70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet aynen benide tok tutuyor ve iştah kesiyor.

kızlar deprem olduuuuu

nerede oldu ya, istanbudla değil sanırım. Geçmiş olsun

Kandılınız mubarek olsun, dualarınız kabul olsun ınsallah arkadaslar...
HAYIRLI KANDILLER....

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım iftar zamanı bnm kızımada dua edermisin sınavları var üstüste..

ilk defa topikte tek başımayım
nerdesiniz kızlar herkes tatile mi gitti acep

ben burdayım canım

Son düzenleme:
kızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim

Eki Görüntüle 216228

bende çok beqendim canım elbisede sende çok güzelsiniz..bu resim sizin evdemi çekildi duvardaki dekor çok hoşuma gitti..ben çok seviyorum o tür dekorları..
hoşgeldin canım
tatil nasıldı

hoşbuldum tatlım...tatilim çok güzel geçti çok dolu doluydu herşey..eşim cuma akşamı tekrar 5 günlük bir tatil düşünüyor ben istemiyorum bakalım hayırlısı yinede..sen nelr yaptın bakimm..

slm kızlar nasılsınızz

sırkelı suyumu ıçtım hemde bı dıkışte:)) yesıl çayımı ıçtım ...1 saat pilatesımı yaptım.kahvaltıda:

1domates
2dılım kepeklı ekmek
3zeytın
bırazda peynır yedım...

bu arada hepınızın kandılı mubarek olsunnnnnnnnnnnnnn

evet aynen benide tok tutuyor ve iştah kesiyor.

nerede oldu ya, istanbudla değil sanırım. Geçmiş olsun

kütahyada olmuş cnm ama ben yalovadayım hissettimm .

Eki Görüntüle 216228

bebeğim süpersin maşallah güzel hatunlar topiği yapalımmmm elbisene bayıldımmm bi düğüne gidersem isterimmm cnmm talibim ona göre :)

slmmm herkese nasılsınız öncelikkler herkesin kandlini en içten dileklerimle kutluyorum hersey gönlnzce olsun inşş yarabbim dualarınız geri çevirmesin
deprem olmuşş çokk geçmiş olsunn allah yardımcınız olsun
sena kaptannn hoşgeldinnnn nasılsın tatilin çok iyi geçmişş ne güzel adına sevindimm bende artık çok kararlıyımm artık gidecek bu kilolarrrr inşşş

kızlar tünaydınnnnn miraç kandilimiz mübarek olsun allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşatsınn iyi niyetle edilen dualarımız allahın izniyle kabul olsunnn irmik helvası yapıcam bugun dağıtıcam komşulara

evet canım benim evim o dekor kapı girişinin karşısında hemen
çok boş duruyodu aklımıza bu geldi çok da güzel oldu

ya bende tatil istiyorum da bakalım
şimdilik gidemiycek gibi görünüyoruz
düğün dernek derken açıldık biraz

kütahyada olmuş cnm ama ben yalovadayım hissettimm .

bebeğim süpersin maşallah güzel hatunlar topiği yapalımmmm elbisene bayıldımmm bi düğüne gidersem isterimmm cnmm talibim ona göre :)

sağol tatlım
istediğin zaman alabilirsin
ama içinde kaybolursun söliyim

ezqicim hoşbuldum cnm evet tatilim çok güzel geçti darısı hepinizin başına...kıss sen nerelerdesin bi görünüp kayboluyorsun dur bi durduqun yirdee ohh baya kararlı gördüm seni korksun kilolar sendennn

z
canım gece kalkmadan çok zorlanırsın.ben bu kandil hastayım hiçbirşey yapamıcam çok üzülüyorum sadece tesbih çekerim heralde bide kızıma kuran okutimda bende dinlerim artık.
valla canım saatı kurmustum ama kalmadım dünde sırf bu yüzden tutamamıstım o yuzden nıyetlendım bende gecen kandıl bısey yapamadım cok yorgundum nefsıme yenık düştüm ıns bu kandılı verimli gecirebilirim.su ana kadar bı sıkıntım olmadı ıyıyım bakalım aksama cok var gercı de
Allah kabul etsin canım iftar zamanı bnm kızımada dua edermisin sınavları var üstüste..

ben burdayım canım
saol canım amın.tabıkıde ederım ıns basırılı gecer kızının sınavları

Eki Görüntüle 216228

maşallah fıstık gıbı olmussunkılonu hıc gostermıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…