70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne diye satılıyor onlar nerden alabilirm cnm..

teşekkür ederim cnm..

aslııııııııı gelmişş canım çok özledim seniiiiiiiii

teşekkür ederim canım

ezqicim hoşbuldum cnm evet tatilim çok güzel geçti darısı hepinizin başına...kıss sen nerelerdesin bi görünüp kayboluyorsun dur bi durduqun yirdee ohh baya kararlı gördüm seni korksun kilolar sendennn
,
aminn canımm inşşş sorma canım izne gittim geldim çoçuklar hastalandı ev temizle falan bide eşim evdeyken hep dışarı çıktık fırsat bulamadımm ama artıkın buradayımm kovsanızda gitmemmmm evett canımmm çok karralıyımm artık bu kiloda olmak istemiyorummm çokkk azimliyimmm ve korkusun bendenn kilolar

BUGÜN MORALİM YERİNE GELDİ YAW dün 66.7 DİM YİNE BUGÜN TAM 65.8 DEYİM YİHUU

aynı dün naptıysam öyle yapıcam yineee BAKALIM İNŞALLAH BU HAFTAYIDA EKSİLERLE BİTİRİRİM 63Ü GÖRMEK İSTİYORUMMMM

BU arada kontrol paneliniz açılıyomu kızlarrr geçici olarak bakımdadır diyoda bendee

Son düzenleme:

tebrikler cnm bende yeniden eksilmeye başladım bugün 64.4tüm en kısa zamanda 62mi geri istiyoruuummmmmm :84::84::84:

kızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim

Eki Görüntüle 216228

canım cok guzel olmuş elbıse, guzel gunlerde kullan bende aldım elbısemı bakalım bu haftasonu dugun, bugun terzıye verdım, üst bolumun daraltılması gerekıyo :26: benım kalcama sahıp bı kadının süt ınegı gıbı memelerının olması gerekıyomuşşşşş demekki elbısenın ustu cok bol:26: ama terzı begendı elbıseyı, cok guzelmıs dedı, inş guzel olur daraltınca da :26: ama sacımı ne yapcam ona karar veremedım :44:

ne olmuş bu siteye böylee...alıntılar yazarken kayıyor ayy ne sinir bozucu..

eşim hala ısrarla cuma akşamı safranboluya gidelim diyo daha tatilden yeni geldik diyorum anlamıyo bu dahada sinir bozucu..

kızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim

Eki Görüntüle 216228
fıstık seni elbise çok hoş ee içinde sen olduktan sonra hoş olucak tabi pua
tebrikler cnm bende yeniden eksilmeye başladım bugün 64.4tüm en kısa zamanda 62mi geri istiyoruuummmmmm :84::84::84:

valla bende onu sorcaktım naptın kız sen ben en son seni 62diye hatırlıyorum abooowww şimdi çizelgeni görünce ahanda böyle oldum

Pelincim dün geçmişe göz atarken tatil planlarından bahsetmişsin neresi olabilir filan diye eğer karar vermediyseniz amasrayı da düşünebilirsiniz diycektim. hem ank ya yakın hem de cok güzel kafa dinleme yeri.orda cok ucuz da pansıyonlar varmıs canım günlüğü 25 tl ye dıye duydum bı arkadasın kızının tayını cıkmıstı oraya o bahsetmıstı bı arastır ıstersen bende 1 kere gıtmıstım günü birlik cok güzel

tatile çıkacaqım gün 1 tepsi pizzayı yiyince 64le tatile çıkmış oldum..tatilde dahada fazla yedim ama sadece 1 kilo almışım 65le geri döndüm..pazar günü kayınvalidem yedirdikçe yedirdi zaten kilo al çok zayıfsın diyip duruyodu ertesi gün 65.9 olmuşum..neyseki dün evdeydim normal beslendim bu sabah 64.4e düşmüşüm..ama hiçç kafa yorma canım ben 1 haftada verip 62 olurum yinee

arzucum ben her yaz amasraya mutlaka gidiyorum eşim çok seviyor orayı..hatta sırf balık yemek için gidiyor..ama inan birgünden fazla kalınmaz..sıkılır insan orda..çok küçük biyer..bikaç saatte her yeri gezebiliyorsun..tekne turunu bile aynı gün yaptık..zaten bi çarşısı birde denizi var..başka bişey yok..çok şirin bir belde ama uzun süreli bir tatil için doqru tercih deqil..

Son düzenleme:

canım cok saol benı düşündüğün içinnnn ama orası zaten benım memleketımın oralar, daha onceden gorduk eşimle, o taraflara her zmn gıtme ımkanımız var bız dün son olarak dıdımde karar kıldık, daha once gıden varsaa gidilecek gorulecek yerlerı konusunda her turlu bılgılendırmeye acıgımmm

hepinizin miraçkandili mübarek olsun.hayırlara vesile olsun inşallah.hepinizi çokkkkkkkkk öpüyorum.kaptanım hoş geldin

o açıdan haklı olabılırsın canım bend egünü birlik gittim dedıgın gıbı tekne turuda yaptık balıkta yedık kalesıne cıktık ıste pazarını gezdık ama kalmadım denıze gırılebılır belkı ama hatta bız dönüşte safranboluya bıle ugradık gezdık orayıda bıraz

anladım canım haklısın o zaman.bızde eylülde gidicez didime polis kampına 10 günlüğüne bende açığım gezilecek yerelri bilen varsa söylesinler

didime gitmedim öneride bulunamam ama sana bir fıkra anlatabilirim
yaşlı adam otoqarda ''Didiiimmm Didiiiimmm diye baqırıyordu..otobüsten yeni inen köylü genç yaşlı adamın yanına giderek şöyle der ''AMCA NE DİDİNN''

hepinizin miraçkandili mübarek olsun.hayırlara vesile olsun inşallah.hepinizi çokkkkkkkkk öpüyorum.kaptanım hoş geldin
hoşbuldum canım ama sanki sen daha önce hoşgeldin demiştin :44:

kıss gelseydin ya bizee...bizde safranboluluyuz..35km gidince himen ordayız..giderken saqda gelirkene solda

ohoıo ben taa bekarkene gıtmıstım 2006 da
alışverişe gidiyom kızlarr kıyma alıp alinazik yapicem

ay bugun hep güzel yemekler duydum sızden yaa agzım sulandı sen alı nazık muazzez dondurmalı ırmık helvası of off benım evde cok saglıklı kabak yemegıom var haha

inşallah canım valla yaparsın sen
saol canım senindeeeeee
alışverişe gidiyom kızlarr kıyma alıp alinazik yapicem

sena ablaya banada bi fikir ver ben neyapıcam akşam yemeğine yaa hadi sende vardır menüler akıl ver bakiim hadiiii

ne diye satılıyor onlar nerden alabilirm cnm..

canım ben koçtaştan almıştım onu ama internette de var
duvar sticker desen bilir herkes
bak burda da var
Hepsiburada.com

sağol canım beğenmene sevindim
bi de pişti olma korkum boşa çıktı kimse almamış allahtan elbisemden

senin vücut teyzemin ki gibi sanırım
üst taraf hiç yok onda da ama kalçalar baya büyük
o da aldığı her şeyi terzeiye götürmek zorunda klaıyo

kızlaaaar bende geldim. çizelgemide binbir güçlükle hazırladım zaten. önümde tam 5 ayım var şu kilolardan kurtulmam lazım. yardımlarınızı bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…