çok geçmiş olsunacil şifalar.sağlığına dikkat et kendine gelince başlarsın diete dikkat et yediklerine yeter bence ama sen bilirsin[/QUOTE
haklısın ama zaten 1 aydır ewde yiyip içiyorum sizleri çook özledimm :)
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr çok özledimmmmmmmmm siziiiiiiiii kaptanımmmmmm hşgggg çıtırr kaptanımmmmmm
mrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
canımm bende temizlik yapmadım daha..gel beraber yapakkızlarr ben kaçıyorummm gelirim gene ortalığı toplayım yoktum kaçgündürrr. seviyorum sizi ulennnnnn
Bence hiç veremeyenlere göre çok çok iyi gidiyorsun...
Haftada 1 kg için daha az yemeye bak...
Porsiyonlarını azalt...
Mayo giy huuuuu
Bikini mi giydin kız?
Valla ben cesaret edemezdim süpersin sen...
insallah canım benım cok tşk ederim..canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah ....bende 4 düşük yaptım düşüklerden sonra adet düzeni bozulabiliyor 1-2 aya kadar ancak eski düzenini buluyor genelde...
ama tabi kürtaj mı oldun kendi mi düştü bilmiyorum onuda yazarsan daha ayrıntılı cevap verebilirim canım
sağol canımCanım bence normal...
2 hafta diyorsun...
Düşük için geçmiş olsun canım şimdi iisin di mi
çok geçmiş olsun cnm.. benim de yaşadığım bi olay düşük olayı ama benim 1 hafta sürdü birinde diğer düşüğümde 10 gün diğerinde 20 gün sürdü nerdeyse yani herkesin yaşadığı olay farklı bünye farklı günü farklı ama benim kanamam bittikten sonra adet siklusuna göre 29 gündü düşük başladıktan 35 gün sonra adet başlamıştı yani senin hesabına göre dediğin gibi 15 donra başlaması normal bence ama bu durumda zaten kontrol altında olman gerekiyor mutlaka git dr kan testleri 0 çıkana kadar gitmiştim ben dr ilk adetimden sonrada gitmiştim kontrollere .tedbirli olmakta yarar var
giydim valla kızkardeşlerimin gazına geldim abla etrafına bak senden daha beterler var demezlermi senin bi göbeğin var dediler oda erimiş zaten dediler de dediler gerçi bakma kız öle çok kötü durmadı benim accık bazen kısmı ve göbüşüm var ben kendimi beğenmiyom işte daha öncede dedim ya onlar olmasa zaten ben 60 kg yimbelim vs incedir benim öle ama tabii nede olsa kilo kilodur yanii bi ara resim koyarım görürsünüz benim halimide
insallah canım benım cok tşk ederim..
ayy kıyamam 4dusuk 4 melek annesisin rabbim cennette kavusmanız dilegiyle canım benım.. allah ne bana ne sana nede hiç hiçkımseye bu acıyı tekrar yasatmasın çok zot gercekten ben 1tanesıne dayanamadım sen 4tane allah sana bol sabırlar versın canımm
benım bebegım 7haftalıktı ama ultrasonda gerıden geliyorduk neyse tam dusuk oldu kurtaja gerek yok dedi 2 farklı doktorda aynı seyı soyledi..
30 mayıstan 11 hazırana kadar kanamam oldu..
12-25 hazıranda temız kaldım ve 26 hazıranda tekrar kanamam basladı acaba bu adet kanamasımı oluyorki cunku adet sabcılarına benzer sancılarım var ve cok sidettli dayanamıyorumacıkcası korkuyorum
sağol canımhıhı yanı kanamam kesıldıkten 2hafta sonra tekrar kanamam basladı normalmıkı acaba yaa?
hımm benım bebegım 7haftalıktı kurtajlık değildi sanırım doktorlar kurtaja gerek kalmadı dediler.. rahım atmıs kendı kendıne .. benımde adet sıkluslarım 28-27gun filan oluyordu sımdı daha bı kısa oldu sankı bide kıme sorsam herkes 33-35-40 deyınce ben iyice bi korktum ama baska bi yerdede ne kadar kan olursa pokadar cok iyi olurmus rahım temızlenırmıs yapısıklık olmazmıs diye okudum iyide ben çok erken oldum gailbaa..kimse kanaması kesıldıkten sonra 2hafta sonra tekrar adet olmamıstır sanırım?
haklısın canım ben hiç kan testı yaptırmadım acıkcası..şimdi benım anlayamadıgım dusukten sonrası kanamaların toplamı ile temız kalma suresının tolamımı 35 yapıyor?? bende sanıyordumkı kanama bıttıkten sonra temız kalma suresı 35 yada 40 ondan sonra adet kanaması olcam??
hoşbuldum aşkıımmmmmmmm kıss senin yanında çıtırlık banadamı kalmışçok imrendim walla sana senin gibi olmam için hedefimi 55 çekmem gerekiyor hayatım 60a iner inmez hedef 55 tatlım bu arada sende hoşgeldin nasıl geçti bakimm...
canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın hayatım...o nasıl söz öylee tabiki alıcam listeye...gelmek isteyen herkese kapımız açık tatlım..
canımm bende temizlik yapmadım daha..gel beraber yapakayy inanmıyorum bnm koçiş tel açtı cuma safranboluya gidelim çarşamba akşamı geliriz diyoo perşembe kızımın sınavı varda...ya delirmiş olmalı dur daha yeni geldik bi nefes alalım yok olmaz gitmem biyere
hoşbuldum aşkıımmmmmmmm kıss senin yanında çıtırlık banadamı kalmışçok imrendim walla sana senin gibi olmam için hedefimi 55 çekmem gerekiyor hayatım 60a iner inmez hedef 55 tatlım bu arada sende hoşgeldin nasıl geçti bakimm...
canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın hayatım...o nasıl söz öylee tabiki alıcam listeye...gelmek isteyen herkese kapımız açık tatlım..
canımm bende temizlik yapmadım daha..gel beraber yapakayy inanmıyorum bnm koçiş tel açtı cuma safranboluya gidelim çarşamba akşamı geliriz diyoo perşembe kızımın sınavı varda...ya delirmiş olmalı dur daha yeni geldik bi nefes alalım yok olmaz gitmem biyere
şimdi benım anlayamadıgım dusukten sonrası kanamaların toplamı ile temız kalma suresının tolamımı 35 yapıyor??
seni çok sewiyorum canım kaptanım benim :)))ben 72 kiloyum şimdi ama 15 güne kadar bildirim yaparım ancak sena kaptanım
ah canm valla şimdiden ii tatiller,benimkide 16sında izne çıkcaz ozaman bende görürüm günümü 4kiğşilik bavul anneeeeegünaydın kızlar. nasılsınız? benim hafta sonu misafirlerle geçti valla. fazla bi kaçamak yapmadım. sadece +100 gramdayım çok şükür. eee napiim sadece 3günümüz kaldı tatile çıkmaya. kısmetse perşembe sabah erkenden yollardayız. göçebe hayatımız başlıyor. dile kolay 2 ay eve pek dönemiyecez.
senacım canım hoşgeldin sefa geldin. çok üzüldüm. çünkü evimin önünden geçmişsin de haberim yok.
cerenim babana çok geçmiş olsun canım. anne ve babaların huyudur o ben de uzaklardayken benden de hep saklarlardı sağlık sorunları.
kızlar aralarda girip yazmaya çalışacam artık. 3 günüm var. beni bekleyen ev toparlama bavul toparlama olayı var. sadece kendim olsa iyi. 3 kişilik bi bavul taoplama olayı. allah bana kolaylık versin.
hoşgeldin kız geleceğin çıtır hatunu seniii75 kilodayım bır ara dıyetısyenle 65 dustum yıne aldım ne zor ıs bu kılo verme gatr hastalıgımda yavaslatıyor dıkkatte etmıyorum bu rada durust soylemek gerekırse... hem saglık acısından hemde fızıkı olarak rahatsız oluyorum artık boyum uzun allahtan cok batmıyoda gıtsınler artık bu kılolar dneyımlerınıze bakıtım da bırlıkte vermek guzel fıkır...ben de burdayım kızlarrrr
geçmiş olsun canım kötü bi durumdur herhalde başıma gelmedi şükür şimdi iisin dimi,bilgili arkadaşlar cvblmışlar zaten tekrar geçmiş olsungünaydın hanımlar ...
bende baya bi giremedim kocam gelmıstı bide laptopu bozma yetegını gosterdı tamıre gitti geldi felan..
kilomda gecen haftayla aynı kalmayı basarmısım yaa bunada sukur cidden eşime hazırladıklarımdan en çok kendım yedim ziraa...
şimdi size bişey sorucam..dusuk yapan bayanlara sorum var
ben 30 mayısta dusuk yaptım ve 2hafta kanamam sürdü.kanamam bıttıkten 15gun temız kaldım ve sımdı tekrar adet kanaması gibi kanamam basladı??? sizce normami.. temız kalma surem 15gun olunca garibime gitti acaba bi doktor felan randevu almalımıyım??
mideniz bulanmasın ama kanımda koyu kırmızı ve yapışkan değil aksıne kıpkırmızı hatta acık kırmızı ve sulu ölee bi akıskanlık yapıskanlık yok.. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim acıkcası..
kılavuz ablam burda olsada alsam cevabımı keske dıcem ama bilen varsa benı bılgıulendırebılır mı acaba??
geçççmmmiiişşş olllsssuuunnn canım şimdi iimisin bakalım hııı gacıııımrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
tünayydddııınnnn tatlı cadııı sabrinaaaagünaydın fıstıklarımmmben yazana kadar öqlen olmuş tünaydınmı deseydim :44:
ay çok mersiiii ama yaıyom ediyom 500-600 gr verebiliyom bende 1 kg verenlere bayılıyorum inş.bende ilk zamanlarımdaki gibi haftada 1 kg veririm gene yaw hemencecik gitsin kilolar istiyom şöööle yaz sıcağında tiril tiril giyinip kuşanıp gezip tozayım bikinimi giyeyim artık.gerçi giydim 2 gün ama pek hoşuma gitmedi yanii gene mayoya döndüm anlıcağın :) bu kadar özgüven fazla geldi
mrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
saol canım kaptanımSevqiler herzaman karşılıklıdır tatlım..sen kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman bildirim yaparsın canım önce saqlık..kendine çok iyi bak ve çabuk iyileş..gözlerimiz seni aramasın cnm..
hosgeldın canım ve cok gecmıs olsun merak etmıstım senı cunku bır ara aktıf gırıyordun zaten baska rahatsızlıklarında vardı oyle hatırlıyorum.kendıne dıkkat et saglık herseyden önemli canım
acıktımyesem yesem ne yesem hazırda yemekte yok.. hanginize geleyim kızlar öqle yemeqine...öqle menülerinizde neler var bakimm
hosgeldın canım ve cok gecmıs olsun merak etmıstım senı cunku bır ara aktıf gırıyordun zaten baska rahatsızlıklarında vardı oyle hatırlıyorum.kendıne dıkkat et saglık herseyden önemli canım
sen bana kahvaltını yaptınmı diye bi sorsana bakalımöğle yemeğimiiiiiii off noluyo bana yaaaa :26::26::26:
işte 10 gün önce çekilen bi fotoo
acıktımyesem yesem ne yesem hazırda yemekte yok.. hanginize geleyim kızlar öqle yemeqine...öqle menülerinizde neler var bakimm
canım inan harikasın...
memişler var biraz...
emzirdiğin için onlarda söner sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?