınızıe tebrıkler bende bılıyosunuz dıyet felan yok artık ama pzt ve salı oruc tutup mıdemı de dınlenedıreyım hemde gecen kandılde tutamadım tutayım ıstıyorum hemde ramazana hazırlık bakalım.

Herkese selam.....Epey zaman önce siteye üye olmuştum fakat hiç girmiyordum...Şuandaki kilom 78 ve sağlıklı beslenme ve spora başlıyorum...Yaptıklarımı ve gelişmeleri paylaşacağım...Eminim sizlerden de süper fikirler alacağım...

selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken

canım benım oglumda da var hıdosel bay aazaldı ama son kontorolde hala vardı yanı daga oncekı doktor 1.5 yasına kadar beklenıyo demıstı sımdıkı doktorumuz 2 ye kadar yolu var dedı bakalım beklemedeyız yanı bız oglum su an 13.5 aylık canım.sizede gecmıs olsun canım ıns kolaylıkla atalatırsınız

selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)

geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)

bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye

cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..

zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S

meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..

bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)

bugün cok güzel mamacıklar yedim :)

börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)

her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo

Canım babana çok geçmiş olsun umarım daha iyi olur...sen izmirdemisin....kıss bende urladaydım 1 haftadır...bilseydim görüşürdük...tam olarak zeytinalanında kaldık ...çok gezdik çok eqlendik...çeşme kuladası ve daha biçok yere gittik..harikaydı...güzelbahçade oturan senmiydin cnm..

yok kaptanım balıkesirdeym ben, urlaya 4günlügnee gitcezz :) keşke denk gelseymişiz walla ne güzel olurdu salata yerdik beraber :))))
ii dileklerin için teşekkür ederim, babam maşallah turp gibi ama ameliyat öncesi 1 hafta fln hergece acildeymiş baya cekmiş o ara, benim dünyadan haberim yok tabi :S

canım sen bu kiloyu 3 ayda mı verdın dıyetsyenle mi -yağ mı gıttı hep neler yaptın masalh ben 60-69 topicindeyımde

iyi geceler kızlar
az önce eve geldim eltimin kızı evlenecek evini yerleştirdik dügün hafta sonuna eeeee tabi bildirim falan hikaye oldu herhalde liste ypılmıştır
bildirimi kime yaptınız geç kaldım heralde galüba sanursamm:26::26::26::26::26:

canım sen bu kiloyu 3 ayda mı verdın dıyetsyenle mi -yağ mı gıttı hep neler yaptın masalh ben 60-69 topicindeyımde

3 ay bile olmadı tam :)
28 martta başladım cnm 75le, 12 kilodan fazla verdim.. ilk ay 7 kiloya yakın, 2ve3de toplamda 5 kilo verdim.. diyetisyenim kadınlar klubü oldu :)

yagı sekeri hamurişini kestim, 5 ögün beslendim, fastfoodu kestim, 6-7den sonra hiç bişi yemedim, kaçamak yaptıysam diğer ögünlerde dengeledim.. ama ilk 1,5 ay hiç kaçamak yapmadım desem yeridir. bol bol salata yedim müsli yedim.. herşeyin lightından aldım, yesil cay içtim cok, ilk ay bol bol spor yaptım dans ettim yürüdüm..

walla bukdr, bak resimlerim war kilo werdikten sonra nası görünüyon kız göster bakim topiğinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…