70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tartılamadım henüz.işyerinde ve evimde yok terazim.komşumda tartılıyodum.ona da giedmedim.
akşam tartılabilirim ancak.ne yapacağız?

günaydınnn. ben de 69.5 kiloyum . dün dikkat etsem 69 olmuştu ama akşam fazla kaçırdım.neyse bir günde yediklerimiz yağa dönüşmüyo ne de olsa. bugün dikkat ederim artık.öpüyorum hepinizi kızlar. görüşürüz

süper vermişsin elsecim tebrik ederim.66 olmuşsun ne güzel.bende bir 66 65 olsammmm yaaaa

sağol tatlım aramızda fark yokk baksanakaydirigubbakcemile5
bi de sporu ekleyebilsem çok güzel olcak
havalar düzelse yürüyüş yapmayı düşünüyorum işten gelince ama hep yağmur bu aralar

ben tartılamadım henüz.işyerinde ve evimde yok terazim.komşumda tartılıyodum.ona da giedmedim.
akşam tartılabilirim ancak.ne yapacağız?

liste gece hazırlanıyor nasılolsa sorun olmaz tatlım

slm kizlar bu hafta hastalikla gecirdim antibiyotik derken yesil cay ve 7 den sonra yemek yeme disinda baska birsey uygulamadim.sonuc bu hafta ayni kilodayim 68 de kaldim

cnm çay çok ii gelio ama karabiberini çay kaşıgıyla koy yoksa çok acı olur içemessin bogazını yakar yoksa tadı fena degil....kaydirigubbakcemile5

cnm çay çok ii gelio ama karabiberini çay kaşıgıyla koy yoksa çok acı olur içemessin bogazını yakar yoksa tadı fena degil....kaydirigubbakcemile5

birde onu deniyelim :)))) sirkeli suyada devam artık sabah akşam içiyorum
bu arada yüzme havuzu araştırıyorum olursa bende yüzücem yürüyüş kesmiyo :)sırnaşık şey

günaydın bayanlar hafta sonunu fazla kaçamak yapmadan atlattım ama spor yapamadım 1 kg vermiş olarak kapattım haftayı kaydirigubbakcemile2 karbonhidrat diyetine devam bırakmak yok delikafadulden

birde onu deniyelim :)))) sirkeli suyada devam artık sabah akşam içiyorum
bu arada yüzme havuzu araştırıyorum olursa bende yüzücem yürüyüş kesmiyo :)sırnaşık şey

cnm ben sabah akşam aç karna metabolizma hızlandıran çayı öglen yemekten öncede sirkeli suyumu içtim geçen hafta salı sabah başlamıştım kilo verdirmese bile sanırım sıkılaştırıyor her gören zayıfladın sen diolar ama kiloda pek bir azalma yok ama denemeye değerr....hihoyyyt

ya bana kimse kilo verdin demiyobenneyaptımki
sadece kıyafetlerimden farkediyorum ben aynaya baktığımda farklılık göremiyorum

merhaba arkadaşlar ben bu hafta yarım kilo veebildim ancak . şimdi 73 kiloyum...
sevgiyle a.s.

bende yapmak istiyorum ama içindeki karabiber korkutuyor beni çok acı olmuyormu birde yaptığın zaman ne kadar zamanda tüketiyorsun çayı

bende yapmak istiyorum ama içindeki karabiber korkutuyor beni çok acı olmuyormu birde yaptığın zaman ne kadar zamanda tüketiyorsun çayı

içerken değil de içtikten sonra hafif bir yanma bırakıyor boğazda
ben hemen üstüne biraz su içiyodum geçiyodu

hımmmm valla aldırmasında o bile yeter metobolizmam hızlansın yeterki :)

sen anla verdiğini tartıda söylesin spor yapmaya başlayınca hemen farkedicen bence sen tartı yalan söylemez üzülme :)hihoyyyt

canım tane bıber kullanıcaksınız tozu acı olyuyor

sana öyle gelıyordur 3,5 kılo farkedılmıcek bı rakam degıl bence senı sımarmak istemıyorlardın yada kıskanıyorlardır :jeyyar:fisfisfis

geçen hafta başaında iliklenmesine tam 4 pramak kalan pantolunumu giydim sabah.süper bi duygu.:):)

evimde net yok ama
biriniz özelden telefon verirse mesaj yazarım

minnacım tane karabıber kullanıcaksınız yanlıs yazmısım az önce duzelteyım dedım

canım tane bıber kullanıcaksınız tozu acı olyuyor

sana öyle gelıyordur 3,5 kılo farkedılmıcek bı rakam degıl bence senı sımarmak istemıyorlardın yada kıskanıyorlardır :jeyyar:fisfisfis

ya kocişçim bile diyo sen nerenden kilo verdin hiç belli olmuyo diyesenağlama
ama gitsin bu kilolar 60a bi varayım ben göstercem ona nerden gitti kilolarklava:

cnm benim seninde fark edecek eminim az spor yap vucüt sıkılaşıyo valla ben termal şort alacaktım eşim razı olmadı ama bi söz verdi havalar ısınınca akşamları beraber yürürüz die bendee ok dedim bakalım:))):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…