waoow 36 bedene oluyormusun yani ... boy kaç ? tebrikler...
Senin kaç gün oldu ki geçeli ? ay ne bunalım bir durum ya hiç sevmiyorum adet öncesini hele geçmesini hiiçç
Canım çok geçmiş olsun, umarım şimdi iyisindir..
Saol anacım inşallah valla patır patır 1200 1300 gidiyordu durakalınca bunalıma girdim.. tam gaz devam inşallah ağzından bal damlar benim arkadasımın yaa tam gaz makinasııı
woooawwwwwwkız bu ne haall benim seni gördüğüm fotolardan çook çook farklı gördüm seni burda valla çok daha beğendim sana spor giyinmek bir başka yakışmış bak.. ikinci koyduğun resimlerde yine öncekilere benzettim ama bu çok farklı geldi bence senin tarzın böyle olmalıı daha fit daha genç göstermiş tabiki gençsinde anla işte söylem olarak.. ciddi söylüyorum bak kilonda da verdiğine nazaran daha fazla fark gördüm ben... tebrik ediyorum seni, 60 olduğunda artık büyük kızının ablası sanarlar seni şekeriim...
geçmiş olsunmrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
pek sekşisin yavrumişte 10 gün önce çekilen bi fotoo
puanlı elbisen rahat ve şık duruyor bence.çocuklu bir bayan olarak oturup kalkarken eğilip kalkarken rahat olabilecek bişiler giymek lazım kalabalık ortamlarda.maşallah yavrucaklar yerlerinde durmuyor bir kazaya maruz kalmabi bacak şhow daha size :) havuza giderken :)
diğeride elbiseyi denedim bi nişan için giyicem ama resmi çekemedim yahuu net değiller :)))))))) şimdi farkettin ayağımda aynı ayakkabıı var :))))))))
diğeride siyak elbise etek kısmı kat kat ama onun göğüs dekoltesi pek fenaa şal yada bolero vss almam lazım fotoğraf makinamın temizliğide süper havuzda çocuklar ellerini sürmüşler artık bu kadarı ile anlayın anacım puanlı elbise daha iyi değilmii :)
doğru valla kız şimdi baktım eee boşuna temizğik zamanı geldi demiyom her yerde elleri bu kızın valla nedicem bilmiyom aman pasaklılığımda ortaya çıktı1 haftadır o aynayı silmemiştim kabul ediyorum pasaklıyımmmmmmm ben gidem ilk önce o aynayı sileyim
maşallahoh gözün aydın hayatım!!! gideyim de şu kıyafetlerimi halledeyim bari yatağın üstüne hepsini çıkardım. birbir deniyorum aynaya bakıyorum düşünüyorum sonra ya bavula ya da geri dolaba
ay kızlar bu arada bekarken aldığım siyah bir kumaş pantalon vardı 36 beden vallahi de sığdım billahi de sığdım biraz popo kısmı dar ama düğmeyi hiç zorlanmadan kapattım
geçmiş olsunen kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönersin inşallah.
pek sekşisin yavrum
puanlı elbisen rahat ve şık duruyor bence.çocuklu bir bayan olarak oturup kalkarken eğilip kalkarken rahat olabilecek bişiler giymek lazım kalabalık ortamlarda.maşallah yavrucaklar yerlerinde durmuyor bir kazaya maruz kalma
aynaları temiz tutmak için tam önünde bir görevli tutmak lazım nekadar silersen sil ya parmak isi ya toz bişi oluyor :)
maşallah
arcak ve sena hoşgeldiniz.arzular tatil yaptı geldi sırada kim var
3-4 gündür yoğundum keyfimde yoktu gelemedimregli dönemi etkisiymiş meğer önceden 1 hafta öncesinde ağrıları başlardı busefer ağrı yerine iştah olarak belirti gösterdi ben anlamadım inşallah önümüzdeki ay erken falan olmaz tam tatil bitimine denk geliyor.erken geleceği tutup tatile denk gelmesin o sıcakta perişan olurum :84::84::84:
normalde erken gelmez bikaç gün atar ileri yada aynı tarihte olur.tatil 20-25 arası.bu güne göre düşünürsek tatil bittiğinden 1 gün sonra olması lazımeger bı kac gun onceden gelecegını anlarsan ve tatılıne de az kalmıssa gecıktırıcı kullanabılırsın canım, istersen nolur nolmaz tatıle gıderken bı kutu al yanına :26:
sen de hosgeldın haftasonu gecmıse göz attım yoktun zaten dedim gine esmişler bunageçmiş olsunen kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönersin inşallah.
pek sekşisin yavrum
puanlı elbisen rahat ve şık duruyor bence.çocuklu bir bayan olarak oturup kalkarken eğilip kalkarken rahat olabilecek bişiler giymek lazım kalabalık ortamlarda.maşallah yavrucaklar yerlerinde durmuyor bir kazaya maruz kalma
aynaları temiz tutmak için tam önünde bir görevli tutmak lazım nekadar silersen sil ya parmak isi ya toz bişi oluyor :)
maşallah
3-4 gündür yoğundum keyfimde yoktu gelemedimregli dönemi etkisiymiş meğer önceden 1 hafta öncesinde ağrıları başlardı busefer ağrı yerine iştah olarak belirti gösterdi ben anlamadım inşallah önümüzdeki ay erken falan olmaz tam tatil bitimine denk geliyor.erken geleceği tutup tatile denk gelmesin o sıcakta perişan olurum :84::84::84:
Slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama bıtıremedım hep boyle oluyor zaten acayıp yorgunumsabah ogluma kavaltı hazırlıyordum oglum mutfak tezgahının ustunde kaldırmayı unutugum camasır suyunun sısesını almıs salona getırmıs normalde etrafımda olmayınca supeye kapılır hemen gelır bakarım ama aklıma hıc camasır suyu gelmedı yıne tbak veye bakdak asırmıstır dedım gıtmedım yanına bırden oksurerek yanıma geldı sıse bombos tabı ben dondum kaldım hepsını ıctı dıye korkudan elım ayagım tutuldu salona kostum koltuga baya dokmus baktım tısırtudnede dkmus tamam dedım bu ıcerken tısortune dokmus dedım aldım acıle goturdum asıl macera ordabasladı yıgın ınsan sıra beklıyor durumu anlatım bıraz bekletıp aldılar sonra tekrar bekletıler kan aldılar ve 2 saate yakın gene bekledım tabı oglum kavaltı yapmadıgı ıcın kıyametler koparıyor dokturda su dahı ıcırme dedı artık ooglumu kontrol edemıyordum gucum tukendı oturdum bende agladım su anda basagrısından ooluyorum neyse rezılıkle bekledıgımız sonuclar cıktı doktur tahlıler temız dedı ıcım rahatladı sonra eve geldık bıseyler yedırdım yatırdım zavalı kuzum kulandıgı ılaclardan dolayı aclıga hıc dayanmıyor aten ıkıncı ılacının saatıde kaydı dıye artık vermedım ınsallah krız gecırmez...
büyük kaza atlatmışsın canım çok geçmiş olsun.insanlık hepimiz başına gelebilecek bir ihmalkarlık olmuş ama Allah korumuş kötü şeylerden.sonrası eziyet çekmiş olsanızda sonuç önemliydi.bida dikkat et çocuk herzaman çocuktur.yaşı durumu ne olursa olsun bu tarz şeylere ilgileri hep varSlm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama bıtıremedım hep boyle oluyor zaten acayıp yorgunumsabah ogluma kavaltı hazırlıyordum oglum mutfak tezgahının ustunde kaldırmayı unutugum camasır suyunun sısesını almıs salona getırmıs normalde etrafımda olmayınca supeye kapılır hemen gelır bakarım ama aklıma hıc camasır suyu gelmedı yıne tbak veye bakdak asırmıstır dedım gıtmedım yanına bırden oksurerek yanıma geldı sıse bombos tabı ben dondum kaldım hepsını ıctı dıye korkudan elım ayagım tutuldu salona kostum koltuga baya dokmus baktım tısırtudnede dkmus tamam dedım bu ıcerken tısortune dokmus dedım aldım acıle goturdum asıl macera ordabasladı yıgın ınsan sıra beklıyor durumu anlatım bıraz bekletıp aldılar sonra tekrar bekletıler kan aldılar ve 2 saate yakın gene bekledım tabı oglum kavaltı yapmadıgı ıcın kıyametler koparıyor dokturda su dahı ıcırme dedı artık ooglumu kontrol edemıyordum gucum tukendı oturdum bende agladım su anda basagrısından ooluyorum neyse rezılıkle bekledıgımız sonuclar cıktı doktur tahlıler temız dedı ıcım rahatladı sonra eve geldık bıseyler yedırdım yatırdım zavalı kuzum kulandıgı ılaclardan dolayı aclıga hıc dayanmıyor aten ıkıncı ılacının saatıde kaydı dıye artık vermedım ınsallah krız gecırmez...
ya bakındım hep ziyaretçi olarakta kullanıcı adı şifre yazacak kadar üşengeçlik yaptım.kısa süreli durdum nette zaten.öyle olunca görünmez olup bakınıp çıkıyomsen de hosgeldın haftasonu gecmıse göz attım yoktun zaten dedim gine esmişler buna
ah canım ya cok üzüldüm cok gecmıs olsun ama ucuz atlatmıssınız ne kadar dıkkat etsekde olabılıyor boyle seyler bence bı sadaka fılan ver canım şükür amaçlı.sanada cok zor olmus Allah beterınden korusun bıdaha yasatmasın canım oglunda ıns krız gecırmez
kızlar merhaba aranıza adım atmış bulunuorum:)) su an ıtıbari ile 70 kıloyum.6aylık bebegım var.75 ıle doguma gırdım .doğumdan cıktıgımda 66 kıloydum.ama su an 70 kıloyum.kendımı tutamıorum sureklı bısı yemek ıstıorum emzırıorum da.cok fenayım kızlar napıcam.yarın ıtıbari ile sekerımıde olcecem..nbana yardımcı olurm usunz
Hıc sormaYIN cok ucuz atlatım basta ıcmıs dıye dusundum ama kokusundan oksurmus.. Zaten dun esımle magazaya gıtık gelırken yolda tartıstık sınır etı benı bende oyle bır sınırlıyımkı anlatamam yolda bır dılencı mıleten para ıstıyordu genelde duz gecmem verırım ama bu sefer dedım yok valah vermıyecem mutlu degılım her yonlu mutsusum sıze para vermıyecem o kadar verdım demekkı hıc duacı olmuyonuz dedım yolumlu degıstırdım devam etım bu gecede hep ruyalar gordum sabaha kadar belkı ruya gormusumdur ben ve oglum baya karısık bır durumdaydık neyse sonu hayır ola oglum bıırgun saglıgına kavusun adıyamdakı bıldıgım turbelerın coguna kurban goturecem...
inş canımO çocuklar adına çok sevindim gerçekten. umarım ailesinin düştüğü çukura düşmezler..
Ölülerin isimlerini takıp ta onları mı canlandıracaklar ya valla anlam veremıyorum ben mantığım almıyor hatta uyarı veriyor sistem ısınıyor
babana geçmiş olsun canımyok kaptanım balıkesirdeym ben, urlaya 4günlügnee gitcezz :) keşke denk gelseymişiz walla ne güzel olurdu salata yerdik beraber :))))
ii dileklerin için teşekkür ederim, babam maşallah turp gibi ama ameliyat öncesi 1 hafta fln hergece acildeymiş baya cekmiş o ara, benim dünyadan haberim yok tabi :S
canım bende düşük yaptım ama her bunyede farklı etkı bırakabılır senın yaşadıklarını yaşamadıgım ıcın bişiy dıyemıycem.eger öyleyse ben 28.gun adet gormusum demek oluyor yanı normal ayse baharın dediği gibiayy içimm rahatladı vallaa... geceden berı bi panık stres yapmıstım kendıme valla
böcüküm ya şu avatarını değiştirsen artıkgeçmiş olsunen kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönersin inşallah.
pek sekşisin yavrum
maşallah
çok sevimli değilmisenacım hoşgeldin
inş canım
babana geçmiş olsun canım
canım bende düşük yaptım ama her bunyede farklı etkı bırakabılır senın yaşadıklarını yaşamadıgım ıcın bişiy dıyemıycem.
sana da gecmiş olsun
böcüküm ya şu avatarını değiştirsen artık
geçmiş olsunen kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönersin inşallah.
pek sekşisin yavrum
maşallah
Slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama bıtıremedım hep boyle oluyor zaten acayıp yorgunumsabah ogluma kavaltı hazırlıyordum oglum mutfak tezgahının ustunde kaldırmayı unutugum camasır suyunun sısesını almıs salona getırmıs normalde etrafımda olmayınca supeye kapılır hemen gelır bakarım ama aklıma hıc camasır suyu gelmedı yıne tbak veye bakdak asırmıstır dedım gıtmedım yanına bırden oksurerek yanıma geldı sıse bombos tabı ben dondum kaldım hepsını ıctı dıye korkudan elım ayagım tutuldu salona kostum koltuga baya dokmus baktım tısırtudnede dkmus tamam dedım bu ıcerken tısortune dokmus dedım aldım acıle goturdum asıl macera ordabasladı yıgın ınsan sıra beklıyor durumu anlatım bıraz bekletıp aldılar sonra tekrar bekletıler kan aldılar ve 2 saate yakın gene bekledım tabı oglum kavaltı yapmadıgı ıcın kıyametler koparıyor dokturda su dahı ıcırme dedı artık ooglumu kontrol edemıyordum gucum tukendı oturdum bende agladım su anda basagrısından ooluyorum neyse rezılıkle bekledıgımız sonuclar cıktı doktur tahlıler temız dedı ıcım rahatladı sonra eve geldık bıseyler yedırdım yatırdım zavalı kuzum kulandıgı ılaclardan dolayı aclıga hıc dayanmıyor aten ıkıncı ılacının saatıde kaydı dıye artık vermedım ınsallah krız gecırmez...
çok sevimli değilmiavatar değiştirme havamde değilim ama sırf sen istedin diye sana itafen bişiler bulup eklicem şimdi
kocaman kız olmuş hala yaramazlıkmı yapıyo bak senben zaten kızı götürmicem yanımda yoksa nişanmı bana geldi benmi nişana gittim anlayamam zatii
aynalar için değilde güvenliği ben kız için tutsam çünki aynaya gelene kadaaaaaaaaaar neler var neleraz önce yeni aldığım kupamı kırdı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?