yok canım dediğim gibi eğleniyodumCanım...
Sen 13:35 de
denizkızı 13:34 de göndermiş mesajı
yani 1 dakika farkla senden önce atmış...
Sırf bu yüzden onu 1. yazdım..
Yoksa ikinizde aynı kiloyu vermişsiniz...
Önemli olan gönüller bir olsun Tuğba..
Hepimiz birgün birinci oluruz inşallah...
Öptüm seni de...
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
kız ağlıyor kızlar düzeltmeye fırsatım yok..
hala listede olmayanlar artık haftaya atar
düzelten olursa listeyi teşekkürler..
yetişebilirsem gelirim yarım saatte
ya bende aldım geçen marketten kullanmaya başladım ama eşim doktora sorsanya diyo sorsammı acaba zararıolurmu üstünde diyabet ve diyette kullanım için yazıyo türk malı,,bide günde 10taneden fazla tüketince zararı oluyomuş ben taş çatlasın 4 tane kullanıyorum,çünkü bende içemiyorum hele yeşil çay imkansız tad yok hiç acık tatlansın diye katıyorum napıcam acep bide burda diyetisyen yok ondan ,aile hekimine sorsammı acaba yoksa kullansam böle zarar olurmuki zannetmiyorum ama araştırınca bazı tatlandırıcılar beyin tümorune neden oluyomuş ama çok kullanım olursa maxm. 10 adet yazıyodu nette baktımda uzmanlar,,:26::26:
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
kaptanımm ya ben bi topik açtım sen de baksana, ne diceksin..
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/451747-ailem-sevdigim.html
yok canım dediğim gibi eğleniyodumama 1dk geç kalmışım demek ühüyeee neyse bakalım haftaya nolcak bugün çok kısaydı liste dimi kolay olmuştur sanada
hoşgeldin sena ablaaaaaaaaagezmişin tozmusun daha biz 2.5 hafta daha evdeyiz 16temmuzda 2haftalığına yıllık iznini kullancak ozamanda biz gezcez tozcaz
ooooooooooo hoşgeldinnnnnnnnnnnn
kaptanım hoş sefa geldin....selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)
geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)
bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye
cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..
zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S
meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..
bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)
bugün cok güzel mamacıklar yedim :)
börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)
her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo
3 ay bile olmadı tam :)
28 martta başladım cnm 75le, 12 kilodan fazla verdim.. ilk ay 7 kiloya yakın, 2ve3de toplamda 5 kilo verdim.. diyetisyenim kadınlar klubü oldu :)
yagı sekeri hamurişini kestim, 5 ögün beslendim, fastfoodu kestim, 6-7den sonra hiç bişi yemedim, kaçamak yaptıysam diğer ögünlerde dengeledim.. ama ilk 1,5 ay hiç kaçamak yapmadım desem yeridir. bol bol salata yedim müsli yedim.. herşeyin lightından aldım, yesil cay içtim cok, ilk ay bol bol spor yaptım dans ettim yürüdüm..
walla bukdr, bak resimlerim war kilo werdikten sonra nası görünüyon kız göster bakim topiğinde :))[/QUOTE]
tebrik ederim gercekten ıyı vermıssınyalnız bu kırmızılı kısmı kısmı anlayamadım
geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)
bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye
cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..
zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S
meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..
bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)
börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
BEN MESAJ ATMIŞTIM AMA NEDEN YOKUMMMMM HEMDE 2 DEFA ATMIŞTIM MESAJIunutuldum unutuldum .
kaptancım hoş geldin özledik seni
ayşebaharcım ellerine sağlık çok teşekkürler liste için
kızlar bu arada bizim il dışı tayini çıktı Tekirdağ'a gidiyoruz inşallah
sonuçlar açıklandığında şok oldukböyle kalmışız inanamadık ama hayırlısı böyleymiş evi toplamaya başladım arada girer bakarım girmezsem özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi
Canım babacına çok geçmiş olsun ben de spekulaası çok özledim....
Canım evet gördüm şimdi...
Aslında yazdım sandım...
Ne olur kusuruma bakma canım...
Nasıl affettirsem ki şimdi kendimi?
Seni listenin başına koydum papatyam...
Gönlümün birincisisin..
Verememişin ama
Sağol canım..
Kimin kimsen var mı canım Tekirdağda?
Öğretmen misiniz?
İkinizin de çıktı mı?
Aynı anda çıkması iyi olmuş.
Allah kolaylık versin canım..
Öptüm..
ama yaaa nasıl vermemişim 500 gr gitti işteee az ama verdim işteee napiim bu haftada monotom geçti kilolarım la aramdaki kavgayı hala lkazanamadım başlarda fazla gitti ama sonrasında haftada 500-600 gr a düştü giden gidiyo az ama öz bunada şükür değilmi şekerim.affedildin affedildin
canım benimki 1.5 yaşında zaten.narkoz korkuttu bizi.hayırlısı bakalım yarın doktora götürücez.haberdar ederim.canım benım oglumda da var hıdosel bay aazaldı ama son kontorolde hala vardı yanı daga oncekı doktor 1.5 yasına kadar beklenıyo demıstı sımdıkı doktorumuz 2 ye kadar yolu var dedı bakalım beklemedeyız yanı bız oglum su an 13.5 aylık canım.sizede gecmıs olsun canım ıns kolaylıkla atalatırsınız
hoşgeldinnnnn kaptanımmm sen yokken çok ıssızdık bizzzzz....selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
babacıgına cok gecmıs olsun canım sana da masallah cok güzel bı duygudur herkesı şoke etmekselam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)
hosgeldın kaptan bızde senı cok ozledık bıda gıtme haaselam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
kız geldım de sıpam fırsat vermıyokı gıreyım bı dün aksam göz gezdırdım sımdıde dıken üstünde kacak gırıyomkız arcak gelmişin aşağıdasın gördüm seni naptııınn gııı
neyse ben duş alıp gelecem sakın kaçmaa haaavalla 5dkmı almaz dermişşiiiimmmmmmm hadi behlül kaçar
Hava berbat..
Dışarı çıkamadık tüm planlar iptal..
Kalkıp yemek yapayım bari...
Sonra bende çocukları duşa atayım
Suya deli oluyorlar..
Cıbı cıbı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?