70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 86 kiloyum buhafta kiloda degişiklik yokk hatta verdigim 2kilo kastan ve sudan gitmiş malesef(bakalım buhafta nolcakk.

günaydın bayanlar 10 gündür yoktum giremedim geçen haftada bildirim yapamadım ,
en son 72.300 düm şu an 71 im ama 1.300 'ü 2 haftada vermiş oluyorum keşke 1 haftada verebilseydim:Saruboceq: yani bu haftaya 650 gr desem doğru olur

spor yapmadan olmuyo işte
inşallah havalar açsada yürüyüş yapçam bende

ya kocişçim bile diyo sen nerenden kilo verdin hiç belli olmuyo diyesenağlama
ama gitsin bu kilolar 60a bi varayım ben göstercem ona nerden gitti kilolarklava:

elsecim ben bugun senin 2 günlük şok diyetine balşadım sabah önce metabolizma hızlandıran çayımı içtim sonra 1 tane muz yedim şimdiye kadar 4 bardak ta su içtim öglene sebze yemeği dio ama iş yerinde nohut pilav varmış nasıl yapsam ne yesem akıl versen bana nohut yesem salatayla pilav yemesem olur mu?

sebze yemeği olsa daha iyiydi ama nohutun etsiz ve susuz yerinden 2-3 kaşık al istersen yanına da bol salata
işyerinde olunca imkanlar kısıtlanıyor
ben yanımda getirmiştim geçen hafta
bu hafta 2 gün yapsam mı diyorum yine acaba

melenkoli ne cayi??? birde su karbonditrat ne:)
hemserim sanada tebrikler kiz benim kiloma geldin benide birakip gidecen galiba:)

ya kocişçim bile diyo sen nerenden kilo verdin hiç belli olmuyo diyesenağlama
ama gitsin bu kilolar 60a bi varayım ben göstercem ona nerden gitti kilolarklava:
kocan veremio ya ondan canım boşver sen onu bende kilo veriom die sevgilimde yediklerine dikkat etmeye çalışıo heheh kıskançlarrr
ben termal şort aldım güzel terletio ama düzenli kullanamadım daha ama selülitlerde azalma yapıo gibi gelmeye başladı delikafaduldensırnaşık şey:sm_cool:

vermez olur mu tatlım hiç çaktırmadan 5 kilo vermiş:1shok:
benim kaç haftadır göbeğim çatladı 3,5 kiloyu vercem diye
nasıl oluyor anlamıyorum ya:uhm:

cuma zayıflama yarısmalarına baktım oku oku sıkıldım dıyet yapsam daha kolay gıbı geldı : )

unıversiteye 55 ıle gırdım 75 ıle cıktım 2 yıldırda 75 kılodayım hazıranın 20 sıne dugunum war acıl kılo vermem lazım banada yardımcı olur musunuz kızlar

hemserim sanada tebrikler kiz benim kiloma geldin benide birakip gidecen galiba:)

cnm 2 tane elma 1 tane limon (4 e bölünüp kaynatılacak)1 tatlı kaşıgı karanfil 1 tane kabuk tarçın(yoksa 1 tatlı kaşıgı toz tarçın kullan)1 çay kaşıgı kadar da karabiber çekilmemiş olacak ama çeklmişi de çok fark etmiyormuş bunları 3 litre suda kaynat süz 1 hafalık oluyo zaten sabah akşam aç karnına iç.kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım cuma zayıflama yarışmalarına zaten eğer boş yer olursa seçilmen gerekiyor,herkesi almıyolar
ama burda devam edebilirsin.bugün yeni liste hazırlanıcak arkadaşımız seni de ekler
hergün yediğimiz içtiğimizi yaptığımız sporu paylaşıyoruz burda

tesekkur ederım canım nasılsın görüsmeyelı ya kızlar yıne ben temızlık yapıyorum onun için rahat rahat sohbet edemıyorum temızlımı bıtıreyım gelıcem bol kunusuruz hepberaber gıdecek bu kılolar öp tatlım
vermez olur mu tatlım hiç çaktırmadan 5 kilo vermiş:1shok:
benim kaç haftadır göbeğim çatladı 3,5 kiloyu vercem diye
nasıl oluyor anlamıyorum ya:uhm:

ben sana demedım erkekler daha cabuk verırler dıye cunku onların kası ve metobolizması bızden hızlı böle olucada ehhh bıze sabır dusuyor ne guzel valla arada kocanda zayıflıyor ama kıskanmıs senı bakkkk zayıfladına göre

kolay gelsin canım sana
artık kociş kıskandı mı bilmiyorum ama göbeği rahatsız ediyomuşkaydirigubbakcemile3

[hoşgeldin canım cuma zayıflama yarışmalarına zaten eğer boş yer olursa seçilmen gerekiyor,herkesi almıyolar
ama burda devam edebilirsin.bugün yeni liste hazırlanıcak arkadaşımız seni de ekler
hergün yediğimiz içtiğimizi yaptığımız sporu paylaşıyoruz burda ]

tesk ederım else ınsallah verırım hazırana kadar

Sonunda 75 kiloya düştüm karbonhidrat diyeti sağolsun :sm_cool::lepi: kaldı 10 kilo :teytey::dance:

Sonunda 75 kiloya düştüm karbonhidrat diyeti sağolsun :sm_cool::lepi: kaldı 10 kilo :teytey::dance:

harikasın 10 kilo vermek ne demek, maşallahkaydirigubbakcemile5

ama sanırım boyun çok uzun, 22 gösteriyor vücut kitle endeksin normal kilolu görünüyorsun bu durumda 75 olsan da. ben 72yim ama hala şişman kategorisindeyim:)

evet boyum biraz uzun.inşallah sende verirsin zamanla :):) :asigim: hayatımda ilk defa bu kadar zayıfım ondan sevindim bi an :dance:

bu haftanin kupalarindan biri benim sanirim 2.200 ile 72.2 iydim 70kilo olmusum hatta ilk once 69 ciktim ama 70te sabitledi tam 9kilo oldu 79 ile yola cikmistim

gerçekten azimliyesen holywood diyetini öneririm sana zorlanmadan verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…