70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesin kararımı verdim bende diyete başlıyorum.Yoksa oturduğum yerden kilo alıyorum resmen. 2 haftada 5 kilo aldım :2::2::2:

Çok kilo kimseye yakışmıyo ama benim yaşımdaki birine hiiç mi hiç yakışmıyo :2:

hoşgeldin cnm ben gurup kaptanıyım adım sena..bol iradeler sana..

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeqi
peynir çeşitleri
domates
salatalık
5i 1 yerde

ara
3 kuru kayısı

öqlen
ızgara köfte
domates
salatalık
ayran

ara
dondurma

akşam
alinazik kebabı

ara
kayısılı form

3 litre su..

Bu gece MiRaÇ GeCeSi.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim, :26::26::26:TöVbe edelim..:44::44::44: Temizlensin günah defterleri Allah Affetsin!:18::18::18:

Kızlar sabah mı yoksa akşam mı tartılıyorsunuz?Bir de kıyafetlerle mi tartılıyorsunuz merak ettim.Ben sabah kıyafetsiz 66.300 geliyorum akşam 67.100 falan oluyorum:44:
valla sabah tartılıyorum hemde iç çamaşırımla sadece,,,,,,, sütyenimi bile foraaa ediyorum öyleee tabikide en seksi halimle eşimde arada yakalıyooookızım manyakmısın sen ortalıkla napıyorsun böyle diyo öyle kalıyorumbende ee sekşiii şeksiii tartılcam başka çare yokkkkdiyorum pua

hoşgeldin canm ya naptın sen biz haftada 1 kilo verelim diye göbüşümüz çatlıyo sen haftada 2.5 kilo alıyomuşun tebrikler ne diyim

Son düzenleme:

bende bilmiyorum kendi kendine geldi sanırım yediğim çikolatalar hamburgerler yaptı

Bu gece MiRaÇ GeCeSi.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim, :26::26::26:TöVbe edelim..:44::44::44: Temizlensin günah defterleri Allah Affetsin!:18::18::18:
amiiiinnnnnnnnnnnnn insallah canım herkezin duaları kabul olur inşallah:26:
bende bilmiyorum kendi kendine geldi sanırım yediğim çikolatalar hamburgerler yaptı

üzülme canım buraya takıl sen boğazını zamanla tutmayı öğretiriz sana merak etme gidicek kilolar çıtır bi hatun olucaksın

Canım ne kadar sürede verdin sen bu kiloları?

canım ben de ööle teselli oluyorum zaten eşimin başının etini yedim ev ev diye.şimdi yakınamam yani.

ee hoşgeldin o zaman şeker.kaç yaşındasınnn???boyun kaçç??ne iş yaparsın nerdesin bi tanıt bakalım kendini...

kızlar kılavuz nerde bu arada yaaa??*merak ettim.

Canım ne kadar sürede verdin sen bu kiloları?
taş çatlasın 4 ayda verdim ilk başlarda pek dikkatli değildim ama sona doğru maşallah tıpır tıpır gidiyolar

kılavuz daha demin burdaydı anaaa nereye uçtu yaw yazmadan

taş çatlasın 4 ayda verdim ilk başlarda pek dikkatli değildim ama sona doğru maşallah tıpır tıpır gidiyolar

:

Süper ya :) ben 79.1 kiloyla başladım nerdeyse aynı başlamışız, ben başlayalı 5 gün oldu daha:) 1.1 kilo verdim, spor yapıyorum ondan biraz çabuk gitti. Valla süper irade:) Ben çok dikkat ediyorum bakalım ne olacak.. Bu arada kaç bedendin kaça düştün?

hemen söyliyim canım 44 bedene girebiliyodum hatta 46 bedene çok rahat giriyordummm 42ye sıkış pıkış zar zor morara morara giriyodumama şimdi 38-40 giyiyorum eh 38e biraz zor olsada içine girebiliyorum ama 40 bedene cup diye aynı bizamanlar 46ya cup diye girdiğim gibi giriyorum du ben sana fotomu göstereyim
kucağımda bebiş varken yeni başlamıştım diyete resimleri büyütüpte bak

inş herşey yolundadır.belki tatildedir.özledik ama demiiiii???

yoo demin burda aşağıda ismi yazıyodu geçmişe bakıyo yalım demiştim ama yok

Son düzenleme:

ayy moralim düzeldi hee
65-60 arası tam süper oluyo bana keşke olabilsem
akşam arkadaşlar bizim nikah fotolarına baktılar
eşimede bana acilen eski halinize dönün dediler
özellikle de bana kilo ver süper görünüyomuşsun önceden didiler

selam milllet..

tartı sabah beni 69 kilo gösterdi kızlarr bu da demektirkiii cumaya kessin 68 li bir kilo gösterecek tartı 68,7 olurum sanırsam

olursun tatlım menülerin çok güzel
sporda yapabiliyosan hedefine ulaşırsın mutlaka

canım sen kilo verme daha
tamamdır bence senin kilon
süper görünüyosun

ah ah burda herkez öyle diyodaaa ben daha tam mutlu hissetmiyorum kendimi ama aynada farkı apacık görüyorum ben ne olmuşum maşallah ay kendimi kıskandım bile haaa,,neyse ama hele evlendiğimdeki 62 kg bi oliyim sonrasını düşüncez

kızlaaaar bende geldim. çizelgemide binbir güçlükle hazırladım zaten. önümde tam 5 ayım var şu kilolardan kurtulmam lazım. yardımlarınızı bekliyorummmm

trendy canım avatarındakı angelına mı?

ezgiilknur hoşgeldın böcüğüm.

kdr nerdesın kuzum nıye yazmıyon??????

sempatık canım kıyafetın yakışmış maş.

evet canım o ama bana çok benziyo diye koydum onu

günaydın kızlarr kızımın sınavı var saat 10da dua ediverin ablaları birazdan evden çıkıcaz..inşallah iyi geçer..gelince görüşürüz öpüyorum hepicinizi

Son düzenleme:
günaydın kızlar. dün bütün gün hazırlıkla uğraştım.savaştım resmen bavullar tamam. akşam kociş geldi taşınıyormuyuz diye sordu napayım ben koca bir bavula anca sığdım. yağmura orta boy bir bavul,kocişe de orta boy bi bavul. sonra ayakkabılar için ayrı bir bavul. yağmurun oyuncakları için ayrı bir çanta. yolluk kıyafetler ve ihtiyaçlar için ayrı bir büyük sırt çantası. eeee napayım yani.kociş de diyorki sen kesin dönüşte bana başka bir bavul daha aldırtırsın diyor. geçen sene tatilde aldıklarım bavullara sığmamıştı yeni bir bavul daha almıştık

bugün de kuaföre gidecem. saçlarımı boyatıp kestirecem.ağda ,manikür pedikür felan.bi güzelleşeyim artık dimi?

canım öncelikle didimin merkezinde çok bişi yok.siz nerde kalacaksınız? altınkum plajı var o çok güzel. denizi baya bir sığ.sadece kum adı üstünde altınkum mavi bayraklı. eğer pasaportlarınız varsa yanınıza alın. bir yunan adası var didime yakın oraya bazen vizesiz günübirlik turlar olabiliyor. bir araştır. heryerde ingiliz görüceksin. orayı ingiltere zannedebilirsin. isterseniz otobüse atlayıp günübirlik bodruma gidebilirsiniz 1-2 saat sürer herhalde.
didimden sökeye mutlaka gitmeni tavsiye ederim.en fazla 40 dakka falandır otobüsle. didimden sökeye varmadan 5-6 km önce yol boyunca sıra sıra ünlü markaların outlet mağazaları var.çok uygun fiyata çok güzel ciciler bulabilirsin. ben her sene mutlaka uğrarım oraya en az yarım günümü ayırırım oraya. bildiğin dağınık kocaman bir alışveriş merkezi. geçen sene 75 tlye 2 tane lewis kot pantalon almıştım.

zaten sökeye geldikten sonra kuşadasının 20 dakikalık mesafede olduğunu görürsün. kuşadası çok güzel gezilecek çok yeri var.
didimde tekne turları da oluyordu. bodruma yakın koyları geziyorlar. yani günübirlik birçok yere yakın olan bir yer seçmişsiniz tebrik ederim canım. umarım en güzel şekilde tatilinizi geçirirsiniz. merkezde apollon tapınağı var. didimin çıkışında.15 km uzaklıkta didim akbük var. orda da tatil siteleri var. denizi fena değil. en güzel deniz merkezdeki altınkum. ama erken saatlerde gitmenizi tavsiye ederim çünkü kumsal şemsiyeleri birbirine giriyor çok kalabalık oluyor.

bir de orda restaurantlarda dikkat et. ben geçen yaz altınkuma ilk indiğin sokakta köşedeki rastaurant cafe-barda sosisli sandwich istemiştim. geldiğinde ekmeğin içine açıp baktım sosisin rengi bir tuhaf anladım hemen domuz sosisi olduğunu garsonu çağırdım söyledim özür dilediler değiştirdiler hemen. bunlar aklında olsun didimde çok fazla ingiliz olduğu için domuz eti olabiliyor her yerde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…