70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kü mönümü yazayım;

Kahvaltı: 1 simit.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Öğle: 1 kase şehr. çorba, göğüs tavuk,1,5 dil ekmek, salata.
Ara: yok
Akşam (16:40): Müsli+süt, türk kahvesi
Ara: yok

2-3 lt arası su

geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın....
alaca oğlunada sanada büyük geçmişler olsun....
yarın mirac kandili hepinizin kandili mübarek olsun.

Acıktııııııııımmmmmmmmm

charmı dinle bişey yeme lütfen..ben dün gece öyle bi gaflette bulundum. sonuç büyük bi pişmanlık....eşim ankaradan gelmişti gelirken ankara simidi getirmiş pek sever de...ben aslında aramam ama dün gece 12 gibi mutfak topluyorum nası kokuyor anlatamam.yemicem dedikçe koku artıyor.sonunda azcık alayım dedim emzikliyimya...
sonuçta kendimi yenmiş 1 tam simit ve pişmanlıkla buldum. yeşil çayın varsa iç ben biraz önce içtim ben detokluk yapıyor..

bende hissettim ama kısa kısa olsu sanki ama bikaç kere sallandığımı hissettim.baktım kocişte bir tepki yok herhalde ben kendi kendime sallanıyorum dedim.

Geçmiş olsun..... ne kadar da alışdık artık depremle yaşamaya önceden olsa sokaklara duserdık uyumazdık bıle korkudan ama şimdi aliştık mı??neeeeee????? deprem olmuş dıyoruz bılgısayar da da oturabılıyoruz.....ya facebookdan yada twitter dan haberlese bılıyoruz hayat bu işte herseye alışılıyormuş ıyısıyle,kotusuyle yasanıyor ama yınede Rabbım kımseye kotu gun yaşatmasın.....

korkunun ecele faydası yok.son katta oturuyorum bu yüzden en fazla çatının kiremitlerinden zarar görebilirim.merdivende sıkışmaktansa olduğum yerde kalmayı tercih ederim. Rabbim büyük felaketlerden korusun nekadar rahat konuşsakta olayın boyutu büyük olmadığı için rahat rahat konuşuyoruz.
yarın siteye girerim girmem belli olmaz keyifsizim yine.keyifsiz olunca üşengeç oluyorum böyle foruma gelip yazmaya şimdiden herkesin kandilini mübarek olsun dileklerimi sunuyorum.Rabbim hepimiz için hayırlı insanlarla ömür geçirmemizi bize nasip eder ve hayırlı iyi kullarından olmamızı bize ihsan eyler inşallah.bana dua edin bu kızın şeytanla işbirliği son bulsunda Rabbine yaraşır bir kul olsun diye.çok tembelim çok

Allah herkesin gönlüne göre versin.....

kandılınız mubarek olsun kızlar.. Rabbim gonlunuzden gecen dualarınız kabul etsın ınsallah... yine reglıyım yıne bişey okuyamıcam sansıma yaaa üfff

bu arada depremı hısseden 3arkadasımız var sanırım greenin nıkı aklımda kalmıs bi :):) sizede cok gecmıs olsun arkadaslar Allah beterınden sakınsın..
benımde bugun hep basım dondu hatta dedımkı kansızlıktanmı yoksa tansıyon mu boyle yaptı benı bi anlam verememıstım.. depremın oldugu zamanda benımde bı tongırtı koptu valla hırsız gırmeye yeltentı sandım ama sallant olduysada benım zaten basım dondugu için anlayamadım evın butun ısıkları yanık nerdeyse ve hala bende uyku muyku yok ama burdaki martılarda bi tuhaftı hiç böyle acayıp öttuklerıne sahit olmamıstım bide horozda durmadan öttü durdu sahıbı olsa keserdim sinir oldummm...

gresncım sen eskısehırdesın annemlerd eorda aklım onlarda kaldı ne tesadufkı benım annemlerde en ust katta 8ler yani..onlarda cok hıssetmıslerdır sanırım..

rabbim beterınden sakınsın ınsallah.. şu saat oldu daha uyku yokyaa ezanıda yaptım yok yanı..gunduz neydecem bakam..

Günaydın kızlar..deprem olmuş bende tvden duydum şimdi..istanbuldanda hissedildimi bilmiyorum..herkese geçmiş olsun arkadaşlar..kızımla kursa gidicez şimdi..4.30 gibi geliriz inşallah..hepinizi öpüyorum..

MÜBAREK MİRAC KANDİLİNİZİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM..GECEMİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR..DUALARINIZDA BİZLERİDE UNUTMAYIN CANLARIM

kızlar deprem olduuuuu

geçmiş olsun canım yaa Allah beterınden korusun cümlemizi

Kızlar günaydın hepinize bu arada gece baya uyuyamayan varmıs.Hepinizin Miraç Kandili Mübarek Olsun Rabbim dualarınızı geri çevirmesin inşallah.bende allah kabul ederse niyetliyim bugun sonunda dünde tutacaktım kalkamadım bugunde kalkamadım ama nıyetlendım genede bakalım ıns zorlanmam en son aksam 10 da az bı su içmiştim o kadar

kızlar günaydın hepinizin Miraç Kandili mübarek olsun.10 gündür yatılı misafirim vardı nete giremedim.diyetede ara verdik tabi hiç kilo veremedim Allahtan verdiklerimi almamışım maratona devam.

z
canım gece kalkmadan çok zorlanırsın.ben bu kandil hastayım hiçbirşey yapamıcam çok üzülüyorum sadece tesbih çekerim heralde bide kızıma kuran okutimda bende dinlerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…