70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrrrrrrrrrrr kandiliniz mübarek olsunn artıda ama yinede umutlu ben geldimmm..kaptanım hoşgeldin geçmişi çok okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla güzel geçmişş tatilin..bende çok tanışmayı istiyorum seninle.yolun buralara düşerse mutlaka gel bana börekler açarım sanane güzel senin k.validen çok kilo vermişsin gel doyurayım seni demiş.8 kilo verdiğim halde lafı bile açılmadı.bizimkjiler görmezden geldi.:95::95::95::95:hemen geçmişe dönüyorum gelebilirim inşALLAH geri

Son düzenleme:
kızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim

Eki Görüntüle 216228

Afeti devran olmuşsun gülüm...
Elbisenin tarzı rengi duruşu harika...
Kilo verdiğinde herşey daha ne kadar da güzel yakışacak sana..
Sana kilo yakışıyor ama canım...
Süpersin..
Senin 65 olduğunu hayal ettim de...
Waşşşşşşşşş

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, yeşil soğanlı yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: Türk kahvesi.
Öğle: 1 kase şehr. çorbası, köz. biber, havuç salata, 1 dil. ekmek.
Ara: yok
Akşam (17:00): Müsli+süt
Ara: yok

2,5-3 lt civarı su...

Son düzenleme:

valla normalde bu kadar fark olmuyodu, bende kendımden şüphe edıcektım ama magazada yan kabınde elbıse denıyen kadında benımle aynı seylerı soyleyınce dedım sorun bende değill elbısenın ıkı bedenı arasında kalcada 1 parmak bıle elbıse genıslemezken goğus bolumunu 4 parmak daha genıs yapmıslar mecbur terzılık oldu elbıse, daraltınca guzek olsun da gerısı problem değilll

aaaay bayılazaaaaaaaaaammmm yaa, hem 5 dıyo hem muslı dıyoooo sen beni öldürcen vallaaaaa, gıpta ile bakıyorummmm bana da bulastırımısın bu azım ve ıstekten acabaaa

herkese selam kızlar kandiliniz kutlu olsun ya bende diyet falan kalmadı bir iki değil hergün göz göre göre bile bile kaçamak yapıyorum. artık bunlar kaçamak değil, arada hafif yemeğe çalıştım öğünler kaçamak oluyor sanki o derece offfffffffffffffff ya offffffffffffffffff toparlanmam lazım :18: canım durup duruken qivi istedi şimdi ya ne alaka ya:84:

cnm doktor daha ii bilirdeee çok ağrı veya herhangi bi rahatsızlığı yoksa bekleyinn bizede büyürse alırız demişti geçti inşş sorunsuz atlatırsınız cnmm

sağolun kızlar yaaa.inş azalır muazzezcim .haftaya başka bi doktor görsün bakalım.senacım maalesef ev borcundan dolayı tatil falan yok bize yaaayakın yerlerebi de köyümüze gidicem bakalım.ama bu yazı boş geçirmeye hiç niyetim yok.zaten ağustos oruçla geçer.bi temmuz kalıyo.
kızlar deprem olduuuuu
geçmiş olsunnn canım.depremi yaşayan herkese geçmiş olsun.
ben de niyetlendim tatlım acıkmadım ama bayağı halsizleştim hayırlısı bakalım.Allah kabul etsin inş.

Eki Görüntüle 216228
süperrr.elbise de sen de süpersiniz.
kızlaaaar bende geldim. çizelgemide binbir güçlükle hazırladım zaten. önümde tam 5 ayım var şu kilolardan kurtulmam lazım. yardımlarınızı bekliyorummmm

hoşgeldinnnnnn

herkesin miraç kandili mübarek olsunn.Rabbim en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin bööle güzel günleri.​

selam milllet..

tartı sabah beni 69 kilo gösterdi kızlarr bu da demektirkiii cumaya kessin 68 li bir kilo gösterecek tartı 68,7 olurum sanırsam

bu günkü mönüm

sabah

3 dilim lıght etimek
2 ad lıght karper
1 ad domates
2 ad çay tek şekerlisinden :)

ara yeşilçay

öğlen

1 kase makarna
1 bardak ayran

ara 1 dilim karpuz

akşam yemeği hala meçhulllllllllllllllllllllllllllllllll ??????????

düşünüyorum oruç tutamadım eşim oruçlu ona yemek hazırlıyorum ama kızartma pilav çorba salata
bunlardan ne yiyebilirimki neeeee sadece yoğurtmu yesem acep ama doymam yada fırına patates atsam kumpir gibi 1 ad patates ile az yoğurt yesem olur herhalde bu fikir iyi gibi geldi

canım ya nasıl oluyoda acıkmıyon sen maşallah ben da yiyom akşam yemeğimi ama 10 gibi midem zil çalmaya başlıyo valla bazen dayanamıyomda bi ceviz atıveriyom ağzıma yada kayısı kurusu 1-2 ad su içmeye çalışıyom acıktıkça ama aç karnınada hoş olmuyo behhh

Kızlar sabah mı yoksa akşam mı tartılıyorsunuz?Bir de kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz merak ettim.Ben sabah kıyafetsiz 66.300 geliyorum akşam 67.100 falan oluyorum:44:

Son düzenleme:
deprem burda çok az hissedildi.zaten dedimya kısa süreliydi2-3 saniye sürdü sürmedi benmi sallandım diye düşündüm bu yüzden

Eki Görüntüle 216228
maşallah fıstık gibi olmuşsun pişti olamdan atlattın nikahı

Allah'ım; Hastalara Şifa, Dertlilere Deva, Borçlu Kardeşlerimize de Eda Nasip Eyle. Günahlarımızı Affeyle..........

Kızlar sabah mı yoksa akşam mı tartılıyorsunuz?Bir de kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz merak ettim.Ben sabah kıyafetsiz 66.300 geliyorum akşam 67.100 falan oluyorum:44:

canım sabah aç karnına ve kıyfetsiz olursa iyi olur.sonuçta kıyafetlerinde ağırlığı var.yani sabah kalk şööle bi gerin wc ye gir.sonra da ayet seksi şekilde tartıya çık

sabah kalkıyorum wc ye gidiyorum üzerimdeki pijama gecelik her ne ise onla tartılıyorum cnm.olması gereken bu tabii kıyafetleri çıkarmak en iyisi yatak kıyafetleri genelde hafif olur çıkarma zahmetine girmiom valla

canım sabah aç karnına ve kıyfetsiz olursa iyi olur.sonuçta kıyafetlerinde ağırlığı var.yani sabah kalk şööle bi gerin wc ye gir.sonra da ayet seksi şekilde tartıya çık

Aaa süpermiş yaa kendimi seksi hissedermiyim bilmiyorum ama iyi hissedeceğim kesin

çok teşekkür ederim cnm..

kızlaaaar bende geldim. çizelgemide binbir güçlükle hazırladım zaten. önümde tam 5 ayım var şu kilolardan kurtulmam lazım. yardımlarınızı bekliyorummmm

hoşgeldin cnm bol iradelerr..

hoşbuldum canım teşekkürlerr..kayınvalide meselesini hiç açma tatlım dışı seni yakar içi beni.. seni çok az görüyorum artık sitede..lütfen daha sık gel tatlım...

sehercim köy bile yeter insana yada 1-2 günlük hava deqişimleri...borcunuz bitince tadını çıkarırsınız tatilin..herşeyin bi zorluqu vardır..dert çekmeden bal yenmezmiş sonunda ev sahibi olacaksınız..bunu düşün ve mutlu ol tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…