70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım dediğim gibi eğleniyodumama 1dk geç kalmışım demek ühüyeeeneyse bakalım haftaya nolcak bugün çok kısaydı liste dimi kolay olmuştur sanada
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken

hoşgeldin sena ablaaaaaaaaagezmişin tozmusun daha biz 2.5 hafta daha evdeyiz 16temmuzda 2haftalığına yıllık iznini kullancak ozamanda biz gezcez tozcaz

ya onu bende aldım şu yeni çıkandan hemde güyz sağlıklıymış vss bende günde 3-4 kullanıyorum şekersiz çay içemiyorum ya yarım yada tam şeker atıyorum bazen öle oluncada şekeri kesemiyosun bende tatlandırıcı almaya karar verdim böylece .şekersiz çayı içemeyince çaydan lezzet alamıyom yawww alışamadım sıfır şekere hala

günaydın çıtırlarımmm bu sabah bomba gibiyim...tatilde okadar abartılı ve sınırsız yedimki 70 kilo kesin olmuşumdur diyordum bu sabah tartıldım sadece 2200 artıdayım yeniden doqmuş gibi oldum valla çok mutluyum..hatta izine çıkacaqımız sabah 64 çıkmıştım o kiloyu baz alırsak sadece 1kilo almışım ohhh ne güzelll...göbüşleri görelimmm hadee halayaaa sabah kalktım ohh misler gibi duş aldım 1 kasede höşmerim gümlettim şimdi kahvaltı yapıp gezmeye gidicez...gelince çizelgemi 65e alıcam bu arada muazzezle(barkinim) görüştük yalovada buluştuk...ayyy kızlar bi görün muazzezii maşşşallahhhhhhhh yeminle manken gibibayıldım bayıldım bi imrendimki sormayın..bu arada muazzez bidaha siteye girememiş bursaya gitti bugün dönecek...umarım yarın herkez sitede olur.. bazı arkadaşlar ben yokum diye girmemişler onlar kendilerini biliyorlar toplanın bakimmm geldim artık hadi kızlar be gider kahvaltı hazırlıcam görüşürüz akşama

canım akşam gelince bakarım şuan çıkıyorum gelince görüşürüz

hoşbuldum tuqbacım kıss naptınız siz kavqa döqüş neyse konuşuruz yine

ooooooooooo hoşgeldinnnnnnnnnnnn

hoşbuldum canım..hadi gittimmm

selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
kaptanım hoş sefa geldin....

geçmiş olsun canım allah şifalar versin.iyi olmuş kurtulmuş. benim de 3 sene önce safra kesem alındı. oh rahatım şimdi. çok şükür hiç sıkıntım yok. ameliyat öncesi bikaç yıl senede 1-2 acili boyluyordum...

bugün hava çok güzel seviyorum güneşi.güzel bi kahvaltı yaptım.kaçamaksız ama güzel.yeşillikler,kızarmış ekmek vs..
bugün tartıda 68.6 yı gördüm.nasıl oldu anlamıyorum. 3-4 gündür fazla yemiştim. gerçi birazda bebekten heralde gecede 10 defa emzirmeye kalkıyorum.bu aralar huysuzluğu arttı. diş çıkartmaya çalışıyor....

senacımm kaptanım hoş geldin canımm ohhhh sefan olsun gezdin yedin içtin geldin öylemiibide +2 kiloyla
kız ben ne etsem nere gitsem 10 günlük bi tatlin ardından +3 kiloyla döndüm ben ve haalaa veremedim başlamadım daha doğrusu vermeye ama yarın başlıyorum hayırlısıyla
bu hafta bildirim yapamadım ama cumaya inş. ekside olucam
canım sen yokken pek ıssızdı buralar ..tekrar hoş geldinn..

herkese iyi pazarlar.hafta sonu mahmurluğu var üzerimde havada iyi değil havuza gidemiyorum.dün zaten evde yoktum kahvaltı edip çıktım arkadaşıma .mevliti vardı ye iç gez muhabbet et akşam 9 da geldim eve :)

kaptancım hoş geldin özledik seni

ayşebaharcım ellerine sağlık çok teşekkürler liste için

kızlar bu arada bizim il dışı tayini çıktı Tekirdağ'a gidiyoruz inşallah
sonuçlar açıklandığında şok olduk böyle kalmışız inanamadık ama hayırlısı böyleymiş evi toplamaya başladım arada girer bakarım girmezsem özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi

Canım babacına çok geçmiş olsun ben de spekulaası çok özledim....

BEN MESAJ ATMIŞTIM AMA NEDEN YOKUMMMMM HEMDE 2 DEFA ATMIŞTIM MESAJI unutuldum unutuldum .

Canım evet gördüm şimdi...
Aslında yazdım sandım...
Ne olur kusuruma bakma canım...
Nasıl affettirsem ki şimdi kendimi?
Seni listenin başına koydum papatyam...
Gönlümün birincisisin..
Verememişin ama

Sağol canım..
Kimin kimsen var mı canım Tekirdağda?
Öğretmen misiniz?
İkinizin de çıktı mı?
Aynı anda çıkması iyi olmuş.
Allah kolaylık versin canım..
Öptüm..

ama yaaa nasıl vermemişim 500 gr gitti işteee az ama verdim işteee napiim bu haftada monotom geçti kilolarım la aramdaki kavgayı hala lkazanamadım başlarda fazla gitti ama sonrasında haftada 500-600 gr a düştü giden gidiyo az ama öz bunada şükür değilmi şekerim.affedildin affedildin

69 dan sonra hızla gidiyor kilolar bak göreceksin sen de şaşıp kalacaksın...

canım benimki 1.5 yaşında zaten.narkoz korkuttu bizi.hayırlısı bakalım yarın doktora götürücez.haberdar ederim.
hoşgeldinnnnn kaptanımmm sen yokken çok ıssızdık bizzzzz....

geçmiş olsun tatlım babana.sana da maşallah.

Yaşınız gibi değil, hissettiğiniz gibi yaşayın hayatı.... Herkese mutlu ve güzelliklerle dolu bir pazar diliyorum....

kız arcak gelmişin aşağıdasın gördüm seni naptııınn gııı

neyse ben duş alıp gelecem sakın kaçmaa haaa valla 5dkmı almaz dermişşiiiimmmmmmmhadi behlül kaçar

Son düzenleme:
Hava berbat..
Dışarı çıkamadık tüm planlar iptal..
Kalkıp yemek yapayım bari...
Sonra bende çocukları duşa atayım
Suya deli oluyorlar..
Cıbı cıbı...

babacıgına cok gecmıs olsun canım sana da masallah cok güzel bı duygudur herkesı şoke etmek
hosgeldın kaptan bızde senı cok ozledık bıda gıtme haa
kız arcak gelmişin aşağıdasın gördüm seni naptııınn gııı

neyse ben duş alıp gelecem sakın kaçmaa haaa valla 5dkmı almaz dermişşiiiimmmmmmmhadi behlül kaçar
kız geldım de sıpam fırsat vermıyokı gıreyım bı dün aksam göz gezdırdım sımdıde dıken üstünde kacak gırıyom
Hava berbat..
Dışarı çıkamadık tüm planlar iptal..
Kalkıp yemek yapayım bari...
Sonra bende çocukları duşa atayım
Suya deli oluyorlar..
Cıbı cıbı...

burdada havalar baya serınledı anıden bıgünde yaa.bende oglanı yaptırcam bıcı bıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…