süper vermişsin elsecim tebrik ederim.66 olmuşsun ne güzel.bende bir 66 65 olsammmm yaaaa
ben tartılamadım henüz.işyerinde ve evimde yok terazim.komşumda tartılıyodum.ona da giedmedim.
akşam tartılabilirim ancak.ne yapacağız?
günaydın melankoli diyetin sonucunu merakla bekliyorum bende yapmayı düşünüyorum karar veremedim daha :)
metebolizma hızlandırıcı çaya başlıcam malzemeleri tamamladım umarım tadı çok kötü değildir :)
cnm çay çok ii gelio ama karabiberini çay kaşıgıyla koy yoksa çok acı olur içemessin bogazını yakar yoksa tadı fena degil....kaydirigubbakcemile5
birde onu deniyelim :)))) sirkeli suyada devam artık sabah akşam içiyorum
bu arada yüzme havuzu araştırıyorum olursa bende yüzücem yürüyüş kesmiyo :)sırnaşık şey
cnm ben sabah akşam aç karna metabolizma hızlandıran çayı öglen yemekten öncede sirkeli suyumu içtim geçen hafta salı sabah başlamıştım kilo verdirmese bile sanırım sıkılaştırıyor her gören zayıfladın sen diolar ama kiloda pek bir azalma yok ama denemeye değerr....hihoyyyt
cnm ben sabah akşam aç karna metabolizma hızlandıran çayı öglen yemekten öncede sirkeli suyumu içtim geçen hafta salı sabah başlamıştım kilo verdirmese bile sanırım sıkılaştırıyor her gören zayıfladın sen diolar ama kiloda pek bir azalma yok ama denemeye değerr....hihoyyyt
merhaba arkadaşlar ben bu hafta yarım kilo veebildim ancak . şimdi 73 kiloyum...
sevgiyle a.s.
bende yapmak istiyorum ama içindeki karabiber korkutuyor beni çok acı olmuyormu birde yaptığın zaman ne kadar zamanda tüketiyorsun çayı
hımmmm valla aldırmasında o bile yeter metobolizmam hızlansın yeterki :)cnm ben sabah akşam aç karna metabolizma hızlandıran çayı öglen yemekten öncede sirkeli suyumu içtim geçen hafta salı sabah başlamıştım kilo verdirmese bile sanırım sıkılaştırıyor her gören zayıfladın sen diolar ama kiloda pek bir azalma yok ama denemeye değerr....hihoyyyt
ya bana kimse kilo verdin demiyobenneyaptımki
sadece kıyafetlerimden farkediyorum ben aynaya baktığımda farklılık göremiyorum
canım tane bıber kullanıcaksınız tozu acı olyuyorbende yapmak istiyorum ama içindeki karabiber korkutuyor beni çok acı olmuyormu birde yaptığın zaman ne kadar zamanda tüketiyorsun çayı
canım tane bıber kullanıcaksınız tozu acı olyuyor
sana öyle gelıyordur 3,5 kılo farkedılmıcek bı rakam degıl bence senı sımarmak istemıyorlardın yada kıskanıyorlardır :jeyyar:fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?