70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım oqluna çok geçmiş olsun Allah damatlıqınıda göstersin..yavaş yavaş yerleşirsin cnm hem herkes malatyada sana yardımda ederler zorluk çekmezsin..habersiz bırakma bizleri sıksık yaz bize tatlım

sağol canım.ben sık sık yazıcam

günaydın ben 9.takımdan tesadüfen gördüm ikizler yazısı dikkatimi çekti ikizlerinizmi var

çok geçmiş olsun hemşo...memleket havasını iyi çek içine şifa niyetine...çok özledim malatyayı burnumda tütüyor...taşınma konusundada allah kolaylık versi,n ama en çok ev mis gibi sıfırdan oturuyor içine sine sine...allah kolaylık versin

sağol hemşo.malatyaya gelirsen bekliyorum

hoşgeldin kaptan özlettin kendini

günaydın kızlar. nasılsınız? benim hafta sonu misafirlerle geçti valla. fazla bi kaçamak yapmadım. sadece +100 gramdayım çok şükür. eee napiim sadece 3günümüz kaldı tatile çıkmaya. kısmetse perşembe sabah erkenden yollardayız. göçebe hayatımız başlıyor. dile kolay 2 ay eve pek dönemiyecez.

senacım canım hoşgeldin sefa geldin. çok üzüldüm. çünkü evimin önünden geçmişsin de haberim yok.

cerenim babana çok geçmiş olsun canım. anne ve babaların huyudur o ben de uzaklardayken benden de hep saklarlardı sağlık sorunları.

kızlar aralarda girip yazmaya çalışacam artık. 3 günüm var. beni bekleyen ev toparlama bavul toparlama olayı var. sadece kendim olsa iyi. 3 kişilik bi bavul taoplama olayı. allah bana kolaylık versin.

75 kilodayım bır ara dıyetısyenle 65 dustum yıne aldım ne zor ıs bu kılo verme gatr hastalıgımda yavaslatıyor dıkkatte etmıyorum bu rada durust soylemek gerekırse... hem saglık acısından hemde fızıkı olarak rahatsız oluyorum artık boyum uzun allahtan cok batmıyoda gıtsınler artık bu kılolar dneyımlerınıze bakıtım da bırlıkte vermek guzel fıkır...ben de burdayım kızlarrrr

günaydın hanımlar ...

bende baya bi giremedim kocam gelmıstı bide laptopu bozma yetegını gosterdı tamıre gitti geldi felan..
kilomda gecen haftayla aynı kalmayı basarmısım yaa bunada sukur cidden eşime hazırladıklarımdan en çok kendım yedim ziraa...
şimdi size bişey sorucam..dusuk yapan bayanlara sorum var

ben 30 mayısta dusuk yaptım ve 2hafta kanamam sürdü.kanamam bıttıkten 15gun temız kaldım ve sımdı tekrar adet kanaması gibi kanamam basladı??? sizce normami.. temız kalma surem 15gun olunca garibime gitti acaba bi doktor felan randevu almalımıyım??
mideniz bulanmasın ama kanımda koyu kırmızı ve yapışkan değil aksıne kıpkırmızı hatta acık kırmızı ve sulu ölee bi akıskanlık yapıskanlık yok.. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim acıkcası..
kılavuz ablam burda olsada alsam cevabımı keske dıcem ama bilen varsa benı bılgıulendırebılır mı acaba??

bende sen tatıldeyken ıst daydım orda olsaydın görüşmeyi deniycektim ama kısmet bıdahakıne ınsallah

bızde eylülün 7 sınde gıtcez polıs kampına ama didimdekine.aslında ayvalıktakınede yazılmıstık hazıran sonu dıye cıkmadı sonra aradılar bızı beklıyoruz dıye 2 gün önceden bız zaten ayarlamıstık ıst a gıtmeyı cıkmadıgı ıcın. kısmet neyse bıdaha cıkmasa bıle beklıycez sonra para yatırmayan oluyomus boyle bosluk cıkabılıyomus.

herkese günaydın 9 günlük tatılden sonra işteyim oyle bı miskinlik var kı bende su an ya ben ıfade koyamıyom yaaaa

sena,arcak
hosgeldiniz

klavuzcugum evet sende yaklasik bir hafta girmedin gerci bende fazla giremedim ozledim seni
aysebaharim ne zamandir soracam birturlu kismet olmuyor kizinin durumu nasil oldu doktora goturdunmu?
GUNAYDIN FISTIKLAR FAZLA GIREMIYOM AMA SIZLERI COK ARIYORUM GERCEKTEN SANKI HEPINII YAKINDAN TANIYOR GIBIYIM SIZLERI SEVIYORUM

saol canım hosbuldum gercekten burda bırbırımıze cok baglanmısız benımde aklım hep burdaydı gırebılırmıyım felan dıye ama fırsat olmadı zaten cocukla nası gectı onu bıle anlamadım kosturmaca ve yorgunluk yani neyse bunada şükür bi değişiklik oldu bıze

:92: hepınıze gunaydın kızlar :92:

öncelikle kaptanım ve arzucum hosgeldınızz

cerencımmm babana cok gecmıs olsunnnn, senı gorunce daha da bı ıyılesmıstır bı nazar boncugu da sen al barı onaaa kardesınle beraber ıyı tatıller, bol eglenceler sizeeee

Filizcmm sızınde tayınınız hayırlı ugurlu olsunnn, şimdi ev toparla taşı fılan baya işin var, kolay gelsınn diyim buraları da ıhmal etmeee

denizcimm, sana da kolay gelsınnn ooooh mis gıbı bı tatıl 2 ay ne demek dıle kolayyyy, ben de gıtmek ıstıyorumm artıkkkk

bu arada bızde haftasonu düğün sezonunu baslattık ve bu sabah saat 6 bckta yoldan geldık eve adım attık, üzerimi değiştirip 1 bucuk saat fılan kestırıp işe geldık, kafammmmm bi dünyaaa akşam olsa da eve gıtsekkk modundayımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…