kızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
sizede fotosunu göstereyim
Eki Görüntüle 216228
sağol canım beğenmene sevindim
bi de pişti olma korkum boşa çıktı kimse almamış allahtan elbisemden
senin vücut teyzemin ki gibi sanırım
üst taraf hiç yok onda da ama kalçalar baya büyük
o da aldığı her şeyi terzeiye götürmek zorunda klaıyo
Bugünkü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, yeşil soğanlı yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: Türk kahvesi.
Öğle: 1 kase şehr. çorbası, köz. biber, havuç salata, 1 dil. ekmek.
Ara: yok
Akşam (17:00): Müsli+süt
2,5-3 lt civarı su...
cnm doktor daha ii bilirdeee çok ağrı veya herhangi bi rahatsızlığı yoksa bekleyinn bizede büyürse alırız demişti geçti inşş sorunsuz atlatırsınız cnmm
sağolun kızlar yaaa.inş azalır muazzezcim .haftaya başka bi doktor görsün bakalım.senacım maalesef ev borcundan dolayı tatil falan yok bize yaaabeyazmıydıı ben gri sanmıştım...yarın olıvıuma gidip bakarım cnm..
sehercim tatil çok iyi geliyor insana...hem dinleniyorsun hemde evini özlüyorsunsizde güzel bir tatil yaparsınız inşallah..oqlunu haftaya bi doktora daha göstermen en doqru karar bence..inşallah hayırlı haberler verirsin tatlım..
geçmiş olsunnn canım.depremi yaşayan herkese geçmiş olsun.kızlar deprem olduuuuu
ben de niyetlendim tatlım acıkmadım ama bayağı halsizleştim hayırlısı bakalım.Allah kabul etsin inş.geçmiş olsun canım yaa Allah beterınden korusun cümlemizi
Kızlar günaydın hepinize bu arada gece baya uyuyamayan varmıs.Hepinizin Miraç Kandili Mübarek Olsun Rabbim dualarınızı geri çevirmesin inşallah.bende allah kabul ederse niyetliyim bugun sonunda dünde tutacaktım kalkamadım bugunde kalkamadım ama nıyetlendım genede bakalım ıns zorlanmam en son aksam 10 da az bı su içmiştim o kadar
Eki Görüntüle 216228
kızlaaaar bende geldim. çizelgemide binbir güçlükle hazırladım zaten. önümde tam 5 ayım var şu kilolardan kurtulmam lazım. yardımlarınızı bekliyorummmm
Eki Görüntüle 216228
Bugünkü menümü yazayım;
Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. ekmek, yeşil soğanlı yumurta, domates, salatalık, peynir.
Ara: Türk kahvesi.
Öğle: 1 kase şehr. çorbası, köz. biber, havuç salata, 1 dil. ekmek.
Akşam (17:00): Müsli+süt
2,5-3 lt civarı su...
deprem burda çok az hissedildi.zaten dedimya kısa süreliydi2-3 saniye sürdü sürmedi benmi sallandım diye düşündüm bu yüzdenkandılınız mubarek olsun kızlar.. Rabbim gonlunuzden gecen dualarınız kabul etsın ınsallah... yine reglıyım yıne bişey okuyamıcam sansıma yaaa üfff
bu arada depremı hısseden 3arkadasımız var sanırım greenin nıkı aklımda kalmıs bi :):) sizede cok gecmıs olsun arkadaslarAllah beterınden sakınsın..
benımde bugun hep basım dondu hatta dedımkı kansızlıktanmı yoksa tansıyon mu boyle yaptı benı bi anlam verememıstım.. depremın oldugu zamanda benımde bı tongırtı koptu valla hırsız gırmeye yeltentı sandım ama sallant olduysada benım zaten basım dondugu için anlayamadım evın butun ısıkları yanık nerdeyse ve hala bende uyku muyku yokama burdaki martılarda bi tuhaftı hiç böyle acayıp öttuklerıne sahit olmamıstım bide horozda durmadan öttü durdu sahıbı olsa keserdim sinir oldummm...
gresncım sen eskısehırdesın annemlerd eorda aklım onlarda kaldı ne tesadufkı benım annemlerde en ust katta 8ler yani..onlarda cok hıssetmıslerdır sanırım..
rabbim beterınden sakınsın ınsallah.. şu saat oldu daha uyku yokyaa ezanıda yaptım yok yanı..gunduz neydecem bakam..
maşallahkızlar aldığım elbiseyi giydim nikahta herkes çok beğendi
Eki Görüntüle 216228
Kızlar sabah mı yoksa akşam mı tartılıyorsunuz?Bir de kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz merak ettim.Ben sabah kıyafetsiz 66.300 geliyorum akşam 67.100 falan oluyorum:44:
Kızlar sabah mı yoksa akşam mı tartılıyorsunuz?Bir de kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz merak ettim.Ben sabah kıyafetsiz 66.300 geliyorum akşam 67.100 falan oluyorum:44:
allah'ım; hastalara şifa, dertlilere deva, borçlu kardeşlerimize de eda nasip eyle. Günahlarımızı affeyle..........
canım sabah aç karnına ve kıyfetsiz olursa iyi olur.sonuçta kıyafetlerinde ağırlığı var.yani sabah kalk şööle bi gerin wc ye gir.sonra da ayet seksi şekilde tartıya çık
canım sabah aç karnına ve kıyfetsiz olursa iyi olur.sonuçta kıyafetlerinde ağırlığı var.yani sabah kalk şööle bi gerin wc ye gir.sonra da ayet seksi şekilde tartıya çık
canım ben koçtaştan almıştım onu ama internette de var
duvar sticker desen bilir herkes
bak burda da var
Hepsiburada.com
sağol canım beğenmene sevindim
bi de pişti olma korkum boşa çıktı kimse almamış allahtan elbisemden
senin vücut teyzemin ki gibi sanırım
üst taraf hiç yok onda da ama kalçalar baya büyük
o da aldığı her şeyi terzeiye götürmek zorunda klaıyo
kızlaaaar bende geldim. çizelgemide binbir güçlükle hazırladım zaten. önümde tam 5 ayım var şu kilolardan kurtulmam lazım. yardımlarınızı bekliyorummmm
slm kızlarrrrrrrrrrrr kandiliniz mübarek olsunn artıda ama yinede umutlu ben geldimmm..kaptanım hoşgeldin geçmişi çok okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla güzel geçmişş tatilin..bende çok tanışmayı istiyorum seninle.yolun buralara düşerse mutlaka gel bana börekler açarım sanane güzel senin k.validen çok kilo vermişsin gel doyurayım seni demiş.8 kilo verdiğim halde lafı bile açılmadı.bizimkjiler görmezden geldi. :95::95::95::95:hemen geçmişe dönüyorum gelebilirim inşALLAH geri
sehercim köy bile yeter insana yada 1-2 günlük hava deqişimleri...borcunuz bitince tadını çıkarırsınız tatilin..herşeyin bi zorluqu vardır..dert çekmeden bal yenmezmiş sonunda ev sahibi olacaksınız..bunu düşün ve mutlu ol tatlım..sağolun kızlar yaaa.inş azalır muazzezcim .haftaya başka bi doktor görsün bakalım.senacım maalesef ev borcundan dolayı tatil falan yok bize yaaayakın yerlerebi de köyümüze gidicem bakalım.ama bu yazı boş geçirmeye hiç niyetim yok.zaten ağustos oruçla geçer.bi temmuz kalıyo.
geçmiş olsunnn canım.depremi yaşayan herkese geçmiş olsun.
ben de niyetlendim tatlım acıkmadım ama bayağı halsizleştim hayırlısı bakalım.Allah kabul etsin inş.
süperrr.elbise de sen de süpersiniz.
hoşgeldinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?