70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi bacak şhow daha size :) havuza giderken :)

diğeride elbiseyi denedim bi nişan için giyicem ama resmi çekemedim yahuu net değiller :)))))))) şimdi farkettin ayağımda aynı ayakkabıı var :))))))))

diğeride siyak elbise etek kısmı kat kat ama onun göğüs dekoltesi pek fenaa şal yada bolero vss almam lazım fotoğraf makinamın temizliğide süper havuzda çocuklar ellerini sürmüşler artık bu kadarı ile anlayın anacım puanlı elbise daha iyi değilmii :)

Eklentiler

• $IMG_3131.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_3148.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_3189.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_3223.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_3215.webp
    6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
kollarım çok fena ama yaaa nasıl incelticem hergün yapıyorum bazı hareketler ama yavaş eriyolar birden yok olsalar keşkeeeeeeee

hadinn bana eyvallah ben yemeğimi yiyeyim geç olmadan karpuzum peynirim etimeğimle bana mutluluklar dileyin sonrada biraz ev temizliği yapıcam sil süpür işleri spor olur hemde dimii dimiii

tuqbacım hayırdır canım neden kahvaltın bu saate kaldı :26:
ya canım hiç bişey istemiyo zorla bile yiyemiyorum içimde bi sıkıntı var geçmiyo kaç gündür hep düzensiz oldu hayatımdaki öğünler napıcamı şaşırdım off kötü bişey olmasından korkuyorum içim hiç rahat değil
işte 10 gün önce çekilen bi fotoo
oooohhhhh woooooooooooooowwwwwwww bişey demiyorum çıtır olcan sen birazdaha gayret et fıstık

kız o makinanın değil aynanaın temizliği puahagüzel görünüyosun ama maşşallah nazar değmesin

doğru valla kız şimdi baktım eee boşuna temizğik zamanı geldi demiyom her yerde elleri bu kızın valla nedicem bilmiyom aman pasaklılığımda ortaya çıktı 1 haftadır o aynayı silmemiştim kabul ediyorum pasaklıyımmmmmmm ben gidem ilk önce o aynayı sileyim

süpersin canım yaaa harikaa.....

bacaklarına bittim anammm...
vallahi benimkilerden ince....
seni 60 lık halinle düşünemiyorum....
çok seksüüü olcen...

sağol cnm ayyyhhh havalndımmı neee ya benim kollar çok rahatsız ediyo beni açıkçası onları eritmek istiyom herşeyden önce göbekten bile önce düşün yaneee :)

İNŞ. GİDER CNM

ne güzel gezdin geldin yani

canım var ya ...
ilk resimlerr harika ötesi....
yani iki elbise denemişsin ya..
ilk elbisene bayıldım..
sana daha çok yakışıyorrrrrrr

aaay ben hala olamadım yaaa, sancılandım onca gecen hafta hala yokkk :26: damardan abur cubur vercem artık kendımeee, bazen gözüm dönüyoooo

Senin kaç gün oldu ki geçeli ? ay ne bunalım bir durum ya hiç sevmiyorum adet öncesini hele geçmesini hiiçç

Canım çok geçmiş olsun, umarım şimdi iyisindir..

inş.cnm sen verirsin iyi gidiyodun sen regl bitsin yine atağa geçersin benide yakalarsın eminim

Saol anacım inşallah valla patır patır 1200 1300 gidiyordu durakalınca bunalıma girdim.. tam gaz devam inşallah ağzından bal damlar benim arkadasımın yaa tam gaz makinasııı

woooawwwwww kız bu ne haall benim seni gördüğüm fotolardan çook çook farklı gördüm seni burda valla çok daha beğendim sana spor giyinmek bir başka yakışmış bak.. ikinci koyduğun resimlerde yine öncekilere benzettim ama bu çok farklı geldi bence senin tarzın böyle olmalıı daha fit daha genç göstermiş tabiki gençsinde anla işte söylem olarak.. ciddi söylüyorum bak kilonda da verdiğine nazaran daha fazla fark gördüm ben... tebrik ediyorum seni, 60 olduğunda artık büyük kızının ablası sanarlar seni şekeriim...

offff ne zor bu bavul toplama işi yawww şunu da alim bunu da alimm derken benimkiler koca bir bavul yapacak. makyaj ürünleri ayakkabılar banyo ürünleri cilt ürünleri abovvvvvv kociş yine normal boyutlarda bi çantayla hallolacak

az ve öz almak istiyom eleyemiyorum hiçbirini imdatttttttttttttttttttt

aay nihayet regl oldummmmm
yolda filan olursam tedbırlı olayım dıye pedle gezmekten pişik olcaktım valla bı haftadır artık gözümün önünde dolaşan abur cuburlara kış kış demek istiyorummm
bu haftasonu arkadasımın düğünü var diğer arkadaslar gıbı metabolızmamın biraz hızlı calısıp dugune cıtır bı halde gıtmeyı cok ısterdım ama maleseff olmadıııı hıc olmazsa regl oldumm, onun şişliğini bari üzerimden atabıleyımmm :26:

bende öyleyim detaycıyım şu da lazım olur bu daolur dıyerekten evi götürcem nerdeyse gıttıgım yereneysekı bu sefer cok abartmadım zaten salı gıttık cuma döndük bı ogluma bavul bı de eşimle bana küçüğünden ama ne kadar götürsemde mutlaka bısey lazım olur tüh sunu da alsaydım derım bi desana kolay gelsın canım bavul hazırlaması deılde bence boslatmasıda zor bende haftasonu onlarla ugrastım makıneye at falan fılan

sağol cnm ayyyhhh havalndımmı neee ya benim kollar çok rahatsız ediyo beni açıkçası onları eritmek istiyom herşeyden önce göbekten bile önce düşün yaneee :)

süpersin canım kol hareketi yap kolların için
gezdin geldin aferin sana

harika ötesiiiiii
ilk resimlşerdeki elbise sana daha çok yakışıyoo
çok hoşsunnnnnn

Canım bizim geçen sene komple seyahatle geçmişti valla eve geliyordum bavulu boşaltmadan tekrar bir yere gitmemiz gerekiyordu.. ben ilk zaman çok dolduruyordum bırde soyle ama bır bavula 3 kişilik giyisi alıyorum sadece oğlanınki biraz taşıyordu onuda ek bir küçük çantayı ilave ediyordum. gide gide her dönüşümüzde bavulda hiç ellenmemiş giyisilerimi görünce yavas yavas onlardan vazgecmeye basladım... ınsan herseyı gıyıcem edıcem sanıyor ama coguna ellemeden gerı donuyorsun.. pratikleştim yani baya çok çanta ve yük sevmediğim için feragat etmeyi öğrendim artık.. sende birşeyi koyarken iki kere düşün evdeyken ne kadar çok giyiyorsun ya da kullanıyorsun gittiğin yer de de ne kadar kullanırsın.. birer birer azalt...

oh hadi gözün aydın bir kere de senin yerine rahatladım bana noluyosa...

saol canım valla, bundan sonra senden dogru da takıp ederım regl gunlerıni, ben hep unutuyorum benımkini, takvıme not edeyım dedım bazen onu not etmeyı bıle unutuyorummm:26: sen hbr ver bana bızımkı yaklastı dıyeeee

anaaam gıdecegın bı ıkı gun değil ki sana sunu ele bunu ele dıyelım, 2 aylıgına gıdıyorum dıyosunnnn bend e olsam ne alcagımı bılemem evi tasısan yeridir sen yıne de en ıyısı charmın dedıgı gıbı gercekcı olmaya calıs, kullanıp kullanmıyacagına gıyıp gıymedıgıne dıkkat et bıde ben bavul hazırlarken hıc bırını oylesıne koymam mutlaka kafamda kombınlerım kıyafetlerımı, ona gore ayarlarım bı kac seyle bırden kombınleyebıldıklerıme oncelık verırım fılan, sen yaparsın yaaaa artık kocişte senın bavulun buyuklugunu gormezden gelıversın

valla inşallah bir daha ki aya böyle olmaz.. bugün 3.gün benim.. yani inşallah bir daha ki ay 24-25 i gibi görüşmek üzere diyelim..

oh gözün aydın hayatım!!! gideyim de şu kıyafetlerimi halledeyim bari yatağın üstüne hepsini çıkardım. birbir deniyorum aynaya bakıyorum düşünüyorum sonra ya bavula ya da geri dolaba

ay kızlar bu arada bekarken aldığım siyah bir kumaş pantalon vardı 36 beden vallahi de sığdım billahi de sığdım biraz popo kısmı dar ama düğmeyi hiç zorlanmadan kapattım

waoow 36 bedene oluyormusun yani ... boy kaç ? tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…