70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr çok özledimmmmmmmmm siziiiiiiiii kaptanımmmmmm hşgggg çıtırr kaptanımmmmmm

hoşbuldum aşkıımmmmmmmm kıss senin yanında çıtırlık banadamı kalmış çok imrendim walla sana senin gibi olmam için hedefimi 55 çekmem gerekiyor hayatım 60a iner inmez hedef 55 tatlım bu arada sende hoşgeldin nasıl geçti bakimm...

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın hayatım...o nasıl söz öylee tabiki alıcam listeye...gelmek isteyen herkese kapımız açık tatlım..
kızlarr ben kaçıyorummm gelirim gene ortalığı toplayım yoktum kaçgündürrr. seviyorum sizi ulennnnnn
canımm bende temizlik yapmadım daha..gel beraber yapak ayy inanmıyorum bnm koçiş tel açtı cuma safranboluya gidelim çarşamba akşamı geliriz diyoo perşembe kızımın sınavı varda...ya delirmiş olmalı dur daha yeni geldik bi nefes alalım yok olmaz gitmem biyere

Bence hiç veremeyenlere göre çok çok iyi gidiyorsun...
Haftada 1 kg için daha az yemeye bak...
Porsiyonlarını azalt...
Mayo giy huuuuu
Bikini mi giydin kız?
Valla ben cesaret edemezdim süpersin sen...

giydim valla kızkardeşlerimin gazına geldim abla etrafına bak senden daha beterler var demezlermi senin bi göbeğin var dediler oda erimiş zaten dediler de dediler gerçi bakma kız öle çok kötü durmadı benim accık bazen kısmı ve göbüşüm var ben kendimi beğenmiyom işte daha öncede dedim ya onlar olmasa zaten ben 60 kg yim belim vs incedir benim öle ama tabii nede olsa kilo kilodur yanii bi ara resim koyarım görürsünüz benim halimide

insallah canım benım cok tşk ederim..
ayy kıyamam 4dusuk 4 melek annesisin rabbim cennette kavusmanız dilegiyle canım benım.. allah ne bana ne sana nede hiç hiçkımseye bu acıyı tekrar yasatmasın çok zot gercekten ben 1tanesıne dayanamadım sen 4tane allah sana bol sabırlar versın canımm
benım bebegım 7haftalıktı ama ultrasonda gerıden geliyorduk neyse tam dusuk oldu kurtaja gerek yok dedi 2 farklı doktorda aynı seyı soyledi..
30 mayıstan 11 hazırana kadar kanamam oldu..
12-25 hazıranda temız kaldım ve 26 hazıranda tekrar kanamam basladı acaba bu adet kanamasımı oluyorki cunku adet sabcılarına benzer sancılarım var ve cok sidettli dayanamıyorum acıkcası korkuyorum

Canım bence normal...
2 hafta diyorsun...
Düşük için geçmiş olsun canım şimdi iisin di mi
sağol canım hıhı yanı kanamam kesıldıkten 2hafta sonra tekrar kanamam basladı normalmıkı acaba yaa?

hımm benım bebegım 7haftalıktı kurtajlık değildi sanırım doktorlar kurtaja gerek kalmadı dediler.. rahım atmıs kendı kendıne .. benımde adet sıkluslarım 28-27gun filan oluyordu sımdı daha bı kısa oldu sankı bide kıme sorsam herkes 33-35-40 deyınce ben iyice bi korktum ama baska bi yerdede ne kadar kan olursa pokadar cok iyi olurmus rahım temızlenırmıs yapısıklık olmazmıs diye okudum iyide ben çok erken oldum gailbaa..kimse kanaması kesıldıkten sonra 2hafta sonra tekrar adet olmamıstır sanırım?
haklısın canım ben hiç kan testı yaptırmadım acıkcası..
şimdi benım anlayamadıgım dusukten sonrası kanamaların toplamı ile temız kalma suresının tolamımı 35 yapıyor?? bende sanıyordumkı kanama bıttıkten sonra temız kalma suresı 35 yada 40 ondan sonra adet kanaması olcam??

Öyle aslında etrafta yakışmadığı halde giyenler var ya
Ne özgüven onlarınki..
Olsun kız giy ne çıkacak...
Kenidni de beğen niye beğenmiyorsun ki bebeişim..
Koy resmini evet görelim...
belin kaç?

Bence normal canım

seni çok sewiyorum canım kaptanım benim :))) ben 72 kiloyum şimdi ama 15 güne kadar bildirim yaparım ancak sena kaptanım

saol canım kaptanım iyi warsınız arkadaşlar :)

şimdi benım anlayamadıgım dusukten sonrası kanamaların toplamı ile temız kalma suresının tolamımı 35 yapıyor??

eger öyleyse ben 28.gun adet gormusum demek oluyor yanı normal ayse baharın dediği gibi ayy içimm rahatladı vallaa... geceden berı bi panık stres yapmıstım kendıme valla

seni çok sewiyorum canım kaptanım benim :))) ben 72 kiloyum şimdi ama 15 güne kadar bildirim yaparım ancak sena kaptanım

Sevqiler herzaman karşılıklıdır tatlım..sen kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman bildirim yaparsın canım önce saqlık..kendine çok iyi bak ve çabuk iyileş..gözlerimiz seni aramasın cnm..

ah canm valla şimdiden ii tatiller,benimkide 16sında izne çıkcaz ozaman bende görürüm günümü 4kiğşilik bavul anneeeeeneyse işte bizde inegöle gitcez 3-4gün kalıp ordan köye gitcez diyo ama ben istemiyorum onların yanına gitmeyi(kayınpederlerin)neyse bakcaz artık napalım öyle orda burda tatil yapcak zaman değil bide daha bebişler küçük nereye gidiyon eğleniyon tatil yerlerinde annemede bırakamam ayrılamıyorum bebişlerimde aklım onlarda kalıcak olduktan sonra napiyim ben gezmeyi dimi ama....
hoşgeldin kız geleceğin çıtır hatunu seniii
geçmiş olsun canım kötü bi durumdur herhalde başıma gelmedi şükür şimdi iisin dimi,bilgili arkadaşlar cvblmışlar zaten tekrar geçmiş olsun
geçççmmmiiişşş olllsssuuunnn canım şimdi iimisin bakalım hııı gacıııı
günaydın fıstıklarımmm ben yazana kadar öqlen olmuş tünaydınmı deseydim :44:
tünayydddııınnnn tatlı cadııı sabrinaaaa

yaaa off bende bugün baktımda +900grmdayım off napıyorumda oluyo valla 3gündür yetti artık hiç dikkat edemedim ama bugün çok dikkatli olucam yarına vermiş olurum inş...:18::18:

hosgeldın canım ve cok gecmıs olsun merak etmıstım senı cunku bır ara aktıf gırıyordun zaten baska rahatsızlıklarında vardı oyle hatırlıyorum.kendıne dıkkat et saglık herseyden önemli canım

Sevqiler herzaman karşılıklıdır tatlım..sen kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman bildirim yaparsın canım önce saqlık..kendine çok iyi bak ve çabuk iyileş..gözlerimiz seni aramasın cnm..
saol canım kaptanım

ewet cnm yaa saol iyiki warsınız ewde bunalıma girdim sizler sayesinde atlatıcamm:26:

acıktım yesem yesem ne yesem hazırda yemekte yok.. hanginize geleyim kızlar öqle yemeqine...öqle menülerinizde neler var bakimm

canım sen neredeydin?
sen yoktun ortalarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…