70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlücem sizi yaaaa.......

günaydın kızlarr kızımın sınavı var saat 10da dua ediverin ablaları birazdan evden çıkıcaz..inşallah iyi geçer..gelince görüşürüz öpüyorum hepicinizi
günaydın kızlarrrr..sanada günaydın sena abla geliyorum topiğe ama sadece okuyabiliyorum benim ufaklık çok izin vermiyo sağolsuninşAllah güzel geçer sınavınız

tatilemi gidiyosun ne güzel yaaaa..bizim yerimizide gez canım şimdiden iyi yolculuklar sana..:79::79::79:nereye gidiyosunuz:44:

güle güle git gel canım saglıkla inşallah iyi tatiller bizde seni özlüycez gelene kadar iyice cıtır olursun bi de sen

sağol canım. 2 ay boyunca ege ve akdeniz sahilleri canım. göçebe gibi olacaz. evliya çelebi misali
hadi ben kaçtım öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm

güle güle git gel canım saglıkla inşallah iyi tatiller bizde seni özlüycez gelene kadar iyice cıtır olursun bi de sen

inşallah canım zaten tartımı da arabanın bagajına koyacam. bu kadar gezmeye herhalde yesem de eritirim di mi?????? dua edin kilo almıyayım yaaaaaa:18::18::18::18: bu sabah itibariyle resmen 62 kiloyum. tatile hedefime 4 kilo kala çıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarr kızımın sınavı var saat 10da dua ediverin ablaları birazdan evden çıkıcaz..inşallah iyi geçer..gelince görüşürüz öpüyorum hepicinizi
Allah zihin açıklığı versinde bu durum ders olsun bida böyle sene sonuna ders bırakmaz hem sizi hem kendisini üzmez inşallah

iyi tatiller bol eğlenceler yavrum

Allah zihin açıklığı versinde bu durum ders olsun bida böyle sene sonuna ders bırakmaz hem sizi hem kendisini üzmez inşallah

iyi tatiller bol eğlenceler yavrum

hosgeldın kız koca topıkte 2 kısıyız görünce geldım sneı 2 gündür pek hareket yok yanı sürekli paylasım olmuyor bende sıkılıyorum iş yerinde yaa

hosgeldın kız koca topıkte 2 kısıyız görünce geldım sneı 2 gündür pek hareket yok yanı sürekli paylasım olmuyor bende sıkılıyorum iş yerinde yaa
bu ara hiç hareket yok sorma.kendime pay biçicem ben yokim diyemi acabı
tatilden dönünce tabi sıkılırsın havlar iice güzelleşsin daha çok sıkılırsın.napacan ekmek parası mama parası katlanacan.evde olmakta sıkıcı bak bende sıkılıyorum

valla o konu ayrı bı dert zaten evde olsan bı dert olmasan ayrı ya iş yok olsa belkı vakıt gecer de

iş oluncada sıkılırsın sen biliyom ben seni niyetlimisin bugünde Allah kabul etsin alıştınmı tutmaya.

yok nıyetlı deılım aslında havalar sıcak deıl tam tutucak hava da ayın 15 i kandıl ya cumaya gelıyo o zaman 2 gün tutcam ınsallah.dün hiç zorlanmadım ne bı halsızlık ne bı aclıktan mıde bulantısı fılan yoktu.sadece alıskanlık sürekli bişeyler soktugum ıcın mıdeme bı arayıs vardı hersey yasak ya ondan o da

ohh maşallah.ben ilk tutmaya başladığım gün başağrısı çekiyorum.sonra alışıyorum.haftaya belki bende tutarım bikaç gün.enazından 2 gün daha tutayım 2 kandildir adetli denk geliyorum.bidahaki kandil ayın 15 i ise onda tutarım bende iyi hatırlattın.

Son düzenleme:

ha bak basagrısıda olmadı cok şükür şaşırıdm bendeyalnız ben mıdem rahatlar sanıyodum aksam cok yedıgımden mı bılmem bıde gene nefsıme uykuya yenık düşüp saat 10 bucuk gıbı yattım.sabah sımdı mıdemde bı yumru var sankı ısteyerek sımıt almıstım zorla yarısını yedım yesem yerım de boyle zekını cıkaramadım yanı canım cay bıle ıstemedı dün mis gibi kokmustu burnuma halbukı taze caykız yazdım da acık mı bılmıyom ya face e ya msn ye gel dıye burda 2 kısı

günaydın hanımlar
sabah tartılayım dedim ama tartımın pili bitmiş sinir oldum

birazdan evde çıkcam
iş görüşmesi için gidiyorum
bakalım hayırlısı

ben daha kahvaltı yapmadım ya.hiçbişicik kokmuyo şuan bana ama ağzımı açtımmı nedense kapanmıyor
evde gözüm açılmadan face açılır msnde açık olur ama bazen unutuyorum açmayı onu ama face hep açıktır.

günaydın hanımlar
sabah tartılayım dedim ama tartımın pili bitmiş sinir oldum

birazdan evde çıkcam
iş görüşmesi için gidiyorum
bakalım hayırlısı
günaydın hadi hayırlı haberlerle dönersin

Günaydin tazeler, hepinize hayirli günler.
bu günkü hayalimdeki menümü yazayim
ne kadarini uygulayabilirim , belli degil
sabah
2 dilim esmer ekmek
peynir
domates
yumurta
zeytin
sekersiz cay
ögle
az yagli salata , 1 parca hindi eti
aksam
eksili ,yagli ,sarimsakli brokoli haslamasi
uzaktan bakinca kendi menümü begendim

yakından görsem kesin daha çok beğenirim biride beni böyle beslese ya :84::84:

Tazeler , ben bu arada sogan suyu icmeye basladim.
Bakalim fayda edecekmi.
Sogan suyu ictigim günler , sekerimde düsme oluyor.
Kilomu bilemem ama seker rahatsizligima iyi gelecek gibi.

tünaydın tünaydınn kızlarrrrrrr çok miskinmmmmm yaaa yatakdannn totomuuu kaldıramıyorumm offffff sıkıcı bi günnnnn havaaa da kapalıııııııııııııııııı benle ilgileninnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…