70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar sabah disci randevum var oradan alisverise gitmem lazim kizin oyun grubu derken aksami bulur gelmem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 72,2 gecen ptesi kilom...................................................suan itibari ile 70 olmusum kisaca 1ayda 9kilo oldu hatta once 69cikti ama siz 70 yazin iner cikar 72,2den 70 oh cok sukur ya bu hafta su lavman olayina cozum bulursam ki burdaki eczanelerde imkansiz, kozmik temizligi yapicam kismetse

günaydın arkadaslar benımde kılom 71 köyden geldıgımde suan 69 zum sıslıgımde gectı ondan olabılır olsun cok sukur 70 altına ındırdım yıne ibreyı işallah herkez kılo vermırmıstır hadı bakalım sabırsızlıkla beklıyorum yorumları

herkese günaydın okula gitmeden sonucu vereyim dün 78.8 di bugün 79.5 yatmadan önce başım döndüğü için tuzlu ayran içmiştim onun yüzünden sanırım yine 79.5 gösterdi canım sıkıldı ben 300gr gidecek derken 700 gr geri geldi üf ya

Herkese günaydınnn.

Kilo bildirimimi yapıyorum 71.7 Bu hafta 1.3 gr vermişim.ılk hafta 2.1 dü.Ama başlangıçta hep fazla verilir.Kumaş pantolonumu giydim ve biraz bollamış çokkkk hoşuma gitti.7 li rakamların altına inmeyi iple çekiyorum.

günaydın kızlar,

hepimiz için iyi bir hafta olması dileğiyle.

sabah tartıldım 78,7 kiloyum,ama moralimi bozmadım,regl oldum,kesin şişkinliktir,o yüzden kilo çizelgemi değiştirmiyorum

günaydın kızlar,bende 1 kılo vermısım bu hafta:dance: ,son durum 76.4 .yavas ama emın adımlarla ılerlıyorumnaniknanik 1 hafta kılo veremıyorum dıger hafta 1 kılo verıyorum yanı kaybım ayda 2 kılo,neyse buna da sükür.reglım bitsin spora dA baslayacagım ıns. kendıme arkadas buldum.o zaman belkı hızlanır kılo vermem.ben hala eskı kıyafetlerıme gıremıyorum ve mutlu degılım bu halımle.70 kıloya ınersem sımdılık ıdare eder bır gorunume kavusurum zannedıyorum,ama bu hızla en erken 2 ayda olur o da.offf ya bır aksam ac yatıp ertesı gün zayıf uyansam nolurdu sankisırnaşık şey

gunaydın kızlar..

bu hafta kilo veremedim ama almadım da..

regl olmuşum kilo vermem gerekirdi ama veremedim çünkü hafta sonu çikolata lokum ne varsa yedim..kahvaltılar da ağırdı..hafta içi tum yaptıklarım gitti moralim bozuldu..şimdi ceza olarak sabah işim vardı yuruyerek gittim geldim..

kilo bildirimim:70.9 gecen haftayla aynı..

günaydın kızlar,

hepimiz için iyi bir hafta olması dileğiyle.

sabah tartıldım 78,7 kiloyum,ama moralimi bozmadım,regl oldum,kesin şişkinliktir,o yüzden kilo çizelgemi değiştirmiyorum

latte bende de aynı durum oldu sence gidermi ki hafta ortsaında benim 3 gun oldu gitseydi giderdi şimdiye kadar..çok moralim bozuldu benim ya bu hafta 69 larda olmayı çok istemiştim ama hafta sonu tutamadım kendimi:1no2:

günaydın kızlar iyi sabahlar hepinize
bugün adetimin 4.günü ve o kadar kaçmağa rağmen tartıya çıktığımda inanamadım 68 i gördüm gene :)))
çok mutlu oldum bu haftada yarım kilo verdim :))) bi arada şu 2 günlük diyeti yapayım adet dönemi kaçırdıklarımı geri almayaım diyorum :)))):teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2
kilo verenleri tebrik ediyorum kilosunu koruyanlarıda kilo alanlar biraz daha dikkatli olun :))klava:

günaydın kızlar
en son kilo bildirim de 70.700 düm ama eski tartım da daha sonra yeni tartımda 73 gösterdiğimi solemiştim sabah 71.5-72 arası geldim vermişim ama çizelgem aynı kalacak o kiloya inene kadar hepinizi öpüyorum
bugun elsenin 2 günlük şok diyetine başladım bugun ve yarın bakalım değişen ne olacak hepinizi öptüm byeee....

herkese günaydın
benim kilomda değişiklik yok 71 im hala çizelgeyi değiştirmedim
öpüldünüz bayanlar

günaydın melankoli diyetin sonucunu merakla bekliyorum bende yapmayı düşünüyorum karar veremedim daha :)
metebolizma hızlandırıcı çaya başlıcam malzemeleri tamamladım umarım tadı çok kötü değildir :)

offf motive olmam lazım hiç bu kadar motivasyonum bozulmamıştı.herkes çok zayıflamışsın deyince şımartım galiba.sanki yeter gibi düşündüm ama vermeliyim ve tekrar motive olmalıyım.yardım edin

Günaydın kızlar katıldığımda 74 idim. Bu gün 73.60 görünüyorum. Sabah kahvaltım bir domates biraz peynir bir dilim beyaz (kepekli yok) ekmek.

herkese günaydınlar, ben bugün 72.3 çıktım, 800 gr eksik sanırım geçen haftadan, her şey çok güzel olacak, inşallah düşücez 60lı kilolara:dance:

bu arada yukarda regl olanların yazılarını okudum, ben kilo bile almış görünüyorum regl sırasında ama bitince reglden önceki kilomun bile altına düşüyorum eminim siz de haftaya sevinçli haberlerle geleceksiniz:teselli:

herkese kolay gelsin, bol iradeli günler diliyorum:)

günaydın herkese a.s.aranıza katıldıgımda 78 kiloydum. sabah tartıldım 74,900 ama siz 75 alın.. biliyorum giden su ve vucudumun ödemi ama olsun ii bir motivasyon ve iyi bir başlangıç..
kilo veren arkadaşları kutluyorum.. veremeyenler canlarını sıkmasın yeni bir hafta eminim haftaya daha iyi bir sonuç alacaklar a.s.

canım arada olur üzülme lütfen bende sürekli vermiyorum bir veriyorum bir alıyorum nerdeyse 1 aydır 68-69 arasıyım gerçi sıkı diyet falan yapmıyorum elma sirkesi içiyorum arada yürüyorum
bence şu 2 günlük şok diyeti yap iyi bir moral olur kilo verince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…