evet canım benim evim o dekor kapı girişinin karşısında hemen
çok boş duruyodu aklımıza bu geldi çok da güzel oldu
ya bende tatil istiyorum da bakalım
şimdilik gidemiycek gibi görünüyoruz
düğün dernek derken açıldık biraz
valla canım saatı kurmustum ama kalmadım dünde sırf bu yüzden tutamamıstım o yuzden nıyetlendım bende gecen kandıl bısey yapamadım cok yorgundum nefsıme yenık düştüm ıns bu kandılı verimli gecirebilirim.su ana kadar bı sıkıntım olmadı ıyıyım bakalım aksama cok var gercı de
saol canım amın.tabıkıde ederım ıns basırılı gecer kızının sınavları
maşallah fıstık gıbı olmussunkılonu hıc gostermıyorsun
teşekkür ederim canım
,ezqicim hoşbuldum cnm evet tatilim çok güzel geçti darısı hepinizin başına...kıss sen nerelerdesin bi görünüp kayboluyorsundur bi durduqun yirdee ohh baya kararlı gördüm seni korksun kilolar sendennn
BUGÜN MORALİM YERİNE GELDİ YAW dün 66.7 DİM YİNE BUGÜN TAM 65.8 DEYİM YİHUU
aynı dün naptıysam öyle yapıcam yineee BAKALIM İNŞALLAH BU HAFTAYIDA EKSİLERLE BİTİRİRİM 63Ü GÖRMEK İSTİYORUMMMM
BU arada kontrol paneliniz açılıyomu kızlarrr geçici olarak bakımdadır diyoda bendee
kızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim
Eki Görüntüle 216228
ne olmuş bu siteye böylee...alıntılar yazarken kayıyor ayy ne sinir bozucu..
eşim hala ısrarla cuma akşamı safranboluya gidelim diyo daha tatilden yeni geldik diyorum anlamıyo bu dahada sinir bozucu..
fıstık seni elbise çok hoş ee içinde sen olduktan sonra hoş olucak tabi puakızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim
Eki Görüntüle 216228
tebrikler cnmbende yeniden eksilmeye başladım bugün 64.4tüm en kısa zamanda 62mi geri istiyoruuummmmmm :84::84::84:
fıstık seni elbise çok hoş ee içinde sen olduktan sonra hoş olucak tabi pua
valla bende onu sorcaktım naptın kız sen ben en son seni 62diye hatırlıyorum abooowww şimdi çizelgeni görünce ahanda böyle oldum
Pelincim dün geçmişe göz atarken tatil planlarından bahsetmişsin neresi olabilir filan diye eğer karar vermediyseniz amasrayı da düşünebilirsiniz diycektim. hem ank ya yakın hem de cok güzel kafa dinleme yeri.orda cok ucuz da pansıyonlar varmıs canım günlüğü 25 tl ye dıye duydum bı arkadasın kızının tayını cıkmıstı oraya o bahsetmıstı bı arastır ıstersen bende 1 kere gıtmıstım günü birlik cok güzel
Pelincim dün geçmişe göz atarken tatil planlarından bahsetmişsin neresi olabilir filan diye eğer karar vermediyseniz amasrayı da düşünebilirsiniz diycektim. hem ank ya yakın hem de cok güzel kafa dinleme yeri.orda cok ucuz da pansıyonlar varmıs canım günlüğü 25 tl ye dıye duydum bı arkadasın kızının tayını cıkmıstı oraya o bahsetmıstı bı arastır ıstersen bende 1 kere gıtmıstım günü birlik cok güzel
tatile çıkacaqım gün 1 tepsi pizzayı yiyince 64le tatile çıkmış oldum..tatilde dahada fazla yedim ama sadece 1 kilo almışım 65le geri döndüm..pazar günü kayınvalidem yedirdikçe yedirdi zaten kilo al çok zayıfsın diyip duruyodu ertesi gün 65.9 olmuşum..neyseki dün evdeydim normal beslendim bu sabah 64.4e düşmüşüm..ama hiçç kafa yorma canım ben 1 haftada verip 62 olurum yinee
arzucum ben her yaz amasraya mutlaka gidiyorum eşim çok seviyor orayı..hatta sırf balık yemek için gidiyor..ama inan birgünden fazla kalınmaz..sıkılır insan orda..çok küçük biyer..bikaç saatte her yeri gezebiliyorsun..tekne tururnu bile aynı gün yaptık..zaten bi çarşısı birde denizi var..başka bişe yok..çok şirin bir belde ama uzuzn süreli bir tatil için doqru tercih deqil..
canım cok saol benı düşündüğün içinnnnama orası zaten benım memleketımın oralar, daha onceden gorduk eşimle, o taraflara her zmn gıtme ımkanımız var bız dün son olarak dıdımde karar kıldık, daha once gıden varsaa gidilecek gorulecek yerlerı konusunda her turlu bılgılendırmeye acıgımmm
canım cok saol benı düşündüğün içinnnnama orası zaten benım memleketımın oralar, daha onceden gorduk eşimle, o taraflara her zmn gıtme ımkanımız var bız dün son olarak dıdımde karar kıldık, daha once gıden varsaa gidilecek gorulecek yerlerı konusunda her turlu bılgılendırmeye acıgımmm
hoşbuldum canım ama sanki sen daha önce hoşgeldin demiştin :44:hepinizin miraçkandili mübarek olsun.hayırlara vesile olsun inşallah.hepinizi çokkkkkkkkk öpüyorum.kaptanım hoş geldin
o açıdan haklı olabılırsın canım bend egünü birlik gittim dedıgın gıbı tekne turuda yaptık balıkta yedık kalesıne cıktık ıste pazarını gezdık ama kalmadım denıze gırılebılır belkı ama hatta bız dönüşte safranboluya bıle ugradık gezdık orayıda bıraz
ohoıo ben taa bekarkene gıtmıstım 2006 dadidime gitmedim öneride bulunamam ama sana bir fıkra anlatabilirim
yaşlı adam otoqarda ''Didiiimmm Didiiiimmm diye baqırıyordu..otobüsten yeni inen köylü genç yaşlı adamın yanına giderek şöyle der ''AMCA NE DİDİNN''
hoşbuldum canım ama sanki sen daha önce hoşgeldin demiştin :44:
kıss gelseydin ya bizee...bizde safranboluluyuz..35km gidince himen ordayız..giderken saqda gelirkene solda
alışverişe gidiyom kızlarr kıyma alıp alinazik yapicem
inşallah canım valla yaparsın sentatile çıkacaqım gün 1 tepsi pizzayı yiyince 64le tatile çıkmış oldum..tatilde dahada fazla yedim ama sadece 1 kilo almışım 65le geri döndüm..pazar günü kayınvalidem yedirdikçe yedirdi zaten kilo al çok zayıfsın diyip duruyodu ertesi gün 65.9 olmuşum..neyseki dün evdeydim normal beslendim bu sabah 64.4e düşmüşüm..ama hiçç kafa yorma canım ben 1 haftada verip 62 olurum yinee
arzucum ben her yaz amasraya mutlaka gidiyorum eşim çok seviyor orayı..hatta sırf balık yemek için gidiyor..ama inan birgünden fazla kalınmaz..sıkılır insan orda..çok küçük biyer..bikaç saatte her yeri gezebiliyorsun..tekne turunu bile aynı gün yaptık..zaten bi çarşısı birde denizi var..başka bişey yok..çok şirin bir belde ama uzun süreli bir tatil için doqru tercih deqil..
saol canım senindeeeeeehepinizin miraçkandili mübarek olsun.hayırlara vesile olsun inşallah.hepinizi çokkkkkkkkk öpüyorum.kaptanım hoş geldin
alışverişe gidiyom kızlarr kıyma alıp alinazik yapicem
ne diye satılıyor onlar nerden alabilirm cnm..
canım cok guzel olmuş elbıse, guzel gunlerde kullanbende aldım elbısemı bakalım bu haftasonu dugun, bugun terzıye verdım, üst bolumun daraltılması gerekıyo :26: benım kalcama sahıp bı kadının süt ınegı gıbı memelerının olması gerekıyomuşşşşş demekki elbısenın ustu cok bol:26: ama terzı begendı elbıseyı, cok guzelmıs dedı, inş guzel olur daraltınca da :26: ama sacımı ne yapcam ona karar veremedım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?