charmı dinle bişey yeme lütfen..ben dün gece öyle bi gaflette bulundum. sonuç büyük bi pişmanlık....eşim ankaradan gelmişti gelirken ankara simidi getirmiş pek sever de...ben aslında aramam ama dün gece 12 gibi mutfak topluyorum nası kokuyor anlatamam.yemicem dedikçe koku artıyor.sonunda azcık alayım dedim emzikliyimya...
sonuçta kendimi yenmiş 1 tam simit ve pişmanlıkla buldum. yeşil çayın varsa iç ben biraz önce içtim ben detokluk yapıyor..
kızlar deprem olduuuuu
geçmiş olsun canım yaa Allah beterınden korusun cümlemizi
Kızlar günaydın hepinize bu arada gece baya uyuyamayan varmıs.Hepinizin Miraç Kandili Mübarek Olsun Rabbim dualarınızı geri çevirmesin inşallah.bende allah kabul ederse niyetliyim bugun sonunda dünde tutacaktım kalkamadım bugunde kalkamadım ama nıyetlendım genede bakalım ıns zorlanmam en son aksam 10 da az bı su içmiştim o kadar
ilk defa topikte tek başımayım
nerdesiniz kızlar herkes tatile mi gitti acep
Allah kabul etsin canım iftar zamanı bnm kızımada dua edermisin sınavları var üstüste..
ben burdayım canım
kızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim
Eki Görüntüle 216228
hoşgeldin canım
tatil nasıldı
evet aynen benide tok tutuyor ve iştah kesiyor.
nerede oldu ya, istanbudla değil sanırım. Geçmiş olsun
Eki Görüntüle 216228
maşallah elbisede sizde çok hoşsunuzzzkızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
Eki Görüntüle 216228
bende çok beqendim canım elbisede sende çok güzelsiniz..bu resim sizin evdemi çekildi duvardaki dekor çok hoşuma gitti..ben çok seviyorum o tür dekorları..
hoşbuldum tatlım...tatilim çok güzel geçti çok dolu doluydu herşey..eşim cuma akşamı tekrar 5 günlük bir tatil düşünüyor ben istemiyorum bakalım hayırlısı yinede..sen nelr yaptın bakimm..
kütahyada olmuş cnm ama ben yalovadayım hissettimm .
bebeğim süpersin maşallah güzel hatunlar topiği yapalımmmm elbisene bayıldımmm bi düğüne gidersem isterimmm cnmm talibim ona göre :)
maşallah elbisede sizde çok hoşsunuzzz
slmmm herkese nasılsınız öncelikkler herkesin kandlini en içten dileklerimle kutluyorum hersey gönlnzce olsun inşş yarabbim dualarınız geri çevirmesin
deprem olmuşş çokk geçmiş olsunn allah yardımcınız olsun
sena kaptannn hoşgeldinnnn nasılsın tatilin çok iyi geçmişş ne güzel adına sevindimm bende artık çok kararlıyımm artık gidecek bu kilolarrrr inşşş
valla canım saatı kurmustum ama kalmadım dünde sırf bu yüzden tutamamıstım o yuzden nıyetlendım bende gecen kandıl bısey yapamadım cok yorgundum nefsıme yenık düştüm ıns bu kandılı verimli gecirebilirim.su ana kadar bı sıkıntım olmadı ıyıyım bakalım aksama cok var gercı dez
canım gece kalkmadan çok zorlanırsın.ben bu kandil hastayım hiçbirşey yapamıcam çok üzülüyorum sadece tesbih çekerim heralde bide kızıma kuran okutimda bende dinlerim artık.
saol canım amın.tabıkıde ederım ıns basırılı gecer kızının sınavlarıAllah kabul etsin canım iftar zamanı bnm kızımada dua edermisin sınavları var üstüste..
ben burdayım canım
Eki Görüntüle 216228
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?