70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım gecmıs olsun ınankı bu devırde ınsan doktırlara bıle guvenemıyor kımse durust degıl para kazanmak amaclı bıle ınsanları luzumsuz yere bıcak altına alıyoorlar hakatten ın san sasıyor kıme guvenecegını...

alaca canım ucuz atlaşmışsın yakışıklı ogluşuna da sana da geçmiş olsun.ayy çok şükür bizim eski yeşim geldı ya gülmekten yarılmaya başladım haha
her daim güldürmeye hazırım sen bi zili çal yeter.nekadar moralim bozuk keyifsiz olsamda her daim eğlenceye hazırım.üzüntülerle yaşayan biri olsam kesin piskopat olurdum

kız ben senın yazdıgın herşeye guluyom zati.....
bende kendime çok gülüyorum.sen bide evde yaptığım şebeklikleri görsen hakikaten çocukları olmaması normal dersin evde yeterince çocuk var

allahım nerden aklına geldı bu baglantıyı kurmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yani pratik zeka süper kızda ne de olsa venüslü demii
kelime oyunlarını seviyorum facede yiğenim paylaşmış düşmanın anlamını şu şu olunca anladım vs diye bende yorum yazdım.
düş- man düşlerimdeki erkek diye

tuqbacım içini ferah tut canım iyi şeyler düşün...hepimiz zaman zaman sebepsiz sıkıntılar yaşayabiliyoruz..hayra yoralım hayırlı şeyler olsun tatlım

hoşbuldum yeşimcim

geçmiş olsun canım

canıımmmmm çok geçmiş olsun okurken çok panik oldum..ucuz atlatmışsınız canım Allah korumuş..hemen bi sadaka ver tatlım Rabbim bisdaha göstermesin..

hoşbuldum sudemcim..

canım istanbulun neresinde oturuyorsun..

sehercim oqlunun nesi var demiştim sanırım gözünden kaçtı tatlım bu yazında açıklamışsın zaten..çok geçmiş olsun canım..içinin rahat etmesi için bir doktora daha göster bence..aklında soru işaretleri kalamsın canımıniçi

ne olmuş bu siteye böylee...alıntılar yazarken kayıyor ayy ne sinir bozucu..

eşim hala ısrarla cuma akşamı safranboluya gidelim diyo daha tatilden yeni geldik diyorum anlamıyo bu dahada sinir bozucu..

menümü yazayım..

kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeqi
peynir
dpmates
salatalık
5i1 yerde çay

ara
höşmerim

öqleden sonra
yeşilbiber ve domates soslu döner
1 dal haşlanmış karnabahar
1 dal haşlanmış brokoli
kayısılı form

akşam
dondurma

3 litre su..

eşim hala ısrarla cuma akşamı safranboluya gidelim diyo daha tatilden yeni geldik diyorum anlamıyo bu dahada sinir bozucu..
istanbulu leyleklermi bastı söyle yere bakarak yürüsün gözü havada olmasın
benim kocişimde tatile çıkmadan önce değilde sonra izmire gidelim dedi ramazanda orda oluruz dedi bende kara kara düşünüyodum tatile kadar anca 2 hafta kalabilicem diye zekice bir plan yaptı evde kalsak ramazandı davetlerdi vs iflahımız kururdu maddi manevi izmirde ekmek elden su gölden daha rahat bir ramazan geçiririz.tüm aile beraberiz misaifr gelmesede iftarda enaz 15-20 kişi olunur.biz 2 kişi sahuru özenmeden yapsakta bizim ailede iftar sofrasından daha zengin olur sahur.kocişe dedim doyururlar seni hayırlısıysa bu seneki planımız böyle olcak gibi.temmuz 20 sine kadar evde olcaz sonra bodrum sonra izmir

geçmiş olsun tekrar canım.burası türkiye aynı kurum bile olsa bir denilen ötekini tutmuyor neyazıkki. en iyisi senin oğlunun durumunu gözlemlemen henüz küçük bu tarz durumlarda kendini biliyor olması daha iyi olur bence.dediğin gibi dişti yürümeydi vs hepsi birbirine karışır perişan olur hem siz hem kendiniz.inşallah herşey en sorunsuz şekilde tedavi olacak şekilde sonuçlanır.

her zaman 1 aylık izinimizi bütün olarak kullanıyorduk..bu yıl kızımın sınavlarından dolayı bölmek zorunda kaldık..1 haftalık tatil ona çerez gibi geldi..ramazanın ortalarına kadarda bidaha tatile çıkamamak onu rahatsız ediyor..taktı kafayı kesin beni ikna edecek gibi görünüyor...izmirde aldıqım kilolar üzerimdeyken ben hiçbiryere gitmek istemiyorum

Son düzenleme:
böylede parça parça alcan.bari nereye götürecekse götürsün yiceni ye dön evine düzenini kur benim gezilerde sıkıntım olmuyo işte.şimdiden arkadaşlar dalga geçiyor sana çok para veriyoz sen yarım pansiyon git bişi yemiyon zaten kalabalık ortamlarda pek iştahım olmuyor acıkmıyorum.

cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş

cnm benim oğlumdada hidrosel vardı doktor bekleyelim dedi ameliyat yaplmaz bi ay içinde geçer bu yaşlarda olabilir dedi bekledik ve geçtii sünneti ben 1 yaşında yaptırmıştım zaten istersen sende bekle geçmiş olsun cnm ya iki yaşa kadar yaptırcan yada 6-7 yaştan sonra doktorlar öle demişti bana

bebeğimm tşk ederim yazdıkların içinn biz topik olarak çıtırızz zatennn süslenemedimki yanına gelirken hemen iki dk eşofmanı giyp indimm eniştee bi durun ya nereyeee ayırma bizi kaptanımızdannnnn

cumartesi gel cuma tekrar tatile çık...valizleri boşaltıp eve konsantre olmaya çalışırken tekrar toplan kalk git..zaten aqustosta gdicez iki iki telaşa sıkıntıya maddi manevi ne qerek var..keşke kızımın sınavları olmasaydı toplan kullansaydık..bir defada biterdi bari..

hayatım eşofmanlada gelsen çok şıktın ben seni çok beqendim..göz farınada bayıldım..markasını ve numarasını verirsen almak isterim bende çok hoşuma gitti..eniştene gelince orda durup bizi buluşturması bile mucize..çok şaşırttı beni..size gelmeyi kabul etmeside şok edici bir davranış..tanımadıqı bilmediqi kimseye gitmez..tanıdıklarını bile seçip gider..çok inceleyip eler..baya gelişmeler var demekki bnm koçişte

Son düzenleme:

saol bebeğim sende süperdin şimdi hakkını yeme cnm göz far flormar beyaz simli far baktım numarası silinmiş ama simli far üstüne gabrini simli beyaz eyeliner çekmiştim herkes çok beğeniyo gri değil beyaz al oldumuuu valla ben eniştenden olumsuz bi elektrik almadım gayet güleryüzlü enişte inşş cnmm gelin bize oturmayaa enişteeeee kaptanımı getirrr banaaa

ayyyy ne özendim bi bilsen tatlım yaaaaa.benim de çok ihtiyacım var valla.
canım geçmiş olsun.
eee bayanolmanın zorlukları işteeee.hiç ihtiyaç listesi eksilmiyo kiiiiiii...kolay gelsin güzelimmmm
canım büyük geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmışşşş güzelimmm.şimdi iyidir inş yavrunnnn...
kız nezcafede yenimi çıktı.. yoksa reklam yapmamak içinmi rütuşluyosun..

kız ben senın yazdıgın herşeye guluyom zati.....
ben de ben deee gülüyommmm.sizi seviyorummmmmm
aynen güzelim yaaa güvenemiyorum ki.gerçekten dertleri para olmuş.atbi dürüst olanları tenzih ederim.
canım benim çok sağol gözden kaçmış kusura bakma.gelecek hafta bi doktora daha götürücem.benim kafamı karıştıran ilk doktor idrar yapacak çok az delik kalmış dedi.bu doktor yok ööle bişey normal dedi.akıl sır ermiyooo aynii.
ben de ööle düşündüm tatlım yaaa büyüsün kendini bilsin biraz.çok teşekkür ederim.

tatlım bizimki 1.5 yaşında ve yaklaşık 5 aylıktan beridir var.ilk çıktığında doktor bekliyelim dedi zaten şimdi alaım dedi.bugün gittiğimiz doktor da çok büyük olursa alırız dedi şimdi gerek yok dedi.işte iyice kafam karıştı.:26:

cnm doktor daha ii bilirdeee çok ağrı veya herhangi bi rahatsızlığı yoksa bekleyinn bizede büyürse alırız demişti geçti inşş sorunsuz atlatırsınız cnmm

bugun yedıklerım:

sabah :
1dılım ekmek
beyaz peynır(2kıbrıt kutusu buuyklugunde)
1normal buyuklukte domates(salatalık yıyemıorum bebegıme gaz yapıo dıe)
4-5zeytın
1 yagda yumurta

öğlen:
2dlım ekmek
1 kAse yogurt corbası
kucuk bı tabak menemen

ara: 5-6 erık

aksam:
1 porsıyon sarma
yıne kucuk bı menemen

dayanamaıp bıraz once yedıgım magnum dondurma:

tabı bundan sonra daha dıkkatlı olcam.bırde emzırme olayım olmasa tutmayın benı:)

beyazmıydıı ben gri sanmıştım...yarın olıvıuma gidip bakarım cnm..

sehercim tatil çok iyi geliyor insana...hem dinleniyorsun hemde evini özlüyorsun sizde güzel bir tatil yaparsınız inşallah..oqlunu haftaya bi doktora daha göstermen en doqru karar bence..inşallah hayırlı haberler verirsin tatlım..

beyaz cnm gri koyu kalmıştı beyaz güzel parlıyoo

venüslü seni....

ne güzel işte git gez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…