slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.
Bu koşuşturmacada bittikten sonra artık daha sık girerim nete.ve tüm b stres bana +1 kilo olarak geri döndü.temmuzun 15 inde düğünümüz var ve çok hızlı bi şeklide yarın başlıyorum diyete.ama motivasyon azaldııııı.
Neyse ben bi ütü yapim malum hala seminerler devam ediyo.akşama görüşürüüüüüüzzzzzz
her daim güldürmeye hazırım sen bi zili çal yeter.nekadar moralim bozuk keyifsiz olsamda her daim eğlenceye hazırım.üzüntülerle yaşayan biri olsam kesin piskopat olurdumalaca canım ucuz atlaşmışsın yakışıklı ogluşuna da sana da geçmiş olsun.ayy çok şükür bizim eski yeşim geldı ya gülmekten yarılmaya başladım haha
kız ben senın yazdıgın herşeye guluyom zati.....
kelime oyunlarını seviyorumallahım nerden aklına geldı bu baglantıyı kurmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yani pratik zeka süper kızda ne de olsa venüslü demii
ya canım hiç bişey istemiyo zorla bile yiyemiyorum içimde bi sıkıntı var geçmiyo kaç gündür hep düzensiz oldu hayatımdaki öğünler napıcamı şaşırdım off kötü bişey olmasından korkuyorum içim hiç rahat değil
oooohhhhh woooooooooooooowwwwwwww bişey demiyorum çıtır olcan sen birazdaha gayret et fıstık
kız o makinanın değil aynanaın temizliği puahagüzel görünüyosun ama maşşallah nazar değmesin
geçmiş olsunen kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönersin inşallah.
pek sekşisin yavrum
puanlı elbisen rahat ve şık duruyor bence.çocuklu bir bayan olarak oturup kalkarken eğilip kalkarken rahat olabilecek bişiler giymek lazım kalabalık ortamlarda.maşallah yavrucaklar yerlerinde durmuyor bir kazaya maruz kalma
aynaları temiz tutmak için tam önünde bir görevli tutmak lazım nekadar silersen sil ya parmak isi ya toz bişi oluyor :)
maşallah
arcak ve sena hoşgeldiniz.arzular tatil yaptı geldi sırada kim var
3-4 gündür yoğundum keyfimde yoktu gelemedimregli dönemi etkisiymiş meğer önceden 1 hafta öncesinde ağrıları başlardı busefer ağrı yerine iştah olarak belirti gösterdi ben anlamadım inşallah önümüzdeki ay erken falan olmaz tam tatil bitimine denk geliyor.erken geleceği tutup tatile denk gelmesin o sıcakta perişan olurum :84::84::84:
normalde erken gelmez bikaç gün atar ileri yada aynı tarihte olur.tatil 20-25 arası.bu güne göre düşünürsek tatil bittiğinden 1 gün sonra olması lazımsaatle olan bişi değilki erken geleceği tutar belki Allah bilir.ama ilaç almak istemiyorum bi kere düzen bozuldumu ne olur ne olmaz kim bilir.ben hiç o tarz ilaçlar kullanmadım şimdiye kadar hayırlısı bakalım.bol bol ağrı kesici alırım napim sancım olmasında.bugün kocişe nasıl konuşma yasağı koydum okadar kötü hissettimki kendimi soru sorması konuşması bile rahatsız ediyodu.neyseki ilaç içtim rahatladım şuan melek gibiyim şimdi
Slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama bıtıremedım hep boyle oluyor zaten acayıp yorgunumsabah ogluma kavaltı hazırlıyordum oglum mutfak tezgahının ustunde kaldırmayı unutugum camasır suyunun sısesını almıs salona getırmıs normalde etrafımda olmayınca supeye kapılır hemen gelır bakarım ama aklıma hıc camasır suyu gelmedı yıne tbak veye bakdak asırmıstır dedım gıtmedım yanına bırden oksurerek yanıma geldı sıse bombos tabı ben dondum kaldım hepsını ıctı dıye korkudan elım ayagım tutuldu salona kostum koltuga baya dokmus baktım tısırtudnede dkmus tamam dedım bu ıcerken tısortune dokmus dedım aldım acıle goturdum asıl macera ordabasladı yıgın ınsan sıra beklıyor durumu anlatım bıraz bekletıp aldılar sonra tekrar bekletıler kan aldılar ve 2 saate yakın gene bekledım tabı oglum kavaltı yapmadıgı ıcın kıyametler koparıyor dokturda su dahı ıcırme dedı artık ooglumu kontrol edemıyordum gucum tukendı oturdum bende agladım su anda basagrısından ooluyorum neyse rezılıkle bekledıgımız sonuclar cıktı doktur tahlıler temız dedı ıcım rahatladı sonra eve geldık bıseyler yedırdım yatırdım zavalı kuzum kulandıgı ılaclardan dolayı aclıga hıc dayanmıyor aten ıkıncı ılacının saatıde kaydı dıye artık vermedım ınsallah krız gecırmez...
senacım hoşgeldin
inş canım
babana geçmiş olsun canım
canım bende düşük yaptım ama her bunyede farklı etkı bırakabılır senın yaşadıklarını yaşamadıgım ıcın bişiy dıyemıycem.
sana da gecmiş olsun
böcüküm ya şu avatarını değiştirsen artık
kuzular ben geldim,geçmişi okuyamadım..
günlerdir giremedim,annemle kardeşim geldiler oğluma bakmak için,temmuzun ortasında işe başlayacağım ya..
kızlar hala karar veremedim işe devam etsem mi yoksa istifa mı etsem diye
annem okullar açana kadar burada ama kardeşim okuduğu için geri dönecek.. mecbur bakıcı tutulacak,burada hiç akrabamız vs yok.bakıcılar zerre kadar güvenmiyorum,istanbul burası öyle iğrenç hikayeler duydum ki bakıcı konusunda..diyelim ki çok güvendik tuttuk,e maaşın büyük bölümü gidecek,çok pahalı burada bakıcılar(netten bi bakın ist.daki fiyat aralıklarına anlarsınız)..bi de uzak şube olunca sabah 7de gidip akşam en erken 8-9da dönebilirim..stresi de cabası şu bankanın.. ama kıdemim var kaç yıllık onu da yakmak istemiyorum,bakıcıdan geriye bikaç kuruş kalacak olsa da eve katkı katkıdır diyorum,bi de bankanın özel sağlık sigortası da çok iyi bizim..ama dünya bi yana oğlum bi yana,bırakamam gibi geliyor kimselere..kafam çok ama çok karışık.. eşim de diyor başla işe, baktın gördün çok uzak şube veya çok geç saatlerde çıkıyorsun,o zaman istifanı ver diyor..anlattığım herkes ikiye bölünmüş durumda,çalışmam veya çalışmamam konusunda..
Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
hepinizi çok öptüm
slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.
bu koşuşturmacada bittikten sonra artık daha sık girerim nete.ve tüm b stres bana +1 kilo olarak geri döndü.temmuzun 15 inde düğünümüz var ve çok hızlı bi şeklide yarın başlıyorum diyete.ama motivasyon azaldııııı.
neyse ben bi ütü yapim malum hala seminerler devam ediyo.akşama görüşürüüüüüüzzzzzz
istanbulu leyleklermi bastıne olmuş bu siteye böylee...alıntılar yazarken kayıyor ayy ne sinir bozucu..
eşim hala ısrarla cuma akşamı safranboluya gidelim diyo daha tatilden yeni geldik diyorum anlamıyo bu dahada sinir bozucu..
geçmiş olsun tekrar canım.burası türkiye aynı kurum bile olsa bir denilen ötekini tutmuyor neyazıkki.slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.
bu koşuşturmacada bittikten sonra artık daha sık girerim nete.ve tüm b stres bana +1 kilo olarak geri döndü.temmuzun 15 inde düğünümüz var ve çok hızlı bi şeklide yarın başlıyorum diyete.ama motivasyon azaldııııı.
neyse ben bi ütü yapim malum hala seminerler devam ediyo.akşama görüşürüüüüüüzzzzzz
istanbulu leyleklermi bastısöyle yere bakarak yürüsün gözü havada olmasın
benim kocişimde tatile çıkmadan önce değilde sonra izmire gidelim dedi ramazanda orda oluruz dedibende kara kara düşünüyodum tatile kadar anca 2 hafta kalabilicem diye zekice bir plan yaptı evde kalsak ramazandı davetlerdi vs iflahımız kururdu maddi manevi izmirde ekmek elden su gölden daha rahat bir ramazan geçiririz.tüm aile beraberiz misaifr gelmesede iftarda enaz 15-20 kişi olunur.biz 2 kişi sahuru özenmeden yapsakta bizim ailede iftar sofrasından daha zengin olur sahur.kocişe dedim doyururlar seni hayırlısıysa bu seneki planımız böyle olcak gibi.temmuz 20 sine kadar evde olcaz sonra bodrum sonra izmir
her zaman 1 aylık izinimizi bütün olarak kullanıyorduk..bu yıl kızızım sınavlarından dolayı bölmek zprunda kaldık..1 haftalık tatil ona çerez gibi geldi..ramazanın ortalarına kadarda bidaha tatile çıkamamak onu rahatsız ediyor..taktı kafayı kesin beni ikna edecek gibi görünüyor...izmirde aldıqım kilolar üzerimdeyken ben hiçb,ryere gitmek istemiyorum
Slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama bıtıremedım hep boyle oluyor zaten acayıp yorgunumsabah ogluma kavaltı hazırlıyordum oglum mutfak tezgahının ustunde kaldırmayı unutugum camasır suyunun sısesını almıs salona getırmıs normalde etrafımda olmayınca supeye kapılır hemen gelır bakarım ama aklıma hıc camasır suyu gelmedı yıne tbak veye bakdak asırmıstır dedım gıtmedım yanına bırden oksurerek yanıma geldı sıse bombos tabı ben dondum kaldım hepsını ıctı dıye korkudan elım ayagım tutuldu salona kostum koltuga baya dokmus baktım tısırtudnede dkmus tamam dedım bu ıcerken tısortune dokmus dedım aldım acıle goturdum asıl macera ordabasladı yıgın ınsan sıra beklıyor durumu anlatım bıraz bekletıp aldılar sonra tekrar bekletıler kan aldılar ve 2 saate yakın gene bekledım tabı oglum kavaltı yapmadıgı ıcın kıyametler koparıyor dokturda su dahı ıcırme dedı artık ooglumu kontrol edemıyordum gucum tukendı oturdum bende agladım su anda basagrısından ooluyorum neyse rezılıkle bekledıgımız sonuclar cıktı doktur tahlıler temız dedı ıcım rahatladı sonra eve geldık bıseyler yedırdım yatırdım zavalı kuzum kulandıgı ılaclardan dolayı aclıga hıc dayanmıyor aten ıkıncı ılacının saatıde kaydı dıye artık vermedım ınsallah krız gecırmez...
ne olmuş bu siteye böylee...alıntılar yazarken kayıyor ayy ne sinir bozucu..
eşim hala ısrarla cuma akşamı safranboluya gidelim diyo daha tatilden yeni geldik diyorum anlamıyo bu dahada sinir bozucu..
böylede parça parça alcan.bari nereye götürecekse götürsün yiceni ye dön evine düzenini kur benim gezilerde sıkıntım olmuyo işte.şimdiden arkadaşlar dalga geçiyor sana çok para veriyoz sen yarım pansiyon git bişi yemiyon zaten kalabalık ortamlarda pek iştahım olmuyor acıkmıyorum.
cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş
cnm benim oğlumdada hidrosel vardı doktor bekleyelim dedi ameliyat yaplmaz bi ay içinde geçer bu yaşlarda olabilir dedi bekledik ve geçtii sünneti ben 1 yaşında yaptırmıştım zaten istersen sende bekle geçmiş olsun cnm ya iki yaşa kadar yaptırcan yada 6-7 yaştan sonra doktorlar öle demişti bana
bebeğimm tşk ederim yazdıkların içinn biz topik olarak çıtırızz zatennn süslenemedimki yanına gelirken hemen iki dk eşofmanı giyp indimm eniştee bi durun ya nereyeee ayırma bizi kaptanımızdannnnn
cumartesi gel cuma tekrar tatile çık...valizleri boşaltıp eve konsantre olmaya çalışırken tekrar toplan kalk git..zaten aqustosta gdicez iki iki telaşa sıkıntıya maddi manevi ne qerek var..keşke kızımın sınavları olmasaydı toplan kullansaydık..bir defada biterdi bari..
hayatım eşofmanlada gelsen çok şıktın ben seni çok beqendim..göz farınada bayıldım..markasını ve numarasını verirsen almak isterim bende çok hoşuma gitti..eniştene gelince orda durup bizi buluşturması bile mucize..çok şaşırttı beni..size gelmeyi kabul etmeside şok edici bir davranış..tanımadıqı bilmediqi kimseye gitmez..tanıdıklarını bile seçip gider..çok inceleyip eler..baya gelişmeler var demekki bnm koçişte
ayyyy ne özendim bi bilsen tatlım yaaaaa.benim de çok ihtiyacım var valla.DERYAMMMMMMMM hoşbulduk canımıniçiiikıss vaktim olsaydı vın alıp girecektim ama okadar yoqun geçtiki sorma...neler yaptımm :44: en iyisi en başından anlatayım hayatım..sabah 7.30 gibi istanbuldan ayrıldık..tarfik yoqundu herkes atmış kendini yollara..yalovaya yaklaşırken bizim muazzeze mesaj attım diyarındandan geçiyorum arkadaşım diye..muazzezde enişte 5 dakika durursa göreyim seni didii.. didide bnm koçiş yolda oyalanmayı pek sevmiyyy yinede şansımı deneyim didim..şok şok şok yola çıksın görüşün dedi bnm koçiş ben dururmuyum 1 dakka..hemen muazzeze bi mesaj çaktım gel qıı yol kenarına buluşak didim...oda hazırda bekliymiş...ayy parçası gibi ışıl ışıl çıktı karşıma..bir çıtır hatun olmuş bizim kızz ben kaldım karşısında böylee heçç kıskanmadımm ben kilolarımla mutluyum nasılsa öpüştük koklaştık bi oqluşu var çok tatlı adı barkınmış..sevdirmedi kerata...bidaha gittiqimde acısını çıkarıcam ısırıcam seni barkıııınnnnn niyse muazzezden ayrılmak zor olsada onu miqrosun önünde bensizliqe terkidip yola devam ettik vardık bursaya..kahvaltı ettik yedik içtik yolcu yolunda gerek didik ve tekrar yollara düştük..izmire girdiqimizde saat 5e geliyordu..direk urlaya geçtik...ooooo mangallar kurulmuş etler marine edilmiş off bi yedik sandımki 1hafta daha yemem..yediklerimi hiç saymıyım oklavayla kovalarsınız beni...kesin 70i görmüşümdür dedimdi ama 65 olmuşum anca..şükrettim valla..hayatım çeşme-çeşmealtı-seferihisar-narlıdere-aydın-selçuk-şirince-kuşadası-güvercinadası heryeri gezdik..akşamlarıda geç saatlere kadar okey oynadık ve eşimle ben her defasında yenildik :84::84::84: eşim çok sinirlendi ama ben eqlenmek için oynadıqım için heçç üzülmedim 1 hafta mangaldı okeydi gezmekti yemekti içmekti geldi geçti..dün sabah urladan ayrıldık bursada 3.5 saat mola verdik akşam saatlerinde istanbula ayak bastık..dünkü tarihi unutma deryam sena istanbula ayak bastı 1 haftayı dolu dolu yaşadık sanki 1 ay gibi geldi bize...ama evimi çok özlemişim..yataqımı bile...ne demişler kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş hesabı bende öyle oldum..kaldıqımız yer mükemmeldi 3 katlı triplex bir villada kaldık deniz karşımızda..müthişti..yediqimiz önümüzde yemediqimiz arkamızda...ama bunlara raqmen evim evim CANIM evim...bnm serüvenim bu şekilde sona erdi tatlım..sende yoqunmuşsun müfettişler falan nasıl geçti tatlım..sende dahil 1-2 arkadaşımın telini alıcam...arkadaşlıqımızı reele taşımak istediqim kişiler var..muazzezi gördüm çok mutlu oldum saqolsun bizi evine davet etti..pazar günü dönseydik uqrucaktık ama cumartesi döndük..inşallah muazzez istanbula gelir burdada görüşürüz..inşallah sizleride görmek nasip olur...bu arada sizleri çook özledimmmmmmmmm
canım geçmiş olsun.mrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
eee bayanolmanın zorlukları işteeee.hiç ihtiyaç listesi eksilmiyo kiiiiiii...kolay gelsin güzelimmmmoffff ne zor bu bavul toplama işi yawww şunu da alim bunu da alimm derken benimkiler koca bir bavul yapacak. makyaj ürünleri ayakkabılar banyo ürünleri cilt ürünleri abovvvvvv kociş yine normal boyutlarda bi çantayla hallolacak
az ve öz almak istiyom eleyemiyorum hiçbirini imdatttttttttttttttttttt
canım büyük geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmışşşş güzelimmm.şimdi iyidir inş yavrunnnn...Slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama bıtıremedım hep boyle oluyor zaten acayıp yorgunumsabah ogluma kavaltı hazırlıyordum oglum mutfak tezgahının ustunde kaldırmayı unutugum camasır suyunun sısesını almıs salona getırmıs normalde etrafımda olmayınca supeye kapılır hemen gelır bakarım ama aklıma hıc camasır suyu gelmedı yıne tbak veye bakdak asırmıstır dedım gıtmedım yanına bırden oksurerek yanıma geldı sıse bombos tabı ben dondum kaldım hepsını ıctı dıye korkudan elım ayagım tutuldu salona kostum koltuga baya dokmus baktım tısırtudnede dkmus tamam dedım bu ıcerken tısortune dokmus dedım aldım acıle goturdum asıl macera ordabasladı yıgın ınsan sıra beklıyor durumu anlatım bıraz bekletıp aldılar sonra tekrar bekletıler kan aldılar ve 2 saate yakın gene bekledım tabı oglum kavaltı yapmadıgı ıcın kıyametler koparıyor dokturda su dahı ıcırme dedı artık ooglumu kontrol edemıyordum gucum tukendı oturdum bende agladım su anda basagrısından ooluyorum neyse rezılıkle bekledıgımız sonuclar cıktı doktur tahlıler temız dedı ıcım rahatladı sonra eve geldık bıseyler yedırdım yatırdım zavalı kuzum kulandıgı ılaclardan dolayı aclıga hıc dayanmıyor aten ıkıncı ılacının saatıde kaydı dıye artık vermedım ınsallah krız gecırmez...
kız nezcafede yenimi çıktı.. yoksa reklam yapmamak içinmi rütuşluyosun..
ben de ben deee gülüyommmm.sizi seviyorummmmmmkız ben senın yazdıgın herşeye guluyom zati.....
aynen güzelim yaaa güvenemiyorum ki.gerçekten dertleri para olmuş.atbi dürüst olanları tenzih ederim.canım gecmıs olsun ınankı bu devırde ınsan doktırlara bıle guvenemıyor kımse durust degıl para kazanmak amaclı bıle ınsanları luzumsuz yere bıcak altına alıyoorlar hakatten ın san sasıyor kıme guvenecegını...
canım benim çok sağol gözden kaçmış kusura bakma.gelecek hafta bi doktora daha götürücem.benim kafamı karıştıran ilk doktor idrar yapacak çok az delik kalmış dedi.bu doktor yok ööle bişey normal dedi.akıl sır ermiyooo aynii.tuqbacım içini ferah tut canım iyi şeyler düşün...hepimiz zaman zaman sebepsiz sıkıntılar yaşayabiliyoruz..hayra yoralım hayırlı şeyler olsun tatlım
hoşbuldum yeşimcim
geçmiş olsun canım
canıımmmmm çok geçmiş olsun okurken çok panik oldum..ucuz atlatmışsınız canım Allah korumuş..hemen bi sadaka ver tatlım Rabbim bisdaha göstermesin..
hoşbuldum sudemcim..
canım istanbulun neresinde oturuyorsun..
sehercim oqlunun nesi var demiştim sanırım gözünden kaçtı tatlım bu yazında açıklamışsın zaten..çok geçmiş olsun canım..içinin rahat etmesi için bir doktora daha göster bence..aklında soru işaretleri kalamsın canımıniçi
ben de ööle düşündüm tatlım yaaa büyüsün kendini bilsin biraz.çok teşekkür ederim.geçmiş olsun tekrar canım.burası türkiye aynı kurum bile olsa bir denilen ötekini tutmuyor neyazıkki.en iyisi senin oğlunun durumunu gözlemlemen henüz küçük bu tarz durumlarda kendini biliyor olması daha iyi olur bence.dediğin gibi dişti yürümeydi vs hepsi birbirine karışır perişan olur hem siz hem kendiniz.inşallah herşey en sorunsuz şekilde tedavi olacak şekilde sonuçlanır.
cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş
cnm benim oğlumdada hidrosel vardı doktor bekleyelim dedi ameliyat yaplmaz bi ay içinde geçer bu yaşlarda olabilir dedi bekledik ve geçtii sünneti ben 1 yaşında yaptırmıştım zaten istersen sende bekle geçmiş olsun cnm ya iki yaşa kadar yaptırcan yada 6-7 yaştan sonra doktorlar öle demişti bana
bebeğimm tşk ederim yazdıkların içinn biz topik olarak çıtırızz zatennn süslenemedimki yanına gelirken hemen iki dk eşofmanı giyp indimm eniştee bi durun ya nereyeee ayırma bizi kaptanımızdannnnn
ayyyy ne özendim bi bilsen tatlım yaaaaa.benim de çok ihtiyacım var valla.
canım geçmiş olsun.
eee bayanolmanın zorlukları işteeee.hiç ihtiyaç listesi eksilmiyo kiiiiiii...kolay gelsin güzelimmmm
canım büyük geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmışşşş güzelimmm.şimdi iyidir inş yavrunnnn...
ben de ben deee gülüyommmm.sizi seviyorummmmmm
aynen güzelim yaaa güvenemiyorum ki.gerçekten dertleri para olmuş.atbi dürüst olanları tenzih ederim.
canım benim çok sağol gözden kaçmış kusura bakma.gelecek hafta bi doktora daha götürücem.benim kafamı karıştıran ilk doktor idrar yapacak çok az delik kalmış dedi.bu doktor yok ööle bişey normal dedi.akıl sır ermiyooo aynii.
ben de ööle düşündüm tatlım yaaa büyüsün kendini bilsin biraz.çok teşekkür ederim.
tatlım bizimki 1.5 yaşında ve yaklaşık 5 aylıktan beridir var.ilk çıktığında doktor bekliyelim dedi zaten şimdi alaım dedi.bugün gittiğimiz doktor da çok büyük olursa alırız dedi şimdi gerek yok dedi.işte iyice kafam karıştı.:26:
saol bebeğim sende süperdin şimdi hakkını yeme cnm göz far flormar beyaz simli far baktım numarası silinmiş ama simli far üstüne gabrini simli beyaz eyeliner çekmiştim herkes çok beğeniyo gri değil beyaz al oldumuuu valla ben eniştenden olumsuz bi elektrik almadım gayet güleryüzlü enişte inşş cnmm gelin bize oturmayaa enişteeeee kaptanımı getirrr banaaa
ayyyy ne özendim bi bilsen tatlım yaaaaa.benim de çok ihtiyacım var valla.
canım geçmiş olsun.
eee bayanolmanın zorlukları işteeee.hiç ihtiyaç listesi eksilmiyo kiiiiiii...kolay gelsin güzelimmmm
canım büyük geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmışşşş güzelimmm.şimdi iyidir inş yavrunnnn...
ben de ben deee gülüyommmm.sizi seviyorummmmmm
aynen güzelim yaaa güvenemiyorum ki.gerçekten dertleri para olmuş.atbi dürüst olanları tenzih ederim.
canım benim çok sağol gözden kaçmış kusura bakma.gelecek hafta bi doktora daha götürücem.benim kafamı karıştıran ilk doktor idrar yapacak çok az delik kalmış dedi.bu doktor yok ööle bişey normal dedi.akıl sır ermiyooo aynii.
ben de ööle düşündüm tatlım yaaa büyüsün kendini bilsin biraz.çok teşekkür ederim.
tatlım bizimki 1.5 yaşında ve yaklaşık 5 aylıktan beridir var.ilk çıktığında doktor bekliyelim dedi zaten şimdi alaım dedi.bugün gittiğimiz doktor da çok büyük olursa alırız dedi şimdi gerek yok dedi.işte iyice kafam karıştı.:26:
beyazmıydıı ben gri sanmıştım...yarın olıvıuma gidip bakarım cnm..
sehercim tatil çok iyi geliyor insana...hem dinleniyorsun hemde evini özlüyorsunsizde güzel bir tatil yaparsınız inşallah..oqlunu haftaya bi doktora daha göstermen en doqru karar bence..inşallah hayırlı haberler verirsin tatlım..
beyaz cnm gri koyu kalmıştı beyaz güzel parlıyoo
venüslü seni....her daim güldürmeye hazırım sen bi zili çal yeter.nekadar moralim bozuk keyifsiz olsamda her daim eğlenceye hazırım.üzüntülerle yaşayan biri olsam kesin piskopat olurdum
bende kendime çok gülüyorum.sen bide evde yaptığım şebeklikleri görsen hakikaten çocukları olmaması normal dersin evde yeterince çocuk var
kelime oyunlarını seviyorumfacede yiğenim paylaşmış düşmanın anlamını şu şu olunca anladım vs diye bende yorum yazdım.
düş- man düşlerimdeki erkek diye
ne güzel işte git gez.ne olmuş bu siteye böylee...alıntılar yazarken kayıyor ayy ne sinir bozucu..
canım bu linkteki 1 numaralı olan eyeliner mı..
Gabrini // Ürünlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?