günaydın kızlarrrr..sanada günaydın sena abla geliyorum topiğe ama sadece okuyabiliyorum benim ufaklık çok izin vermiyo sağolsungünaydın kızlarrkızımın sınavı var saat 10da dua ediverin ablaları birazdan evden çıkıcaz..inşallah iyi geçer..gelince görüşürüz öpüyorum hepicinizi
günaydın kızlar. dün bütün gün hazırlıkla uğraştım.savaştım resmenbavullar tamam. akşam kociş geldi taşınıyormuyuz diye sordu napayım ben koca bir bavula anca sığdım. yağmura orta boy bir bavul,kocişe de orta boy bi bavul. sonra ayakkabılar için ayrı bir bavul. yağmurun oyuncakları için ayrı bir çanta. yolluk kıyafetler ve ihtiyaçlar için ayrı bir büyük sırt çantası. eeee napayım yani.kociş de diyorki sen kesin dönüşte bana başka bir bavul daha aldırtırsın diyor. geçen sene tatilde aldıklarım bavullara sığmamıştı yeni bir bavul daha almıştık
bugün de kuaföre gidecem. saçlarımı boyatıp kestirecem.ağda ,manikür pedikür felan.bi güzelleşeyim artık dimi?
canım öncelikle didimin merkezinde çok bişi yok.siz nerde kalacaksınız? altınkum plajı var o çok güzel. denizi baya bir sığ.sadece kum adı üstünde altınkum mavi bayraklı. eğer pasaportlarınız varsa yanınıza alın. bir yunan adası var didime yakın oraya bazen vizesiz günübirlik turlar olabiliyor. bir araştır. heryerde ingiliz görüceksin. orayı ingiltere zannedebilirsin. isterseniz otobüse atlayıp günübirlik bodruma gidebilirsiniz 1-2 saat sürer herhalde.
didimden sökeye mutlaka gitmeni tavsiye ederim.en fazla 40 dakka falandır otobüsle. didimden sökeye varmadan 5-6 km önce yol boyunca sıra sıra ünlü markaların outlet mağazaları var.çok uygun fiyata çok güzel ciciler bulabilirsin. ben her sene mutlaka uğrarım oraya en az yarım günümü ayırırım oraya. bildiğin dağınık kocaman bir alışveriş merkezi. geçen sene 75 tlye 2 tane lewis kot pantalon almıştım.
zaten sökeye geldikten sonra kuşadasının 20 dakikalık mesafede olduğunu görürsün. kuşadası çok güzel gezilecek çok yeri var.
didimde tekne turları da oluyordu. bodruma yakın koyları geziyorlar. yani günübirlik birçok yere yakın olan bir yer seçmişsiniz tebrik ederim canım. umarım en güzel şekilde tatilinizi geçirirsiniz. merkezde apollon tapınağı var. didimin çıkışında.15 km uzaklıkta didim akbük var. orda da tatil siteleri var. denizi fena değil. en güzel deniz merkezdeki altınkum. ama erken saatlerde gitmenizi tavsiye ederim çünkü kumsal şemsiyeleri birbirine giriyor çok kalabalık oluyor.
kızlar gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnözlücem sizi yaaaa.......
günaydın kızlarrrr..sanada günaydın sena abla geliyorum topiğe ama sadece okuyabiliyorum benim ufaklık çok izin vermiyo sağolsuninşAllah güzel geçer sınavınız
tatilemi gidiyosun ne güzel yaaaa..bizim yerimizide gez canım şimdiden iyi yolculuklar sana..:79::79::79:nereye gidiyosunuz:44:
güle güle git gel canım saglıkla inşallah iyi tatiller bizde seni özlüycez gelene kadar iyice cıtır olursun bi de sen
Allah zihin açıklığı versinde bu durum ders olsun bida böyle sene sonuna ders bırakmaz hem sizi hem kendisini üzmez inşallahgünaydın kızlarrkızımın sınavı var saat 10da dua ediverin ablaları birazdan evden çıkıcaz..inşallah iyi geçer..gelince görüşürüz öpüyorum hepicinizi
iyi tatiller bol eğlenceler yavrumkızlar gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnözlücem sizi yaaaa.......
Allah zihin açıklığı versinde bu durum ders olsun bida böyle sene sonuna ders bırakmaz hem sizi hem kendisini üzmez inşallah
iyi tatiller bol eğlenceler yavrum
bu ara hiç hareket yok sorma.kendime pay biçicem ben yokim diyemi acabıhosgeldın kız koca topıkte 2 kısıyız görünce geldım sneı 2 gündür pek hareket yok yanı sürekli paylasım olmuyor bende sıkılıyorum iş yerinde yaa
bu ara hiç hareket yok sorma.kendime pay biçicem ben yokim diyemi acabı
tatilden dönünce tabi sıkılırsın havlar iice güzelleşsin daha çok sıkılırsın.napacan ekmek parası mama parası katlanacan.evde olmakta sıkıcı bak bende sıkılıyorum
iş oluncada sıkılırsın sen biliyom ben senivalla o konu ayrı bı dert zaten evde olsan bı dert olmasan ayrıya iş yok olsa belkı vakıt gecer de
iş oluncada sıkılırsın sen biliyom ben seniniyetlimisin bugünde Allah kabul etsin alıştınmı tutmaya.
ohh maşallah.ben ilk tutmaya başladığım gün başağrısı çekiyorum.sonra alışıyorum.haftaya belki bende tutarım bikaç gün.enazından 2 gün daha tutayımyok nıyetlı deılım aslında havalar sıcak deıl tam tutucak hava da ayın 15 i kandıl ya cumaya gelıyo o zaman 2 gün tutcam ınsallah.dün hiç zorlanmadım ne bı halsızlık ne bı aclıktan mıde bulantısı fılan yoktu.sadece alıskanlık sürekli bişeyler soktugum ıcın mıdeme bı arayıs vardı hersey yasak ya ondan o da
ohh maşallah.ben ilk tutmaya başladığım gün başağrısı çekiyorum.sonra alışıyorum.haftaya belki bende tutarım bikaç gün.enazından 2 gün daha tutayım2 kandildir adetli denk geliyorum.bidahaki kandil ayın 15 i ise onda tatarım bende iyi hatırlattın.
günaydın hanımlar
sabah tartılayım dedim ama tartımın pili bitmiş sinir oldum
birazdan evde çıkcam
iş görüşmesi için gidiyorum
bakalım hayırlısı
ben daha kahvaltı yapmadım ya.hiçbişicik kokmuyo şuan bana ama ağzımı açtımmı nedense kapanmıyorha bak basagrısıda olmadı cok şükür şaşırıdm bendeyalnız ben mıdem rahatlar sanıyodum aksam cok yedıgımden mı bılmem bıde gene nefsıme uykuya yenık düşüp saat 10 bucuk gıbı yattım.sabah sımdı mıdemde bı yumru var sankı ısteyerek sımıt almıstım zorla yarısını yedım yesem yerım de boyle zekını cıkaramadım yanı canım cay bıle ıstemedı dün mis gibi kokmustu burnuma halbukı taze cay kız yazdım da acık mı bılmıyom ya face e ya msn ye gel dıye burda 2 kısı
günaydıngünaydın hanımlar
sabah tartılayım dedim ama tartımın pili bitmiş sinir oldum
birazdan evde çıkcam
iş görüşmesi için gidiyorum
bakalım hayırlısı
yakından görsem kesin daha çok beğenirimGünaydin tazeler, hepinize hayirli günler.
bu günkü hayalimdeki menümü yazayim
ne kadarini uygulayabilirim , belli degil
sabah
2 dilim esmer ekmek
peynir
domates
yumurta
zeytin
sekersiz cay
ögle
az yagli salata , 1 parca hindi eti
aksam
eksili ,yagli ,sarimsakli brokoli haslamasi
uzaktan bakinca kendi menümü begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?