70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız nezcafede yenimi çıktı.. yoksa reklam yapmamak içinmi rütuşluyosun..

geçmişolsun canım

alaca canım ucuz atlaşmışsın yakışıklı ogluşuna da sana da geçmiş olsun.

nez-cafe bu kıvıra kıvıra içiyosun diyete uygun
ayy çok şükür bizim eski yeşim geldı ya gülmekten yarılmaya başladım haha

kız ben senın yazdıgın herşeye guluyom zati.....

canım gecmıs olsun valla ucuz atlatmısınız, çocuk olunca dalgınlıga yer yok demekkii :26: aah ah kendimi düşünemiyorummm o haldee

yok canım ben bazen kelimelerle oynarım huyumdur esririk olsun diye (şimdiki gibi ) ama valla hızla yazarken farketmemişim nezcafe yazdığımı al sana NESCAFE oldumu bacım 1::1

Valla hiç gözümden kaçmaz benimde elimde değil çocukluğumdan beri birinin dili sürçmesin bişeyi yanlış söylemesin hemen yakalarım.
hatta bi ara öyle oldu ki ortanca abim sürekli dili sürçer olmuştu ben yanındayken bana yakalanmayacak diye daha beter oluyordu gülüp duruyorduk sonra..

kuzular ben geldim,geçmişi okuyamadım..
günlerdir giremedim,annemle kardeşim geldiler oğluma bakmak için,temmuzun ortasında işe başlayacağım ya..
kızlar hala karar veremedim işe devam etsem mi yoksa istifa mı etsem diye
annem okullar açana kadar burada ama kardeşim okuduğu için geri dönecek.. mecbur bakıcı tutulacak,burada hiç akrabamız vs yok.bakıcılar zerre kadar güvenmiyorum,istanbul burası öyle iğrenç hikayeler duydum ki bakıcı konusunda..diyelim ki çok güvendik tuttuk,e maaşın büyük bölümü gidecek,çok pahalı burada bakıcılar(netten bi bakın ist.daki fiyat aralıklarına anlarsınız)..bi de uzak şube olunca sabah 7de gidip akşam en erken 8-9da dönebilirim..stresi de cabası şu bankanın.. ama kıdemim var kaç yıllık onu da yakmak istemiyorum,bakıcıdan geriye bikaç kuruş kalacak olsa da eve katkı katkıdır diyorum,bi de bankanın özel sağlık sigortası da çok iyi bizim..ama dünya bi yana oğlum bi yana,bırakamam gibi geliyor kimselere..kafam çok ama çok karışık.. eşim de diyor başla işe, baktın gördün çok uzak şube veya çok geç saatlerde çıkıyorsun,o zaman istifanı ver diyor..anlattığım herkes ikiye bölünmüş durumda,çalışmam veya çalışmamam konusunda..
Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
hepinizi çok öptüm

canım ev kendınızın mı, belkı calıstıgın yere daha yakın bı eve gecebılırsınız dıye soyluyorumm :44: sen konu komşuya fılan sole, işyerındekılere soyle bebege bakmak ıcın belkı bı tanıdıkları vardır, belkı kendılerının ya da tanıdıklarının cocuklarının memnun kaldıkları eskı bakıcıları fılan vardır :44: bı dene derım bende eşin gıbı calısmayı, eger yolunda gıtmezse o zaman işi bırakmayı düşün:26: annen bı muddet daha yanında , belki bı olumlu bı gelısme olur bakıcıyla ılgılı fılan gün doğmadan neler dogar demısler

Son düzenleme:

ah canım yaa gercekten cok zor bı karar bende oglum 3 aylıkken ıse baslamak zorunda kaldım benım ısımde ıyı yanı bu ıse grıebılmek ıcın cok ugrastım o zaman cocuk yoktu cocuk olunca hersey cok degısıyor hayırlısını dılemıstım rabbımden oldu ama hep aklımda bırakma ısetgı var ama cok zor yanı eski işim olsaydı kesın bırakmıstım bıle.hakkınızda hayırlısı olsun gercekten calısınca eve ve cocuga pek bı hayrın olmuyor hersey yarım kalıyor ancak eve bı yardımcı alcan o da cok zor herkesın yapabılecegı bısey deıl.bencede sen bı basla baktın cok zorlanıyorsun bırakırsın ama bı dene madem o kadar emeğin var hemen silip atma canım

canım evimiz kira ama eşimin de işi bu semtte ve buradan pek taşınmak istemiyor..ist da kimseye güvenmiyorum bakıcı konusunda.. sağol tatlım güzel düşüncelerin için..

arzucum çok stresli bir iş benim de eski işim olsaydı saat 4 te cıktıgım icin calısmaya daha sıcak gözle bakardım. Bakalım hakkımızda hayırlısı.. teşekkürler canım güzel düşüncelerin için.

Canım allah korumuş kuzunu...
Ucuz atlatmışsın be bebeğim...
Yavrum zaten hasta...
Bi de bunu mu yaşadın be meleğim...
Allahtan temzi çıkmış...
Rabbim beterinden saklasın canım...

Onlar aldıkları paraya bakar canım...
O an Allah razı olsun derler..
sonra vın...
Sonra acaba gerçekten ihtiyaç sahibi mi....

Canım maaşın ne kadar?
Değecek mi bakalım?
Saatler uzun zira...
Tutacağın bakıcı ne kadar olur?
İstanbulda ihtiyaç sahibi kişi de çok...
Uygun birini muhakkak bulabileceğini düşünüyorujm...

Sonra kadrolumusun?
İstifa etsen geri dönme olasılığın yüzde kaç
İş bulmak biliyorsun aslanın ağzında...

Hepınıze ıyı dıleklerınızden dolayı cok tesekur ederım
papatya dedıgın gıbı cocukların ne zaman nasıl bır hamle yapalacakları bellı olmuyor bır anlık dalgınlık ıste.
Pınkomoto ısmınıı karsıtırmamısımdır umarım bakıcı konusunda kendı basıma hıc gelmedı cunku kımse oglumla bas edemez bugun bulsam bakmaya gozealabılecek guvenılır bırını calısırdım ben hep ıs kadını lmlayı hayal etmıstım ama kısmete ev kadını olarak kalmak varmıs...[sıze=3][lıst=1]
[/lıst]
[/sıze]

slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.

bu koşuşturmacada bittikten sonra artık daha sık girerim nete.ve tüm b stres bana +1 kilo olarak geri döndü.temmuzun 15 inde düğünümüz var ve çok hızlı bi şeklide yarın başlıyorum diyete.ama motivasyon azaldııııı.

neyse ben bi ütü yapim malum hala seminerler devam ediyo.akşama görüşürüüüüüüzzzzzz

ben geldim kimse kalmamış yarın açık bırakayım bari sayfayı
özledim sizi kızlar
herkes iyidir umarım biraz göz attım ilk sayfalara biraz gözüme takıldı
ceren baban mı rahatsız? çok geçmiş olsun

türk dil kurumu senüüüüüüüüüüü

ben akşam yemeğimi yedim kızlar

1 kase makarna üzerine lor peyniri serptim 1 yemek kaşığı kadar
1 bardak ayran

sonrasında yemeyi planladığım

1 ad elma

ve daha sonra yeşil çay

e yatmaya yakın kiraz sapını da içerim olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…