- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
burdada havalar baya serınledı anıden bıgünde yaa.bende oglanı yaptırcam bıcı bıcı
merhaba kızlar.napıyosunuz.bem şu anda malatyadayım.oğlumuda sünnet yaptırdım.onunla ilgileniyoruz.malatyada hava çokgüzel.eşim bizi malatyaya getirdigeri kocaeline gitti.15 ine kadar çalışacak sonra eşyaları alıp gelecek.hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
kaptanım hoş sefa geldin....
geçmiş olsun canım allah şifalar versin.iyi olmuş kurtulmuş. benim de 3 sene önce safra kesem alındı. oh rahatım şimdi. çok şükür hiç sıkıntım yok. ameliyat öncesi bikaç yıl senede 1-2 acili boyluyordum...
senacımm kaptanım hoş geldin canımm ohhhh sefan olsun gezdin yedin içtin geldin öylemiibide +2 kiloyla
kız ben ne etsem nere gitsem 10 günlük bi tatlin ardından +3 kiloyla döndüm ben ve haalaa veremedim başlamadım daha doğrusu vermeye ama yarın başlıyorum hayırlısıyla
bu hafta bildirim yapamadım ama cumaya inş. ekside olucam
canım sen yokken pek ıssızdı buralar ..tekrar hoş geldinn..
kaptancım hoş geldin özledik seni
ayşebaharcım ellerine sağlık çok teşekkürler liste için
kızlar bu arada bizim il dışı tayini çıktı Tekirdağ'a gidiyoruz inşallah
sonuçlar açıklandığında şok oldukböyle kalmışız inanamadık ama hayırlısı böyleymiş evi toplamaya başladım arada girer bakarım girmezsem özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi
canım benimki 1.5 yaşında zaten.narkoz korkuttu bizi.hayırlısı bakalım yarın doktora götürücez.haberdar ederim.
hoşgeldinnnnn kaptanımmm sen yokken çok ıssızdık bizzzzz....
geçmiş olsun tatlım babana.sana da maşallah.
babacıgına cok gecmıs olsun canım sana da masallah cok güzel bı duygudur herkesı şoke etmek
hosgeldın kaptan bızde senı cok ozledık bıda gıtme haa
kız geldım de sıpam fırsat vermıyokı gıreyım bı dün aksam göz gezdırdım sımdıde dıken üstünde kacak gırıyom
burdada havalar baya serınledı anıden bıgünde yaa.bende oglanı yaptırcam bıcı bıcı
canım oqluna çok geçmiş olsun Allah damatlıqınıda göstersin..yavaş yavaş yerleşirsin cnm hem herkes malatyada sana yardımda ederler zorluk çekmezsin..habersiz bırakma bizleri sıksık yaz bize tatlımmerhaba kızlar.napıyosunuz.bem şu anda malatyadayım.oğlumuda sünnet yaptırdım.onunla ilgileniyoruz.malatyada hava çokgüzel.eşim bizi malatyaya getirdigeri kocaeline gitti.15 ine kadar çalışacak sonra eşyaları alıp gelecek.hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
merhaba kızlar.napıyosunuz.bem şu anda malatyadayım.oğlumuda sünnet yaptırdım.onunla ilgileniyoruz.malatyada hava çokgüzel.eşim bizi malatyaya getirdigeri kocaeline gitti.15 ine kadar çalışacak sonra eşyaları alıp gelecek.hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
çok geçmiş olsun hemşo...memleket havasını iyi çek içine şifa niyetine...çok özledim malatyayı burnumda tütüyor...taşınma konusundada allah kolaylık versi,n ama en çok ev mis gibi sıfırdan oturuyor içine sine sine...allah kolaylık versinmerhaba kızlar.napıyosunuz.bem şu anda malatyadayım.oğlumuda sünnet yaptırdım.onunla ilgileniyoruz.malatyada hava çokgüzel.eşim bizi malatyaya getirdigeri kocaeline gitti.15 ine kadar çalışacak sonra eşyaları alıp gelecek.hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
bana yakın geliyon tatlişko...tekirdağ ipsalaya 1 saat ve biz 2 hft da bir gezmeye geliriz...tekira avm var sahili çok güzel balık ekmek ve midye tava yer gece 8-9 gibi ipsalaya geri döneriz ...umarım karşılaşırız kısmet...hayırlı olsunkaptancım hoş geldin özledik seni
ayşebaharcım ellerine sağlık çok teşekkürler liste için
kızlar bu arada bizim il dışı tayini çıktı Tekirdağ'a gidiyoruz inşallah
sonuçlar açıklandığında şok oldukböyle kalmışız inanamadık ama hayırlısı böyleymiş evi toplamaya başladım arada girer bakarım girmezsem özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi
hoşgeldin aşkitooooooooooooooooo...yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bakiiimmm...hakketten sen yokkan giremedim bende...çünkü iş yerimde denetleme vardı birhafta sürdü ve giremedim birde sen yokken tadı olmuyor be kuzum sen idolümüzsün gözümüzü senle açtık yafluuuu...hoşgeldin tekrar öpüyorumgünaydın çıtırlarımmmbu sabah bomba gibiyim...tatilde okadar abartılı ve sınırsız yedimki 70 kilo kesin olmuşumdur diyordum bu sabah tartıldım sadece 2200 artıdayım yeniden doqmuş gibi oldum valla çok mutluyum..hatta izine çıkacaqımız sabah 64 çıkmıştım o kiloyu baz alırsak sadece 1kilo almışım ohhh ne güzelll...göbüşleri görelimmm hadee halayaaa sabah kalktım ohh misler gibi duş aldım 1 kasede höşmerim gümlettim şimdi kahvaltı yapıp gezmeye gidicez...gelince çizelgemi 65e alıcam bu arada muazzezle(barkinim) görüştük yalovada buluştuk...ayyy kızlar bi görün muazzezii maşşşallahhhhhhhh yeminle manken gibi bayıldım bayıldım bi imrendimki sormayın..bu arada muazzez bidaha siteye girememiş bursaya gitti bugün dönecek...umarım yarın herkez sitede olur.. bazı arkadaşlar ben yokum diye girmemişler onlar kendilerini biliyorlar toplanın bakimmm geldim artık hadi kızlar be gider kahvaltı hazırlıcam görüşürüz akşama
canım akşam gelince bakarım şuan çıkıyorum gelince görüşürüz
hoşbuldum tuqbacım kıss naptınız siz kavqa döqüşneyse konuşuruz yine
hoşbuldum canım..hadi gittimmm
çok geçmiş olsun bitanem ,allah şifa versin...selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)
geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)
bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye
cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..
zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :S bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :S
meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..
bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)
bugün cok güzel mamacıklar yedim :)
börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)
her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo
seni bekledik kollarımız koynumuzda bitanecim tekrar hoşgeldin bu arada aynı kiloyuz kuşumselam kızlarr ben geldimmmmmmmmmmm çok özledim siziii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:geçmişi okumam lazım azda olsa bakıyım merak ediyorum neler yaptınız ben yokken
0 nick başlangç geçen hafta bu hafta qiden toplam hedef
1 esiiin 74.000 68.400 67.100 1.300 6.900 62 2 seanymph 74.200 64.200 63.000 1.200 11.200 58
3 triendy21 79.8 67.000 65.800 1.200 14.000 65 4 KILAVUZ 86.000 66.000 65.000 1000 21.000 60
5 zerra 77.500 69.900 69.000 900 8.500 58
6 -bilge- 74.000 60.000 59.200 800 14.800 55
aysebahar 90 59.900 59.700 200 30.300 55[/COLOR
8 eZft 76 68.500 68.500 0 7.500 60
9 shzryvz 80 67.500 67.500 0 12.500 63
10 charm 81 75.500 75.500 0 4.500 70
11 Gereği düşünüldü 79 73.200 73.300 100 5.700 58
12 alaca 82.500 66 66.200 200 16.300 58
13 qivi 73.200 73.500 300
69 dan sonra hızla gidiyor kilolar bak göreceksin sen de şaşıp kalacaksın...
çok geçmiş olsun hemşo...memleket havasını iyi çek içine şifa niyetine...çok özledim malatyayı burnumda tütüyor...taşınma konusundada allah kolaylık versi,n ama en çok ev mis gibi sıfırdan oturuyor içine sine sine...allah kolaylık versin
bana yakın geliyon tatlişko...tekirdağ ipsalaya 1 saat ve biz 2 hft da bir gezmeye geliriz...tekira avm var sahili çok güzel balık ekmek ve midye tava yer gece 8-9 gibi ipsalaya geri döneriz ...umarım karşılaşırız kısmet...hayırlı olsun
hoşgeldin aşkitooooooooooooooooo...yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bakiiimmm...hakketten sen yokkan giremedim bende...çünkü iş yerimde denetleme vardı birhafta sürdü ve giremedim birde sen yokken tadı olmuyor be kuzum sen idolümüzsün gözümüzü senle açtık yafluuuu...hoşgeldin tekrar öpüyorum
çok geçmiş olsun bitanem ,allah şifa versin...
seni bekledik kollarımız koynumuzda bitanecim tekrar hoşgeldin bu arada aynı kiloyuz kuşum
herkesi tebrik ediyorum ve ellerine sağlık diyorum ayşecim çok sağol
herşey karşılıklı be aşkım...tel konusunda sana katılıyorum bitanem...bende seni vede muazzezi ve bikaç kişi daha var kendime çok yakın hissediyorum ve görüşmek isterim...bizde ayın 30unda (tabikide temmuzun)balıkesir ayvalık polis kampına gidiyoruz kamp çıktı...inşallah bende senin gibi güzel relax bir tatil geçirmeyi planlıyorumDERYAMMMMMMMM hoşbulduk canımıniçiiikıss vaktim olsaydı vın alıp girecektim ama okadar yoqun geçtiki sorma...neler yaptımm :44: en iyisi en başından anlatayım hayatım..sabah 7.30 gibi istanbuldan ayrıldık..tarfik yoqundu herkes atmış kendini yollara..yalovaya yaklaşırken bizim muazzeze mesaj attım diyarındandan geçiyorum arkadaşım diye..muazzezde enişte 5 dakika durursa göreyim seni didii.. didide bnm koçiş yolda oyalanmayı pek sevmiyyy yinede şansımı deneyim didim..şok şok şok yola çıksın görüşün dedi bnm koçiş ben dururmuyum 1 dakka..hemen muazzeze bi mesaj çaktım gel qıı yol kenarına buluşak didim...oda hazırda bekliymiş...ayy parçası gibi ışıl ışıl çıktı karşıma..bir çıtır hatun olmuş bizim kızz ben kaldım karşısında böylee heçç kıskanmadımm ben kilolarımla mutluyum nasılsa öpüştük koklaştık bi oqluşu var çok tatlı adı barkınmış..sevdirmedi kerata...bidaha gittiqimde acısını çıkarıcam ısırıcam seni barkıııınnnnn niyse muazzezden ayrılmak zor olsada onu miqrosun önünde bensizliqe terkidip yola devam ettik vardık bursaya..kahvaltı ettik yedik içtik yolcu yolunda gerek didik ve tekrar yollara düştük..izmire girdiqimizde saat 5e geliyordu..direk urlaya geçtik...ooooo mangallar kurulmuş etler marine edilmiş off bi yedik sandımki 1hafta daha yemem..yediklerimi hiç saymıyım oklavayla kovalarsınız beni...kesin 70i görmüşümdür dedimdi ama 65 olmuşum anca..şükrettim valla..hayatım çeşme-çeşmealtı-seferihisar-narlıdere-aydın-selçuk-şirince-kuşadası-güvercinadası heryeri gezdik..akşamlarıda geç saatlere kadar okey oynadık ve eşimle ben her defasında yenildik :84::84::84: eşim çok sinirlendi ama ben eqlenmek için oynadıqım için heçç üzülmedim 1 hafta mangaldı okeydi gezmekti yemekti içmekti geldi geçti..dün sabah urladan ayrıldık bursada 3.5 saat mola verdik akşam saatlerinde istanbula ayak bastık..dünkü tarihi unutma deryam sena istanbula ayak bastı 1 haftayı dolu dolu yaşadık sanki 1 ay gibi geldi bize...ama evimi çok özlemişim..yataqımı bile...ne demişler kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş hesabı bende öyle oldum..kaldıqımız yer mükemmeldi 3 katlı triplex bir villada kaldık deniz karşımızda..müthişti..yediqimiz önümüzde yemediqimiz arkamızda...ama bunlara raqmen evim evim CANIM evim...bnm serüvenim bu şekilde sona erdi tatlım..sende yoqunmuşsun müfettişler falan nasıl geçti tatlım..sende dahil 1-2 arkadaşımın telini alıcam...arkadaşlıqımızı reele taşımak istediqim kişiler var..muazzezi gördüm çok mutlu oldum saqolsun bizi evine davet etti..pazar günü dönseydik uqrucaktık ama cumartesi döndük..inşallah muazzez istanbula gelir burdada görüşürüz..inşallah sizleride görmek nasip olur...bu arada sizleri çook özledimmmmmmmmm
çok sevindim tatlım gözün aydın geçmişsin...bide annenlerde geliyormuş gözün aydın kocanada allh kavuştursun bitanecim...şimdi tatlı telaş ve heyecan vardır sende hayırlı olsun güzel gezmeler sana öpüyom tatlımsenacım hoşgeldin...negüzel vakitler geçirmişsin..ohhhhh beee....bende temzilikle geçirdim +koca stresiyle ....3 güzel şey oldu...
geçen hafat nihayet 74 gördüm..tabi okadar temizlik ve dikkate rağmen buhaftada aynıyımm..
finallerden geçmişim hmede tedavide vizeye giremediğim halde...yani mezun oluyor arkdaşınnnnnn...çok sevindim seney bahara kalmadı..
ve şuanda annemelr yaklaştı samsuna... eşimde almaya gitti....terminale.annem babam ve gelinmiz geliyor hemde hamile halasının kuzusu bana geliyorr daha doğmadan.kardeşim yurtdışındaaa....
bunları işte..neyse fırında kek var..çayın yanına yemek hazırldaım patlıcanlı kzıartmalı ama ben yemiycemmm..annemde bişeyelr getiri,yodur diye çok yapmadımmm..
iyi akşamlar arkdaşalr..arada girerim..bol gezme ve yeme var bana..aam a dikkatttt edicem..daha 79ları göremmmm aaaaaa
hoşgeldin canım azmin bol ve daim olsun inşallahherkese merhaba bende tazeyım bu sıtede hadı bakalım hayırlı olsun insallah
ay sahimi yaa inşallah bakalım görücez bidahaki cumaya 69 kesin olurumda sonrasını bilemem artık.uzuuun bi yürüyüş yaptım geldim bakalım bu hafta yüzme ile beraber yürüyüşe de devam edicem havala riyi giderse tabii yüzücem65 kg yi görene dek te kendime kıyafet almıcam öle karar verdim ama ilk yapacağım şey kot almak cuk oturan bişii alıcamki 60 a indiğimdede giyebileyim eski kotlarım olmuyo zaten onlarıda giyerim ama şööle dar hoş bi kot alıcam kendümeeee
Herkese hayırlı mesailer ve hafta diliyorum ...
Hedeflerimize ulaşmak için ama her konuda bol azim ve sabır diliyorum ve herkesi öpüyorum
yarına görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım ikimizde öğretmeniz ama ben 2 senedir atanamadım Türkçe öğretmeniyim ama son zamanlarda puanlarımız çok arttı bakalım hayırlısıCanım babacına çok geçmiş olsun ben de spekulaası çok özledim....
Sağol canım..
Kimin kimsen var mı canım Tekirdağda?
Öğretmen misiniz?
İkinizin de çıktı mı?
Aynı anda çıkması iyi olmuş.
Allah kolaylık versin canım..
Öptüm..
kızlar ya aranızda tatlandırıcı kullanan varmı diyet yapanlar kullanabiliyo dimi tatlandırıcı:26::26:
Herkese selam.....Epey zaman önce siteye üye olmuştum fakat hiç girmiyordum...Şuandaki kilom 78 ve sağlıklı beslenme ve spora başlıyorum...Yaptıklarımı ve gelişmeleri paylaşacağım...Eminim sizlerden de süper fikirler alacağım...
herkese merhaba bende tazeyım bu sıtede hadı bakalım hayırlı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?