mrb arakadaşlar kaptanım öncelikle hepinizden özür dilerim ama beni hastaneye yatırdılar apandistim patladı gelemdim giremedimsizleri çook özledim ama 15 gün hastanede yatıım işime bugün başladım hemen yazayım dedim ewde olsa muhakak yazardım ama ewdede yok sena kaptan beni alıcakmısınız listeye ben tam 3 kilo werdim istemeden ama sağlığım iyiye gidiyo neyse sizler nasılsınız bakalım
Acıktııııııııımmmmmmmmm
Acıktııııııııımmmmmmmmm
kızlar deprem olduuuuu
Acıktııııııııımmmmmmmmm
bende hissettim ama kısa kısa olsu sanki ama bikaç kere sallandığımı hissettim.baktım kocişte bir tepki yok herhalde ben kendi kendime sallanıyorum dedim.
korkunun ecele faydası yok.son katta oturuyorum bu yüzden en fazla çatının kiremitlerinden zarar görebilirim.merdivende sıkışmaktansa olduğum yerde kalmayı tercih ederim.Geçmiş olsun.....ne kadar da alışdık artık depremle yaşamaya önceden olsa sokaklara duserdık uyumazdık bıle korkudan ama şimdi aliştık mı??neeeeee????? deprem olmuş dıyoruz bılgısayar da da oturabılıyoruz.....ya facebookdan yada twitter dan haberlese bılıyoruz hayat bu işte herseye alışılıyormuş ıyısıyle,kotusuyle yasanıyor ama yınede Rabbım kımseye kotu gun yaşatmasın.....
korkunun ecele faydası yok.son katta oturuyorum bu yüzden en fazla çatının kiremitlerinden zarar görebilirim.merdivende sıkışmaktansa olduğum yerde kalmayı tercih ederim.Rabbim büyük felaketlerden korusun nekadar rahat konuşsakta olayın boyutu büyük olmadığı için rahat rahat konuşuyoruz.
yarın siteye girerim girmem belli olmaz keyifsizim yine.keyifsiz olunca üşengeç oluyorum böyle foruma gelip yazmayaşimdiden herkesin kandilini mübarek olsun dileklerimi sunuyorum.Rabbim hepimiz için hayırlı insanlarla ömür geçirmemizi bize nasip eder ve hayırlı iyi kullarından olmamızı bize ihsan eyler inşallah.bana dua edin bu kızın şeytanla işbirliği son bulsunda Rabbine yaraşır bir kul olsun diye.çok tembelim çok
gecmiş olsunkızlar deprem olduuuuu
amin.Allah herkesi korusun(
kızlar deprem olduuuuu
zgeçmiş olsun canım yaa Allah beterınden korusun cümlemizi
Kızlar günaydın hepinize bu arada gece baya uyuyamayan varmıs.Hepinizin Miraç Kandili Mübarek Olsun Rabbim dualarınızı geri çevirmesin inşallah.bende allah kabul ederse niyetliyim bugun sonunda dünde tutacaktım kalkamadım bugunde kalkamadım ama nıyetlendım genede bakalım ıns zorlanmam en son aksam 10 da az bı su içmiştim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?