70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdada havalar baya serınledı anıden bıgünde yaa.bende oglanı yaptırcam bıcı bıcı

Ben üçünü birden atıyorum sorma...
Akşamı buluyor...
Su tabancaları hazırlanıyor...
MAyolarını giyiyorlar..
Törenle gidiyoruz...
Küçükte alıştı bu duruma...
Civcivi olmadan asla...
Bi de her yer köpük köpük....

merhaba kızlar.napıyosunuz.bem şu anda malatyadayım.oğlumuda sünnet yaptırdım.onunla ilgileniyoruz.malatyada hava çokgüzel.eşim bizi malatyaya getirdigeri kocaeline gitti.15 ine kadar çalışacak sonra eşyaları alıp gelecek.hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

ohhhhh negüzel...sevindim senin için...geçmiş olsunn...bende seni çok öpüyorum...özledim yaaaabenimde annemler yolda..gece burda olacaklar....inşaallah...

hoşbuldum bitanem nasılsın bakimmm

aslııımmmmmmmm canım kardeşim benimmm hoşbuldum tatlımm tatildeyken bende sizleri merak ettim bi ara vın alıp laptoptan gireyim dedim ama inan hiç vaktim olmadı..geceli gündüzlü çok yoqunduk çok eqlendik..evet canım ben yokken pek kimseler girmemiş bunlardan biride sensin kısss ben olmasam gelmicekmisin topiqee..zeyyceyyde girmemiş sen yokken bildirim yapasım gelmiyor diyodu bana..bi parça faydam oluyorsa bu anlamda sizlere ne mutlu bana...çok özledim sizleri..1 hafta az bir süre gibi görünsede yoqun yaşayınca daha uzunmuş gibi oluyor sanki aylardır yokmuşum gibi..tatlışım bitanem tekrar hoşbuldum canımıniçii

hoşbuldum tatlım bende çok özledim sizlerii nasılsın canım neler yaptın görüşmeyeli bakalım ..bu arada tayininiz çıkmış hayırlısı olsun canım..

seherimmm bebeqimmm hoşbulduk tatlımmmmm çok özledim sizleri...kıss msndende görüşemez olduk arada gel laflarız...bu arada hayırdır canım oqlunmu rahatsız narkoz falan anlamadım nesi var :26:

arzucum hoşbulduk tatlım bidaha gitme demişsin kısa vadede yeni bir tatil görünmüyor 1-2 günlük kaçışlar olabilir...ramazanın ortalarına kadar ufukta 2. bir tatil görünmüyor için rahat olsun tatlım...bir süre daha buralardayım

canım oqluna çok geçmiş olsun Allah damatlıqınıda göstersin..yavaş yavaş yerleşirsin cnm hem herkes malatyada sana yardımda ederler zorluk çekmezsin..habersiz bırakma bizleri sıksık yaz bize tatlım

Son düzenleme:

ay bende çok sevindim sünnette hayırlı olsun erkek adam oldu artıkneyse herşey gönlünüzce olsun canım seni seviyoruz

çok geçmiş olsun hemşo...memleket havasını iyi çek içine şifa niyetine...çok özledim malatyayı burnumda tütüyor...taşınma konusundada allah kolaylık versi,n ama en çok ev mis gibi sıfırdan oturuyor içine sine sine...allah kolaylık versin
bana yakın geliyon tatlişko...tekirdağ ipsalaya 1 saat ve biz 2 hft da bir gezmeye geliriz...tekira avm var sahili çok güzel balık ekmek ve midye tava yer gece 8-9 gibi ipsalaya geri döneriz ...umarım karşılaşırız kısmet...hayırlı olsun
hoşgeldin aşkitooooooooooooooooo...yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bakiiimmm...hakketten sen yokkan giremedim bende...çünkü iş yerimde denetleme vardı birhafta sürdü ve giremedim birde sen yokken tadı olmuyor be kuzum sen idolümüzsün gözümüzü senle açtık yafluuuu...hoşgeldin tekrar öpüyorum
çok geçmiş olsun bitanem ,allah şifa versin...
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
seni bekledik kollarımız koynumuzda bitanecim tekrar hoşgeldin bu arada aynı kiloyuz kuşum

herkesi tebrik ediyorum ve ellerine sağlık diyorum ayşecim çok sağol

69 dan sonra hızla gidiyor kilolar bak göreceksin sen de şaşıp kalacaksın...

ay sahimi yaa inşallah bakalım görücez bidahaki cumaya 69 kesin olurumda sonrasını bilemem artık.uzuuun bi yürüyüş yaptım geldim bakalım bu hafta yüzme ile beraber yürüyüşe de devam edicem havala riyi giderse tabii yüzücem 65 kg yi görene dek te kendime kıyafet almıcam öle karar verdim ama ilk yapacağım şey kot almak cuk oturan bişii alıcamki 60 a indiğimdede giyebileyim eski kotlarım olmuyo zaten onlarıda giyerim ama şööle dar hoş bi kot alıcam kendümeeee

ohh malatyadasın ne güzel annem orda şimdi orda olmak isterdim valla.hayırlı olsun bu arada erkekin olmuşş

DERYAMMMMMMMM hoşbulduk canımıniçiii kıss vaktim olsaydı vın alıp girecektim ama okadar yoqun geçtiki sorma...neler yaptımm :44: en iyisi en başından anlatayım hayatım..sabah 7.30 gibi istanbuldan ayrıldık..tarfik yoqundu herkes atmış kendini yollara..yalovaya yaklaşırken bizim muazzeze mesaj attım diyarındandan geçiyorum arkadaşım diye..muazzezde enişte 5 dakika durursa göreyim seni didii.. didide bnm koçiş yolda oyalanmayı pek sevmiyyy yinede şansımı deneyim didim..şok şok şok yola çıksın görüşün dedi bnm koçişben dururmuyum 1 dakka..hemen muazzeze bi mesaj çaktım gel qıı yol kenarına buluşak didim...oda hazırda bekliymiş...ayy parçası gibi ışıl ışıl çıktı karşıma..bir çıtır hatun olmuş bizim kızz ben kaldım karşısında böylee heçç kıskanmadımmben kilolarımla mutluyum nasılsa öpüştük koklaştık bi oqluşu var çok tatlı adı barkınmış..sevdirmedi kerata...bidaha gittiqimde acısını çıkarıcam ısırıcam seni barkıııınnnnn niyse muazzezden ayrılmak zor olsada onu miqrosun önünde bensizliqe terkidip yola devam ettik vardık bursaya..kahvaltı ettik yedik içtik yolcu yolunda gerek didik ve tekrar yollara düştük..izmire girdiqimizde saat 5e geliyordu..direk urlaya geçtik...ooooo mangallar kurulmuş etler marine edilmiş off bi yedik sandımki 1hafta daha yemem..yediklerimi hiç saymıyım oklavayla kovalarsınız beni...kesin 70i görmüşümdür dedimdi ama 65 olmuşum anca..şükrettim valla..hayatım çeşme-çeşmealtı-seferihisar-narlıdere-aydın-selçuk-şirince-kuşadası-güvercinadası heryeri gezdik..akşamlarıda geç saatlere kadar okey oynadık ve eşimle ben her defasında yenildik :84::84::84: eşim çok sinirlendi ama ben eqlenmek için oynadıqım için heçç üzülmedim 1 hafta mangaldı okeydi gezmekti yemekti içmekti geldi geçti..dün sabah urladan ayrıldık bursada 3.5 saat mola verdik akşam saatlerinde istanbula ayak bastık..dünkü tarihi unutma deryam sena istanbula ayak bastı 1 haftayı dolu dolu yaşadık sanki 1 ay gibi geldi bize...ama evimi çok özlemişim..yataqımı bile...ne demişler kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş hesabı bende öyle oldum..kaldıqımız yer mükemmeldi 3 katlı triplex bir villada kaldık deniz karşımızda..müthişti..yediqimiz önümüzde yemediqimiz arkamızda...ama bunlara raqmen evim evim CANIM evim...bnm serüvenim bu şekilde sona erdi tatlım..sende yoqunmuşsun müfettişler falan nasıl geçti tatlım..sende dahil 1-2 arkadaşımın telini alıcam...arkadaşlıqımızı reele taşımak istediqim kişiler var..muazzezi gördüm çok mutlu oldum saqolsun bizi evine davet etti..pazar günü dönseydik uqrucaktık ama cumartesi döndük..inşallah muazzez istanbula gelir burdada görüşürüz..inşallah sizleride görmek nasip olur...bu arada sizleri çook özledimmmmmmmmm

Son düzenleme:
senacım hoşgeldin...negüzel vakitler geçirmişsin..ohhhhh beee....bende temzilikle geçirdim +koca stresiyle....3 güzel şey oldu...
geçen hafat nihayet 74 gördüm..tabi okadar temizlik ve dikkate rağmen buhaftada aynıyımm..
finallerden geçmişim hmede tedavide vizeye giremediğim halde...yani mezun oluyor arkdaşınnnnnn...çok sevindim seney bahara kalmadı..
ve şuanda annemelr yaklaştı samsuna... eşimde almaya gitti....terminale.annem babam ve gelinmiz geliyor hemde hamile halasının kuzusu bana geliyorr daha doğmadan.kardeşim yurtdışındaaa....
bunları işte..neyse fırında kek var..çayın yanına yemek hazırldaım patlıcanlı kzıartmalı ama ben yemiycemmm..annemde bişeyelr getiri,yodur diye çok yapmadımmm..
iyi akşamlar arkdaşalr..arada girerim..bol gezme ve yeme var bana..aam a dikkatttt edicem..daha 79ları göremmmm aaaaaa

herşey karşılıklı be aşkım...tel konusunda sana katılıyorum bitanem...bende seni vede muazzezi ve bikaç kişi daha var kendime çok yakın hissediyorum ve görüşmek isterim...bizde ayın 30unda (tabikide temmuzun)balıkesir ayvalık polis kampına gidiyoruz kamp çıktı...inşallah bende senin gibi güzel relax bir tatil geçirmeyi planlıyorum
ama sen bu tatili gerçek anlamıyla haketmiştin çünkü bileğinin kesilmesi kolonoskopi bebiş ve ev meselesi derken keman teli gibi gerilmiştin...ooooooohhhhh sefan olsun ,allah bidaha üzmesin,en kötü günün böyle olsun bitanem,öpüyom seni kuşum

Son düzenleme:
çok sevindim tatlım gözün aydın geçmişsin...bide annenlerde geliyormuş gözün aydın kocanada allh kavuştursun bitanecim...şimdi tatlı telaş ve heyecan vardır sende hayırlı olsun güzel gezmeler sana öpüyom tatlım

Herkese hayırlı mesailer ve hafta diliyorum ...
Hedeflerimize ulaşmak için ama her konuda bol azim ve sabır diliyorum ve herkesi öpüyorum
yarına görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gerçeten canım sen bile şaşıp kalacaksın inan...
Sadece sabırlı ol...
Önemli olan ani verme kilonu...
Geri alırsın...
Yüzmeyi bırakma...

Herkese hayırlı mesailer ve hafta diliyorum ...
Hedeflerimize ulaşmak için ama her konuda bol azim ve sabır diliyorum ve herkesi öpüyorum
yarına görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Çıktın mı kız?
Yakalayamadım yine seni..
Maşallah muhabbet etmişsiniz senayla...
Çok güzel bir tatil yapmışsın sena sende ..

canım ikimizde öğretmeniz ama ben 2 senedir atanamadım Türkçe öğretmeniyim ama son zamanlarda puanlarımız çok arttı bakalım hayırlısı aslen Çanakkaleliyim yakın yani çok iyi oldu bu biizm için darısı tüm isteyenlerin başına

Rabbim oğluşunun damatlığını görmeyi de nasip etsin inşallah

Şöyle bir göz gezdirdim ama tam okuyamadım mesajlarınızı
yeni gelenler hoş gelmişler
herkese hayırlı akşamlar

bu gün kü menümü yazmadım yaw unutmuşum

kahvaltı

aç karnına kiraz sapı suyu
3 kayısı kurusu

2 poğaça
2 çay
1 domates
1 biber

ARA 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY

öğlen

yoğurt
1 dilim etimek

akşam

3 ad kanat ızgara
1 bardak kola
2 dilim ekmek normal ekmek ekmeğim bitmişti salatanın suyuna bandıra bandıra yedim valla napiiimm
karışık salata 3-4 kaşık
fırında elma dilim patates kızartma 5 ad

sanırım bugün yediklerim pek diete uymadı bunu yiyeyim sonra yemem diye diye sabah poğaça ile başladık akşam malesef misafirim geldi saat 8 gibi bide onunla çay eşliğinde poğaça yedim iyimi

AZ ÖNCE PAPATYA ÇAYIMI İÇTİM

cezam ne ise razıyım

yaptığım spor

50 dk koşu bandında hızlı yürüyüş
20 dk kadarda plates

artık yarına Allah kerim YARIN BUGÜN YEDİKLERİMİN ACISINI ÇIKARICAM KENDİME CEZA VERİYORUM

kızlar ya aranızda tatlandırıcı kullanan varmı diyet yapanlar kullanabiliyo dimi tatlandırıcı:26::26:

sakıncalıııı en az şeker kadar.

herkese merhaba bende tazeyım bu sıtede hadı bakalım hayırlı olsun insallah

hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…