herkese merhaba bende tazeyım bu sıtede hadı bakalım hayırlı olsun insallah
ohhhhh negüzel...sevindim senin için...geçmiş olsunn...bende seni çok öpüyorum...özledim yaaaa benimde annemler yolda..gece burda olacaklar....inşaallah...
günaydın ben 9.takımdan tesadüfen gördüm ikizler yazısı dikkatimi çekti ikizlerinizmi varcanım oqluna çok geçmiş olsun Allah damatlıqınıda göstersin..yavaş yavaş yerleşirsin cnm hem herkes malatyada sana yardımda ederler zorluk çekmezsin..habersiz bırakma bizleri sıksık yaz bize tatlım
sağol canım.ben sık sık yazıcam
ay bende çok sevindim sünnette hayırlı olsun erkek adam oldu artıkneyse herşey gönlünüzce olsun canım seni seviyoruz
günaydın ben 9.takımdan tesadüfen gördüm ikizler yazısı dikkatimi çekti ikizlerinizmi var
allah bagışlasın benim ikizler oglanevet canım 5 aylık ikizlerimvar. Bir oğlan bir kız
DERYAMMMMMMMM hoşbulduk canımıniçiiikıss vaktim olsaydı vın alıp girecektim ama okadar yoqun geçtiki sorma...neler yaptımm :44: en iyisi en başından anlatayım hayatım..sabah 7.30 gibi istanbuldan ayrıldık..tarfik yoqundu herkes atmış kendini yollara..yalovaya yaklaşırken bizim muazzeze mesaj attım diyarındandan geçiyorum arkadaşım diye..muazzezde enişte 5 dakika durursa göreyim seni didii.. didide bnm koçiş yolda oyalanmayı pek sevmiyyy yinede şansımı deneyim didim..şok şok şok yola çıksın görüşün dedi bnm koçiş ben dururmuyum 1 dakka..hemen muazzeze bi mesaj çaktım gel qıı yol kenarına buluşak didim...oda hazırda bekliymiş...ayy parçası gibi ışıl ışıl çıktı karşıma..bir çıtır hatun olmuş bizim kızz ben kaldım karşısında böylee heçç kıskanmadımm ben kilolarımla mutluyum nasılsa öpüştük koklaştık bi oqluşu var çok tatlı adı barkınmış..sevdirmedi kerata...bidaha gittiqimde acısını çıkarıcam ısırıcam seni barkıııınnnnn niyse muazzezden ayrılmak zor olsada onu miqrosun önünde bensizliqe terkidip yola devam ettik vardık bursaya..kahvaltı ettik yedik içtik yolcu yolunda gerek didik ve tekrar yollara düştük..izmire girdiqimizde saat 5e geliyordu..direk urlaya geçtik...ooooo mangallar kurulmuş etler marine edilmiş off bi yedik sandımki 1hafta daha yemem..yediklerimi hiç saymıyım oklavayla kovalarsınız beni...kesin 70i görmüşümdür dedimdi ama 65 olmuşum anca..şükrettim valla..hayatım çeşme-çeşmealtı-seferihisar-narlıdere-aydın-selçuk-şirince-kuşadası-güvercinadası heryeri gezdik..akşamlarıda geç saatlere kadar okey oynadık ve eşimle ben her defasında yenildik :84::84::84: eşim çok sinirlendi ama ben eqlenmek için oynadıqım için heçç üzülmedim 1 hafta mangaldı okeydi gezmekti yemekti içmekti geldi geçti..dün sabah urladan ayrıldık bursada 3.5 saat mola verdik akşam saatlerinde istanbula ayak bastık..dünkü tarihi unutma deryam sena istanbula ayak bastı 1 haftayı dolu dolu yaşadık sanki 1 ay gibi geldi bize...ama evimi çok özlemişim..yataqımı bile...ne demişler kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş hesabı bende öyle oldum..kaldıqımız yer mükemmeldi 3 katlı triplex bir villada kaldık deniz karşımızda..müthişti..yediqimiz önümüzde yemediqimiz arkamızda...ama bunlara raqmen evim evim CANIM evim...bnm serüvenim bu şekilde sona erdi tatlım..sende yoqunmuşsun müfettişler falan nasıl geçti tatlım..sende dahil 1-2 arkadaşımın telini alıcam...arkadaşlıqımızı reele taşımak istediqim kişiler var..muazzezi gördüm çok mutlu oldum saqolsun bizi evine davet etti..pazar günü dönseydik uqrucaktık ama cumartesi döndük..inşallah muazzez istanbula gelir burdada görüşürüz..inşallah sizleride görmek nasip olur...bu arada sizleri çook özledimmmmmmmmm
ohh malatyadasın ne güzel annem orda şimdi orda olmak isterdim valla.hayırlı olsun bu arada erkekin olmuşş
allah bagışlasın benim ikizler oglan
amin benimkiler 13.5 yaşındalar allah kolaylık versin tekmi bakıyorsunallah seninkileride bağışlasın.
bende sen tatıldeyken ıst daydım orda olsaydın görüşmeyi deniycektim ama kısmet bıdahakıne ınsallahDERYAMMMMMMMM hoşbulduk canımıniçiiikıss vaktim olsaydı vın alıp girecektim ama okadar yoqun geçtiki sorma...neler yaptımm :44: en iyisi en başından anlatayım hayatım..sabah 7.30 gibi istanbuldan ayrıldık..tarfik yoqundu herkes atmış kendini yollara..yalovaya yaklaşırken bizim muazzeze mesaj attım diyarındandan geçiyorum arkadaşım diye..muazzezde enişte 5 dakika durursa göreyim seni didii.. didide bnm koçiş yolda oyalanmayı pek sevmiyyy yinede şansımı deneyim didim..şok şok şok yola çıksın görüşün dedi bnm koçiş ben dururmuyum 1 dakka..hemen muazzeze bi mesaj çaktım gel qıı yol kenarına buluşak didim...oda hazırda bekliymiş...ayy parçası gibi ışıl ışıl çıktı karşıma..bir çıtır hatun olmuş bizim kızz ben kaldım karşısında böylee heçç kıskanmadımm ben kilolarımla mutluyum nasılsa öpüştük koklaştık bi oqluşu var çok tatlı adı barkınmış..sevdirmedi kerata...bidaha gittiqimde acısını çıkarıcam ısırıcam seni barkıııınnnnn niyse muazzezden ayrılmak zor olsada onu miqrosun önünde bensizliqe terkidip yola devam ettik vardık bursaya..kahvaltı ettik yedik içtik yolcu yolunda gerek didik ve tekrar yollara düştük..izmire girdiqimizde saat 5e geliyordu..direk urlaya geçtik...ooooo mangallar kurulmuş etler marine edilmiş off bi yedik sandımki 1hafta daha yemem..yediklerimi hiç saymıyım oklavayla kovalarsınız beni...kesin 70i görmüşümdür dedimdi ama 65 olmuşum anca..şükrettim valla..hayatım çeşme-çeşmealtı-seferihisar-narlıdere-aydın-selçuk-şirince-kuşadası-güvercinadası heryeri gezdik..akşamlarıda geç saatlere kadar okey oynadık ve eşimle ben her defasında yenildik :84::84::84: eşim çok sinirlendi ama ben eqlenmek için oynadıqım için heçç üzülmedim 1 hafta mangaldı okeydi gezmekti yemekti içmekti geldi geçti..dün sabah urladan ayrıldık bursada 3.5 saat mola verdik akşam saatlerinde istanbula ayak bastık..dünkü tarihi unutma deryam sena istanbula ayak bastı 1 haftayı dolu dolu yaşadık sanki 1 ay gibi geldi bize...ama evimi çok özlemişim..yataqımı bile...ne demişler kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş hesabı bende öyle oldum..kaldıqımız yer mükemmeldi 3 katlı triplex bir villada kaldık deniz karşımızda..müthişti..yediqimiz önümüzde yemediqimiz arkamızda...ama bunlara raqmen evim evim CANIM evim...bnm serüvenim bu şekilde sona erdi tatlım..sende yoqunmuşsun müfettişler falan nasıl geçti tatlım..sende dahil 1-2 arkadaşımın telini alıcam...arkadaşlıqımızı reele taşımak istediqim kişiler var..muazzezi gördüm çok mutlu oldum saqolsun bizi evine davet etti..pazar günü dönseydik uqrucaktık ama cumartesi döndük..inşallah muazzez istanbula gelir burdada görüşürüz..inşallah sizleride görmek nasip olur...bu arada sizleri çook özledimmmmmmmmm
herşey karşılıklı be aşkım...tel konusunda sana katılıyorum bitanem...bende seni vede muazzezi ve bikaç kişi daha var kendime çok yakın hissediyorum ve görüşmek isterim...bizde ayın 30unda (tabikide temmuzun)balıkesir ayvalık polis kampına gidiyoruz kamp çıktı...inşallah bende senin gibi güzel relax bir tatil geçirmeyi planlıyorum
ama sen bu tatili gerçek anlamıyla haketmiştin çünkü bileğinin kesilmesi kolonoskopi bebiş ve ev meselesi derken keman teli gibi gerilmiştin...ooooooohhhhh sefan olsun ,allah bidaha üzmesin,en kötü günün böyle olsun bitanem,öpüyom seni kuşum
sena,arcak
hosgeldiniz
klavuzcugum evet sende yaklasik bir hafta girmedin gerci bende fazla giremedim ozledim seni
aysebaharim ne zamandir soracam birturlu kismet olmuyor kizinin durumu nasil oldu doktora goturdunmu?
GUNAYDIN FISTIKLAR FAZLA GIREMIYOM AMA SIZLERI COK ARIYORUM GERCEKTEN SANKI HEPINII YAKINDAN TANIYOR GIBIYIM SIZLERI SEVIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?