Kesin kararımı verdim bende diyete başlıyorum.Yoksa oturduğum yerden kilo alıyorum resmen. 2 haftada 5 kilo aldım :2::2::2:
Çok kilo kimseye yakışmıyo ama benim yaşımdaki birine hiiç mi hiç yakışmıyo :2:
Bu gece MiRaÇ GeCeSi..Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim, :26::26::26:TöVbe edelim..:44::44::44: Temizlensin günah defterleri Allah Affetsin!:18::18::18:
valla sabah tartılıyorum hemde iç çamaşırımla sadece,,,,,,, sütyenimi bile foraaa ediyorum öyleee tabikide en seksi halimle eşimde arada yakalıyooookızım manyakmısın sen ortalıkla napıyorsun böyle diyo öyle kalıyorumKızlar sabah mı yoksa akşam mı tartılıyorsunuz?Bir de kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz merak ettim.Ben sabah kıyafetsiz 66.300 geliyorum akşam 67.100 falan oluyorum:44:
Kesin kararımı verdim bende diyete başlıyorum.Yoksa oturduğum yerden kilo alıyorum resmen. 2 haftada 5 kilo aldım :2::2::2:
valla sabah tartılıyorum hemde iç çamaşırımla sadece,,,,,,, sütyenimi bile foraaa ediyorum öyleee tabikide en seksi halimle eşimde arada yakalıyooookızım manyakmısın sen ortalıkla napıyorsun böyle diyo öyle kalıyorumbende ee sekşiii şeksiii tartılcam başka çare yokkkk diyorum pua
hoşgeldin canm ya naptın sen biz haftada 1 kilo verelim diye göbüşümüz çatlıyo sen haftada 2.5 kilo alıyomuşun tebrikler ne diyim
amiiiinnnnnnnnnnnnn insallah canım herkezin duaları kabul olur inşallah:26:Bu gece MiRaÇ GeCeSi..Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim, :26::26::26:TöVbe edelim..:44::44::44: Temizlensin günah defterleri Allah Affetsin!:18::18::18:
bende bilmiyorum kendi kendine geldi sanırım yediğim çikolatalar hamburgerler yaptı
valla sabah tartılıyorum hemde iç çamaşırımla sadece,,,,,,, sütyenimi bile foraaa ediyorum öyleee tabikide en seksi halimle eşimde arada yakalıyooookızım manyakmısın sen ortalıkla napıyorsun böyle diyo öyle kalıyorumbende ee sekşiii şeksiii tartılcam başka çare yokkkk diyorum pua
hoşgeldin canm ya naptın sen biz haftada 1 kilo verelim diye göbüşümüz çatlıyo sen haftada 2.5 kilo alıyomuşun tebrikler ne diyim
canım ben de ööle teselli oluyorum zaten eşimin başının etini yedim ev ev diye.şimdi yakınamam yani.çok teşekkür ederim cnm..
hoşgeldin cnm bol iradelerr..
hoşbuldum canım teşekkürlerr..kayınvalide meselesini hiç açma tatlım dışı seni yakar içi beni.. seni çok az görüyorum artık sitede..lütfen daha sık gel tatlım...
sehercim köy bile yeter insana yada 1-2 günlük hava deqişimleri...borcunuz bitince tadını çıkarırsınız tatilin..herşeyin bi zorluqu vardır..dert çekmeden bal yenmezmiş sonunda ev sahibi olacaksınız..bunu düşün ve mutlu ol tatlım..
taş çatlasın 4 ayda verdim ilk başlarda pek dikkatli değildim ama sona doğru maşallah tıpır tıpır gidiyolarCanım ne kadar sürede verdin sen bu kiloları?
canım ben de ööle teselli oluyorum zaten eşimin başının etini yedim ev ev diye.şimdi yakınamam yani.
ee hoşgeldin o zaman şeker.kaç yaşındasınnn???boyun kaçç??ne iş yaparsın nerdesin bi tanıt bakalım kendini...
kızlar kılavuz nerde bu arada yaaa??*merak ettim.
taş çatlasın 4 ayda verdim ilk başlarda pek dikkatli değildim ama sona doğru maşallah tıpır tıpır gidiyolar
:
taş çatlasın 4 ayda verdim ilk başlarda pek dikkatli değildim ama sona doğru maşallah tıpır tıpır gidiyolar
kılavuz daha demin burdaydı anaaa nereye uçtu yaw yazmadan
hemen söyliyim canım 44 bedene girebiliyodum hatta 46 bedene çok rahat giriyordummmSüper ya :) ben 79.1 kiloyla başladım nerdeyse aynı başlamışız, ben başlayalı 5 gün oldu daha:) 1.1 kilo verdim, spor yapıyorum ondan biraz çabuk gitti. Valla süper irade:) Ben çok dikkat ediyorum bakalım ne olacak.. Bu arada kaç bedendin kaça düştün?
inş herşey yolundadır.belki tatildedir.özledik ama demiiiii???
Afeti devran olmuşsun gülüm...
Elbisenin tarzı rengi duruşu harika...
Kilo verdiğinde herşey daha ne kadar da güzel yakışacak sana..
Sana kilo yakışıyor ama canım...
Süpersin..
Senin 65 olduğunu hayal ettim de...
Waşşşşşşşşş
selam milllet..
tartı sabah beni 69 kilo gösterdi kızlarrbu da demektirkiii cumaya kessin 68 li bir kilo gösterecek tartı 68,7 olurum sanırsam
hemen söyliyim canım 44 bedene girebiliyodum hatta 46 bedene çok rahat giriyordummm42ye sıkış pıkış zar zor morara morara giriyodum ama şimdi 38-40 giyiyorum eh 38e biraz zor olsada içine girebiliyorum ama 40 bedene cup diye aynı bizamanlar 46ya cup diye girdiğim gibi giriyorum du ben sana fotomu göstereyimEki Görüntüle 216636 Eki Görüntüle 216637 Eki Görüntüle 216638 Eki Görüntüle 216639
kucağımda bebiş varken yeni başlamıştım diyete resimleri büyütüpte bak
yoo demin burda aşağıda ismi yazıyodu geçmişe bakıyo yalım demiştim ama yok
ayy moralim düzeldi hee
65-60 arası tam süper oluyo bana keşke olabilsem
akşam arkadaşlar bizim nikah fotolarına baktılar
eşimede bana acilen eski halinize dönün dediler
özellikle de bana kilo ver süper görünüyomuşsun önceden didiler
olursun tatlım menülerin çok güzel
sporda yapabiliyosan hedefine ulaşırsın mutlaka
canım sen kilo verme daha
tamamdır bence senin kilon
süper görünüyosun
avatarın çok tatlı.kızlaaaar bende geldim. çizelgemide binbir güçlükle hazırladım zaten. önümde tam 5 ayım var şu kilolardan kurtulmam lazım. yardımlarınızı bekliyorummmm
ayy moralim düzeldi hee
65-60 arası tam süper oluyo bana keşke olabilsem
akşam arkadaşlar bizim nikah fotolarına baktılar
eşimede bana acilen eski halinize dönün dediler
özellikle de bana kilo ver süper görünüyomuşsun önceden didiler
olursun tatlım menülerin çok güzel
sporda yapabiliyosan hedefine ulaşırsın mutlaka
canım sen kilo verme daha
tamamdır bence senin kilon
süper görünüyosun
evet canım o ama bana çok benziyo diye koydum onuavatarın çok tatlı.
trendy canım avatarındakı angelına mı?
ezgiilknur hoşgeldın böcüğüm.
kdr nerdesın kuzum nıye yazmıyon??????
sempatık canım kıyafetın yakışmış maş.
canım cok saol benı düşündüğün içinnnnama orası zaten benım memleketımın oralar, daha onceden gorduk eşimle, o taraflara her zmn gıtme ımkanımız var bız dün son olarak dıdımde karar kıldık, daha once gıden varsaa gidilecek gorulecek yerlerı konusunda her turlu bılgılendırmeye acıgımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?