:92: hepınıze gunaydın kızlar :92:
öncelikle kaptanım ve arzucum hosgeldınızz
cerencımmm babana cok gecmıs olsunnnn, senı gorunce daha da bı ıyılesmıstır bı nazar boncugu da sen al barı onaaakardesınle beraber ıyı tatıller, bol eglenceler sizeeee
Filizcmm sızınde tayınınız hayırlı ugurlu olsunnn, şimdi ev toparla taşı fılan baya işin var, kolay gelsınn diyim buraları da ıhmal etmeee
denizcimm, sana da kolay gelsınnn ooooh mis gıbı bı tatıl 2 ay ne demek dıle kolayyyy, ben de gıtmek ıstıyorumm artıkkkk
bu arada bızde haftasonu düğün sezonunu baslattık ve bu sabah saat 6 bckta yoldan geldık eve adım attık, üzerimi değiştirip 1 bucuk saat fılan kestırıp işe geldık, kafammmmm bi dünyaaaakşam olsa da eve gıtsekkk modundayımmm :26:
günaydın hanımlar ...
bende baya bi giremedim kocam gelmıstı bide laptopu bozma yetegını gosterdı tamıre gitti geldi felan..
kilomda gecen haftayla aynı kalmayı basarmısım yaa bunada sukur cidden eşime hazırladıklarımdan en çok kendım yedim ziraa...
şimdi size bişey sorucam..dusuk yapan bayanlara sorum var
ben 30 mayısta dusuk yaptım ve 2hafta kanamam sürdü.kanamam bıttıkten 15gun temız kaldım ve sımdı tekrar adet kanaması gibi kanamam basladı??? sizce normami.. temız kalma surem 15gun olunca garibime gitti acaba bi doktor felan randevu almalımıyım??
mideniz bulanmasın ama kanımda koyu kırmızı ve yapışkan değil aksıne kıpkırmızı hatta acık kırmızı ve sulu ölee bi akıskanlık yapıskanlık yok.. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim acıkcası..
kılavuz ablam burda olsada alsam cevabımı keske dıcem ama bilen varsa benı bılgıulendırebılır mı acaba??
Sonunda regl oldum da anında 500 gr gitti 2 günde.. 9 gündür gr oynamamıştım ay ne bunalmıştım ya.. inşallah bundan sonra da akaar gideer kilolar..
herkese merhaba bende tazeyım bu sıtede hadı bakalım hayırlı olsun insallah
senacım hoşgeldin...negüzel vakitler geçirmişsin..ohhhhh beee....bende temzilikle geçirdim +koca stresiyle ....3 güzel şey oldu...
geçen hafat nihayet 74 gördüm..tabi okadar temizlik ve dikkate rağmen buhaftada aynıyımm..
finallerden geçmişim hmede tedavide vizeye giremediğim halde...yani mezun oluyor arkdaşınnnnnn...çok sevindim seney bahara kalmadı..
ve şuanda annemelr yaklaştı samsuna... eşimde almaya gitti....terminale.annem babam ve gelinmiz geliyor hemde hamile halasının kuzusu bana geliyorr daha doğmadan.kardeşim yurtdışındaaa....
bunları işte..neyse fırında kek var..çayın yanına yemek hazırldaım patlıcanlı kzıartmalı ama ben yemiycemmm..annemde bişeyelr getiri,yodur diye çok yapmadımmm..
iyi akşamlar arkdaşalr..arada girerim..bol gezme ve yeme var bana..aam a dikkatttt edicem..daha 79ları göremmmm aaaaaa
herşey karşılıklı be aşkım...tel konusunda sana katılıyorum bitanem...bende seni vede muazzezi ve bikaç kişi daha var kendime çok yakın hissediyorum ve görüşmek isterim...bizde ayın 30unda (tabikide temmuzun)balıkesir ayvalık polis kampına gidiyoruz kamp çıktı...inşallah bende senin gibi güzel relax bir tatil geçirmeyi planlıyorum
ama sen bu tatili gerçek anlamıyla haketmiştin çünkü bileğinin kesilmesi kolonoskopi bebiş ve ev meselesi derken keman teli gibi gerilmiştin...ooooooohhhhh sefan olsun ,allah bidaha üzmesin,en kötü günün böyle olsun bitanem,öpüyom seni kuşum
hoşgeldin kaptan özlettin kendini
günaydın kızlar. nasılsınız? benim hafta sonu misafirlerle geçti valla. fazla bi kaçamak yapmadım. sadece +100 gramdayım çok şükür. eee napiim sadece 3günümüz kaldı tatile çıkmaya. kısmetse perşembe sabah erkenden yollardayız. göçebe hayatımız başlıyor. dile kolay 2 ay eve pek dönemiyecez.
senacım canım hoşgeldin sefa geldin. çok üzüldüm. çünkü evimin önünden geçmişsin de haberim yok.
cerenim babana çok geçmiş olsun canım. anne ve babaların huyudur o ben de uzaklardayken benden de hep saklarlardı sağlık sorunları.
kızlar aralarda girip yazmaya çalışacam artık. 3 günüm var. beni bekleyen ev toparlama bavul toparlama olayı var. sadece kendim olsa iyi. 3 kişilik bi bavul taoplama olayı. allah bana kolaylık versin.
75 kilodayım bır ara dıyetısyenle 65 dustum yıne aldım ne zor ıs bu kılo verme gatr hastalıgımda yavaslatıyor dıkkatte etmıyorum bu rada durust soylemek gerekırse... hem saglık acısından hemde fızıkı olarak rahatsız oluyorum artık boyum uzun allahtan cok batmıyoda gıtsınler artık bu kılolar dneyımlerınıze bakıtım da bırlıkte vermek guzel fıkır...ben de burdayım kızlarrrr
bende sen tatıldeyken ıst daydım orda olsaydın görüşmeyi deniycektim ama kısmet bıdahakıne ınsallah
bızde eylülün 7 sınde gıtcez polıs kampına ama didimdekine.aslında ayvalıktakınede yazılmıstık hazıran sonu dıye cıkmadı sonra aradılar bızı beklıyoruz dıye 2 gün önceden bız zaten ayarlamıstık ıst a gıtmeyı cıkmadıgı ıcın. kısmet neyse bıdaha cıkmasa bıle beklıycez sonra para yatırmayan oluyomus boyle bosluk cıkabılıyomus.
herkese günaydın 9 günlük tatılden sonra işteyim oyle bı miskinlik var kı bende su an ya ben ıfade koyamıyom yaaaa
hoşbuldum canım teşekkürler..sena,arcak
hosgeldiniz
klavuzcugum evet sende yaklasik bir hafta girmedin gerci bende fazla giremedim ozledim seni
aysebaharim ne zamandir soracam birturlu kismet olmuyor kizinin durumu nasil oldu doktora goturdunmu?
GUNAYDIN FISTIKLAR FAZLA GIREMIYOM AMA SIZLERI COK ARIYORUM GERCEKTEN SANKI HEPINII YAKINDAN TANIYOR GIBIYIM SIZLERI SEVIYORUM
:92: hepınıze gunaydın kızlar :92:
öncelikle kaptanım ve arzucum hosgeldınızz
cerencımmm babana cok gecmıs olsunnnn, senı gorunce daha da bı ıyılesmıstır bı nazar boncugu da sen al barı onaaakardesınle beraber ıyı tatıller, bol eglenceler sizeeee
Filizcmm sızınde tayınınız hayırlı ugurlu olsunnn, şimdi ev toparla taşı fılan baya işin var, kolay gelsınn diyim buraları da ıhmal etmeee
denizcimm, sana da kolay gelsınnn ooooh mis gıbı bı tatıl 2 ay ne demek dıle kolayyyy, ben de gıtmek ıstıyorumm artıkkkk
bu arada bızde haftasonu düğün sezonunu baslattık ve bu sabah saat 6 bckta yoldan geldık eve adım attık, üzerimi değiştirip 1 bucuk saat fılan kestırıp işe geldık, kafammmmm bi dünyaaaakşam olsa da eve gıtsekkk modundayımmm :26:
günaydın hanımlar ...
bende baya bi giremedim kocam gelmıstı bide laptopu bozma yetegını gosterdı tamıre gitti geldi felan..
kilomda gecen haftayla aynı kalmayı basarmısım yaa bunada sukur cidden eşime hazırladıklarımdan en çok kendım yedim ziraa...
ben 30 mayısta dusuk yaptım ve 2hafta kanamam sürdü.kanamam bıttıkten 15gun temız kaldım ve sımdı tekrar adet kanaması gibi kanamam basladı??? sizce normami.. temız kalma surem 15gun olunca garibime gitti acaba bi doktor felan randevu almalımıyım??
mideniz bulanmasın ama kanımda koyu kırmızı ve yapışkan değil aksıne kıpkırmızı hatta acık kırmızı ve sulu ölee bi akıskanlık yapıskanlık yok.. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim acıkcası..
kılavuz ablam burda olsada alsam cevabımı keske dıcem ama bilen varsa benı bılgıulendırebılır mı acaba??
sena,arcak
hosgeldiniz
klavuzcugum evet sende yaklasik bir hafta girmedin gerci bende fazla giremedim ozledim seni
aysebaharim ne zamandir soracam birturlu kismet olmuyor kizinin durumu nasil oldu doktora goturdunmu?
GUNAYDIN FISTIKLAR FAZLA GIREMIYOM AMA SIZLERI COK ARIYORUM GERCEKTEN SANKI HEPINII YAKINDAN TANIYOR GIBIYIM SIZLERI SEVIYORUM
herkese günaydınnn
sabah mönüm
aç karnına kiraz sapı suyu
1 bardak su
2 lıght etimek
2 ad lıght karper peynir
1 domates
2 ad çay biri tek şekerli
şimdi yeşil çayımı içiyorum
sağolcanım.malatyaya gelirsen beklerim
günaydın hanımlar ...
Sonunda regl oldum da anında 500 gr gitti 2 günde.. 9 gündür gr oynamamıştım ay ne bunalmıştım ya.. inşallah bundan sonra da akaar gideer kilolar..
mrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
kız senin menülerine bayılıyorum..
kiraz saplarına deli oluyorum...
süpersin
ay çok mersiiii ama yaıyom ediyom 500-600 gr verebiliyom bende 1 kg verenlere bayılıyorum inş.bende ilk zamanlarımdaki gibi haftada 1 kg veririm gene yaw hemencecik gitsin kilolar istiyom şöööle yaz sıcağında tiril tiril giyinip kuşanıp gezip tozayım bikinimi giyeyim artık.gerçi giydim 2 gün ama pek hoşuma gitmedi yanii gene mayoya döndüm anlıcağın :) bu kadar özgüven fazla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?