70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum canım saol

Sonunda regl oldum da anında 500 gr gitti 2 günde.. 9 gündür gr oynamamıştım ay ne bunalmıştım ya.. inşallah bundan sonra da akaar gideer kilolar..

canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah ....bende 4 düşük yaptım düşüklerden sonra adet düzeni bozulabiliyor 1-2 aya kadar ancak eski düzenini buluyor genelde...

ama tabi kürtaj mı oldun kendi mi düştü bilmiyorum onuda yazarsan daha ayrıntılı cevap verebilirim canım

Sonunda regl oldum da anında 500 gr gitti 2 günde.. 9 gündür gr oynamamıştım ay ne bunalmıştım ya.. inşallah bundan sonra da akaar gideer kilolar..

aaay ben hala olamadım yaaa, sancılandım onca gecen hafta hala yokkk :26: damardan abur cubur vercem artık kendımeee, bazen gözüm dönüyoooo

mrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedim sizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım

herkese merhaba bende tazeyım bu sıtede hadı bakalım hayırlı olsun insallah

hoşgeldin cnm..

hoşbuldum canım..tebrik ederim finallerden geçmişsin..mezuniyetini light pastayla kutlarız artık bu arada gözün aydın annelerde geliyorlarmış papucumuz dama atılır artık şaka biyana iyi eqlenceler sana

deryamm inşallah seninde tatilin güzel geçer bebeqim..evet haklısın kafam çok dolmuştu..birde her yıl biz kışında biyerlere giderdik ilk defa bu yıl biyere gitmedik onunda etkisi var..cümbür cemaat stres olduk..ama çok iyi geldi cnm..sizin kampınız kaç gün sürecek canım..

hoşgeldin kaptan özlettin kendini

hoşbuldum canım...inan bende sizleri özledim sonuçta burda bir aile gibiyiz özlüyoruz göremeyince..

hoşbuldum canım teşekkürler...kıss senmiydin yoksa güzelbahçede oturan..okadar sordum burda kimdi diye..lequim sandım ona bile sordum..bende çok üzüldüm şimdi..kaç defa güzelbahçeye gittik bolbol yürüyüş yaptık...hatta bime geldik oraya..telini yaz özelime görüşelim tatlım..bu yıl geçti artık nasipse seneye..yada sen gelirsen istanbulda burda görüşürüz..

hoşgeldin cnm aramıza...

öylemii...walla ne iyi olurdu tanışmış olurduk...tekrar gelirsen görüşelim mutlaka..

hoşbuldum canım teşekkürler..

hoşbuldum tatlım...oo bakıyorumda sende yoqunmuşsun boş durmamışsın düqünler falan...dökmüşsündür kurtlarıı:124:

herkese günaydınnn

sabah mönüm

aç karnına kiraz sapı suyu
1 bardak su

2 lıght etimek
2 ad lıght karper peynir
1 domates
2 ad çay biri tek şekerli

şimdi yeşil çayımı içiyorum

Canım bence normal...
2 hafta diyorsun...
Düşük için geçmiş olsun canım şimdi iisin di mi

Canım evet gittik piskolojik dedi doktorumuz..
İlaç falan vermedi..
versede kullanmazdım zaten..

herkese günaydınnn

sabah mönüm

aç karnına kiraz sapı suyu
1 bardak su

2 lıght etimek
2 ad lıght karper peynir
1 domates
2 ad çay biri tek şekerli

şimdi yeşil çayımı içiyorum

kız senin menülerine bayılıyorum..
kiraz saplarına deli oluyorum...
süpersin

çok geçmiş olsun cnm.. benim de yaşadığım bi olay düşük olayı ama benim 1 hafta sürdü birinde diğer düşüğümde 10 gün diğerinde 20 gün sürdü nerdeyse yani herkesin yaşadığı olay farklı bünye farklı günü farklı ama benim kanamam bittikten sonra adet siklusuna göre 29 gündü düşük başladıktan 35 gün sonra adet başlamıştı yani senin hesabına göre dediğin gibi 15 donra başlaması normal bence ama bu durumda zaten kontrol altında olman gerekiyor mutlaka git dr kan testleri 0 çıkana kadar gitmiştim ben dr ilk adetimden sonrada gitmiştim kontrollere .tedbirli olmakta yarar var

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun acil şifalar.sağlığına dikkat et kendine gelince başlarsın diete dikkat et yediklerine yeter bence ama sen bilirsin

kız senin menülerine bayılıyorum..
kiraz saplarına deli oluyorum...
süpersin

ay çok mersiiii ama yaıyom ediyom 500-600 gr verebiliyom bende 1 kg verenlere bayılıyorum inş.bende ilk zamanlarımdaki gibi haftada 1 kg veririm gene yaw hemencecik gitsin kilolar istiyom şöööle yaz sıcağında tiril tiril giyinip kuşanıp gezip tozayım bikinimi giyeyim artık.gerçi giydim 2 gün ama pek hoşuma gitmedi yanii gene mayoya döndüm anlıcağın :) bu kadar özgüven fazla geldi

Bence hiç veremeyenlere göre çok çok iyi gidiyorsun...
Haftada 1 kg için daha az yemeye bak...
Porsiyonlarını azalt...
Mayo giy huuuuu
Bikini mi giydin kız?
Valla ben cesaret edemezdim süpersin sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…