canım sen neredeydin?
sen yoktun ortalarda?
ya canım hiç bişey istemiyo zorla bile yiyemiyorum içimde bi sıkıntı var geçmiyo kaç gündür hep düzensiz oldu hayatımdaki öğünler napıcamı şaşırdım off kötü bişey olmasından korkuyorum içim hiç rahat değiltuqbacım hayırdır canım neden kahvaltın bu saate kaldı :26:
oooohhhhh woooooooooooooowwwwwwww bişey demiyorum çıtır olcan sen birazdaha gayret et fıstıkişte 10 gün önce çekilen bi fotoo
bi bacak şhow daha size :) havuza giderken :)
diğeride elbiseyi denedim bi nişan için giyicem ama resmi çekemedim yahuu net değiller :)))))))) şimdi farkettin ayağımda aynı ayakkabıı var :))))))))
diğeride siyak elbise etek kısmı kat kat ama onun göğüs dekoltesi pek fenaa şal yada bolero vss almam lazım fotoğraf makinamın temizliğide süper havuzda çocuklar ellerini sürmüşler artık bu kadarı ile anlayın anacım puanlı elbise daha iyi değilmii :)
ya canım hiç bişey istemiyo zorla bile yiyemiyorum içimde bi sıkıntı var geçmiyo kaç gündür hep düzensiz oldu hayatımdaki öğünler napıcamı şaşırdım off kötü bişey olmasından korkuyorum içim hiç rahat değil
oooohhhhh woooooooooooooowwwwwwww bişey demiyorum çıtır olcan sen birazdaha gayret et fıstık
kız o makinanın değil aynanaın temizliği puahagüzel görünüyosun ama maşşallah nazar değmesin
işte 10 gün önce çekilen bi fotoo
diğeride elbiseyi denedim bi nişan için giyicem ama resmi çekemedim yahuu net değiller :)))))))) şimdi farkettin ayağımda aynı ayakkabıı var :))))))))
diğeride siyak elbise etek kısmı kat kat ama onun göğüs dekoltesi pek fenaa şal yada bolero vss almam lazım fotoğraf makinamın temizliğide süper havuzda çocuklar ellerini sürmüşler artık bu kadarı ile anlayın anacım puanlı elbise daha iyi değilmii :)
sağol cnm ayyyhhh havalndımmı neeeya benim kollar çok rahatsız ediyo beni açıkçası onları eritmek istiyom herşeyden önce göbekten bile önce düşün yaneee :)
canım yazmıstım buraya rast gelmemıssın demek kı 1 hafta yıllık izindeydim.4 gün ısta gittik geldik bi değişiklik oldu 2009 dan berı yanı oglana hamıle kalmadan once gıtmıstık en son boyle uzun yolculuga
aaay ben hala olamadım yaaa, sancılandım onca gecen hafta hala yokkk :26: damardan abur cubur vercem artık kendımeee, bazen gözüm dönüyoooo
mrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
inş.cnm sen verirsin iyi gidiyodun sen regl bitsin yine atağa geçersin benide yakalarsın eminim
işte 10 gün önce çekilen bi fotoo
offff ne zor bu bavul toplama işi yawww şunu da alim bunu da alimm derken benimkiler koca bir bavul yapacak. makyaj ürünleri ayakkabılar banyo ürünleri cilt ürünleri abovvvvvv kociş yine normal boyutlarda bi çantayla hallolacak
az ve öz almak istiyom eleyemiyorum hiçbirini imdatttttttttttttttttttt
sağol cnm ayyyhhh havalndımmı neeeya benim kollar çok rahatsız ediyo beni açıkçası onları eritmek istiyom herşeyden önce göbekten bile önce düşün yaneee :)
gezdin geldin aferin sanacanım yazmıstım buraya rast gelmemıssın demek kı 1 hafta yıllık izindeydim.4 gün ısta gittik geldik bi değişiklik oldu 2009 dan berı yanı oglana hamıle kalmadan once gıtmıstık en son boyle uzun yolculuga
offff ne zor bu bavul toplama işi yawww şunu da alim bunu da alimm derken benimkiler koca bir bavul yapacak. makyaj ürünleri ayakkabılar banyo ürünleri cilt ürünleri abovvvvvv kociş yine normal boyutlarda bi çantayla hallolacak
aay nihayet regl oldummmmm
yolda filan olursam tedbırlı olayım dıye pedle gezmekten pişik olcaktım valla bı haftadırartık gözümün önünde dolaşan abur cuburlara kış kış demek istiyorummm
bu haftasonu arkadasımın düğünü var diğer arkadaslar gıbı metabolızmamın biraz hızlı calısıp dugune cıtır bı halde gıtmeyı cok ısterdım ama maleseff olmadııııhıc olmazsa regl oldumm, onun şişliğini bari üzerimden atabıleyımmm :26:
saol canım valla, bundan sonra senden dogru da takıp ederım regl gunlerıni, ben hep unutuyorum benımkini, takvıme not edeyım dedım bazen onu not etmeyı bıle unutuyorummm:26: sen hbr ver bana bızımkı yaklastı dıyeeee
aay nihayet regl oldummmmm
yolda filan olursam tedbırlı olayım dıye pedle gezmekten pişik olcaktım valla bı haftadırartık gözümün önünde dolaşan abur cuburlara kış kış demek istiyorummm
bu haftasonu arkadasımın düğünü var diğer arkadaslar gıbı metabolızmamın biraz hızlı calısıp dugune cıtır bı halde gıtmeyı cok ısterdım ama maleseff olmadııııhıc olmazsa regl oldumm, onun şişliğini bari üzerimden atabıleyımmm :26:
oh gözün aydın hayatım!!! gideyim de şu kıyafetlerimi halledeyim bari yatağın üstüne hepsini çıkardım. birbir deniyorum aynaya bakıyorum düşünüyorum sonra ya bavula ya da geri dolaba
ay kızlar bu arada bekarken aldığım siyah bir kumaş pantalon vardı 36 beden vallahi de sığdım billahi de sığdım biraz popo kısmı dar ama düğmeyi hiç zorlanmadan kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?