cnm benim seninde fark edecek eminim az spor yap vucüt sıkılaşıyo valla ben termal şort alacaktım eşim razı olmadı ama bi söz verdi havalar ısınınca akşamları beraber yürürüz die bendee ok dedim bakalım:))):lepi:
ya kocişçim bile diyo sen nerenden kilo verdin hiç belli olmuyo diyesenağlama
ama gitsin bu kilolar 60a bi varayım ben göstercem ona nerden gitti kilolarklava:
elsecim ben bugun senin 2 günlük şok diyetine balşadım sabah önce metabolizma hızlandıran çayımı içtim sonra 1 tane muz yedim şimdiye kadar 4 bardak ta su içtim öglene sebze yemeği dio ama iş yerinde nohut pilav varmış nasıl yapsam ne yesem akıl versen bana nohut yesem salatayla pilav yemesem olur mu?
kocan veremio ya ondan canım boşver sen onu bende kilo veriom die sevgilimde yediklerine dikkat etmeye çalışıo heheh kıskançlarrrya kocişçim bile diyo sen nerenden kilo verdin hiç belli olmuyo diyesenağlama
ama gitsin bu kilolar 60a bi varayım ben göstercem ona nerden gitti kilolarklava:
ben termal şort aldım güzel terletio ama düzenli kullanamadım daha ama selülitlerde azalma yapıo gibi gelmeye başladı delikafaduldensırnaşık şey:sm_cool:cnm benim seninde fark edecek eminim az spor yap vucüt sıkılaşıyo valla ben termal şort alacaktım eşim razı olmadı ama bi söz verdi havalar ısınınca akşamları beraber yürürüz die bendee ok dedim bakalım:))):lepi:
kocan veremio ya ondan canım boşver sen onu bende kilo veriom die sevgilimde yediklerine dikkat etmeye çalışıo heheh kıskançlarrr
ben termal şort aldım güzel terletio ama düzenli kullanamadım daha ama selülitlerde azalma yapıo gibi gelmeye başladı delikafaduldensırnaşık şey:sm_cool:
melenkoli ne cayi??? birde su karbonditrat ne:)
hemserim sanada tebrikler kiz benim kiloma geldin benide birakip gidecen galiba:)
cuma zayıflama yarısmalarına baktım oku oku sıkıldım dıyet yapsam daha kolay gıbı geldı : )
unıversiteye 55 ıle gırdım 75 ıle cıktım 2 yıldırda 75 kılodayım hazıranın 20 sıne dugunum war acıl kılo vermem lazım banada yardımcı olur musunuz kızlar
tesekkur ederım canım nasılsın görüsmeyelı ya kızlar yıne ben temızlık yapıyorum onun için rahat rahat sohbet edemıyorum temızlımı bıtıreyım gelıcem bol kunusuruz hepberaber gıdecek bu kılolar öp tatlımmelenkoli ne cayi??? birde su karbonditrat ne:)
hemserim sanada tebrikler kiz benim kiloma geldin benide birakip gidecen galiba:)
vermez olur mu tatlım hiç çaktırmadan 5 kilo vermiş:1shok:
benim kaç haftadır göbeğim çatladı 3,5 kiloyu vercem diye
nasıl oluyor anlamıyorum ya:uhm:
tesekkur ederım canım nasılsın görüsmeyelı ya kızlar yıne ben temızlık yapıyorum onun için rahat rahat sohbet edemıyorum temızlımı bıtıreyım gelıcem bol kunusuruz hepberaber gıdecek bu kılolar öp tatlım
ben sana demedım erkekler daha cabuk verırler dıye cunku onların kası ve metobolizması bızden hızlı böle olucada ehhh bıze sabır dusuyorne guzel valla arada kocanda zayıflıyor ama kıskanmıs senı bakkkk zayıfladına göre
Sonunda 75 kiloya düştüm karbonhidrat diyeti sağolsun :sm_cool::lepi: kaldı 10 kilo :teytey::dance:
harikasın 10 kilo vermek ne demek, maşallahkaydirigubbakcemile5
ama sanırım boyun çok uzun, 22 gösteriyor vücut kitle endeksin normal kilolu görünüyorsun bu durumda 75 olsan da. ben 72yim ama hala şişman kategorisindeyim:)
cuma zayıflama yarısmalarına baktım oku oku sıkıldım dıyet yapsam daha kolay gıbı geldı : )
unıversiteye 55 ıle gırdım 75 ıle cıktım 2 yıldırda 75 kılodayım hazıranın 20 sıne dugunum war acıl kılo vermem lazım banada yardımcı olur musunuz kızlar
gerçekten azimliyesen holywood diyetini öneririm sana zorlanmadan verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?